- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.321
gunaydin kizlar hepinize
miskin aile olarak yeni kahvalti yapcaz
esim hazirliyor ben de size bakayim dedim
hepimiz icin guzel birgun olsun insallah
bir yaşıma daha girdim
aldığımız hastane çıkışında ucunda tavşancık kafası olan kare bir bez var
ağız bezi dediler ama anne beziymiş o
meğer anne koynuna koyuyormuş onu bikaç gün kousu siniyomuş ve bebek uyurken yanına koyuyormuş
yani bebek anne kokusuyla uyumuş oluyor ve daha rahat ediyormuş
hatta bazı bebekler yüzüne sürüyomuş uykuda falan:26:
vay anasını...biz de ağzını silecektik
bir yaşıma daha girdim
aldığımız hastane çıkışında ucunda tavşancık kafası olan kare bir bez var
ağız bezi dediler ama anne beziymiş o
meğer anne koynuna koyuyormuş onu bikaç gün kousu siniyomuş ve bebek uyurken yanına koyuyormuş
yani bebek anne kokusuyla uyumuş oluyor ve daha rahat ediyormuş
hatta bazı bebekler yüzüne sürüyomuş uykuda falan:26:
vay anasını...biz de ağzını silecektik
gunaydin kizlar hepinize
miskin aile olarak yeni kahvalti yapcaz
esim hazirliyor ben de size bakayim dedim
hepimiz icin guzel birgun olsun insallah
kızlarrrrr günaydınnn rüyamda korkuttularr benııı aaa çok kötü
çoçukluğumun korkusu freddynın kabusu geldı gece eşimi dürttüm ışığı yak dıe yaktı kaltım yataga oturdum gerıye kapattı ışığı uykulu ya naptını bılmıo ışığn kapanmasyla yatagn içine gerı fırladım
çok güzel düşünülmüş bende bir peçete bebişimin göğsüne koyayım bari bende meleğiminkokusunu alayım uyurken annesi kurban olsun onaaa yaaa
günaydınnn ne güzel maaşallah kahvaltıda hazırlarmış eşi :)))
canım felak nas oku mutlaka birde ayetel kürsü oku ben ezberimde olmadğı için ayetel kürsüyü kağıda yazdım benim eşimde geceleri devriyeye çıktğı için çoğu kez yanlız uyumak zorunda kalıyorum dualarımı okuyorumkorktğum zaman iyi geliyor tavsiye ederim birde korkularını büyütme unutmaki korkular sadece bizim büyüttüğümüz kadr korkunçtur allaha sığın hiçbişecik :) olmaz inş.
slm kızlarrrr ıyı hafta sonlarıı nasılsınız napıosunuz benım oğluşum suan coştu artıq ne yapıosa karnımda hehe:))
ilk doz biraz ağrılı geçiyor nasıl son durumun canım ağrın çokmu?inşallahh böyle devam eder.bugün tetanoz aşısı oldum ilk dozunu savdım ne güzel bebekler geldi sağlık ocağına daha çok imrendim..
Eki Görüntüle 344569
kızımın odasına ikitane bu duvar lambasından alıcam çapraz altlı üslü çok tatlı olur ikeada almak isteyenlere duyurulurrr
Burayı yeni keşfettim bende aranıza katılıyorum, haziranda bi kız annesi olacağım bende inşala..
paylaşımlarınız çok güzel bu süreçte desteğe ihtiyacımız var hepimizin de..
herkese bebişleriyle mutluluklar şimdiden..
ayrıntılımız da gayet iyiydi çok şükürr hiçbir sorun çıkmadı
zemka için biraz detaylı anlatıcam şimdi çünkü o da oraya gidecek ayrıntılıya ve merak ediyordu
randevum 10:30daydı, tam saatinde beni içeriye aldılar
eşim dışardaydı
bebeğimin uygun pozisyonda durması sonucu sanırım yaklaşık 10-15 dkda ölçümler bitti
sonra eşimi içeri aldılar bizim görüntümüzü de açtılar
yaklaşık 10-15 dk da bebeğimizi izledik her açıdan
ölçümleri yaparken baştan çok sessizdi radyolog
sanırım hiç anlatmıcak dedim ama sonra bana da anlatarak ölçtü
fotoğraflar ve videolardan oluşan cdyi verdiler
ölçüm sonuçlarını da elimize verdiler
ordan doktoruma çıktım sonuçlara baktı, zaten raporu okuyunca anlıyorsun terslik olmadığını ama maksat doktorun da görsün işte
150 tl ayrıntılı+30 tl muayene olmak üzere toplam 180 tl ücretimizi de ödedik
yaklaşık 1 saatte hastanedeki tüm işimiz bitti
ben memnun kaldım
şeker yüklemesi yaptırdım bugün.
açlık 96
50 gr glikoz
1.saat 90
bana şekeri yükledikçe düşüyor
ama idrar yollarında enfeksiyon varmış.tek doz ilaç aldım.bakalım gecer inşallah.
benım bıldığim şeker yuklemesı 24.haftadan sonra yapılıyor.ılk gebelığımde çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz.ayrıca ılkınde ben de olmuştum ıdrar yolu ıltıhabı.monurol kullanmıştım ben de ve geçmişti.
