- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.381
teşekkür ederim canım
muhtemelen ben de tuttamadım bedenini
gelince bakıp görücez
küçük gelirse iade ederim dedim canım
ya da daha sonrası için(zayıflayınca giymek için) evde bekletir sonra yenisini alırım
deneyim dedim
akıllıbıdık göbeği için kullanıyormuş
çatlamaması için
ben arada vazelin sık sık aktardan yaptırdığım yağ karışımını kullanıyorum
bunu da bıdık çok övmüş de alayım dedim bunu da kullanırım arada
hem lansinoh krem almadıysan o sitede çok uygun fiyatı
güle güle kullan o vakit :)
yok canım almadım,,şuan kullandığım bebe yağı ve vazalin kakao özlü olanından
gerçi onlarıda pek kullandığım söylenemez :) çok üşeniyorum ya
aaaaa benim tickerim kalkmış :) allah allah niyeki ?
ben de onu soracaktım
tüm tickerleri kaldırmışlar nedense
sorun ne acaba
yapıyolardır gene birşeyler :))
sana bebek odasıyla ilgili birkaç model göstercem
fikirlerinize ihtiyacım var :)
bakalım canım modellere
seviyorum bebek cicilerine bakmayı
sitenin adını verip ordan kodlarımı söylesem olur mu? :) resimleri kaydedemiyorum da
ARTEPE MOBLYA - SAMSUN - GEN ODASI - SAMSUN GEN ODASI
Art 202, 206, 208,211
canım en beğendiğimden itibaren sıralıyorum
1)211
2)202
3)206
4)208
çok cicilermiş canım
ayy evet nasıl atladım onu 211 de vardı canım :)
aralarında kararsız kaldığım 208 ve 211...
hangisi sence
ben 211i çok beğendim canım
bence 211
fiyatları nasıl? aynı mı ikisi?
olips de 211i beğenmiş
siz ona bakın direk
2de 2
bence de 211:))
geçmiş olsun canım ama sıkma canını... dr lar bi çaresini bulur elbet sorunlarının. hamileyken de diyet yapmak çok zor yaa
hmonglu sağ ol canım inş evet normalde diyet zor hamileyken daha bi zor yasaklar hep cazip
herkese iyi haftasonları bacılar.nasılsınız.biz pek şımartılıyoruz kaç gündür,zavallı tocam sağolsun sabah gelip kahvaltımızı,akşamda yemeğimizi hazırlıyo.sakın kalkma sen ne gerekiyosa ben yaparım diyo.bizde ana kız yiyip içip yatıyoruz.pazartesi tekrar gidicem hastaneye prof görmek istemiş ve o karar vericek hastanede yatıp yatmıycağıma,hamdolsun şu an için kanamam yok, inşaALLAH ta olmaz da hastanede değil evimde yatarak tamamlarım haftalarımı.
ayzancım canım iyi olmana sevindimsenden hep güzel haberler alıcaz ben inanıyorum dikkat et kendine bırak kocişte azcık hizmet etsin sen çoook hizmet etmişsindir bugüne kadar...
kızlar bu akşam yemeğe dışarı çıktık, 2 saat falan bir sandaldeyede oturdum. Ağrım sızım yok dedim dedim bugune kadar, akşam sırtımda korkunç bir ağrı oldu.
Belimi desteklemeden oturdum diye mi, yemeği fazla kaçırdığımdan mı, neden neden neden??? Eve gelip sırtüstü yatınca geçti, ki ben geceleri de sola yatamıyorum. Yatsam da sabah uyandığımda bir bakıyorum sırt üstüyüm. Hatta tuhaf ama bazen dizlerimi kırmış bile oluyorum. Yani ayaklar basar vaziyette:) Belim yatağa tam oturuyor o zaman, değişik değişik şeyler işte. Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum işte, uyandığımda kendimi öyle buluyorum.
Bu sırt ağrıları pek hayra alamet olmasa gerek, ağrılı günler başlıyor mu yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?