- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.701
maşallah oğluna,onlar hareketli olunca biz anneler daha mutlu oluyoruz tabi.ben çok severim karı keşke buraya da yağsa.Hosgeldin canim biz oglusumla iyiyiz, suan baya bi aktifSen nasilsin?
Kizlar ben en iyisi kalkayimda bulasiklari yikayim. Simdi kalkmazsam tum gun uyusurum pc basinda. 1 de yuruyuse cikcam. Halada kar var disarda.Ben normalde kar i severim ama niyeyse icim daraliyor heryer karli beyaz gorunce
biz iyiyiz canım sen nasılsın iyisindir umarım..
canım mantar olduğundan emin olmak için bakabilir sen şimdiden muayne olcam diye kendini hazırlasan iyi edersin o kaşıntıyı çekmektense açmayı tercih ederim :))(biraz kabaca oldu ama o acıyı çok iyi biliyorum çünkü kaşıntı ve yanma)((
firdevs mantar yaptın mı :))))
selam annecikler yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm anneler ve anne adayları
sevgililer gününüz kutlu olsun
herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))
Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuunnn...
Bu sene hediyelerimiz karnımızda dünyanın en anlamlı en güzel hediyesi hatta..
Herkese bebişleriyle ve eşleriyle mutluluklar...
merhaba teyzoşlarrrrhepinizi öpüyorum kucaklıyorum ... kendinize çookkk dikkat edin haaaa...
kız ne güzel işte tekrar tekrar sevgililer günü görelim hep berabr demiş
sevgililer günün mübarek olsun, Allah tekrarını erdirsin
Allah nice aylara günlere eriştirsin..
aminnnn
bu arada kızım az önce alt tarafıma defalarca sert tepikler attı neden ki? :26:
tünaydınlarrrrr sevgi kelebekleriiii :)
sevgililer günümğz kutlu olsun eşim akşam çiçek almış kalpli bi kutuda hos bi arjmandı bn de dün sevgililer günü için oğlusumla babamıza bir örnek kıyafet almak istyordum ama benm kociş tombiş oldugundan istedğim gibi bişi bulamadm :S
ya bnm gögüslerimde catlamalr olusmus puff
kaynananın sevgiller günün kutlaması cok cici yaa direk yüzümnde kocamn bi tebessüm olusdu :)
tünaydın canım,çok önem verir öye şeylere bendede kocaman bir tebessüm oluştu:) iyidir severim kayınvalıdemi
canım mantar olduğundan emin olmak için bakabilir sen şimdiden muayne olcam diye kendini hazırlasan iyi edersin o kaşıntıyı çekmektense açmayı tercih ederim :))(biraz kabaca oldu ama o acıyı çok iyi biliyorum çünkü kaşıntı ve yanma)((
firdevs mantar yaptın mı :))))
selam annecikler yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm anneler ve anne adayları
sevgililer gününüz kutlu olsun
herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))
Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuunnn...
Bu sene hediyelerimiz karnımızda dünyanın en anlamlı en güzel hediyesi hatta..
Herkese bebişleriyle ve eşleriyle mutluluklar...
maşallah oğluna,onlar hareketli olunca biz anneler daha mutlu oluyoruz tabi.ben çok severim karı keşke buraya da yağsa.
sağol canım,biz dün o kadar yorulduk ki hastanede bugün kımıldıycak halimiz yok yatıyoruz yine.karpuz gibi olucaz yatmaktan:)
tünaydınlarrrrr sevgi kelebekleriiii :)
sevgililer günümğz kutlu olsun eşim akşam çiçek almış kalpli bi kutuda hos bi arjmandı bn de dün sevgililer günü için oğlusumla babamıza bir örnek kıyafet almak istyordum ama benm kociş tombiş oldugundan istedğim gibi bişi bulamadm :S
ya bnm gögüslerimde catlamalr olusmus puff
kaynananın sevgiller günün kutlaması cok cici yaa direk yüzümnde kocamn bi tebessüm olusdu :)
Allah muhabbetinizi artırsın cicim
canım ben o ızdırabı yaşamamak için tercihim hep bayan dr oluyor :))yaa ilk defa erkek doktora açacam ama ozaman,oyyoyyyyy
kız ne güzel işte tepikler atıyor, birşeyi yoktur bizimkide atıyor altlı üstlü iki tekmik yiyince kendime geliyorum valla alışkanlık yaptı
Güzel annişler hepinizin sevgililer günü kutlu vede mutlu olsun... bu yıl herkeş daha güzel sanki bu günler daha değerli gibi geliyo. bebişimden ötürü böle sanırım. hayat daha bi DOLU...
Hayırlısıyla kollarımızda dolsun sağlıkla aşkla...
hepinizi öpüyorum kocamaannnn
[/QUOTE]ah canım sağol:) ama yinede annem gelecek doğuma:)) sevgimizi sınırlar içinde yaşiyoruz yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?