2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım çok sevindim iyi olmana,
inşallah ilerleyen haftalarda hayırlısıyla plesentan yukarı çıkacak
evde bile yatmak zorunda kalmıcaksın

canım çok sevindim iyi olmana,
inşallah ilerleyen haftalarda hayırlısıyla plesentan yukarı çıkacak
evde bile yatmak zorunda kalmıcaksın

sağol balım,moralim daha iyi.inşaALLAH,çoğu gitti azı kaldı diyorum,gerekirse yatarak tamamlarım napim ALLAH başka dert keder vermesin yeterki,bunca sıkıntının mükafatı olarak evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı da nasib etsin.sen nasılsın,minnak kuzular nasıl

merhabalarrr güzell annişlerr :)
ben çarsamba detaylıya girdim devlete gıdyorum daha once soylemişdimmm ben binbir heyacanla gitim biri uzamn biri asistan iki doktor vardı ekran hep onlara donukdu bı kere bıle goremedım yımırcamı göstermediler banaaaa ama Allaha şükür herbişisi yerinde hiçbi problem yokmus ayrıntılıda değişen cinsiyetler için bnde bi bı soarayım dedım cınsıyetı ne gözüküyo dıe doktorda bakalım dedi sonra uzman doktor gulmeye basladı kikir kikir asistanda dedi oo hemende döktü ortaya herşeyi diyee ne tirbiyesiz bizim oğlus ya acaba diyorum özele mi gtsem birde ayrıntılı için kararsız aldım ayrıcacarsamba gunu kıpır kıpır yerınde duramayan oğlum carsambadan buyana hiç hareket etmedi desem yeridir nadir hareket hisseidyorum oda gaz mı yoksa melegımı hareketlerimi emin değilim inşalalh bşi problem yoktur :S carsambadan bu yana annemde oldugum içinde gıremedım buraya cok ozlemişimmm :)
geçmişi de okuyyım dıe düüşündm ama 100 kusur sayfa olunca gözüm korktu inşallah bi problem yoktur sizde ve meleklerinzde

cnm ilk zamanlar bende öyleydim hatta şu an bile bazen ağlama krizlerim tutuyor sanırım bizim için
bunlar normal..

mrb cnm maşallah eşine fedakarlık yapıcak tabi
baba olmak kolaymı :)
inş pazartesi hayırlı haberlerle geliceksin cnm..

mrb hoşgeldin..
cnm bebeğinde bi sıkıntı yokmuş çok şükür..
özele gidip boşuna para vereceksin...
cnm annende olduğun sürede belki gezip tozdun da farkında olmadın..
çikolata falan ye sırt üstü uzan yersin tepikleri :)))

cnm hoşgeldin. valla seni mrk ediyodum ben de. çok şükür bi sıkıntısı yokmuş yavruşunun, ama görememek kötü yaaa

ya heraaa ben de senle aynı yere gidicem, merdivenköy e. göremicek miyim şimdi ben oğluşumu. offf yaaaa, sonra dr a gösterdin mi. göstermek için tekrar randevu aldın mı kadın doğumdan o gün için. ben de cuma gitçem de ayrıntılıya.bilgi verirsen daha ayrıntılı sevinirim cnmmm

sarıbeybicim dayak yemek için bu kadr istekli olcagım aklıma gelmezdiii ymek istyorum o tekmişleriii
hmonglucummm kesinlikle randevu al randevusuz gitme (usg randevesunun harıcınde muayne ranvdevusundan bahsedıyorum )öncelikle kadn doğu polikliniğne gidiyosun ordan randevunu teyıt edeip doktora giriyosun sıra beklemene gerk yok direk dal o senin girişini yapıp usg bölümüne gidiyorsun orda içierye giriyosun hain doktorlar bebişini inceleyip sana göstermıyolr cunkum birbirlerine orasını burasını gösteryolr meleğininn sonracıma aldıgın cıkdıyla danısmaya gidiprapor için onaylatyosun rapor odasına gidp raporunu yazıyolr aldıgın raporu doktora onaylatıyorsun tıpıs tıpıs kadın doğuma tekrar gidiyosun doktora raporu gosterıp oda rapora göre yorumunu yapıo inşallah senn melegının de bişisi cıkmaz sonra eve dönüş :)

şimdi bnm randevum 14.45 te cnm, ama usg nin oraya gitmeden dr a girmem gerekiyo öyle mi, yanlış anlamadım yani değil mi?

evt ya bende bazen uzanayımda tekme yiyim diyom..
ne kadan ilginç dimi

benin bebişte cok hareket ediyordu.nazarım mı değdi ne anlamadım.bu oğlan hiç uyumucak mı diye düşünmeye başlamıştım.2-3 gündür aynı senin anattığın gibi.pozisyon mu değiştirdi.ben mi iyi hissedemiyorum bilmiyorum.vuruşları değişti.daha nadir hissetmeye başladım.canımı sıkıyor bu durum.

kızlar bende dün gittim doktora kontrol amaçlı ancak girip yazabildim çok şükür her şey yolunda kızım 534 grm 28cm yine yüzünü göstermedi yaa ayaklarını kafasına koymuş elleriylee ayaklarını desteklemiş dktr çok şaşırdı nasıl böyle duruyo diye çok ugraştı ama terbiyeli kızım sırtını döndü bize:)) adet te göre 21 +5 utrasyona göre 22+5 dogum tarihide 10 haziran olmuş dktr bunu dikkate alma dedi asıl olan adet tarihine göre olandır dedi oda 18 haziran bakalım artık hayırlısı

gözün aydın canım bebişlerden iyi haberler gelince hepimiz seviniyoruz

artık biraz da kendime bişeyler alayım dedim
dün relaxmodeden şunları sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek
zaten bedenimi de kestiremedim
ablam eski bedenimi almamı söyledi ama gelince bakıcam olmazsa iade edicem
hastanede ve sonrasında giymek için aldım
fiyatları acayip indirimde
şu geceliğim (pembe renk)

şu da pijamam (mavi renk)

sizler aldınız mı?

çok güzeller cnm güle güle giyin :))

henüz almadım netten amayada cesaret edemiyorum canım bedenini tutturamam diye

çok güzeller cnm güle güle giyin :))

henüz almadım netten amayada cesaret edemiyorum canım bedenini tutturamam diye

teşekkür ederim canım
muhtemelen ben de tuttamadım bedenini
gelince bakıp görücez
küçük gelirse iade ederim dedim canım
ya da daha sonrası için(zayıflayınca giymek için) evde bekletir sonra yenisini alırım
deneyim dedim

bahsettiğin şey ne işe yarıyor ? :)

akıllıbıdık göbeği için kullanıyormuş
çatlamaması için
ben arada vazelin sık sık aktardan yaptırdığım yağ karışımını kullanıyorum
bunu da bıdık çok övmüş de alayım dedim bunu da kullanırım arada
hem lansinoh krem almadıysan o sitede çok uygun fiyatı

ben de üçlü set aldım canım,ben de bedenimi kestiremedim umarım olur..seninkiler de güzelmiş güle güle giy:)

ben de üçlü set aldım canım,ben de bedenimi kestiremedim umarım olur..seninkiler de güzelmiş güle güle giy:)

canım denemeden bilemeyiz zaten
normal mağazadan alınca çok pahalı hem internette çeşit de fazla
3lü de mantıklı
bunların fiyatları çok ucuz zaten
gecelik 20 tl, pijama 30 tl
öyle olunca sanırım küçük de gelse iade etmem
bunlara girebilmek için bir azim zayıflarım belki doğurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…