2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

inş tatlım :))))
sizlerde foto koyun yaaaa

ay boşver türünü bi dahaki gidişinde yukarı çıktı der doktorun inşaALLAAH.
canım doktorların tercihi aslında bu,yani onlar diyolar tüp bebeklere kıymetli bebek diye o bakımdan riske atmak istemiyolarmışama anne ben normal doğurucam derse ve bi sağlık sorunu yoksa doktoru kabul edebilir.ama benim sırtımda,belimde ve kuyruk sokumumda kemik problemim var yani istesemde normal doğum yapamıycam

Eki Görüntüle 343925

kızımın ilk fotosu teyzeleri bi bakınn..
babamıza benzeyen kızımız
annneeem yerim onu yerim Allah nazarlardan korusun çok güzel.
ay ben pimpirikliyim dokunmadan bişi alamam ama dediğin gibi şuan hiç gerek yok bunları düşünmeye

benim 2 gece önce lekelenmem olunca gimiştim zaten doktora,dünde herhangi kanama görülmedi,kasılmalar içinde magnezyum verdi.evet bazılarında yukarı çıkma ihtimali yüksekmiş,dün bir doktor yukarı çıkabilir derken bir diğeri yerleşmiş bundan sonra yukarı çıkmaz dedi.ama ortak teşhis rahim ağzını tama kapatmış olması,çıkmasada durdurulamayacak kanama olmadığı sürece dert değil heralde.Allah'ım bize hayırlısıyla en az 36.-37.haftayı göstersin

maşallah güzel kızına
7. aydan sonra kime benzediklerini tartışabiliriz dedi doktorum şimdi belli olmazmış

tşkler teyzeler....
akıllıbıdıkcım benim gibi bugday tenli olsun siayh saçlı olsun ama babamız gözlerimiz yeşil olsun :)
yeşil yeşil baksın bana kuzummmm

Rabbim bak ellerim bomboş..
ellerimde bir tek yok var
ve ben yoktan var ettiğin bu ellerle
senin sonsuz keremine el açmaktayım..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
günahlarımızı vardan yoka çevir (amin)
hayırlı cumalar..

selam anneler ve minik bebişleriii herkez mınıgınn fotosunu koymuş ben koyamıom çektırmedı çunku bı sabıt durmadı

amin canım.
ne güzel duaymış.

amin canım hayırlı cumalar çok güzel bir dua

amın cnm hyrlı cumalar herkese

selam anneler ve minik bebişleriii herkez mınıgınn fotosunu koymuş ben koyamıom çektırmedı çunku bı sabıt durmadı

benim kızda çok hareketli ama biraz zilli galiba doktor amcasını görünce hemen pozlar vermeye başladı
inş. seninkide yakın zamanda pozunu veririr canım

benim kızda çok hareketli ama biraz zilli galiba doktor amcasını görünce hemen pozlar vermeye başladı
inş. seninkide yakın zamanda pozunu veririr canım

normal ultr. duruo 4 boyutluya gırdıgımzde kıpır kıpırdı çekemedı bidahada boyutluya gıremıcez zaten gectı artık

Biz 22. Haftada yaptirdik detayli taramayi, fotosu da gayet net. Babasinin kopyasi, bana uzaktan yakindan benzemiyor yuzu. Degisecegini de sanmam, kemik yapisi belli cunku. İnsallah biraz da bana benzer
Fotoyu koyamiyorum, cunku bu tablet bilgisayara aktarma kablosu fln yok. Dogunca bol bol koyarim ama

o hesaplama 24 üncü haftadan sonra doğru sonuç verir dedi doktor.sen bi kaç hafta daha bekle hesaplama yapmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…