- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.241
benimkide 360 gram sanırım ben hep kendime alıyorum
ne yapalım veririz heralde sağlıklı olsunlarda ..
benimde kocacığım geliyor yemeğe çıkacağız iyi sohbetler herkese
benim 449 gram çıktı bugün
ama benim bebiş önden çıkıyor zaten
kafa 5 gün, bel 4 gün, uyluk 2 gün ilerde sata göre
maşallah tombiş olacak demek kibenim şuanda tam 20 hafta gelişime görede 20 hafta çıkıyor.
tabi canım
meyvenin fazlası da kilo yapar elbette
sen kaç kiloyla başladın=?
valla hep siz yazın aldığınız kiloları
ben de çok aldığımdan 2-3 kilo alanları görünce çok üzülüyorum
kafana takma yoksa benim gibi olursun ben çok takıntılıyım kilo konusunda... bi topik daha var anne adayları hamileyken kaç kilo aldıklarını yazıyor...orayı okuyunca ben çok bile almışım diyorum...
kızlar bugün benim doğum günüm
hep derler zayıf ınsanlar kılo alır dıe bı arkadasım var 47 kılo gıbıydı sımdıden 15 kılo aldı 30 bulur dogurmam dıyor
bende zaten balık etındeydım yanı 62 kıloyudum sımdı ıse 64 kusarat cıkıyorum
evet bende meyveyi öncelerdede yiyordum şimdi de yemeye devam ediyorum 13 kilo aldım kızlarbende ilk başlarda çok meyve yiyordum mandalina greyfurt özellikle limon çok yiyordum şimdi midemi ekşitmeye başlattı elma kivi muz ve ayva yemeye başladım.
8 kilo aldım şimdiye kadar sanırım meyvede kilo yapıyor
ahh ahhh ben çok kilo ile hamile kalmadım 62 ile hamile kaldım ama şimdi ühüüüü ühüüü sağlık ocağına aşı yaptırmaya gidince hemşire kilomu ölçtü ayda 1 kilo almam gerekiyormuş 2 iklo almışım bundan sonraki aylarda daha çok alırsın dikkat et dedi68 yle başladım geçen kış kilo almıştım zaten veremeden hamile kalınca şiştim valla
aldığım hızla verirsem 5 aya hepsi gider orası kesin de
bebek yarım kilo
su da yarım kilo olsa etti 1 kilo
geri kalan 7 kilo nerde
çok teşekkür ederim az_uzdoğum günü kutlu olsun...
slm kızlar hep okuyorum ama uzun zamandır yazmadım bısı muhabbet kılo ıken dayanamadım bende bende suana kadar 2 2.5 kılo gıbı bısı aldım 2 hafta once bebegım 460 grm dı bende cok korkuyorum gereksız kılo almaktan
doğum günün kutlu olsunnkızlar bugün benim doğum günüm
bu msjı okumamış sayıyorum kendimislm kızlar hep okuyorum ama uzun zamandır yazmadım bısı muhabbet kılo ıken dayanamadım bende bende suana kadar 2 2.5 kılo gıbı bısı aldım 2 hafta once bebegım 460 grm dı bende cok korkuyorum gereksız kılo almaktan
valla canım meyvenin fazlası kilo yapıyorevet bende meyveyi öncelerdede yiyordum şimdi de yemeye devam ediyorum 13 kilo aldım kızlarhalamın kızı meyve kilo yapmaz diyor ama yapıyor galiba
ahh ahhh ben çok kilo ile hamile kalmadım 62 ile hamile kaldım ama şimdi ühüüüü ühüüü sağlık ocağına aşı yaptırmaya gidince hemşire kilomu ölçtü ayda 1 kilo almam gerekiyormuş 2 iklo almışım bundan sonraki aylarda daha çok alırsın dikkat et dedi
aynen canım benim daha fazla en son kontrolde bebeğim 496 gramdı 2 hafta önce idi yarım kilo diyorum ben eeee yarım kilo bebek yarım kilo su geri kalan 12 kilo nerde
gözün aydın canım inşallah herkes güzel sonuçlar alır ben de 18inde girecem ayrıntılıya çok tedirginim bi sorun çıkarsa diye rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsinayrıntılımız da gayet iyiydi çok şükürr hiçbir sorun çıkmadı
zemka için biraz detaylı anlatıcam şimdi çünkü o da oraya gidecek ayrıntılıya ve merak ediyordu
randevum 10:30daydı, tam saatinde beni içeriye aldılar
eşim dışardaydı
bebeğimin uygun pozisyonda durması sonucu sanırım yaklaşık 10-15 dkda ölçümler bitti
sonra eşimi içeri aldılar bizim görüntümüzü de açtılar
yaklaşık 10-15 dk da bebeğimizi izledik her açıdan
ölçümleri yaparken baştan çok sessizdi radyolog
sanırım hiç anlatmıcak dedim ama sonra bana da anlatarak ölçtü
fotoğraflar ve videolardan oluşan cdyi verdiler
ölçüm sonuçlarını da elimize verdiler
ordan doktoruma çıktım sonuçlara baktı, zaten raporu okuyunca anlıyorsun terslik olmadığını ama maksat doktorun da görsün işte
150 tl ayrıntılı+30 tl muayene olmak üzere toplam 180 tl ücretimizi de ödedik
yaklaşık 1 saatte hastanedeki tüm işimiz bitti
ben memnun kaldım
gözün aydın canım inşallah herkes güzel sonuçlar alır ben de 18inde girecem ayrıntılıya çok tedirginim bi sorun çıkarsa diye rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
bu ayili olan nedir, cok sevimli! Ben bu alisverisi yapinca elbiselere sarilir yatarim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?