2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah canım size
benim bebiş de önden çıkıyor ama tüm ölçümler farklı farklı çıkıyor baş, bel, uyluk vs.
senin hepsi mi 1 hafta önden çıkıyor?

hiç gülesim yoktu

bencede yakında yuvarlanarak gideceğiz özellikle ben topaç gibi olurum doğuma kadar

vallahi yaa..göbek deliğim dışarı fırladı benim ilerleyen zamanlarda problem çıkarmaz umarım

maşallah canım size
benim bebiş de önden çıkıyor ama tüm ölçümler farklı farklı çıkıyor baş, bel, uyluk vs.
senin hepsi mi 1 hafta önden çıkıyor?

şöle yazayım sana,

bpd 21+0
hc 20+5
ac 21+3
fl 21+3

sen bu işi çözersin buradaki bütün ölçümlere göre bir hafta öncelikli değil mi doktor dedi zatende şimdi sen deyince yazayım dedim
uzun kız olacak dedi
hem amcaları hem dayıları 180 den yukarı en kısa benim 170

ne güzel maaşallah bence uzun boylu olması güzel bir avantaj

aha buldum :) doğru bilmişim

inşallahh böyle devam eder.bugün tetanoz aşısı oldum ilk dozunu savdım ne güzel bebekler geldi sağlık ocağına daha çok imrendim..

kesin gerekiyor mu ?

yaa burada bakınca sizlerin dediklerine,
anlıyorum ki ne ben ne etrafım ,
bana hiç ilgilenilmiyor sadece karnını doyuruyorum(oda günde 1 öğünle) bebeğimin ,

vücudum kilitleniyor sürünüyorum devam ediyorum öyle..

zaten sık sık sinir stres kasılasıya

Son düzenleme:

kimse ilgilnmiyor muuuu seninle yakınların falan, yanlış anlamadım dimi?

kızlar bugün endokrin bölümünde randevum vardı biraz moralim bozuldu ondanda gözüme uyku girmiyor troid ilacı kullanıyorum 7 yıldır bugün rutin koturölüme gittim ultrason istedi nodüllerim büyümüş ayrıca iltihap olmuş onu vücudum yaparmış ama damarlanma oluşmuş dedi çeken doktor biraz kötü dedi doktorun seni bilgilendirir dedi sonuçlarda pazartesi netde baktım biraz hiç iyi şeyler yazmıyor şimdi haftasonuda girdi içim içimi yer artıkk:18::18::18:
ordanda diyetisyene girdim ondanda fırçayı yedim 24. haftamda 10 kilo almış görünüyorum daha 2 gün önce toplamda 7 kiloydu acayip ödem var tuzu turşuyu unut dedi :26::26:
kesin sende şeker var dedi gözümü korkutdu neyseki öğleden sonra şeker sonuçlarım gayet iyi çıktı açlık 79 tokluk 89
perişan oldum hastahanelerde.... uykuda yok şimdi Allahım ne zormuş evlat sahibi olmak :26:

e-bebek indirimi ile
concord neo puset:1.064 tl,
ana kucağı-araba koltuğu şeysi: 389 tl
toplam : 1.453 tl

ayhan çocukta kredi kartı tek çekim :1.368 tl

ben burada %29 luk bir indirim göremiyorum..
bindirim üzerinden indirim yapmışlar sanırım.. e-bebek'in üstünü çizmiş vaziyetteyim

akıllıbıdık merhabaa forum takiptee gördüm seni canım hemen damladım burayaaa negüzel seni burada görmek inş. müjdeli haberler vardır canım gerçi 20 haftalıkdiye birşeyler görüyorum yaa:))) ay hadi inş.

Son düzenleme:

evet canım inşallah 20 haftalık ikizlere hamileyim
bir kzım bir de oğlum olacak inşallah..
darısı tez elden başına olsun...

Ay Allahım görmemişim başına olmuş bileeeeeeeee :))))))
çok çok çok sevindim.. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Son düzenleme:
Arkadaslar, hepinize gunaydın. Gecmisi okuyup geldim, iki konu uzerinde durulmus. Onlar hakkında bildiklerimi aktarayım.
Ayrıntılı ultrasona 20-23. haftalar arasında girilebiliyor. 4d sadece foto cekmek icin kullanılıyor. O hepimizin bildigi siyah beyaz goruntu kesit verdigi icin doktorlar onu kullanıyor tarama icin. Yani, 4dnin foto dısında herhangi bir fonksiyonu yok. genelde ikisini de aynı makine uzerinden yapıyorlar, yani bu hastanenin imkanlarıyla ilgili birşey diyebiliriz. Fakat ayrıntılı taramayı uzman bir prenatologun yapması gerekiyor, yani kadın dogum uzmaları da kendi aralarında branslara ayrılmıs durumda.Bu ise bakanlara prenatolog deniyor, her kadın dogumcu bu taramayı yapamaz.

Seker yuklemesini 24-26. haftada yapıyorlar, daha once seker gelişmiyormuş. Erken yapılan testler pek sağlıklı sonuc vermiyor diye biliyorum.

Zypzyp, canım bende alerjik rinit var. Deli gibi hapşırıyorum, doktor bebege zararı yok hapsırabilirsin dedi:) Ama bukar makinesini gece mutlaka kullanmalısın, bogaz ve burun kurulugunun ilacı o. Zaten bebek için de alman gerekecek, şimdiden al ve kullanmaya başla derim ben.

peki 24. hafta dediğin 23+ ... lar mı yoksa 24+.... lar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…