- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.741
evet çoktandır böyle kalabalık görmemiştim
çok güzel
1 ay sonra falan internete hiç giremeyeblirim haberiniz olsun.. tayinim çıktı ve ayrılışımı yapınca yıllık izne ayrılıp evde oturacagım evde de internetimiz yok
akillibidik[B .!.:[/B];23124200]kötü haber bu
ama merakımızı gidermek için arada bir girip yaz bari hergün olmasa da
selamlar
bugün biraz iş yapayım dedim
gerçi enerjim de yok ama
çıkmadan bi meraba demek istedim
mutfağı toparlamam lazım makina boşalacak kirliler yerleşecek
markete alışverişe gidicem akşam yemeği yapılacak
banyo yapıcam
buzdolabının içini beyaz eşyaları falan silicem
bir de halim kalırsa yarım saat yürüyüş yapıcam
yazarken yoruldum
sevgililer gününüz de kutlu olsun kızlarr
yok canım ilk dozütopya ıkıncı dozunumu vurlmusdun sen ilkinde bişi olmadı da bunda ynama faln oldu sabah bnde :S
oo bugun kü liste baya kalabalıkmıs kolay gelsın sana :)
topiğinda kalabalığı eksin olmasın inşallah :) hep güzel haberler allaım :)
sağolasın canımmerhaba senin de sevgililer günün kutlu olsun
yürüyüşü bugün yapma artık epey yorulacaksın
inşaALLAH canlarım,hem kendime hem sizlere hep böyle dua ediyorum.kazasız belasız sağlıkla.bıdıkım inan kaç gündür sabah doktorlarla hastaneye girip saat 4'te onlarla ancak çıkıyorum hastaneden.yok tahlil,yok kan,yok usg,yok mr ay aptal ettiler resmen.şimdi mr istedi benden prof o kadar yorgun hissettimki kendimi bugün,dedim yok artık bugün yatıcaz gitmiycem hastaneye.birde öyle anne adayları gördümki hastanede Allah'a bin kez şükürler olsun dedim.kimine kalbi sağda bebeğin,kimine özürlü bebek dediler.anne adayına kan hastasısın bebeği almak şart dediler.Allah onlarında yardımcısı olsun,kimseyi evladıyla sınamasın.
sevgili patronum kıbrısın yurt içi olduğunu tartışıyo benimle Allahım kurtar beni burdannnnnnnnnnnn
canım yurtdışı pasaportla giriş çıkış yapılıyor diye biliyorum,ki kendi yönetim şekli olan bir yer ortak anlaşmalarımız falan var askerde yolluyoruz ama yurt dışı sonuçta
1 ay sonra falan internete hiç giremeyeblirim haberiniz olsun.. tayinim çıktı ve ayrılışımı yapınca yıllık izne ayrılıp evde oturacagım evde de internetimiz yok
selamlar
bugün biraz iş yapayım dedim
gerçi enerjim de yok ama
çıkmadan bi meraba demek istedim
mutfağı toparlamam lazım makina boşalacak kirliler yerleşecek
markete alışverişe gidicem akşam yemeği yapılacak
banyo yapıcam
buzdolabının içini beyaz eşyaları falan silicem
bir de halim kalırsa yarım saat yürüyüş yapıcam
yazarken yoruldum
sevgililer gününüz de kutlu olsun kızlarr
18 haftalık benimde ay tahmin etmiştim valla biraz kilolu sayılırım çok değil ama göbeğim vardı zaten dedim katlar kalın diye duyulmuyordur :)))))
minecim haberleri alalım????
slm hepinize. öğleden beri burdayım ama yazamadım bi türlü. sabah yoktum ya işler çoktu. bi de geçmişi okuyum dedim.
kanımı verdim. sabah 8,30 dan 12 ye kadar hastanedeydim. dört kere kan alındı. bi de idrar verdim. sonuçlar yarın çıkar dediler. bakalım nasıl çıkacak. tabi öğleye kadar aç kalınca tansiyonum iyice düştü. yemek yemeye gittim. yemek gelmeden daha elim ayağım titremeye başladıyeyince toparlandım biraz ama hala sersem gibiyim. adapte olamadım.
bu arada canım sıkıldı biraz iş yerinde. sanırım benim yerimde de bi değişiklik olacak. daha doğrusu odamda. ma daha kesin değil. biz şuan dört kişiyiz odada ve ben odamdan ayrılmak istemiyorum. ama git derlerse de bişey diyemem. doğum iznine çıkcam diye kuytu bi köşeye atabilirler. oda sorun değil de birlikte olacağım arkadaş kim olacak onu merak ediyorum. umarım arkadaşlarımdan ayırmazlar. şimdiden üzülmeye başladım. ne olacaksa olsun ya. ne yapayım kısmette varsa olacak.
geçmişi de okudum ama kafam o kadar dağınık ki şuan ne okuduğumu bile unuttum. umarım herkes iyidir.
inşallah sonuçları iyi çıkar
ben de ilk kanı 10.40 ta vericem
acaba gece 3 gibi kalkıp bişeyler yesem mi ki???
ölürüm açlıktaannnn
kızlar nasılsınız size bişey diycem netten bebek alışverişi yapmadım hiç ama bir site gördüm geçenlerde çok uygun fiyatları var 5 tl ye tulum, süveter, 1tl ye patik çoraplar filan var çok uygun ama kalitesi nasıl olur bilemedim birde 60 tl altı siparileri göndermiyorlarmış, sizde bir bakın isterseniz (enes bebe) fikir alayım dedim sizden
inşallah sonuçları iyi çıkar
ben de ilk kanı 10.40 ta vericem
acaba gece 3 gibi kalkıp bişeyler yesem mi ki???
ölürüm açlıktaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?