- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.761
Hepinizi öpüyorum Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
kesinlikle katılıyorum canım sana :) bu arada çantan hayırlıolsunniobellacım
nickin çok güzel yaaa sanki eski byaz romanlardaki karakterlerin isimleri gibi...
dreamsaaa hatırlıyorum sanki seni canım detaylı bilmiyorum ama googlea şey yaz
kadınlar kulübüne çizelge nasıl eklerim
orda eskiden topik açılmış resimli anlatıyor ben öyle yapmıştım
Ben gorduum cantaniiAma gorunce hosuma gitti ve kendime burdan alabilcem cantalar arayisina ciktim
Hayirli olsun cantan canim
Arkadaşlar bende HAZİRANDA DOĞUM YAPICAM BİR AKSİLİK OLMAZSA. 22 haftalık İKİZ GEBEYİM. Dr. Umu değiştirmek istiyorum. Bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Ikiz gebelik konusunda tecrübeli hastane ve doktor tavsiyeleriniz varmı. Ilk gebeliğim ve çok tereddüt ediyorum. Sigorta hastaelerinden de korkuyorum. özel hastanelerinde faturalarından korkuyorum. Gün geçtikçe endişenleniyorum. Hangi doktor hangi hastane düşün düşün karar veremedim. Strese girdim. doğum ücretleri. doğum korkusu hastane masrafları falan kafam karma karışık. Allah rızası için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
canım bende dün sildim mutfak dolaplarımı ama sonra inanılmaz kuyruk sokumum ağrıdı dikkat et bütün gece rahatsız etti artık kendimizi çok yormamak lazım
canım aynısını bende yaşadım 1 hafta geriden geliyordu neden die üzüldüm doktorum dedi sen bunu kafana takarsan yandın bir hafta öndende gidebilir geridende bu çok sorun değil dedi dediği gb oldu bir daha ki kontrolde oğluşumun gelişimi 1 hafta önden gidiyordu bu ay normaldi satla uyumluydu bu çok normalmiş önemli olan sağlıklı olması mesela şuanda bacakları çok uzunmuş babasına çekmişdoktor amcamız uzun boylu bi oğlun olcak diyoo
buarada AKILLIBIDIK ayrıntılıya gidicekti gelmedimi?
Arkadaşlar bende HAZİRANDA DOĞUM YAPICAM BİR AKSİLİK OLMAZSA. 22 haftalık İKİZ GEBEYİM. Dr. Umu değiştirmek istiyorum. Bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Ikiz gebelik konusunda tecrübeli hastane ve doktor tavsiyeleriniz varmı. Ilk gebeliğim ve çok tereddüt ediyorum. Sigorta hastaelerinden de korkuyorum. özel hastanelerinde faturalarından korkuyorum. Gün geçtikçe endişenleniyorum. Hangi doktor hangi hastane düşün düşün karar veremedim. Strese girdim. doğum ücretleri. doğum korkusu hastane masrafları falan kafam karma karışık. Allah rızası için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
canım bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdında bişi 17,5 cm yazıyor bu boyu olabilirmi diye düşündüm :))
kızlar yazılarınız altındaki 22 week 3 day falan olan resmi nasıl nerden yaptınız :):) yardımcı olabilr misiniz banada bende isityorum
Merhabalaar biz geldik :2: Bugün pek neşeli uyanamadım malesef, sabah çok fena bi mide bulantısıyla kalktım, kusuyorumYine mi başladı bu bulantılar yahu :26:
merhaba bişi sorucam o gebelik çizelgesini nasıl yapıyosun acaba ?
ay çok kötü o bulantılar Allah yardımcın olsun..Merhabalaar biz geldik. Bugün pek neşeli uyanamadım malesef, sabah çok fena bi mide bulantısıyla kalktım, kusuyorumYine mi başladı bu bulantılar yahu :26:
merhaba arkadaşlar 3 lü testte ne yapıyolar neye bakıyolar ben de 17 haftalık hamileyim merak ettim bilginiz varmı?
ay çok kötü o bulantılar Allah yardımcın olsun..
canım 3'lü testte 2'li test gibi risk varmı diye bakılıyor , ama 2 li testin temiz çıktıysa yaptırmayabilirsin..
Ben lilypie.com'dan yaptım canım, ama baby-gaga da var
ay çok kötü o bulantılar Allah yardımcın olsun..
teşekkür ederim cnm :)
kızlar yazılarınız altındaki 22 week 3 day falan olan resmi nasıl nerden yaptınız :):) yardımcı olabilr misiniz banada bende isityorum
merhaba arkadaşlar 3 lü testte ne yapıyolar neye bakıyolar ben de 17 haftalık hamileyim merak ettim bilginiz varmı?
Merhabalaar biz geldik. Bugün pek neşeli uyanamadım malesef, sabah çok fena bi mide bulantısıyla kalktım, kusuyorumYine mi başladı bu bulantılar yahu :26:
hangi şehirdesin canım. belki tavsiye de bulunacak arkadaşlar ona göre tavseiyede bulunabililler
ay kızlar uzandığım yerde uyumuşum, öyle üstüm falan açık. yeni banyo yapmıştım, ev sıcak oluyo diye çok kalın da giyinmemeiştim. inşş hasta olmam:2::2:
S.a Kızlarr nasılsınız?. Grip oldum 3 gündür yatıyorum,dün işe de gidemedim... Bu soğuklar feci,dikkat edin kendinize...
kizlar cizellgeyi buldum sonunda
teşekkür ederim :)[/Q
DOKTORUM BANA YANİ BU AYIN SONUNDA GİTTİĞİMDE RADYOLOJİYE GÖZÜKCEKSİN DEDİ AMA PEK BİŞİ ANLAMADIM ORDA NE YAPCAKLARKİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?