- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.401
inşaALLAH canım,hep güzel haberler veririz birbirimize.ediyo tocacım sağolsun,elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyogeçmiş olsun canım ama sıkma canını... dr lar bi çaresini bulur elbet sorunlarının. hamileyken de diyet yapmak çok zor yaa
hmonglu sağ ol canım inş evet normalde diyet zor hamileyken daha bi zor yasaklar hep cazip
ayzancım canım iyi olmana sevindimsenden hep güzel haberler alıcaz ben inanıyorum dikkat et kendine bırak kocişte azcık hizmet etsin sen çoook hizmet etmişsindir bugüne kadar...
gözünüz aydın canım,hep güzel haberlerini alın yavrunuzun.kızlar bende dün gittim doktora kontrol amaçlı ancak girip yazabildim çok şükür her şey yolunda kızım 534 grm 28cm yine yüzünü göstermedi yaaayaklarını kafasına koymuş elleriylee ayaklarını desteklemiş dktr çok şaşırdı nasıl böyle duruyo diye çok ugraştı ama terbiyeli kızım sırtını döndü bize:)) adet te göre 21 +5 utrasyona göre 22+5 dogum tarihide 10 haziran olmuş dktr bunu dikkate alma dedi asıl olan adet tarihine göre olandır dedi oda 18 haziran bakalım artık hayırlısı
aaaa bende devlete gidicem 17'sinde eğer kuzumu göstermezlerse varyaamerhabalarrr güzell annişlerr :)
ben çarsamba detaylıya girdim devlete gıdyorum daha once soylemişdimmm ben binbir heyacanla gitim biri uzamn biri asistan iki doktor vardı ekran hep onlara donukdu bı kere bıle goremedım yımırcamı göstermediler banaaaaama Allaha şükür herbişisi yerinde hiçbi problem yokmus ayrıntılıda değişen cinsiyetler için bnde bi bı soarayım dedım cınsıyetı ne gözüküyo dıe doktorda bakalım dedi sonra uzman doktor gulmeye basladı kikir kikir asistanda dedi oo hemende döktü ortaya herşeyi diyee ne tirbiyesiz bizim oğlus ya acaba diyorum özele mi gtsem birde ayrıntılı için kararsız aldım ayrıcacarsamba gunu kıpır kıpır yerınde duramayan oğlum carsambadan buyana hiç hareket etmedi desem yeridir nadir hareket hisseidyorum oda gaz mı yoksa melegımı hareketlerimi emin değilim inşalalh bşi problem yoktur :S carsambadan bu yana annemde oldugum içinde gıremedım buraya cok ozlemişimmm :)
geçmişi de okuyyım dıe düüşündm ama 100 kusur sayfa olunca gözüm korktu inşallah bi problem yoktur sizde ve meleklerinzde
mrb cnm maşallah eşine fedakarlık yapıcak tabi
baba olmak kolaymı :)
inş pazartesi hayırlı haberlerle geliceksin cnm..
inşaALLAH canım.çok sağol.
bu arada günaydın. hepinize güzel bir pazar olsun.eşlerinizle gezin tozun,ciciler alın kuzulara,bol bol yiyin için adamları masrafa sokun
herkese günaydın annişler..
yine bir pazar ve kocişim kursa gittiğinden ben yine yalnızım
ama akşam gelince yemeğe gidicez ve sinamaya gidicezzzzz, gel akşam gelllllllllllllllll
geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar bu akşam yemeğe dışarı çıktık, 2 saat falan bir sandaldeyede oturdum. Ağrım sızım yok dedim dedim bugune kadar, akşam sırtımda korkunç bir ağrı oldu.
Belimi desteklemeden oturdum diye mi, yemeği fazla kaçırdığımdan mı, neden neden neden??? Eve gelip sırtüstü yatınca geçti, ki ben geceleri de sola yatamıyorum. Yatsam da sabah uyandığımda bir bakıyorum sırt üstüyüm. Hatta tuhaf ama bazen dizlerimi kırmış bile oluyorum. Yani ayaklar basar vaziyette:) Belim yatağa tam oturuyor o zaman, değişik değişik şeyler işte. Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum işte, uyandığımda kendimi öyle buluyorum.
Bu sırt ağrıları pek hayra alamet olmasa gerek, ağrılı günler başlıyor mu yoksa?
Selamlar kizlar bayagidir girmedim haziran annelerine 23. haftamiza girdik oglumuz oluyor eski nickim gamzemesut artik daha sik girmeye calisirim hepimiz icin hayirlisi
keşke benimkide akşama gelebilse ama malesef(((
herkese günaydın annişler..
yine bir pazar ve kocişim kursa gittiğinden ben yine yalnızım
ama akşam gelince yemeğe gidicez ve sinamaya gidicezzzzz, gel akşam gelllllllllllllllll
sanada günaydın canım tüm annişlere günaydınnnn
olsun kocişin gelene kadar buralarda takılırsın sonraaa gezersiniz ne güzel
bizim bu gün pazarımız var yaaa( bende pazarları hiç sevmiyorum bu pazar yapma olayı yüzünden
hangi filime gideceksiniz canım bende sinamayı çok sewiyorummm
senin ki nerde ki tatlımmm???
ya tickerlarımız nerdeeeee?
izmirde kursa gitti 2 aylığına((((
herhalde berlin kaplanı na gidicez canım,bakalım nasılmış.
ayyy ben ne zamandır pazar a gitmem valla, özledim pazar dolaşmayı.
izmirde kursa gitti 2 aylığına((((
oyyyyy
çabucak geçer zaman inşşş, kavuşursun kocişine tez zamanda...
ne kadarı geçti canım 2 ayın daha çok varmı ?
umarım en çabuk zamanda geçer yanlız olmak kötü çünkü üstelik hamileyken
1.5senem var kavuşmaya:)hamileliğimin 1 ayını beraber geçirebildim malesef.. oğlum 1 yaşına girecek o zaman beraber olacağız inşallah
1.5senem var kavuşmaya:)hamileliğimin 1 ayını beraber geçirebildim malesef.. oğlum 1 yaşına girecek o zaman beraber olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?