2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben gorduum cantanii Ama gorunce hosuma gitti ve kendime burdan alabilcem cantalar arayisina ciktim
Hayirli olsun cantan canim

Tesekkur ederim kizlar, ben ornek olsun diye soylemistim zaten. Begendiginize sevindim
Ben yuruyus yapip geldim, o kadar siki giyinmisim ki hic usumedim kar da yagiyordu ama hic takmadim.
Yatsam uyur muyum diye dusunuyorum simdi. Biraz uyusam guzellessem iyi olur

canım 2 tane ikiz annesi var geldikleri zaman onlar sana yardımcı olurlar benim bu konuda bilgim yok..

hmm 1 hafta olması bana da normal geliyo da insan yine de takıyor.. sağol cnmm

cnm akıllıbıdık nickli bi arkadaş var bugün dr de yarın gelir sana tavsiyeleri olur mutlaka..

canım bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdında bişi 17,5 cm yazıyor bu boyu olabilirmi diye düşündüm :))

olabilir cnm benim usg kağıdımda da yazıyomu acaba akşam bakam bi

kızlar yazılarınız altındaki 22 week 3 day falan olan resmi nasıl nerden yaptınız :):) yardımcı olabilr misiniz banada bende isityorum

Merhabalaar biz geldik. Bugün pek neşeli uyanamadım malesef, sabah çok fena bi mide bulantısıyla kalktım, kusuyorum Yine mi başladı bu bulantılar yahu :26:

Son düzenleme:
Merhabalaar biz geldik. Bugün pek neşeli uyanamadım malesef, sabah çok fena bi mide bulantısıyla kalktım, kusuyorum Yine mi başladı bu bulantılar yahu :26:
ay çok kötü o bulantılar Allah yardımcın olsun..

merhaba arkadaşlar 3 lü testte ne yapıyolar neye bakıyolar ben de 17 haftalık hamileyim merak ettim bilginiz varmı?

canım 3'lü testte 2'li test gibi risk varmı diye bakılıyor , ama 2 li testin temiz çıktıysa yaptırmayabilirsin..

hangi şehirdesin canım. belki tavsiye de bulunacak arkadaşlar ona göre tavseiyede bulunabililler

ay kızlar uzandığım yerde uyumuşum, öyle üstüm falan açık. yeni banyo yapmıştım, ev sıcak oluyo diye çok kalın da giyinmemeiştim. inşş hasta olmam:2::2:

kızlar yazılarınız altındaki 22 week 3 day falan olan resmi nasıl nerden yaptınız :):) yardımcı olabilr misiniz banada bende isityorum

bana da bi arkadaş yaptı cnm ya..

merhaba arkadaşlar 3 lü testte ne yapıyolar neye bakıyolar ben de 17 haftalık hamileyim merak ettim bilginiz varmı?

cnm ikili test yaptıysan ve temiz çıktıysa 3 lü yapıp kafanı karıştırma derim ben tabi bu benim fikrim..

mrh hpşgeldin cnm üşütmüş olabilirsin..benim bulantılarım hiç geçmedi ki başlasın

cnm dikkat et nolur üzerine al mutlaka bişiler ..

S.a Kızlarr nasılsınız?. Grip oldum 3 gündür yatıyorum,dün işe de gidemedim... Bu soğuklar feci,dikkat edin kendinize...

geçmiş olsun cnm sende dikkat et kendine..

kizlar cizellgeyi buldum sonunda

hadi gözün aydın güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…