- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.021
kızlarrrrrrrr emziği doğduğu gibi vercezz mi nasol yapcaz
selam anneler ve minik bebişleriii herkez mınıgınn fotosunu koymuş ben koyamıom çektırmedı çunku bı sabıt durmadı
amin canım.
ne güzel duaymış.
amin canım hayırlı cumalar çok güzel bir dua
Biz 22. Haftada yaptirdik detayli taramayi, fotosu da gayet net. Babasinin kopyasi, bana uzaktan yakindan benzemiyor yuzu. Degisecegini de sanmam, kemik yapisi belli cunku. İnsallah biraz da bana benzer
Fotoyu koyamiyorum, cunku bu tablet bilgisayara aktarma kablosu fln yok. Dogunca bol bol koyarim ama
ayyşşş mınığimm cok şeker yaa..
Allah sana ve babasına bagıslasın..
o hesaplama 24 üncü haftadan sonra doğru sonuç verir dedi doktor.sen bi kaç hafta daha bekle hesaplama yapmak için.
benim ablam 2 cocuğunu da emziksiz büyüttü.düşüyor ediyor mikrop yuvası oluyor.ben kullanmayı tercih etmeyin derim.
bende kullanmak istemiyorum aslında ama bazı bebeklerde de mecbur kalıyormuşsun..
bebeklere önce alıştırcaz zorla sonra da bırakması için bişiler yapıcaz ne tuhaf dimi :))
aslında emzikle cok şirin oluyorlarama ben kesin vermicem..her düştüğünde atarım zaten ben onu içim rahat etmez.
dediğim gibi ablam 2 cocuğuna da alıştuırmadı.hiç de zorluk çekmedi.
bende kullanmak istemiyorum aslında ama bazı bebeklerde de mecbur kalıyormuşsun..
bebeklere önce alıştırcaz zorla sonra da bırakması için bişiler yapıcaz ne tuhaf dimi :))
evt ya bazı anneler emzik düşsede veriyolar bbeğe biz mi çok pimpirikliyiz?
bencede alışmasa daha iyi..
hayrlara çıkarsın Rabbim normal görmen daha çok görürsün böle
ayy cnm benım ne kadar duygulanıosun ruya bıle olsa..bende bı gun annemde kuru fasulye yemıstım cok gusel olmuş dıye 3 tabak yıyınce akşamı gaz sancısından dogurdumu gördum ruyamda :))))
hayırlara çıksın rüyalarınız kızlar...
Rabbim bak ellerim bomboş..
ellerimde bir tek yok var
ve ben yoktan var ettiğin bu ellerle
senin sonsuz keremine el açmaktayım..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
günahlarımızı vardan yoka çevir (amin)
hayırlı cumalar..
merhaba kızlar nsılısınız bakalım?
bebişlerin fotoarı konmuş :) hepsine maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)
"akıllıbıdık" gözün aydın bebişlerin gayet iyiymiş :) böyle güzel haberler ben dahil tüm ayrıntılıya gireceklere inşallah :)
"ayzan" sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı :)
buarada herkese hayırlı cumalar.
merhaba kızlar nsılısınız bakalım?
bebişlerin fotoarı konmuş :) hepsine maşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)
"akıllıbıdık" gözün aydın bebişlerin gayet iyiymiş :) böyle güzel haberler ben dahil tüm ayrıntılıya gireceklere inşallah :)
"ayzan" sana da çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı :)
buarada herkese hayırlı cumalar.
çok saolun kızlarrr...
amin canımmmm. çok güzel bi dua..
ben de biraz önce hepimiz için dua ettim, rabbim kabul eder inşş..
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebek şekerleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?ben kendim yapmayı düşünüyorum.şu kar buz bitsin suluhana gidip malzemeleri alcam ama bi yandan da acaba hiç uğraşmasam mı diyorum.kafam karıştı yani.
yerim onun parmaklarını
Rabbim bak ellerim bomboş..
ellerimde bir tek yok var
ve ben yoktan var ettiğin bu ellerle
senin sonsuz keremine el açmaktayım..
çünkü bende var yok.
sendeyse yok yok
dualarımızı yoktan vara
günahlarımızı vardan yoka çevir (amin)
hayırlı cumalar..
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebek şekerleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?ben kendim yapmayı düşünüyorum.şu kar buz bitsin suluhana gidip malzemeleri alcam ama bi yandan da acaba hiç uğraşmasam mı diyorum.kafam karıştı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?