2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selamlar kizlar bayagidir girmedim haziran annelerine 23. haftamiza girdik oglumuz oluyor eski nickim gamzemesut artik daha sik girmeye calisirim hepimiz icin hayirlisi

herkese günaydın annişler..
yine bir pazar ve kocişim kursa gittiğinden ben yine yalnızım
ama akşam gelince yemeğe gidicez ve sinamaya gidicezzzzz, gel akşam gelllllllllllllllll

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ya aslında benimde iki gündür akşam üstü oldğundasırtıımda bir ağrı oluyor sanki tutulmuş gibi ben üşüttüğümü sanmıştım ama sende yazınca hamilelikle ilgili olabileceğini düşündüm
sen farkettikçe sırtüstü yattğını yana dönmeye çalış bence
benim kız sağa bile dönsem sola dönenene kadar tepiklemekten uyutmuyor beni

Selamlar kizlar bayagidir girmedim haziran annelerine 23. haftamiza girdik oglumuz oluyor eski nickim gamzemesut artik daha sik girmeye calisirim hepimiz icin hayirlisi

hoşgeldin canım

herkese günaydın annişler..
yine bir pazar ve kocişim kursa gittiğinden ben yine yalnızım
ama akşam gelince yemeğe gidicez ve sinamaya gidicezzzzz, gel akşam gelllllllllllllllll

sanada günaydın canım tüm annişlere günaydınnnn
olsun kocişin gelene kadar buralarda takılırsın sonraaa gezersiniz ne güzel
bizim bu gün pazarımız var yaaa( bende pazarları hiç sevmiyorum bu pazar yapma olayı yüzünden
hangi filime gideceksiniz canım bende sinamayı çok sewiyorummm

herhalde berlin kaplanı na gidicez canım,bakalım nasılmış.

ayyy ben ne zamandır pazar a gitmem valla, özledim pazar dolaşmayı.

herhalde berlin kaplanı na gidicez canım,bakalım nasılmış.

ayyy ben ne zamandır pazar a gitmem valla, özledim pazar dolaşmayı.

:) hadi gidin bakalım beğenirsen tavsiye edersin ben ata demireri çok sewiyorum zaten
ya ben pazara gitmeyi pek sewmiyorum aslında
yani taze sebze meyveler alalım diye birazda mecburiyetten aslında

benim eşimde gece görevdeydi sabah geldi uyuyor şimdi bende yanlız sayılırım aslında hem gece olmuyor öyle yanlızım hem gündüz uyuyor öyle yanlızım (((((((((

kızlar kimsenin tickeri yok galiba diğer topiklerdede durum aynı

Son düzenleme:
Herkese günaydın güzel annişler. Dün akşam geçmişi okumaktan uykum geldi. Doğum günü olanların doğum gününü bende kutluyorum, biraz gecikmeli de olsa. Ayrıntılıdan gelen fotolar da öyle güzel ki bakmaya doyamadım ikisine de. Allah sağsalim kavuşturmayı da nasip etsin.

1.5senem var kavuşmaya:)hamileliğimin 1 ayını beraber geçirebildim malesef.. oğlum 1 yaşına girecek o zaman beraber olacağız inşallah

canım yaaa ne kursuymuş böyle iki yıllığına allah yardımcın olsun inşallah ben önce 2 ay anlamıştım 2sene çok fazla inş. bebeğinle birlikte aşarsınız tüm zorlukları babişinize ve kocişinize kavuşursunuz inşallah ailenin yanına falan git bari tek olma bence yada annenler gelsinler
yada sende git izmire :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…