2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım bende kendim yapmak istiyorum aslında ist. bu malzemelerin satıldığı yerlere bakayım ona göre karar vericem..

cnm bende kendim yaparım diyodum ama sanırım çok da iyi olmaz
istediğimiz malzemeyi bulamayabiliriz..
ben hazır alıcam inş..
benden 1 ay sonra abimin de bebesi olucak inş.
her ikisine de hazır alırız diyoruz

bende gidip bi bakayım malzemelere eger yapabileceğime kanaat getirirsem yaparım yoksa hazır alırım ama yine de kafam karıştı.bide ne kadar önceden almak ya da yapmak gerekir acaba?

Umaugulay
cnm beben çok tatlı maşallah...
Sağsalim kucağına alırsın inş..

ben geldim canım sarıbeybi senin çizelgeni düzeltecektik internet gitti şimdi geldi senin sat göre dogum tarihin 29 mayıs görüüyo 24+3 günlük görünüyo dıgrusu bu mu????

hg cnmm
cnm işte sat ile usg tutmuyo doktora göre 21+7 yim bugün

inş cnm çok güzellermiş..

canım ben birinci dozu oldum bitti ikinci dozu bile oldum hayır sen sağlık ocağında aile hekiminin hemşiresine gidersen o zaten yönlendiriyor ve anlatıyor tabi dr.unada danışabilirsin
birinci dozum çook acımıştı ama kızlar duyrulur ikinci doz tetenozum bana hiç problem çıkarmadı yani hayatımı etkileyecek bir ağrı yaşamadım :))) ikinci dozu vurulacaklara küçük bir iyi haber:)

yerim onun parmaklarını

teşekkür ederiz teysesiiii

sarıbeybi teysesinede teşkrler
:)))

Son düzenleme:

bunlar çok güzelmiş :) şeker hamuru tarifini arkadasım bulacaktı bana.tarif elime geçince burda paylaşırım :) kavanozların da fiyatı gayet uygunmuş.çok beğendim ve müsadenle bende bunu alternatifler arasına koyuyorum :)
dediğin gibi inşallah sağlıkla dağıttığımız günleri görürüz :)

Umaugulay
cnm beben çok tatlı maşallah...
Sağsalim kucağına alırsın inş..

hg cnmm
cnm işte sat ile usg tutmuyo doktora göre 21+7 yim bugün

inş cnm çok güzellermiş..

canım dogum tarihi son adet tarihine gçre yapılır ve dogumda o zaman beklenir usg deki bebeğin gelişimi hangi hafta ile uyumlu ise onu söyler yani çizelgeni değiştirecekmiyiz

Verdigin linkte cok tatli kavanozlar var .Bayildim ya. Nerden satin aliniyor acaba?
Bende kendim yapmayi dusunuyorum ama daha once hic denemedim.Evdeyken denemeler yapip ogrenirim herhalde:26:

senin verdiğin bilgilere göre değiştireceksek şöle oluyor canım sat:23 agustos beklenen dogum tarihi: 29 mayıs dogrumudur o zaman 24+3 günlüksün bugün....

benim bebek şekerlerini 2011 haziran annelerindeki arkadaşım hediye olarak yapacak baana

Verdigin linkte cok tatli kavanozlar var .Bayildim ya. Nerden satin aliniyor acaba?
Bende kendim yapmayi dusunuyorum ama daha once hic denemedim.Evdeyken denemeler yapip ogrenirim herhalde:26:

ben de evde yapmak istiyorum. tarifi nerden bulcaz. kavanozları da. çok zorlamaz herhalde. bi de çabuk bozulmaz herhalde. kaç gün dayanır ki.

canım ben aşağıdaki linkte buldum ama yurtdışına gönderirler mi bilmem
CAM KAVANOZLAR PAABAHE - CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 CC CAM KAVANOZ

tek şartla koyabilirsin senin alternatiflerini bizimle paylaşmak şartıyla..hatta bunu yapmanı tavsiye ederim, çünkü kolay ve janjanlı görünüyor
hem illaki biyere koyar insanlar kavanozu... kırmızı kadife kutulardan nefret eden ben şahsen içine yüzüklerimi bile koyabilirim

milupa da şöyle bir tarif var. tadı nasıl acaba merak etttimmm.

Malzemeler:
•2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı
•yarım su bardağı Milupa sütlü pirinçli kaşık maması
•2 yemek kaşığı pekmez
•1 adet yumurta sarısı
Hazırlanışı:
Bütün malzemeyi karıştırıp iyice yoğurarak dağılmayan bir hamur yapın. Serçe parmağı kalınlığında açın çok kalın açıldığında içi iyi pişmediğinden, daha kalın olmamasına dikkat edin ve istediğiniz şekli verin.170 derece fırında, üzeri hafif pembeleşene kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin.

Ben birseyi merak ediyorum.
Türkiyede doguma esleriniz girebiliyormu?
evet canım eşler doğuma girebiliyor ama her hastanede bu uygulamaya izin verilmez sanırım..
canım çok güzeller , ama kavanoz kapağındaki baskısını nasıl yaptırcaksın ,gerçi matbaada sticker falan yaptırıp yapıştırabilirsin
bende gidip bi bakayım malzemelere eger yapabileceğime kanaat getirirsem yaparım yoksa hazır alırım ama yine de kafam karıştı.bide ne kadar önceden almak ya da yapmak gerekir acaba?

canım ben havaların açmasını bekliyorum orda gidip göreyim becerebileceğime inanayım ona göre karar vericem , ee birde cinsiyet kesinse şimdi bile yapabilirsin :))

Tesekkur ederim canim.
Pasabahceymis. Gorumcelerim orda calisiyor Bulmasi kolay olcak.Kaynanam gelcek dogumdan 1 ay once ozmn getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…