2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
bana şeker yüklemesi yapıldı dün.149 çıktı
doktorum tekrar yapalım .yüksek çıkmış dedi.
149 çok mu yüksek acaba???

sınırlar üzerinde çıkmış canım,çok tehlikeli değil ama kontrol edilmesi gereken bir değer arkadaşın 150 çıkmıştı ordan biliyorum..

ayzancım iyi olduğuna sevindim bolbol yat canım mümkünse karpuz gibi ol yeterki iyi ol
sağol canım,daha da iyi olucaz inşallah.
karpuz demeyinnnn
en sevdiğim meyvedir (karaduttan sonra) bak onu da getirdiniz aklıma şimdi!!!!
oyy kıyamam.benimde en sevdiğim meyvedir.sen;kelek beyaz piiss tatsız tuzsuz kaka karpuz getir aklına,canınız çekmesin datlum.
frdevsciğim ohhh Allah ağzınızn tadını bozmasın
ayzancımmm ikinizinde sağlıgı yerinde olsun da karpuz gibi olun yetrki :)
doktorlar bizi zorlasa da biz azimle iyiyiz canım,ruh sağlığımızı bozmalarına izin vermiycez Allah'ın izniyle.

bu arada bu sabah ankara'da çok sevdiğim arkadaşım sezeryanla bi erkek doğurdu.facebook'a resim eklemişler çok duygulandıım Allah bizlerede hayırlısıyla o günleri göstersin

ufff o kadar çok su içtimki çatlamak üzereyim hala su içesim var:).... odada yanımda ki az kaldı gırtlağını sıkacagım 2 saattir nişanlısı ile konuşuyor birde sesini inceltiyoki sormayın oglanın burnundan getiriyo burdan sıkılmışmış 2 yıldır burdaymışmışmış ufffffffffff.. biran önce bende haziran gelsin istiyorum artık

pozitif düşünelimde sonucumuzda pozitif olsun canım , arkadaşının bebişide hayırlı olsun amin canım inş. bizde sağlıkla alıcaz bebişlerimizi..

ıyyy iğrenç, karpuz bööğğğ karpuz, seni yerim karpuz (öyle bir reklam vardı dimi)

kuzum ruh sağlığını bozacak ne varki ooohhh ayaklarını uzatmış yatıyosun karnında fıstığın badi badi hareket ediyo

inşallah hepimiz arkadaşın gibi evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız..

hiç bilmiyorum ne yolum düştü kıbrısa, ne işim düştü

hımmm

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
bana şeker yüklemesi yapıldı dün.149 çıktı
doktorum tekrar yapalım .yüksek çıkmış dedi.
149 çok mu yüksek acaba???

cnm doktorum bana sınır 140 dedi benimki 144,5 çıktı.2. yükleme yapılacak

canım yurt dışı diye geçiyomuş burda arkadaşlara sordum.

sevgili patronum kıbrısın yurt içi olduğunu tartışıyo benimle Allahım kurtar beni burdannnnnnnnnnnn

karpuz dedinizde biz karpuz yiyebilecekmiyiz hamileyken yaa?? bu konuyu gereksiz uzattık sanki demi akıllıbıdık:)

karpuzlu sakız çiğneyin öldürün nefisleri :))

ay bende çok sıkılmışım işten artık kafam kaldırmıyo...
nisan gelir mi ki acep

ayzancım en iyisini yapıyorsun mutlulukla bebişlerimizi kucgmza almak için tam gaz devam :)
ya kızlar bu ürn nasıl sizce?
fırsatalem : Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa

güzel ama acelesi yok bu ürünün çünkü gariban bebişler ilk 5 ay sadece anne karnı ortamı kolayca uyutuyormuş
poposuna vurarak şşşşşşş deriz ya o çok rahatlatıyormuş bir an anne karnındaymış gibi hissediyolarmış sabiler

pozitif düşünelimde sonucumuzda pozitif olsun canım , arkadaşının bebişide hayırlı olsun amin canım inş. bizde sağlıkla alıcaz bebişlerimizi..

ayzancım en iyisini yapıyorsun mutlulukla bebişlerimizi kucgmza almak için tam gaz devam :)
ya kızlar bu ürn nasıl sizce?
fırsatalem : Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa

inşaALLAH canlarım,hem kendime hem sizlere hep böyle dua ediyorum.kazasız belasız sağlıkla.bıdıkım inan kaç gündür sabah doktorlarla hastaneye girip saat 4'te onlarla ancak çıkıyorum hastaneden.yok tahlil,yok kan,yok usg,yok mr ay aptal ettiler resmen.şimdi mr istedi benden prof o kadar yorgun hissettimki kendimi bugün,dedim yok artık bugün yatıcaz gitmiycem hastaneye.birde öyle anne adayları gördümki hastanede Allah'a bin kez şükürler olsun dedim.kimine kalbi sağda bebeğin,kimine özürlü bebek dediler.anne adayına kan hastasısın bebeği almak şart dediler.Allah onlarında yardımcısı olsun,kimseyi evladıyla sınamasın.

sevgili patronum kıbrısın yurt içi olduğunu tartışıyo benimle Allahım kurtar beni burdannnnnnnnnnnn

canım yurtdışı pasaportla giriş çıkış yapılıyor diye biliyorum,ki kendi yönetim şekli olan bir yer ortak anlaşmalarımız falan var askerde yolluyoruz ama yurt dışı sonuçta

içim acıdı yazdıklarını okurken Rabbim senide tez zamnda kurtarsın hastaneelerden,onlarında yardımcısı olsun..

offf amin kuzum yaa allah onlara da sabır versin
binlerce şükür halimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…