- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.361
herkese iyi haftasonları bacılar.nasılsınız.biz pek şımartılıyoruz kaç gündür,zavallı tocam sağolsun sabah gelip kahvaltımızı,akşamda yemeğimizi hazırlıyo.sakın kalkma sen ne gerekiyosa ben yaparım diyo.bizde ana kız yiyip içip yatıyoruz.pazartesi tekrar gidicem hastaneye prof görmek istemiş ve o karar vericek hastanede yatıp yatmıycağıma,hamdolsun şu an için kanamam yok, inşaALLAH ta olmaz da hastanede değil evimde yatarak tamamlarım haftalarımı.
canım çok sevindim iyi olmana,
inşallah ilerleyen haftalarda hayırlısıyla plesentan yukarı çıkacak
evde bile yatmak zorunda kalmıcaksın
slmlar kızlar geçmişe birazdan göz atacağım,umarım herkes iidir..sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben çooooooooooooook sinirliiyim,her şeye herkese sinirleniyorum..her şeyi parçalayacağım sinirdenben normal miyim yaa
herkese iyi haftasonları bacılar.nasılsınız.biz pek şımartılıyoruz kaç gündür,zavallı tocam sağolsun sabah gelip kahvaltımızı,akşamda yemeğimizi hazırlıyo.sakın kalkma sen ne gerekiyosa ben yaparım diyo.bizde ana kız yiyip içip yatıyoruz.pazartesi tekrar gidicem hastaneye prof görmek istemiş ve o karar vericek hastanede yatıp yatmıycağıma,hamdolsun şu an için kanamam yok, inşaALLAH ta olmaz da hastanede değil evimde yatarak tamamlarım haftalarımı.
merhabalarrr güzell annişlerr :)
ben çarsamba detaylıya girdim devlete gıdyorum daha once soylemişdimmm ben binbir heyacanla gitim biri uzamn biri asistan iki doktor vardı ekran hep onlara donukdu bı kere bıle goremedım yımırcamı göstermediler banaaaaama Allaha şükür herbişisi yerinde hiçbi problem yokmus ayrıntılıda değişen cinsiyetler için bnde bi bı soarayım dedım cınsıyetı ne gözüküyo dıe doktorda bakalım dedi sonra uzman doktor gulmeye basladı kikir kikir asistanda dedi oo hemende döktü ortaya herşeyi diyee ne tirbiyesiz bizim oğlus ya acaba diyorum özele mi gtsem birde ayrıntılı için kararsız aldım ayrıcacarsamba gunu kıpır kıpır yerınde duramayan oğlum carsambadan buyana hiç hareket etmedi desem yeridir nadir hareket hisseidyorum oda gaz mı yoksa melegımı hareketlerimi emin değilim inşalalh bşi problem yoktur :S carsambadan bu yana annemde oldugum içinde gıremedım buraya cok ozlemişimmm :)
geçmişi de okuyyım dıe düüşündm ama 100 kusur sayfa olunca gözüm korktu inşallah bi problem yoktur sizde ve meleklerinzde
merhabalarrr güzell annişlerr :)
ben çarsamba detaylıya girdim devlete gıdyorum daha once soylemişdimmm ben binbir heyacanla gitim biri uzamn biri asistan iki doktor vardı ekran hep onlara donukdu bı kere bıle goremedım yımırcamı göstermediler banaaaaama Allaha şükür herbişisi yerinde hiçbi problem yokmus ayrıntılıda değişen cinsiyetler için bnde bi bı soarayım dedım cınsıyetı ne gözüküyo dıe doktorda bakalım dedi sonra uzman doktor gulmeye basladı kikir kikir asistanda dedi oo hemende döktü ortaya herşeyi diyee ne tirbiyesiz bizim oğlus ya acaba diyorum özele mi gtsem birde ayrıntılı için kararsız aldım ayrıcacarsamba gunu kıpır kıpır yerınde duramayan oğlum carsambadan buyana hiç hareket etmedi desem yeridir nadir hareket hisseidyorum oda gaz mı yoksa melegımı hareketlerimi emin değilim inşalalh bşi problem yoktur :S carsambadan bu yana annemde oldugum içinde gıremedım buraya cok ozlemişimmm :)
geçmişi de okuyyım dıe düüşündm ama 100 kusur sayfa olunca gözüm korktu inşallah bi problem yoktur sizde ve meleklerinzde
sarıbeybicim dayak yemek için bu kadr istekli olcagım aklıma gelmezdiii ymek istyorum o tekmişleriii
