- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.041
ben birseyi merak ediyorum.
Türkiyede doguma esleriniz girebiliyormu?
canım bende kendim yapmak istiyorum aslında ist. bu malzemelerin satıldığı yerlere bakayım ona göre karar vericem..
cnm bende kendim yaparım diyodum ama sanırım çok da iyi olmaz
istediğimiz malzemeyi bulamayabiliriz..
ben hazır alıcam inş..
benden 1 ay sonra abimin de bebesi olucak inş.
her ikisine de hazır alırız diyoruz
ben geldim canım sarıbeybi senin çizelgeni düzeltecektik internet gitti şimdi geldi senin sat göre dogum tarihin 29 mayıs görüüyo 24+3 günlük görünüyo dıgrusu bu mu????
ben de kendim yapmayı planlıyorum
hatta modelim de linkteki olacak inşallah
kavanozda bebek kurabiyesi | mutlu dükkan - butik kurabiye, cupcake ve pastalar
kavanozları buldum 105 tanesi 39tl,
kurabiyelerden biri pembe biri mavi olacak pembenin üzerinde "v" harfi, mavinin üzerinde "e" harfi olacak
şeker hamuru konusunda bir bilgim yok ama
inşallah sağlıkla yapıp dağıttığımız günleri görürüz
ben henüz tetanoz vurulmadıjm.bu tetanoz iğnesinin hamileler için olanı farklı mı?yoksa normal tetanoz mu vuruluyoruz.difteri tetanoz olmıcak diye konuşmalar olmuştu diye hatırlıyorum.kafam karıştı.:26::26:
yerim onun parmaklarını
KAVANOZDA BEBEK KURABİYESİ | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar
kurabiyelerden biri pembe biri mavi olacak pembenin üzerinde "V" harfi, mavinin üzerinde "E" harfi olacak
Umaugulay
cnm beben çok tatlı maşallah...
Sağsalim kucağına alırsın inş..
hg cnmm
cnm işte sat ile usg tutmuyo doktora göre 21+7 yim bugün
inş cnm çok güzellermiş..
kurabiyelerden biri pembe biri mavi olacak pembenin üzerinde "V" harfi, mavinin üzerinde "E" harfi olacak
Verdigin linkte cok tatli kavanozlar var .Bayildim ya. Nerden satin aliniyor acaba?
Bende kendim yapmayi dusunuyorum ama daha once hic denemedim.Evdeyken denemeler yapip ogrenirim herhalde:26:
Verdigin linkte cok tatli kavanozlar var .Bayildim ya. Nerden satin aliniyor acaba?
Bende kendim yapmayi dusunuyorum ama daha once hic denemedim.Evdeyken denemeler yapip ogrenirim herhalde:26:
bunlar çok güzelmiş :) şeker hamuru tarifini arkadasım bulacaktı bana.tarif elime geçince burda paylaşırım :) kavanozların da fiyatı gayet uygunmuş.çok beğendim ve müsadenle bende bunu alternatifler arasına koyuyorum :)
dediğin gibi inşallah sağlıkla dağıttığımız günleri görürüz :)
evet canım eşler doğuma girebiliyor ama her hastanede bu uygulamaya izin verilmez sanırım..Ben birseyi merak ediyorum.
Türkiyede doguma esleriniz girebiliyormu?
canım çok güzeller , ama kavanoz kapağındaki baskısını nasıl yaptırcaksın ,gerçi matbaada sticker falan yaptırıp yapıştırabilirsinben de kendim yapmayı planlıyorum
bende gidip bi bakayım malzemelere eger yapabileceğime kanaat getirirsem yaparım yoksa hazır alırım ama yine de kafam karıştı.bide ne kadar önceden almak ya da yapmak gerekir acaba?
canım ben aşağıdaki linkte buldum ama yurtdışına gönderirler mi bilmem
CAM KAVANOZLAR PAABAHE - CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 CC CAM KAVANOZ
tek şartla koyabilirsin senin alternatiflerini bizimle paylaşmak şartıyla..hatta bunu yapmanı tavsiye ederim, çünkü kolay ve janjanlı görünüyor
hem illaki biyere koyar insanlar kavanozu... kırmızı kadife kutulardan nefret eden ben şahsen içine yüzüklerimi bile koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?