2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah oğluna,onlar hareketli olunca biz anneler daha mutlu oluyoruz tabi.ben çok severim karı keşke buraya da yağsa.
biz iyiyiz canım sen nasılsın iyisindir umarım..

sağol canım,biz dün o kadar yorulduk ki hastanede bugün kımıldıycak halimiz yok yatıyoruz yine.karpuz gibi olucaz yatmaktan:)

Bizim yürüyüs iptal Birkac gun kendimi cok yorunca ustumde biraz kirginlik var gibi. Cikipda hastalanmayim dedim

yaa ilk defa erkek doktora açacam ama ozaman,oyyoyyyyy[/QUOTE]

cnm o ızdırabı çekeceğine aç gitsin :))))

firdevs mantar yaptın mı :))))

selam annecikler yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm anneler ve anne adayları

sevgililer gününüz kutlu olsun

herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))

Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuunnn...

Bu sene hediyelerimiz karnımızda dünyanın en anlamlı en güzel hediyesi hatta..

Herkese bebişleriyle ve eşleriyle mutluluklar...

sizlerinde sevgililer günü kutlu olsunn

merhaba teyzoşlarrrr hepinizi öpüyorum kucaklıyorum ... kendinize çookkk dikkat edin haaaa...

mrb cnm sende iyi bak kendine....

tünaydınlarrrrr sevgi kelebekleriiii :)
sevgililer günümğz kutlu olsun eşim akşam çiçek almış kalpli bi kutuda hos bi arjmandı bn de dün sevgililer günü için oğlusumla babamıza bir örnek kıyafet almak istyordum ama benm kociş tombiş oldugundan istedğim gibi bişi bulamadm :S
ya bnm gögüslerimde catlamalr olusmus puff
kaynananın sevgiller günün kutlaması cok cici yaa direk yüzümnde kocamn bi tebessüm olusdu :)

tünaydın canım,çok önem verir öye şeylere bendede kocaman bir tebessüm oluştu:) iyidir severim kayınvalıdemi

yaa ilk defa erkek doktora açacam ama ozaman,oyyoyyyyy[/QUOTE]
canım ben o ızdırabı yaşamamak için tercihim hep bayan dr oluyor :))

firdevs mantar yaptın mı :))))

selam annecikler yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm anneler ve anne adayları

sevgililer gününüz kutlu olsun

herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))

Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuunnn...

Bu sene hediyelerimiz karnımızda dünyanın en anlamlı en güzel hediyesi hatta..

Herkese bebişleriyle ve eşleriyle mutluluklar...

kızlar sizlerinde sevgililer gününüz kutlu olsun...

Allah muhabbetinizi artırsın cicim

ah canım sağol:) ama yinede annem gelecek doğuma:)) sevgimizi sınırlar içinde yaşiyoruz yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum:))

yaa ilk defa erkek doktora açacam ama ozaman,oyyoyyyyy
canım ben o ızdırabı yaşamamak için tercihim hep bayan dr oluyor :))

canım benim kadın doktor bulsam bir sarılıp öpecem valla,ilçedeyim işim gereği 3 doktor üçüde erkek ..

kızlar sizlerinde sevgililer gününüz kutlu olsun...[/QUOTE]

Güzel annişler hepinizin sevgililer günü kutlu vede mutlu olsun... bu yıl herkeş daha güzel sanki bu günler daha değerli gibi geliyo. bebişimden ötürü böle sanırım. hayat daha bi DOLU...

Hayırlısıyla kollarımızda dolsun sağlıkla aşkla...

hepinizi öpüyorum kocamaannnn

seninde kutlu olsun...
amin cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…