- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.721
merhabalar annişler ,nasılsınız bugün?? çalışan anneler öğle araları ne yiyorsunuz acaba ? karda evede gidemiyorum..
ben de evi topladım yatağı falan, mutfakta kahvaltı bulaşığı vardı onları yerleştirdim. banyoyu dün en ince ayrıntısına kadar temizlemiştim zaten. demin bi de duş aldım, kendimi temizledim. ama mutfağa gitmek istemiyo canımmmmmofff yapsam ne güzel olurdu
ben cif kullanıyorum canım, bi de bulaşık detarjanı elde bişi yıkayacaksam. lavabolar, fırın için de cif işte. diğerleri çok kokuyo ne biliim koklamak istemiyorum şimdi onları. ama hamilelikten önce püfffff kaç türlü şey kullanırdımm
Güle güle kullan canim..
Ben ise giderken kendim evden hazirlayip goturuyordum ( 90%)
Aciktim yine
Kiz annisler.
Oglusumun yataginin ustune bundan dusunuyorum. Sizce nasil? Tavsan yerine kuslu ama. Tavsanli kalmamis
bunlardan bende çok istiyorum müzikli olanlarından buda çok güzel..
Bende jet hiziyle evi toparladim
Ortalik temiz,banyoya hic dokunmadim :26:
Mutfak dolaplarinida silmedim
Kizlar simdi temizlik yaparken temizlik ilacimi kullaniyorsunuz? Ben hamile olmadan oyle yapardim ama artik sirf sicak su ile. Cesaret edemiyorum. Esim temizliyor ocagi,firini,banyonun lavabosunu filan..
Ama icimde rahat etmiyor.Ben kendim yapmadan temiz olmuyor sanki
bizde seni sewiyoruz canımaa bak umaygulay bulmuş, ben burda anlatılanlardan lilypie olandan yapmıştımmm
ya bu arada bazı arkadaşlardan rica etmek gerekiyo galiba. böyle cvp verilmediğinde falan alınmasınlar nolur ya. hepimiz hassas bi dönemden geçiyouz zaten, birbirimizi anlayalım. bazen oluyo gözden kaçıyor sorulan şeyler, bi daha soralım yani nolcak ki.
hemen böyle sitemler, topic e küsmeler falan olmasın.
valla geçen bende de oldu, hatta sordum arkadaşlara yazdıklarım gözükmüyo mu ki diyee. ama küsüp gitmek olmasın, anlaşalım aramızda lütfen.
zaten bi önceki topic imiz kapanıverdi gitti, buna güzel bakalım, güzel güzel paylaşalım diyorum veeeeeeee
sizleri seviyorummmmmm
ne yazdındı kuzum
bencede tavşan güzel olmamış çok miniş kuşlar daha sewimli olurKiz annisler.
Oglusumun yataginin ustune bundan dusunuyorum. Sizce nasil? Tavsan yerine kuslu ama. Tavsanli kalmamis
iyiyim canım:) ay bende sürekli bişeyler almak istiyorum canım o kadar şeker kız elbiseleri vardı utanmasam 7 yaş elbisesi bile alacam yani:)Hosgeldin canim
Iyiyim sadece tembellik diz boyu. Surekli bebise alisveris yapmak istiyorum. Vallahi soguk ,hic disari cikasim yok. Kar 1,5 hafta once yagdi ama daha erimek bilmedi :2:
Sen nasilsin canim? Hamilelik nasil geciyor
çok şekermiş..Kiz annisler.
yemek çıkması cok güzel yaa,ben ya eve gidecem ya dışarıdan yiyecemben kamu kurumundayım canım. yemekhanemiz var. o yüzden rahat oluyor. yemek güzel olmadığında sorun oluyor. onda da meyve ya da yoğurtla geçiriyorum. ama her gün meyve yoğurt olmaz tabi.
o zaman şimdiden hayırlı olsun :)) bebiş doğana kadar kendi yatağının üstüne as :)) bende alayım öle yapayım hevesimi alırım kızımdan önceMuzikli buda. Ondan cok oyuncaklari hosuma gitti benimBide yikanabilmeside.
ne yazdındı kuzum
o zaman şimdiden hayırlı olsun :)) bebiş doğana kadar kendi yatağının üstüne as :)) bende alayım öle yapayım hevesimi alırım kızımdan önce
hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?
hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?
Hic bir bilgim yoktur benim canim:26:
ama endiselenecek bir durum olsa,doktorun soylerdi buyuk ihtimal
32 de doğum iznine ayrılıcam ya ya keşke daha büyük çıksaydı
1 hafta daha geriye gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?