2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhabalar annişler ,nasılsınız bugün?? çalışan anneler öğle araları ne yiyorsunuz acaba ? karda evede gidemiyorum..

ben kamu kurumundayım canım. yemekhanemiz var. o yüzden rahat oluyor. yemek güzel olmadığında sorun oluyor. onda da meyve ya da yoğurtla geçiriyorum. ama her gün meyve yoğurt olmaz tabi.

saol zeynepcim emeğine sağlık

Güle güle kullan canim..

Ben ise giderken kendim evden hazirlayip goturuyordum ( 90% )
Aciktim yine

ZeynoZuzuMurti arkadaşım mesajını 00:37'de yazmışsın sabah iş yerinden geldiğim zaman bakıyorum bende sorulan sorulara genelde yanıt veriliyor ve çokta destek oluyoruz burda birbirimize ki odesteği göenlerden biriyim bende kötü gününde seni çok rahatlatıyorlar sonuçta hepimizin derdi aynı..bi sefer cevap alınamadı diye alıngalık yapma bence bazen kendi aramızda yazılanlara bile cevap verilmiyor...ama biz alınmıyoruz..

ben önceden kiraç sökücü ve domestos kullanırdım ama şimdi sadece azck domestos kullanyrm sadece k.sökücü diğeriyle birleşince mahvediyor çünkü nefessiz kalıorum mümkün oldğnca az kimyasal kullanmaya çalşyrm
mesela domestosu dköüyorum biraz ovalıym çıkıorum dışarı birazz saonra tekrar gelip bidaha ovalaym su dökyrm başında durmuyorum çok
havalandırmalar pencereker açık yapıorum tabiki bunları

bizde seni sewiyoruz canım

ne yazdındı kuzum

Kiz annisler.
Oglusumun yataginin ustune bundan dusunuyorum. Sizce nasil? Tavsan yerine kuslu ama. Tavsanli kalmamis
bencede tavşan güzel olmamış çok miniş kuşlar daha sewimli olur

Hosgeldin canim

Iyiyim sadece tembellik diz boyu. Surekli bebise alisveris yapmak istiyorum. Vallahi soguk ,hic disari cikasim yok. Kar 1,5 hafta once yagdi ama daha erimek bilmedi :2:
Sen nasilsin canim? Hamilelik nasil geciyor
iyiyim canım:) ay bende sürekli bişeyler almak istiyorum canım o kadar şeker kız elbiseleri vardı utanmasam 7 yaş elbisesi bile alacam yani:)

Kiz annisler.
Oglusumun yataginin ustune bundan dusunuyorum. Sizce nasil? Tavsan yerine kuslu ama. Tavsanli kalmamis
çok şekermiş..

ben kamu kurumundayım canım. yemekhanemiz var. o yüzden rahat oluyor. yemek güzel olmadığında sorun oluyor. onda da meyve ya da yoğurtla geçiriyorum. ama her gün meyve yoğurt olmaz tabi.
yemek çıkması cok güzel yaa,ben ya eve gidecem ya dışarıdan yiyecem ara öğünleri getiriyorum bende yoğurt meyve gibi..

hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?

hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?

bu haftalarda olabiliyormuş galiba tam bilgim yok da benimde mesela hiç saT ile ultsyon haftam uymuyor ultrasyonda bir hafta önden gidiyor bende şaşıryrm hangisine göre davranacağımı...

canım benim bu kadar değil ama sat tarihime göre 2 gün küçük çıkıyo bebişim. ama ben bi yazı oumuştum böyle farklar olabiliyormuş. yani çok takılacak bişey değilmiş. okkuduğum yerde bunun tıbbi ve mantıklı bi açıklaması da vardı da onu da ben hatırlamıyorum, ama gayet mantıklıydı

aaa kızlar ben sağlık ocağına gidecektim ikinci doz aşım için unuttummm PP
öğlen arasına girdik birde... neyse birden sonra giderim lafa daldık unuttum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…