hmonglucummm kesinlikle randevu al randevusuz gitme (usg randevesunun harıcınde muayne ranvdevusundan bahsedıyorum )öncelikle kadn doğu polikliniğne gidiyosun ordan randevunu teyıt edeip doktora giriyosun sıra beklemene gerk yok direk dal o senin girişini yapıp usg bölümüne gidiyorsun orda içierye giriyosun hain doktorlar bebişini inceleyip sana göstermıyolr cunkum birbirlerine orasını burasını gösteryolr meleğininn sonracıma aldıgın cıkdıyla danısmaya gidiprapor için onaylatyosun rapor odasına gidp raporunu yazıyolr aldıgın raporu doktora onaylatıyorsun tıpıs tıpıs kadın doğuma tekrar gidiyosun doktora raporu gosterıp oda rapora göre yorumunu yapıo inşallah senn melegının de bişisi cıkmaz sonra eve dönüş :)
sarıbeybicim dayak yemek için bu kadr istekli olcagım aklıma gelmezdiii ymek istyorum o tekmişleriii
hmonglucummm kesinlikle randevu al randevusuz gitme (usg randevesunun harıcınde muayne ranvdevusundan bahsedıyorum )öncelikle kadn doğu polikliniğne gidiyosun ordan randevunu teyıt edeip doktora giriyosun sıra beklemene gerk yok direk dal o senin girişini yapıp usg bölümüne gidiyorsun orda içierye giriyosun hain doktorlar bebişini inceleyip sana göstermıyolr cunkum birbirlerine orasını burasını gösteryolr meleğininn sonracıma aldıgın cıkdıyla danısmaya gidiprapor için onaylatyosun rapor odasına gidp raporunu yazıyolr aldıgın raporu doktora onaylatıyorsun tıpıs tıpıs kadın doğuma tekrar gidiyosun doktora raporu gosterıp oda rapora göre yorumunu yapıo inşallah senn melegının de bişisi cıkmaz sonra eve dönüş :)
kızlar bende dün gittim doktora kontrol amaçlı ancak girip yazabildim çok şükür her şey yolunda kızım 534 grm 28cm yine yüzünü göstermedi yaaayaklarını kafasına koymuş elleriylee ayaklarını desteklemiş dktr çok şaşırdı nasıl böyle duruyo diye çok ugraştı ama terbiyeli kızım sırtını döndü bize:)) adet te göre 21 +5 utrasyona göre 22+5 dogum tarihide 10 haziran olmuş dktr bunu dikkate alma dedi asıl olan adet tarihine göre olandır dedi oda 18 haziran bakalım artık hayırlısı
artık biraz da kendime bişeyler alayım dedim
dün relaxmodeden şunları sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek
zaten bedenimi de kestiremedim
ablam eski bedenimi almamı söyledi ama gelince bakıcam olmazsa iade edicem
hastanede ve sonrasında giymek için aldım
fiyatları acayip indirimde
şu geceliğim (pembe renk)
Eki Görüntüle 345005
şu da pijamam (mavi renk)
Eki Görüntüle 345007
sizler aldınız mı?
bir de eczanemizde sitesinde 14 şubataözel geçici süre kargo ücreti 2 tl imiş
eğer bişey alacaksanız
ben akıllıbıdığın dediği acı badem sütünden alıcam 7 tl imiş, bir de onu denicem bakalım karışık kullanırım hepsini
Bebak | Bebak Ac Badem St 215 gr (Byk Boy) | 7,00 TL
çok güzeller cnm güle güle giyin :))
henüz almadım netten amayada cesaret edemiyorum canımbedenini tutturamam diye
bahsettiğin şey ne işe yarıyor ? :)
artık biraz da kendime bişeyler alayım dedim
dün relaxmodeden şunları sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek
zaten bedenimi de kestiremedim
ablam eski bedenimi almamı söyledi ama gelince bakıcam olmazsa iade edicem
hastanede ve sonrasında giymek için aldım
fiyatları acayip indirimde
şu geceliğim (pembe renk)
Eki Görüntüle 345005
şu da pijamam (mavi renk)
Eki Görüntüle 345007
sizler aldınız mı?
ben de üçlü set aldım canım,ben de bedenimi kestiremedim umarım olur..seninkiler de güzelmiş güle güle giy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?