- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.261
maşallah canım bebişineEuzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım
..
Eki Görüntüle 344381
kızlar herkese merhaba. haziran anne adayıyım ben de, genellikle forumu okuyorum, yazacak pek fırsatım olmuyor benim.
dün şeker yükleme testi yaptırdım devlet hastanesinde. açlık 100, bir saat sonra 148 çıktıkendi doktorumla daha görüşmedim, onunla görüşüp 100'lük test yaptıracağım, moralim çok bozuldu ya.
aranızda şeker yükleme testi yaptıran var mı, sonuçlarınız nasıl?
evet bende meyveyi öncelerdede yiyordum şimdi de yemeye devam ediyorum 13 kilo aldım kızlarhalamın kızı meyve kilo yapmaz diyor ama yapıyor galiba
ahh ahhh ben çok kilo ile hamile kalmadım 62 ile hamile kaldım ama şimdi ühüüüü ühüüü sağlık ocağına aşı yaptırmaya gidince hemşire kilomu ölçtü ayda 1 kilo almam gerekiyormuş 2 iklo almışım bundan sonraki aylarda daha çok alırsın dikkat et dedi
aynen canım benim daha fazla en son kontrolde bebeğim 496 gramdı 2 hafta önce idi yarım kilo diyorum ben eeee yarım kilo bebek yarım kilo su geri kalan 12 kilo nerde
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım
..
Eki Görüntüle 344381
kızlar
aranızda bebek arabası alanlar oldu mu???
ben chicco nun baston bebek arabasına bakıyorum ön kısmında güvenlik barı yok kullanışlı olur mu acaba ???:44:sizlerinde fikrini alayım dedim
canım bence ön barı olanlardan al
illa chicco baston puset istiyorsan liteway modelinden al bence
Eki Görüntüle 344391
hafif bir puset
fiyatı da 300 tl civarı
tehlikeli mi olur bilemedim:26: ama arabada çok yer kaplamasın istiyorum o yüzden baston pusete bakıyorum.
model olarak bu modeli beğenmiştim
canım açıkçası ben de beğenmedim bunuChicco Chicco Simplicity Plus Bebek Arabası Galaxy | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ön barı olanların arasında da buna bakmıştım ama yakından görünce pek beğenmedim
kararsız kaldım:44:
anlamadım canım
benim resmini eklediğim modeli mi beğendin?
eğer beğendiğin lite way modeliyse onun ön barı var
takılıp çıkarılabiliyor
önbar önemli bence ama çok beğendiysen emniyet kemeri olacak zaten
evet lite way modelini beğendim yakından gördüm ama ön barının olduğunu şimdi öğrendim
Chicco Chicco Lite Way Bebek Arabası Garnet | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
aynısı değil mi ??
anladım canım
evet model bu
ve bu modelin ön barı var
çünkü yeğenimin bebek arabası ordan biliyorum
dediğim gibi portatif ön bar tak çıkar şeklinde
neden resimlerde görünmüyor bilmiyorum
ama yeğeniminki o mavisinden ve ön bar var
bak bu işe sevindim çünkü çok beğendim yakından gördüm kırmızısına bayıldım..ön barından haberim yoktu mağazada da yoktu gerçi ordakilere sormadım portatifse takılı olmayabilir.
yine de sor istersen sen bi
yeğeniminki resmini eklediğim mavi olanından, barı var
renklere göre var yok farkı olamaz elbette ama yanlış bilgi vermek istemem şimdi
nabersinizz nihayet yarın cumartesi hava nasıl olacak acaba bugün doktora gittim uzun boylu güzel bir kız olacakmış 21+2 günlük görünüyoruz 445 gr olmuşuz teyzoşları ama anası 62 kilo olmuş.54 kiloydum hamileyken boyum 170 şişmişim yaa ama ben yemiyorum ki niye böleeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?