2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

lazımmmmmmmm

evt cnm o adam işte fox ana haberde çıktı
sabah da çalar saatte söyledi..

cnm çok geçmiş olsun sıkma canını doktorun mutlaka kullanabileceğin ilaç önerir..
dr nin dediklerine uy ve Allahıma sığın inş hepimiz bebiklerimizi kucağımıza alıcaz..

sarıbeybi canım çok sağ ol bakalım doktordan pazartesi inş güzel şeyler duyarım [/QUOTE]

inş hayırlı haberle gelirsin..

evet canım çok değişiyor aman çatlamayalımda göbüşleri nemli tutalım kremlerimizi yağlarımızı sürelim bol su içelim nem dengemiz yerinde olsun

bebak acıbadem sütü kullanıyorum ben çok memnunum
yağ konusunda tereddütleri olanların kesinlikle denemesini tavsiye ederim.

içinde vazelin, badem esansı ve lanolin var..göğüslere de sürülebilir sanırım (lanshinoh kremde saf lanolin varmış, o bakımdan)

Dogum günün kutlu olsun asels
çok teşekkür ederim canım aslında akşam gördüm yazdığınızı ama benim pc sorunlu galiba siteye giriş yapamıyorum bazen akşam uğraştım kapatıyom açıyorum yok neyse bugün düzeldi
sorma canım ya rekor şimdilik bende sanırım
aaa bende girdim bir yaşıma daha :) :) ben o bezleri bebeğin ağzını silelim diye biliyordum ne kadar iyi fikirmiş he denemekte yarar var

mutlu yıllar cnmm

sarıbeybi çok teşekkür ederim beraber inşALLAH :)

Kızlar, 2 saat yürüdüm geldim. Hava güneşli ama çok soğuk, sıkı giyinin çıkarsanız.
Bugun ütü yapmayı planlıyorum ben de ama uykum geldi sanki, yorulmuşum galiba.

aaa bende girdim bir yaşıma daha :) :) ben o bezleri bebeğin ağzını silelim diye biliyordum ne kadar iyi fikirmiş he denemekte yarar var

mutlu yıllar cnmm

ne güzel aynı gün girdik yeni yaşlarımıza

bence de süper bişeymiş
anneme bahsettim telde konuşurken az önce
meğer çok eski ve bilinen bir uygulamaymış
eskiden köyde adettenmiş, anneannem falan tarlaya giderken bebeğinin beşiğine kolyesini asarmış
uslu dursun diye

Kızlar, 2 saat yürüdüm geldim. Hava güneşli ama çok soğuk, sıkı giyinin çıkarsanız.
Bugun ütü yapmayı planlıyorum ben de ama uykum geldi sanki, yorulmuşum galiba.

nerdesin bilmiorum ama ankarada kışın güneş varsa asla aldanmayacaksın!!!
bil ki accayip ayaz vardır dışarda:18::18::18::18::18:

ya ben bi sürü krem denedim ama karnımda minik minik sivilceler gibi birşeyler çıktı drdan geldikten sonra artıyor farkettimki ultrasyonda vıckkk diye sıktıkları bir şey varyaaa göbüşümüze işte ona alerjim var galiba dr.dan gelince hep duş alıorum artık azalmaya başladı böylece kendi kendimizin dr.u olmaya başladık
bazı kremler çok pahallı yaa 90larda fiyatlar baktım çatlayacağım kesin olsun öyle alırım onlardan şimdilik
badem yağı
zeytinyağlı bebek yağı komilinin birde
kakao yağlı nemlendirici vücult kremini
kullanıyorum vazelinin
önceden sadece banyodan sonra sürerdimşimdi hergün bir kaç kere sürüyorum

bence en güzeli herşeyin doğalı
ne kadar pahalı krem demek o kadar kimyasal demek..çünkü kimyasal madde pahalıdır önce üretilir sonra işlenir
doğal madde zaten vardır sadece işlenmesi gerektiği için kimyasal maddeden daha ucuzdur.hem de sağlıklıdır.

tatlı badem yağı tüyleri besliyormuş ama bu acı badem sütü beslemiyormuş
ben de o yüzden seçmiştim onu.. onun dışında bir de zeytinyağı kullanıyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ama sıkma canını... dr lar bi çaresini bulur elbet sorunlarının. hamileyken de diyet yapmak çok zor yaa

aynen yaa.. her cümlem ikizler diye başlıyo
görmemiş hamile kalmış sürekli anlatmış modundayım

görmemiş hamilmeyiz işte hepimiz, ne var yaniii

vay beeeee... ben onu koynumda uyuturum, yesin onu annesiiiii

akıllıbıdık o dediğin kremi ecaaneden buluabilir miyim. nerden aldın. yoksa aktardan falan mı?
neydi bebak acıbadem sütü.
bi de senin cildin normalde kuru mu yağlı mı, bi de sence çok tüylenme yapar mı ki?

Bizimkiler şanslı haziranda doğacakları için. Bol bol güneşlenirler, bu ara doğan bütün çocuklara D vitamini takviyesi veriyor doktorlar.

o zaman inşallah gerek kalmıcak bizimkilere
40'ı çıkma olayı nedir..
acaba yaşadığımız dünyaya adaptasyon süreci 40 günde mi tamamlanıyo
yoksa öyle uydurmasyon bir süre mi???

okuduğum kadarıyla tüylenme yapan tatlı badem yağıymış
bunda acıbadem yağı var
kuru değildir ama yağlı da diyemem cildim için..
sürekli pul pul dökülmez ama tek tük sırtımda sivilce çıkar bunlar bir kriterse..

ben eczanede buldum.. 200 ml 8 tl idi

o zaman inşallah gerek kalmıcak bizimkilere
40'ı çıkma olayı nedir..
acaba yaşadığımız dünyaya adaptasyon süreci 40 günde mi tamamlanıyo
yoksa öyle uydurmasyon bir süre mi???

Dünyaya uyum süreci gibi birşey galiba. Emzirmenin ve uyutmanın nispeten düzene girdiği br süre. 3 ay dolunca da başka bir milatmış, o zaman daha normalleşiyormuş bebekler. Gaz sancıları falan bitiyormuş.

slmlar kızlar geçmişe birazdan göz atacağım,umarım herkes iidir..sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben çooooooooooooook sinirliiyim,her şeye herkese sinirleniyorum..her şeyi parçalayacağım sinirdenben normal miyim yaa

slm annecikler nasılsınız... bugün... canım sinir olayı çok şükür kalmadı bende ilk başlarda çok gergindim.. şimdi relax polyannacılık oynuyorum.... gerçi çevremde çok insan yok 1 haftadır okula da gitmediğim için 2haftada şubat tatili yaklaşık 1 aydır rahatım...

selam kızlarr
geçmişe göz attımda maşaallah bebeciklerinize

hepiniz detaylıda girmişsiniz ohh ne güzell

bende 27 şubatta giricem inşaallah..

herkese iyi haftasonları bacılar.nasılsınız.biz pek şımartılıyoruz kaç gündür,zavallı tocam sağolsun sabah gelip kahvaltımızı,akşamda yemeğimizi hazırlıyo.sakın kalkma sen ne gerekiyosa ben yaparım diyo.bizde ana kız yiyip içip yatıyoruz.pazartesi tekrar gidicem hastaneye prof görmek istemiş ve o karar vericek hastanede yatıp yatmıycağıma,hamdolsun şu an için kanamam yok, inşaALLAH ta olmaz da hastanede değil evimde yatarak tamamlarım haftalarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…