2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kafana takma yoksa benim gibi olursun ben çok takıntılıyım kilo konusunda... bi topik daha var anne adayları hamileyken kaç kilo aldıklarını yazıyor...orayı okuyunca ben çok bile almışım diyorum...

kafana takma yoksa benim gibi olursun ben çok takıntılıyım kilo konusunda... bi topik daha var anne adayları hamileyken kaç kilo aldıklarını yazıyor...orayı okuyunca ben çok bile almışım diyorum...

valla ben oldum bile
hayatım boyunca 54 kiloya çıktım en fazla
şimdi 60-61deyim ki 70i geçer bu gidişle
çok korkunç geliyor yaa :26:

slm kızlar hep okuyorum ama uzun zamandır yazmadım bısı muhabbet kılo ıken dayanamadım bende bende suana kadar 2 2.5 kılo gıbı bısı aldım 2 hafta once bebegım 460 grm dı bende cok korkuyorum gereksız kılo almaktan

kızlar herkese merhaba. haziran anne adayıyım ben de, genellikle forumu okuyorum, yazacak pek fırsatım olmuyor benim.
dün şeker yükleme testi yaptırdım devlet hastanesinde. açlık 100, bir saat sonra 148 çıktı kendi doktorumla daha görüşmedim, onunla görüşüp 100'lük test yaptıracağım, moralim çok bozuldu ya.
aranızda şeker yükleme testi yaptıran var mı, sonuçlarınız nasıl?

hep derler zayıf ınsanlar kılo alır dıe bı arkadasım var 47 kılo gıbıydı sımdıden 15 kılo aldı 30 bulur dogurmam dıyor
bende zaten balık etındeydım yanı 62 kıloyudum sımdı ıse 64 kusarat cıkıyorum

sen benden de iyisin maşallah ben 22. haftadayım 3 kilo aldım sen 24. haftada 2-2.5 kilo süper bence kafanı takma derim...

evet bende meyveyi öncelerdede yiyordum şimdi de yemeye devam ediyorum 13 kilo aldım kızlarhalamın kızı meyve kilo yapmaz diyor ama yapıyor galiba
68 yle başladım geçen kış kilo almıştım zaten veremeden hamile kalınca şiştim valla
ahh ahhh ben çok kilo ile hamile kalmadım 62 ile hamile kaldım ama şimdi ühüüüü ühüüü sağlık ocağına aşı yaptırmaya gidince hemşire kilomu ölçtü ayda 1 kilo almam gerekiyormuş 2 iklo almışım bundan sonraki aylarda daha çok alırsın dikkat et dedi
aldığım hızla verirsem 5 aya hepsi gider orası kesin de
bebek yarım kilo
su da yarım kilo olsa etti 1 kilo
geri kalan 7 kilo nerde

aynen canım benim daha fazla en son kontrolde bebeğim 496 gramdı 2 hafta önce idi yarım kilo diyorum ben eeee yarım kilo bebek yarım kilo su geri kalan 12 kilo nerde

doğum günü kutlu olsun...
çok teşekkür ederim az_uz

bebeğin kilosuda gayet iyi senin aldığın kilolarda yani kilo zaten alınıyor çok güzel seninki

kızlar sayfalar hep pembe olmuş bir değişiklik var galiba

kızlar bugün benim doğum günüm
doğum günün kutlu olsunn

bu msjı okumamış sayıyorum kendimi

valla canım meyvenin fazlası kilo yapıyor
arkadaşım da çok yiyordu
doktor çok kızdı meyve de kilo yaparmış
sen de baya iyi almışsın ya
maşallah bize

gözün aydın canım inşallah herkes güzel sonuçlar alır ben de 18inde girecem ayrıntılıya çok tedirginim bi sorun çıkarsa diye rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

gözün aydın canım inşallah herkes güzel sonuçlar alır ben de 18inde girecem ayrıntılıya çok tedirginim bi sorun çıkarsa diye rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

çok teşekkür ederm
sen de inşallah sağlıcakla atlatırsın canım
ben de çok tedirgindim ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…