2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım 100 mesaj olmadığından dolayı özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyım dediğim umarım görürsün..

evet fiyatlar standart değil hatta bazı şehirlerde bu 4d için ayrı bir ücret ödemeyenler var.bugün ben girdim ama 4d diye girmemiştim zaten radyoloji uzmanı bakıyor bana bebeğin görüntüsünü beğendiği için 4d ye çevirdi ve hiç artı ücret ödemedim

sende konu açarak kütahya da 4d olan hastaneleri sorabilirsin hatta fiyat konusunda da yardımcı olabilirler
diğer konu ile ilgilide bilgim yok malesef

Son düzenleyen: Moderatör:
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım
..

ben bugün yaptırdım canım.senin değerlerin sınırda.biraz dikkat edersin.doktor gerekli görürse diyet verir.drun dediği önwmli tabi.

ayyy asels sen de bizdensinn...
bu arada doğum günü kutlu olsun canımmmm

ayy ütümü bitirdim, yerleştirdim, odanın tozunu aldım, bi de duş aldım,yağlandım pehlivan gibi de
şimdi kocamı bekliyorummmm

kızlar
aranızda bebek arabası alanlar oldu mu???
ben chicco nun baston bebek arabasına bakıyorum ön kısmında güvenlik barı yok kullanışlı olur mu acaba ???:44:sizlerinde fikrini alayım dedim

kızlar
aranızda bebek arabası alanlar oldu mu???
ben chicco nun baston bebek arabasına bakıyorum ön kısmında güvenlik barı yok kullanışlı olur mu acaba ???:44:sizlerinde fikrini alayım dedim

canım bence ön barı olanlardan al
illa chicco baston puset istiyorsan liteway modelinden al bence

hafif bir puset
fiyatı da 300 tl civarı

tehlikeli mi olur bilemedim:26: ama arabada çok yer kaplamasın istiyorum o yüzden baston pusete bakıyorum.
model olarak bu modeli beğenmiştim

anlamadım canım
benim resmini eklediğim modeli mi beğendin?
eğer beğendiğin lite way modeliyse onun ön barı var
takılıp çıkarılabiliyor
önbar önemli bence ama çok beğendiysen emniyet kemeri olacak zaten

evet lite way modelini beğendim yakından gördüm ama ön barının olduğunu şimdi öğrendim

Chicco Chicco Lite Way Bebek Arabası Garnet | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
aynısı değil mi ??

anladım canım
evet model bu
ve bu modelin ön barı var
çünkü yeğenimin bebek arabası ordan biliyorum
dediğim gibi portatif ön bar tak çıkar şeklinde
neden resimlerde görünmüyor bilmiyorum
ama yeğeniminki o mavisinden ve ön bar var

bak bu işe sevindim çünkü çok beğendim yakından gördüm kırmızısına bayıldım..ön barından haberim yoktu mağazada da yoktu gerçi ordakilere sormadım portatifse takılı olmayabilir.

bak bu işe sevindim çünkü çok beğendim yakından gördüm kırmızısına bayıldım..ön barından haberim yoktu mağazada da yoktu gerçi ordakilere sormadım portatifse takılı olmayabilir.

yine de sor istersen sen bi
yeğeniminki resmini eklediğim mavi olanından, barı var
renklere göre var yok farkı olamaz elbette ama yanlış bilgi vermek istemem şimdi

nabersinizz nihayet yarın cumartesi hava nasıl olacak acaba bugün doktora gittim uzun boylu güzel bir kız olacakmış 21+2 günlük görünüyoruz 445 gr olmuşuz teyzoşları ama anası 62 kilo olmuş.54 kiloydum hamileyken boyum 170 şişmişim yaa ama ben yemiyorum ki niye böleeeeeeeeeeeee

yine de sor istersen sen bi
yeğeniminki resmini eklediğim mavi olanından, barı var
renklere göre var yok farkı olamaz elbette ama yanlış bilgi vermek istemem şimdi

umarım vardır canım tabi alacağım zaman sorarım . verdiğin bilgi için teşekkür ederim

hoşgelmişsinnnnnn.....

yarın hava güzel olcakmış galiba, ama salı yine kar geliyomuş.
hepimiz şişiyoruz valla, yakında kocişler bizi bi yere götürürken yuvarlaya yuvarlaya götürcekler
bu arada bebişine maşaallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…