benı de sağlık ocağından arayıp duruyolar tetenoz aşısı için.2 doz hamıleyken 1 doz da doğumdan sonra vuruldum ben bıttı.4n son 4.doz kaldı.p.tesi gıdıp yaptırıcam onu da.bu arada bugun d.gunum kızlar.32 bıttı 33 oldum
ne güzel
ben de bu kıza biraz benziyorum aslında yüz hatları olarak
bebeğim de öyle nurtopu gibi olsun inşallah
ayrıca yanlış anlıcak ne var ki bunda canım
isterseniz bir ara avatarlara kendi resimlerimizi koyalım geçici süre
birbirimizi görmüş oluruz böylece
kızlar bugün benim doğum günüm
kızlar herkese merhaba. haziran anne adayıyım ben de, genellikle forumu okuyorum, yazacak pek fırsatım olmuyor benim.
dün şeker yükleme testi yaptırdım devlet hastanesinde. açlık 100, bir saat sonra 148 çıktıkendi doktorumla daha görüşmedim, onunla görüşüp 100'lük test yaptıracağım, moralim çok bozuldu ya.
aranızda şeker yükleme testi yaptıran var mı, sonuçlarınız nasıl?
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım
..
Eki Görüntüle 344381
nabersinizz nihayet yarın cumartesi hava nasıl olacak acaba bugün doktora gittim uzun boylu güzel bir kız olacakmış 21+2 günlük görünüyoruz 445 gr olmuşuz teyzoşları ama anası 62 kilo olmuş.54 kiloydum hamileyken boyum 170 şişmişim yaa ama ben yemiyorum ki niye böleeeeeeeeeeeee
kızlar bugün endokrin bölümünde randevum vardı biraz moralim bozuldu ondanda gözüme uyku girmiyor troid ilacı kullanıyorum 7 yıldır bugün rutin koturölüme gittim ultrason istedi nodüllerim büyümüş ayrıca iltihap olmuş onu vücudum yaparmış ama damarlanma oluşmuş dedi çeken doktor biraz kötü dedi doktorun seni bilgilendirir dedi sonuçlarda pazartesi netde baktım biraz hiç iyi şeyler yazmıyor şimdi haftasonuda girdi içim içimi yer artıkk:18::18::18:
ordanda diyetisyene girdim ondanda fırçayı yedim 24. haftamda 10 kilo almış görünüyorum daha 2 gün önce toplamda 7 kiloydu acayip ödem var tuzu turşuyu unut dedi :26::26:
kesin sende şeker var dedi gözümü korkutdu neyseki öğleden sonra şeker sonuçlarım gayet iyi çıktı açlık 79 tokluk 89
perişan oldum hastahanelerde.... uykuda yok şimdi Allahım ne zormuş evlat sahibi olmak :26:
akıllıbıdık canım senin yaramazlar ne durumda :)))
iyiler tepişiyolar bişey yediğimde
geçen farkettim karnım bigün çok büyük gibi oluyo ertesi gün biraz inmiş gibi, sonraki gün yine şahlanıyo
bebeklerin konumları değişiyo ondan mıki:26:
farkettiniz mi öyle bişi?
aaaaa....hanımlar ayrıca dün akşam haberleinde sgk uzmanı bi adam var unuttum adını..
hamilelerin devlet ve özel hastanelerinde her türlü muayene-kontrol-tahlil v.s.
ücretsiz dedi.ama kimse bilmiyor dedi.
hastanenizden ısrarla fatura isteyin dedi..
o fatura ile sgk ya şikayette bulunabilirsnz dedi..
konu hakkında bilgisi olan varmı??
şimdi sende iki tane bebek olunca bilemiyorum canmm önlü arkalı durup birbiriyle yer değiştirebiliyorlarmı ki???iyiler tepişiyolar bişey yediğimde
geçen farkettim karnım bigün çok büyük gibi oluyo ertesi gün biraz inmiş gibi, sonraki gün yine şahlanıyo
bebeklerin konumları değişiyo ondan mıki:26:
farkettiniz mi öyle bişi?
geçmişi okuya okuya geldim saatte öğlen olmuş..
umarım herkeşler iyidir..
ben bugün 3 e kada işteyim sonra da eve gidip temizlik çamaşır
ve ütü işini halletmem lazım
şimdi sende iki tane bebek olunca bilemiyorum canmm önlü arkalı durup birbiriyle yer değiştirebiliyorlarmı ki???
ama ben kendime göre söyleyecek olursam
çok su içiyorum zaten birde ayran vs gibi şişirici birşeyide içmişsem eğer yada gaz yapıcı bir şey yediysen genelde akşama doğru falan karnım daha gergin oluyor davul gibi yağlanıp kremleniyorum bende yavaşca masaj yapıyorum nisbeten rahatlıyorum ama dedğin durumu bazı akşamlar yaşıuyorum gaz doluyor midem aşağısı zaten gergin daha kocaman oluyor zaten sabah ve akşam karın boyutum hep farklı
gece uyurken gazlardan kurtuluyom sanırım
benim de aynı..gün içinde artık nasıl fil gibi yiyosam akşam karnım gergin, göbek deliğim dümdüz oluyo
sabah nispeten daha insancıl boyutlarda
geçen gün karnım çok coştu diyordum 1 gün bu kadar mı farkeder diye düşünüyordum
sonradan aklıma geldi giydiğim kazak yeni yıkanmıştıgiydiğimiz şeyin de etkisi oluyo büyük-küçük görünmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?