- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.341
aaaaa....
bu konuyu hemen araştırmam lazım
:) yani hakkımız ise sonuna kadar kullanmamız lazım dimi ama
dewlet alacaklarını kuruşuna kadar alıyor bizde haklarımızı sonuna kadar kullanmabilme hakkına sahibiz
bu gün aldğım güzel haberlerden biriydi kociş de sewinecek bu habere
ama biraz bakıp araştıralım
şimdi sende iki tane bebek olunca bilemiyorum canmm önlü arkalı durup birbiriyle yer değiştirebiliyorlarmı ki???
ama ben kendime göre söyleyecek olursam
çok su içiyorum zaten birde ayran vs gibi şişirici birşeyide içmişsem eğer yada gaz yapıcı bir şey yediysen genelde akşama doğru falan karnım daha gergin oluyor davul gibi yağlanıp kremleniyorum bende yavaşca masaj yapıyorum nisbeten rahatlıyorum ama dedğin durumu bazı akşamlar yaşıuyorum gaz doluyor midem aşağısı zaten gergin daha kocaman oluyor zaten sabah ve akşam karın boyutum hep farklı
gece uyurken gazlardan kurtuluyom sanırım
kolay gelsin canım :) yardım lazımmı
sarı beybiiii
akşam hangi kanaldaydı o program ve konuşankişi ali tezel miydi???????beyaz saçlı bıyıklı bir adam işte o muydu?
buldummmmmmmmmmmmmmmmm
AliTezel.com - HABERTRK-Hamilelik muayenelerinde brak paray provizyon bile istenemez
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını doktorun mutlaka kullanabileceğin ilaç önerir..
dr nin dediklerine uy ve Allahıma sığın inş hepimiz bebiklerimizi kucağımıza alıcaz..
evet canım çok değişiyor aman çatlamayalımda göbüşleri nemli tutalım kremlerimizi yağlarımızı sürelim bol su içelim nem dengemiz yerinde olsun
çok teşekkür ederim canım aslında akşam gördüm yazdığınızı ama benim pc sorunlu galiba siteye giriş yapamıyorum bazen akşam uğraştım kapatıyom açıyorum yok neyse bugün düzeldiDogum günün kutlu olsun asels
sorma canım ya rekor şimdilik bende sanırımdoğum günün kutlu olsunn
teşekkür ederim utopya
valla canım meyvenin fazlası kilo yapıyor
arkadaşım da çok yiyordu
doktor çok kızdı meyve de kilo yaparmış
sen de baya iyi almışsın ya
maşallah bize
aaa bende girdim bir yaşıma daha :) :) ben o bezleri bebeğin ağzını silelim diye biliyordum ne kadar iyi fikirmiş he denemekte yarar varbir yaşıma daha girdim
aldığımız hastane çıkışında ucunda tavşancık kafası olan kare bir bez var
ağız bezi dediler ama anne beziymiş o
meğer anne koynuna koyuyormuş onu bikaç gün kousu siniyomuş ve bebek uyurken yanına koyuyormuş
yani bebek anne kokusuyla uyumuş oluyor ve daha rahat ediyormuş
hatta bazı bebekler yüzüne sürüyomuş uykuda falan:26:
vay anasını...biz de ağzını silecektik
aaa bende girdim bir yaşıma daha :) :) ben o bezleri bebeğin ağzını silelim diye biliyordum ne kadar iyi fikirmiş he denemekte yarar var
mutlu yıllar cnmm
Kızlar, 2 saat yürüdüm geldim. Hava güneşli ama çok soğuk, sıkı giyinin çıkarsanız.
Bugun ütü yapmayı planlıyorum ben de ama uykum geldi sanki, yorulmuşum galiba.
nerdesin bilmiorum ama ankarada kışın güneş varsa asla aldanmayacaksın!!!
bil ki accayip ayaz vardır dışarda:18::18::18::18::18:
bebak acıbadem sütü kullanıyorum ben çok memnunum
yağ konusunda tereddütleri olanların kesinlikle denemesini tavsiye ederim.
içinde vazelin, badem esansı ve lanolin var..göğüslere de sürülebilir sanırım (lanshinoh kremde saf lanolin varmış, o bakımdan)
Kızlar, 2 saat yürüdüm geldim. Hava güneşli ama çok soğuk, sıkı giyinin çıkarsanız.
