- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.001
oy maaşallah çok tatlı doğunca haftalara göre bile değişiyor belki sanada benzer :))
bendeki resimede bakıyorum ama biz daha kimseye benzetemedik yaaa
canım yaabenim ilk kanamam oldğunda kendi doktorum uzaktı bir saaat kadar uzakta o sebepten acilen dewlete gittim ve normal ultrasyondan sonra vajinal ultrasyon ve vajinalmuayene lazım dedi bende kabul etmedim önce ama bana kızdı resmen kanaman yokmu senin hadi ciddi birşeyse bebeğine birşey mi olsun istiyorsun geç bakalım öğrenelim ne varmış dedi
bebeğime bir şey olmasın diye kabul ettim
muayene oldum alttan ilk defa ve canımda acıdı aslında canımdan çok içim acıdı hiç tanımadğm bilmedğim bir doktordan böyle bir azar işitim alttan muayene olmak bir hafta kadar etkisi altında kaldım halada bazen gözümün önüne geliyor..
büyük sözüme tövbe ama birdaha asla dewlete gitmicem en azından o dr varken asla gitmicemmm
bu konuyuda burda anlatmamıştım hiç ama madem konu açıldı o benim ilk ve son alttan muayenem oldu
allah büyükmüş demekki bir şey olmadı
canım tebrik ederim dr'unu ikiz olduğu halde normal doğuma alıcak seni..
ay boşver türünü bi dahaki gidişinde yukarı çıktı der doktorun inşaALLAAH.ya aslında ben dün gittim en son yukarı çıkmıştır diye inandırmıştım kendimi dr.a sordum çıkmışmı yukarıya dedim yok çıkmamış dedi ilişki, zorlayıcı hareket yasak dedi falan filandedi.... çeşitleri oldğunu ewe gelip araştırma yapınca öğrendim birdahakikontrole onuda sorarım artık ... çokkonuşkan bir dr değil ama teşisleri hep yerinde ve doğru oluyor... bu durumdan dolayı zaten ayda bir değil iki haftada bir kontrole çağırıyor bizi birdahaki gidişime hangi tür oldğnuda öğrenirim
canım doktorların tercihi aslında bu,yani onlar diyolar tüp bebeklere kıymetli bebek diye o bakımdan riske atmak istemiyolarmışama anne ben normal doğurucam derse ve bi sağlık sorunu yoksa doktoru kabul edebilir.ama benim sırtımda,belimde ve kuyruk sokumumda kemik problemim var yani istesemde normal doğum yapamıycamKizlar birsey dicem ama nolur bana kizmayin. Tup bebek yapanlarin kiymetli bebek diye sezeryan yapmalarina gerek yok diye biliyorum ben.
Bizim bir arkadasimiz da tup bebek yapti ama 1 tane, ikiz istemedi yani. Ona da dediler sezeryan yapalim diye o da israrla normal yapicam dedi ve yapti.
Kendinizi sartlamayin simdiden, saglikli her kadin catisi dar da olsa, kordon do dolansa normal dogum yapabilir. Bunlari dusunmek icin cok erken, hepiniz sapasaglamsiniz. Hayirlisi olsun diyelim, sartlamayalim kendimizi olur mu?
annneeem yerim onu yerim Allah nazarlardan korusun çok güzel.
ay ben pimpirikliyim dokunmadan bişi alamamamaan düşündüğün şeye bak,
bi laptop, bir internet bağlantısı bir de kredi kartına bakar herşey
ama şimdi düşünme bunu ilk etapta dualarımız plesentaın yukarı çıkacağı yönünde..Allah korusun çıkmazsa düşünürüz
Ayzan plasenta sorunu bende de var hastaneye bıldıgım kadarıya ya kanama durumunda yada kasılma varsa yatırılıyorlar eger bunlar sende yoksa endıse etme hatta varsada endıse etme cunku onceden sorunun bılındıgınden gerekli tedavı yapılır gerekırse hastanede yatırsın bır sure önemli olan bebegın ve senin sağlıklı olmanız buarada iş yerınde arkadasım var oda aynı sorunu yasıyor yakında doğum ıznıne cıkıcak gayet ıyı sadece dıkkatlı davranıyor yormuyor kendısını bıde bızım gıbıler sezeryanla dogum yapmak zorunda. bbıde 6 ayın sonuna kadar yukarı cıkma ıhtımalı var o nedenle umarım senın ve benım gibi olanlar yukarıya cıkar.
inş tatlım :))))
sizlerde foto koyun yaaaa
ay boşver türünü bi dahaki gidişinde yukarı çıktı der doktorun inşaALLAAH.
canım doktorların tercihi aslında bu,yani onlar diyolar tüp bebeklere kıymetli bebek diye o bakımdan riske atmak istemiyolarmışama anne ben normal doğurucam derse ve bi sağlık sorunu yoksa doktoru kabul edebilir.ama benim sırtımda,belimde ve kuyruk sokumumda kemik problemim var yani istesemde normal doğum yapamıycam
annneeem yerim onu yerim Allah nazarlardan korusun çok güzel.
ay ben pimpirikliyim dokunmadan bişi alamamama dediğin gibi şuan hiç gerek yok bunları düşünmeye
benim 2 gece önce lekelenmem olunca gimiştim zaten doktora,dünde herhangi kanama görülmedi,kasılmalar içinde magnezyum verdi.evet bazılarında yukarı çıkma ihtimali yüksekmiş,dün bir doktor yukarı çıkabilir derken bir diğeri yerleşmiş bundan sonra yukarı çıkmaz dedi.ama ortak teşhis rahim ağzını tama kapatmış olması,çıkmasada durdurulamayacak kanama olmadığı sürece dert değil heralde.Allah'ım bize hayırlısıyla en az 36.-37.haftayı göstersin
maşallah güzel kızına
7. aydan sonra kime benzediklerini tartışabiliriz dedi doktorum şimdi belli olmazmış
tşkler teyzeler....
akıllıbıdıkcım benim gibi bugday tenli olsun siayh saçlı olsun ama babamız gözlerimiz yeşil olsun :)
yeşil yeşil baksın bana kuzummmm
siparişiniz işleme alınmıştır
haziranda doğurabilirsiniz
inş tatlım :))))
sizlerde foto koyun yaaaa
tamaaam :)
bende koymak istiyorum aslında ama demekki davet bekliyormuşum heheheh
Rabbim bak ellerim bomboş..
ellerimde bir tek yok var
ve ben yoktan var ettiğin bu ellerle
senin sonsuz keremine el açmaktayım..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
günahlarımızı vardan yoka çevir (amin)
hayırlı cumalar..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
hayırlı cumalar..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
hayırlı cumalar..
selam anneler ve minik bebişleriii herkez mınıgınn fotosunu koymuş ben koyamıom çektırmedı çunku bı sabıt durmadı
benim kızda çok hareketli ama biraz zilli galibadoktor amcasını görünce hemen pozlar vermeye başladı
inş. seninkide yakın zamanda pozunu veririr canım
kızlar dün bebek boylarından bahsetmiştik ya
şimdi netten baktım 22. haftada 470 gr ve 29 cm olması gerekiyomuş
dün bi arkadaş fl değerini 7 ile çarp demişti ya
çarptım 25 çıkıyo şimdi benim kız kısa boylumu olucak yaw :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?