2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam anneler ve minik bebişleriii herkez mınıgınn fotosunu koymuş ben koyamıom çektırmedı çunku bı sabıt durmadı

sağlık olsun cnm doğunca görürüz minnakı..

amin canım.
ne güzel duaymış.

amin canım hayırlı cumalar çok güzel bir dua

sağolun ..

cnm bi ara bi yerden pc ye aktar ve bizede göster benimki çok net değil aslında..

ayyşşş mınığimm cok şeker yaa..
Allah sana ve babasına bagıslasın..

allah razı olsun cümlemizinkini inş.

o hesaplama 24 üncü haftadan sonra doğru sonuç verir dedi doktor.sen bi kaç hafta daha bekle hesaplama yapmak için.

hımm iyi tmm az daha bekliyim :))

benim ablam 2 cocuğunu da emziksiz büyüttü.düşüyor ediyor mikrop yuvası oluyor.ben kullanmayı tercih etmeyin derim.

bende kullanmak istemiyorum aslında ama bazı bebeklerde de mecbur kalıyormuşsun..
bebeklere önce alıştırcaz zorla sonra da bırakması için bişiler yapıcaz ne tuhaf dimi :))

bende kullanmak istemiyorum aslında ama bazı bebeklerde de mecbur kalıyormuşsun..
bebeklere önce alıştırcaz zorla sonra da bırakması için bişiler yapıcaz ne tuhaf dimi :))

aslında emzikle cok şirin oluyorlar ama ben kesin vermicem..her düştüğünde atarım zaten ben onu içim rahat etmez.
dediğim gibi ablam 2 cocuğuna da alıştuırmadı.hiç de zorluk çekmedi.

aslında emzikle cok şirin oluyorlar ama ben kesin vermicem..her düştüğünde atarım zaten ben onu içim rahat etmez.
dediğim gibi ablam 2 cocuğuna da alıştuırmadı.hiç de zorluk çekmedi.

evt ya bazı anneler emzik düşsede veriyolar bbeğe biz mi çok pimpirikliyiz?
bencede alışmasa daha iyi..

merhaba kızlar nsılısınız bakalım?
bebişlerin fotoarı konmuş :) hepsine maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)
"akıllıbıdık" gözün aydın bebişlerin gayet iyiymiş :) böyle güzel haberler ben dahil tüm ayrıntılıya gireceklere inşallah :)
"ayzan" sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı :)
buarada herkese hayırlı cumalar.

Son düzenleme:
hayrlara çıkarsın Rabbim normal görmen daha çok görürsün böle

ayy cnm benım ne kadar duygulanıosun ruya bıle olsa..bende bı gun annemde kuru fasulye yemıstım cok gusel olmuş dıye 3 tabak yıyınce akşamı gaz sancısından dogurdumu gördum ruyamda :))))

hayırlara çıksın rüyalarınız kızlar...

çok saolun kızlarrr...

amin canımmmm. çok güzel bi dua..
ben de biraz önce hepimiz için dua ettim, rabbim kabul eder inşş..

sana da hayırlıcumalar
sağol canım inşallah güzel hayırlı haberlerle dönelim hepimiz..
utopyanın detaylısı bugün inşallah güzel haberler getirir bize

sağol cnm sanada..

çok saolun kızlarrr...

amin canımmmm. çok güzel bi dua..
ben de biraz önce hepimiz için dua ettim, rabbim kabul eder inşş..

Allah kabul etsin cnm sağol..

kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebek şekerleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?ben kendim yapmayı düşünüyorum.şu kar buz bitsin suluhana gidip malzemeleri alcam ama bi yandan da acaba hiç uğraşmasam mı diyorum.kafam karıştı yani.

cnm bende kendim yaparım diyodum ama sanırım çok da iyi olmaz
istediğimiz malzemeyi bulamayabiliriz..
ben hazır alıcam inş..
benden 1 ay sonra abimin de bebesi olucak inş.
her ikisine de hazır alırız diyoruz

ben henüz tetanoz vurulmadıjm.bu tetanoz iğnesinin hamileler için olanı farklı mı?yoksa normal tetanoz mu vuruluyoruz.difteri tetanoz olmıcak diye konuşmalar olmuştu diye hatırlıyorum.kafam karıştı.:26::26:

canım bende kendim yapmak istiyorum aslında ist. bu malzemelerin satıldığı yerlere bakayım ona göre karar vericem..

ben geldim canım sarıbeybi senin çizelgeni düzeltecektik internet gitti şimdi geldi senin sat göre dogum tarihin 29 mayıs görüüyo 24+3 günlük görünüyo dıgrusu bu mu????

ben de kendim yapmayı planlıyorum
hatta modelim de linkteki olacak inşallah

KAVANOZDA BEBEK KURABİYESİ | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar

kavanozları buldum 105 tanesi 39tl,
kurabiyelerden biri pembe biri mavi olacak pembenin üzerinde "V" harfi, mavinin üzerinde "E" harfi olacak
şeker hamuru konusunda bir bilgim yok ama
inşallah sağlıkla yapıp dağıttığımız günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…