Bugun ütü yapmayı planlıyorum ben de ama uykum geldi sanki, yorulmuşum galiba.
ya ben bi sürü krem denedim ama karnımda minik minik sivilceler gibi birşeyler çıktı drdan geldikten sonra artıyor farkettimki ultrasyonda vıckkk diye sıktıkları bir şey varyaaa göbüşümüze işte ona alerjim var galiba dr.dan gelince hep duş alıorum artık azalmaya başladı böylece kendi kendimizin dr.u olmaya başladık
bazı kremler çok pahallı yaa 90larda fiyatlar baktım çatlayacağım kesin olsun öyle alırım onlardan şimdilik
badem yağı
zeytinyağlı bebek yağı komilinin birde
kakao yağlı nemlendirici vücult kremini
kullanıyorum vazelinin
önceden sadece banyodan sonra sürerdimşimdi hergün bir kaç kere sürüyorum
ohh bebişi güneşlendirdinne güzel
kızlar bugün endokrin bölümünde randevum vardı biraz moralim bozuldu ondanda gözüme uyku girmiyor troid ilacı kullanıyorum 7 yıldır bugün rutin koturölüme gittim ultrason istedi nodüllerim büyümüş ayrıca iltihap olmuş onu vücudum yaparmış ama damarlanma oluşmuş dedi çeken doktor biraz kötü dedi doktorun seni bilgilendirir dedi sonuçlarda pazartesi netde baktım biraz hiç iyi şeyler yazmıyor şimdi haftasonuda girdi içim içimi yer artıkk:18::18::18:
ordanda diyetisyene girdim ondanda fırçayı yedim 24. haftamda 10 kilo almış görünüyorum daha 2 gün önce toplamda 7 kiloydu acayip ödem var tuzu turşuyu unut dedi :26::26:
kesin sende şeker var dedi gözümü korkutdu neyseki öğleden sonra şeker sonuçlarım gayet iyi çıktı açlık 79 tokluk 89
perişan oldum hastahanelerde.... uykuda yok şimdi Allahım ne zormuş evlat sahibi olmak :26:
aynen yaa.. her cümlem ikizler diye başlıyo
görmemiş hamile kalmış sürekli anlatmış modundayım
bir yaşıma daha girdim
aldığımız hastane çıkışında ucunda tavşancık kafası olan kare bir bez var
ağız bezi dediler ama anne beziymiş o
meğer anne koynuna koyuyormuş onu bikaç gün kousu siniyomuş ve bebek uyurken yanına koyuyormuş
yani bebek anne kokusuyla uyumuş oluyor ve daha rahat ediyormuş
hatta bazı bebekler yüzüne sürüyomuş uykuda falan:26:
vay anasını...biz de ağzını silecektik
Bizimkiler şanslı haziranda doğacakları için. Bol bol güneşlenirler, bu ara doğan bütün çocuklara D vitamini takviyesi veriyor doktorlar.
akıllıbıdık o dediğin kremi ecaaneden buluabilir miyim. nerden aldın. yoksa aktardan falan mı?
neydi bebak acıbadem sütü.
bi de senin cildin normalde kuru mu yağlı mı, bi de sence çok tüylenme yapar mı ki?
o zaman inşallah gerek kalmıcak bizimkilere
40'ı çıkma olayı nedir..
acaba yaşadığımız dünyaya adaptasyon süreci 40 günde mi tamamlanıyo
yoksa öyle uydurmasyon bir süre mi???
slmlar kızlar geçmişe birazdan göz atacağım,umarım herkes iidir..sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben çooooooooooooook sinirliiyim,her şeye herkese sinirleniyorum..her şeyi parçalayacağım sinirdenben normal miyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?