- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.281
nabersinizz nihayet yarın cumartesi hava nasıl olacak acaba bugün doktora gittim uzun boylu güzel bir kız olacakmış 21+2 günlük görünüyoruz 445 gr olmuşuz teyzoşları ama anası 62 kilo olmuş.54 kiloydum hamileyken boyum 170 şişmişim yaa ama ben yemiyorum ki niye böleeeeeeeeeeeee
hoşgelmişsinnnnnn.....
yarın hava güzel olcakmış galiba, ama salı yine kar geliyomuş.
hepimiz şişiyoruz valla, yakında kocişler bizi bi yere götürürken yuvarlaya yuvarlaya götürcekler
bu arada bebişine maşaallah diyorum
hiç gülesim yoktu
bencede yakında yuvarlanarak gideceğiz özellikle ben topaç gibi olurum doğuma kadar
iyiyiz canım sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
hoşgelmişsinnnnnn.....
yarın hava güzel olcakmış galiba, ama salı yine kar geliyomuş.
hepimiz şişiyoruz valla, yakında kocişler bizi bi yere götürürken yuvarlaya yuvarlaya götürcekler
bu arada bebişine maşaallah diyorum
maşallah canım size
benim bebiş de önden çıkıyor ama tüm ölçümler farklı farklı çıkıyor baş, bel, uyluk vs.
senin hepsi mi 1 hafta önden çıkıyor?
vallahi yaa..göbek deliğim dışarı fırladı benim ilerleyen zamanlarda problem çıkarmaz umarım
şöle yazayım sana,
bpd 21+0
hc 20+5
ac 21+3
fl 21+3
sen bu işi çözersin buradaki bütün ölçümlere göre bir hafta öncelikli değil mi doktor dedi zatende şimdi sen deyince yazayım dedim
uzun kız olacak dedi
hem amcaları hem dayıları 180 den yukarı en kısa benim 170
canım hangi şehirde yaşıyorsun?
ankarada 150 ve üzeri ..benim gittiğim yerde 80 tl .
ne güzel maaşallah bence uzun boylu olması güzel bir avantaj
nabersinizz nihayet yarın cumartesi hava nasıl olacak acaba bugün doktora gittim uzun boylu güzel bir kız olacakmış 21+2 günlük görünüyoruz 445 gr olmuşuz teyzoşları ama anası 62 kilo olmuş.54 kiloydum hamileyken boyum 170 şişmişim yaa ama ben yemiyorum ki niye böleeeeeeeeeeeee
aha buldum :) doğru bilmişimmucizelerim
canım
ama burada var mı bilmiyorum ben standart sandım değilmiş demek..
nasıl öğrenirim buranın fiyatını? ona göre para ayarlayıp bu kışta çıkmalıyım çok zor zaten kar soğuk bide adım atamıyorum konu açıp yazmıştım bacaklarım bükülüp açılmıyor kramp değil...bu arada bilgin varsa bu konudada açtığım konuya yazarsan sevinirim caım
canım 100 mesaj olmadığından dolayı özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyım dediğim umarım görürsün..
evet fiyatlar standart değil hatta bazı şehirlerde bu 4d için ayrı bir ücret ödemeyenler var.bugün ben girdim ama 4d diye girmemiştim zaten radyoloji uzmanı bakıyor bana bebeğin görüntüsünü beğendiği için 4d ye çevirdi ve hiç artı ücret ödemedim
sende konu açarak kütahya da 4d olan hastaneleri sorabilirsin hatta fiyat konusunda da yardımcı olabilirler
diğer konu ile ilgilide bilgim yok malesef
inşallahh böyle devam eder.bugün tetanoz aşısı oldum ilk dozunu savdım ne güzel bebekler geldi sağlık ocağına daha çok imrendim..
kesin gerekiyor mu ?
yaa burada bakınca sizlerin dediklerine,
anlıyorum ki ne ben ne etrafım ,
bana hiç ilgilenilmiyor sadece karnını doyuruyorum(oda günde 1 öğünle) bebeğimin ,
vücudum kilitleniyor sürünüyorum devam ediyorum öyle..
zaten sık sık sinir stres kasılasıya
akıllıbıdık merhabaa forum takiptee gördüm seni canım hemen damladım burayaaa negüzel seni burada görmek inş. müjdeli haberler vardır canım gerçi 20 haftalıkdiye birşeyler görüyorum yaa:))) ay hadi inş.
Arkadaslar, hepinize gunaydın. Gecmisi okuyup geldim, iki konu uzerinde durulmus. Onlar hakkında bildiklerimi aktarayım.
Ayrıntılı ultrasona 20-23. haftalar arasında girilebiliyor. 4d sadece foto cekmek icin kullanılıyor. O hepimizin bildigi siyah beyaz goruntu kesit verdigi icin doktorlar onu kullanıyor tarama icin. Yani, 4dnin foto dısında herhangi bir fonksiyonu yok. genelde ikisini de aynı makine uzerinden yapıyorlar, yani bu hastanenin imkanlarıyla ilgili birşey diyebiliriz. Fakat ayrıntılı taramayı uzman bir prenatologun yapması gerekiyor, yani kadın dogum uzmaları da kendi aralarında branslara ayrılmıs durumda.Bu ise bakanlara prenatolog deniyor, her kadın dogumcu bu taramayı yapamaz.
Seker yuklemesini 24-26. haftada yapıyorlar, daha once seker gelişmiyormuş. Erken yapılan testler pek sağlıklı sonuc vermiyor diye biliyorum.
Zypzyp, canım bende alerjik rinit var. Deli gibi hapşırıyorum, doktor bebege zararı yok hapsırabilirsin dedi:) Ama bukar makinesini gece mutlaka kullanmalısın, bogaz ve burun kurulugunun ilacı o. Zaten bebek için de alman gerekecek, şimdiden al ve kullanmaya başla derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?