2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canim tesekkur ederim.Simdi ben danimarkada yasiyorum ve google de buhar makinasi diyince garip garip seyler cikiyor Astim icin bebek icin vs yazdim ama yok. Birde turkce yazayim dedim Chicco nun buhar makinasi varmis..
Simdi bu buhar makinasi hakkinda hic bir bilgim yok.
Ayrica bebek icin nasil lazim olcak? Bana biraz bilgi verirsen cok sevinirim

Hepimizin evleri kaloriferli oldugu icin nem yok. O nemi buhar makinesiyle sağlamamız gerekiyor.
Ozellikle bebekler için şart. Astımlı bebeği olanların evinde her odada bir tane vardır hatta.
Bir sürü markanın bu makineden var, tefal, weewell, arzum, beurer,.... Ben sinbonun aldım, fiyatı daha makuldu.
Kullanmadan once surekli burnumu silerken kanadığını farkediyordum, o bitti mesela. Hapşırık da epey azaldı.

Bu akşam disko kralında uykusuz anneler kulubu varmış. Kaçmazzzz!
Ben bu aralar surekli hamilelikten, bebeklerden falan bahsetmek istiyorum.
Diğer konularla butun ilgimi kestim, acayip bir ruh halindeyim:)

Bu akşam disko kralında uykusuz anneler kulubu varmış. Kaçmazzzz!
Ben bu aralar surekli hamilelikten, bebeklerden falan bahsetmek istiyorum.
Diğer konularla butun ilgimi kestim, acayip bir ruh halindeyim:)

aynen yaa.. her cümlem ikizler diye başlıyo
görmemiş hamile kalmış sürekli anlatmış modundayım

ay ayyyyy maşallahhh çok ama çok sevindim çook mutlu oldum canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin güzel bebişlerini çok güzel bir hamilelik geçirirsin inş. canım.
evet darısıda bana oldu inş. kucağımıza aldığımız günleride görürüz.çok püyorum canım tekrar tebrik ederimm minikler yerim sizib en iki tane hemde Allahım ne tatlılardır

kızlarrrrr günaydınnn rüyamda korkuttularr benııı aaa çok kötü
çoçukluğumun korkusu freddynın kabusu geldı gece eşimi dürttüm ışığı yak dıe yaktı kaltım yataga oturdum gerıye kapattı ışığı uykulu ya naptını bılmıo ışığn kapanmasyla yatagn içine gerı fırladım

Kızım içerde oynaşmaya başladı yine, ben bir yuruyuse gidip geliyim. Bugun kocam da kursa gtti, upuzun yalnız bir gun geçiricem.
Yine gelirim ben, hepinize güzel bir gün olsun.

Dun akşam tiyatroya gittik, CAM diye bir oyuna. Konusunu bilmiyordum, bir baktım oyunun bir yerinde kadın hamile falan.
Hamile kıyafeti giydi, bir ara dogurdu. Sanki özel olarak seçmişim gibi:)

kan çekiyo sanırım

sağol canım, amin hepimize nasip etsin inşallah
ben de seni tebrik ederim

günaydınnnnnnnnnnn anneciklerr
haftasonunu seviyorum ben ya hem biraz güneş açtı ama yalancı güneş tabi yinede içimi ısıtıyor moral veriyor açlıktan ölüyorum odada adamların gitmesini bekliyorum kızımın odasında petek yoktu petek taktırıyor babası..
7 martta odamız gelmeden işi bitsin dedim duvar kağıdı yaptırcam daha..ne uzun işler ama çok zevklii

günaydın canım hyrlısı olsunnn güle güle kullanmayı nasip etsin bizimde çoçuk odasında ütümasam çamaşırlıgım falan kaldırılcak biraz eşyalar var yarın babasıyla odayı boşaltıp tertemiz yapcaz p.tesi salı beşiği kurulcak çok heycanlı

ayyy ne güzel süsleyin kapısına yazı asın
bnmde aklım fikrim süste ama ne yapayım varım yoğum bir kızım olacak rabbim nasip ederse inş.
benimde odam bebeğin odasının yanına taşınacak.gerçekten bnm çok işim var ama kocamı itekleyerek iş yaptırıyorum üşengeççççç üşengeççç ne olacak

öle durumlarda dua etmeyi unutma...ama böle değişik korkulu rüyalar olurmuş sıkma canını ben hiç aksiyonlu rüya görmedim 25 yıllık hayatımda yaaa korku filmlerini severimde rüyada bedavaya gelmiş olurdu dimi??
açlık kafama vurdu benim..kaloriferciler gitsede yemek yesemmmm

canım mutfaktaydım yemegi ocağa koymaya gıttım şimdi okudum yazdıkları süslücem süslücem odasını kapısını her yeri allahtan bnm koca üşengeç deil ben sölemeden kendı sölüo kızım olcak dıe dıe yapıo korku fılmıne gelınce aman bıdaha mı tobe gormeyım çok korku gerılım fılmı ızlıorum ıkıgunde bır belkıde bılınç altı neyse bıdaha gomyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…