- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.741
32 de doğum iznine ayrılıcam ya ya keşke daha büyük çıksaydı
1 hafta daha geriye gittik
ben de evi topladım yatağı falan, mutfakta kahvaltı bulaşığı vardı onları yerleştirdim. banyoyu dün en ince ayrıntısına kadar temizlemiştim zaten. demin bi de duş aldım, kendimi temizledim. ama mutfağa gitmek istemiyo canımmmmmofff yapsam ne güzel olurdu
ben cif kullanıyorum canım, bi de bulaşık detarjanı elde bişi yıkayacaksam. lavabolar, fırın için de cif işte. diğerleri çok kokuyo ne biliim koklamak istemiyorum şimdi onları. ama hamilelikten önce püfffff kaç türlü şey kullanırdımm
Bütün annisler cildirdi
sen vitaminlerini aksatma beslenmene dikkat et bir sorun olmaz canım
sen yinede sata göre izin al dr.ndan rica et bence
canım bende elancly kullanıyorum ama kaşıntım genede olluyor. bu aralar arko neme başladım ikisinide kullanıyorum. Artık sıkıldım ya çünkü zaten çatlıycam sanırım. bunlar belki biraz hafifletiyor ama kaşındırıyor.
hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?
canım bence yumurtlama günüyle alakalı bi durum olabilir bebişin sağlığı yerindeyse bence çokta takılcak bi durum değil..
Hepinizi öpüyorum Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
Muzikli buda. Ondan cok oyuncaklari hosuma gitti benimBide yikanabilmeside.
Benimde mutfagin dolaplarini silmem lazim
Hala kalkmadim
hnmlar benim sat 23 ağustos 23 haftalık olmam gerekirken dün 21+5 çıktı neden ki?
arkadaşlar bu profilinizdeki resimleri nasıl yüklüyorsunuz yaa? teknoloji fukarası ben yapamadımda:)
canım bende dün sildim mutfak dolaplarımı ama sonra inanılmaz kuyruk sokumum ağrıdı dikkat et bütün gece rahatsız etti artık kendimizi çok yormamak lazım
canım aynısını bende yaşadım 1 hafta geriden geliyordu neden die üzüldüm doktorum dedi sen bunu kafana takarsan yandın bir hafta öndende gidebilir geridende bu çok sorun değil dedi dediği gb oldu bir daha ki kontrolde oğluşumun gelişimi 1 hafta önden gidiyordu bu ay normaldi satla uyumluydu bu çok normalmiş önemli olan sağlıklı olması mesela şuanda bacakları çok uzunmuş babasına çekmişdoktor amcamız uzun boylu bi oğlun olcak diyoo
buarada AKILLIBIDIK ayrıntılıya gidicekti gelmedimi?
olabilir cnm ya adetlerimde düzensizdr ayrıca 35 günde adet olurdum heralde bunlarla alakalı olabilr..
bebekleriniz kaç cm di bana dün dr dedi ama unuttum heyecandan ya 470 gr dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?