2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

1 ay sonra falan internete hiç giremeyeblirim haberiniz olsun.. tayinim çıktı ve ayrılışımı yapınca yıllık izne ayrılıp evde oturacagım evde de internetimiz yok

akillibidik[B .!.:
[/B];23124200]kötü haber bu
ama merakımızı gidermek için arada bir girip yaz bari hergün olmasa da

canım arada falan nasıl girerim bilemiyorum burada havalar berbat dışarıda pek çıkabileceğimi sanmıyorum ama bilmem bi fırsatım olursa yazmaya çalışırım....

selamlar
bugün biraz iş yapayım dedim
gerçi enerjim de yok ama
çıkmadan bi meraba demek istedim
mutfağı toparlamam lazım makina boşalacak kirliler yerleşecek
markete alışverişe gidicem akşam yemeği yapılacak
banyo yapıcam
buzdolabının içini beyaz eşyaları falan silicem
bir de halim kalırsa yarım saat yürüyüş yapıcam
yazarken yoruldum

sevgililer gününüz de kutlu olsun kızlarr

bu arada tetanoz aşısı şişme ateş falan yapmadı bende
akşam yatarken hafif bir sancı başladı ama uyuyabildim
şimdi de iyice azaldı
çok şükürr

evet ürün iiçn erkekn ama alınmıs bulunmus derler ya uyumazsa gecenın bi köründe laternatf olbilir
kızlar bide doğumdan önce haftalık liste hazrlamyı düşünüyorum okudgum kitabda yazıyodu en son hangı gogusden emdıgı ne kadr emdeği ne zamn emdiği kendınzce önmli olan detyların da notunu alablcegnz bı liste

ütopya ıkıncı dozunumu vurlmusdun sen ilkinde bişi olmadı da bunda ynama faln oldu sabah bnde :S
oo bugun kü liste baya kalabalıkmıs kolay gelsın sana :)
topiğinda kalabalığı eksin olmasın inşallah :) hep güzel haberler allaım :)

merhaba senin de sevgililer günün kutlu olsun
yürüyüşü bugün yapma artık epey yorulacaksın

yok canım ilk doz
senin ikinci doz için erken değil mi?
ilk doza 20. haftadan sonra ikincisini de 9 nisana gün verdi bana
teşekkürler bu arada

merhaba senin de sevgililer günün kutlu olsun
yürüyüşü bugün yapma artık epey yorulacaksın
sağolasın canım
muhtemelen bu listenin yarısını yapmaktan vazgeçicem

amin cnm ya Allah onlara yardım etsin çok şükür bugünümüze...

anlat anlatabilirsen cahil insanlara...

1 ay sonra falan internete hiç giremeyeblirim haberiniz olsun.. tayinim çıktı ve ayrılışımı yapınca yıllık izne ayrılıp evde oturacagım evde de internetimiz yok

cnm merakta bırakma bizi arada bi yaz bize..

işin çokmuş cnm ya ama yorulacaksın
bence hepsini ertele banyo yap otur :))))))

canım ama biz nasıl senden haber alıcaz sen en iyisi eve bi internet bğlantısı çek yada benim gibi komşunun internet bağlantısını kullan :) tabi ortaklaşa..

18 haftalık benimde ay tahmin etmiştim valla biraz kilolu sayılırım çok değil ama göbeğim vardı zaten dedim katlar kalın diye duyulmuyordur :)))))

merhabalar ben henüz bugün katılabildim aranıza:))eger ilk hamilelikse bu hafta itibarıyla hissetmeye başlaman normal olanmış canım bende 18. haftada hissetmeye başladım kelebeğimi şimdi 23+2 yim sürekli hissediorum okadar güzel bir duygu ki tarifi imkansız en yakın zamanda tadıcaksın bu duyguyu inşallahh

minecim haberleri alalım????

slm hepinize. öğleden beri burdayım ama yazamadım bi türlü. sabah yoktum ya işler çoktu. bi de geçmişi okuyum dedim.
kanımı verdim. sabah 8,30 dan 12 ye kadar hastanedeydim. dört kere kan alındı. bi de idrar verdim. sonuçlar yarın çıkar dediler. bakalım nasıl çıkacak. tabi öğleye kadar aç kalınca tansiyonum iyice düştü. yemek yemeye gittim. yemek gelmeden daha elim ayağım titremeye başladı yeyince toparlandım biraz ama hala sersem gibiyim. adapte olamadım.
bu arada canım sıkıldı biraz iş yerinde. sanırım benim yerimde de bi değişiklik olacak. daha doğrusu odamda. ma daha kesin değil. biz şuan dört kişiyiz odada ve ben odamdan ayrılmak istemiyorum. ama git derlerse de bişey diyemem. doğum iznine çıkcam diye kuytu bi köşeye atabilirler. oda sorun değil de birlikte olacağım arkadaş kim olacak onu merak ediyorum. umarım arkadaşlarımdan ayırmazlar. şimdiden üzülmeye başladım. ne olacaksa olsun ya. ne yapayım kısmette varsa olacak.
geçmişi de okudum ama kafam o kadar dağınık ki şuan ne okuduğumu bile unuttum. umarım herkes iyidir.

inşallah sonuçları iyi çıkar
ben de ilk kanı 10.40 ta vericem
acaba gece 3 gibi kalkıp bişeyler yesem mi ki???
ölürüm açlıktaannnn

kızlar nasılsınız size bişey diycem netten bebek alışverişi yapmadım hiç ama bir site gördüm geçenlerde çok uygun fiyatları var 5 tl ye tulum, süveter, 1tl ye patik çoraplar filan var çok uygun ama kalitesi nasıl olur bilemedim birde 60 tl altı siparileri göndermiyorlarmış, sizde bir bakın isterseniz (enes bebe) fikir alayım dedim sizden

bildiğin bir markanın ürünleriyse alınabilir

inşallah sonuçları iyi çıkar
ben de ilk kanı 10.40 ta vericem
acaba gece 3 gibi kalkıp bişeyler yesem mi ki???
ölürüm açlıktaannnn

ben en son gece 2 de süt içip yattım. ona rağmen çok acıktım. ama benimki 100 lük olduğu için 4 kere kan aldı. normalde ilk önce 50lik yapılıyormuş. onda sadece 2 kere kan veriliyor. 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük yapıyolarmış. benim doktorum garanti olsun dedi. ben de şeker potansiyeli gördü herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…