2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bizim burda asi yapilmiyor.Al iste yine cins birsey :44:

Bu arada benim canim kiymali pogaca istediii. Popomu kaldirsamda yapsam.. off offf

ben çamaşır suyunu kullanıyorum hala mutfağa wc banyoya döküp sürtüp kaçıyorum sonra bide temizlemeye gidiyorum:) ama o kokuyu azda olsa çekiyorum yine inşallah bişey olmaz...

kızlar bunları bilmiyorum ama johnsons baby nin vazelini var katkısız. o kadar güzel nemlendiriyor ki tavsiye ederim herkese. hatta karın çatlaklarına bile etkiliymiş. çok saf ve zararsız bir ürün. bi deneyin derim....

canım bence yumurtlama günüyle alakalı bi durum olabilir bebişin sağlığı yerindeyse bence çokta takılcak bi durum değil..

olabilir cnm ya adetlerimde düzensizdr ayrıca 35 günde adet olurdum heralde bunlarla alakalı olabilr..
bebekleriniz kaç cm di bana dün dr dedi ama unuttum heyecandan ya 470 gr dedi..

slm annecikler nasılsınız bugün bakalım benim misafirim gelcek koştur koştur işleri bitirdim size bi slm vereyim dedim artık geçmişi akşama okurum umarım herşey yolundadır
naz geldimi? dün ayrıntılıya gircekti merak etti sonra görüşürüz

Muzikli buda. Ondan cok oyuncaklari hosuma gitti benim Bide yikanabilmeside.

kızlar bunlar bebekler için çok zararlıymış aklınızda bulunsun. profesör doktor söyledi tam bebeğin kafasının üstünde durduğu için ve sürekli toz topladığı için o tozlar gece uykuda falan burnuna ağzına giriyormuş. kesinlikle kullanmayın dedi ama tabi siz bilirsiniz. benim de çok hoşuma gidiyo ama almıycam

Benimde mutfagin dolaplarini silmem lazim
Hala kalkmadim

canım bende dün sildim mutfak dolaplarımı ama sonra inanılmaz kuyruk sokumum ağrıdı dikkat et bütün gece rahatsız etti artık kendimizi çok yormamak lazım

hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?

canım aynısını bende yaşadım 1 hafta geriden geliyordu neden die üzüldüm doktorum dedi sen bunu kafana takarsan yandın bir hafta öndende gidebilir geridende bu çok sorun değil dedi dediği gb oldu bir daha ki kontrolde oğluşumun gelişimi 1 hafta önden gidiyordu bu ay normaldi satla uyumluydu bu çok normalmiş önemli olan sağlıklı olması mesela şuanda bacakları çok uzunmuş babasına çekmiş doktor amcamız uzun boylu bi oğlun olcak diyoo

buarada AKILLIBIDIK ayrıntılıya gidicekti gelmedimi?

arkadaşlar bu profilinizdeki resimleri nasıl yüklüyorsunuz yaa? teknoloji fukarası ben yapamadımda:)

canım sırasıyla yazayım
1- kontrol paneli ( sağ üstte)
2-sol kenarda avatar resmini değiştiri tıkla
3- orda avatar kullanma butonu aktiftir onu kaldır
4- gözat kısmını tıkla bilgisayarından kayıtlı resmi seç
5- değişikliği kaydet
hepsi bu kadr

gelmedi sabah görmedim. bende onu bekliyorum

Arkadaşlar bende HAZİRANDA DOĞUM YAPICAM BİR AKSİLİK OLMAZSA. 22 haftalık İKİZ GEBEYİM. Dr. Umu değiştirmek istiyorum. Bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Ikiz gebelik konusunda tecrübeli hastane ve doktor tavsiyeleriniz varmı. Ilk gebeliğim ve çok tereddüt ediyorum. Sigorta hastaelerinden de korkuyorum. özel hastanelerinde faturalarından korkuyorum. Gün geçtikçe endişenleniyorum. Hangi doktor hangi hastane düşün düşün karar veremedim. Strese girdim. doğum ücretleri. doğum korkusu hastane masrafları falan kafam karma karışık. Allah rızası için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

olabilir cnm ya adetlerimde düzensizdr ayrıca 35 günde adet olurdum heralde bunlarla alakalı olabilr..
bebekleriniz kaç cm di bana dün dr dedi ama unuttum heyecandan ya 470 gr dedi..

canım bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdında bişi 17,5 cm yazıyor bu boyu olabilirmi diye düşündüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…