- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.761
minesualp inşallah bişey çıkmaz canım
4 kez kan alınmasına dayanamam ya ben
ne kadar kan alıyolar 1 tüp mü?
ben 2 tüpten sonra bayılıyorum :18:
benim 50lik olacak 2 defa alınacak
sabah ne kadar erken gelirsen o kadar iyi dedi sekreter kız
ben de uyanır uyanmaz gidip ilk kanımı vericem
benim zaten tansiyonum kan şekerim falan düşük
bayılmazsam iyidir
korkuyorum valla
bi de şeker çıkacak diye korkuyorum
inşallah 50likler iyi çıkar da 100lüğe gerek kalmaz
beni yerlerden kazıyıp alırlar heralde kanımı
birer tüp alıyolar canım. sen de de toplam 2 tüp alırlar. 1 saatte biter sanırım. çünkü bende birer saat arayla aldılar. yanına yine kek, çikolata gibi bişeyler al. çıkar çıkmaz yersin. ben yedim ama uzun olunca etki etmedi herhalde.
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://d1202.hizliresim.com/u/g/2qm9y.jpg[/img][/url]
yükledim benim çok hoşuma gitti :))
Eki Görüntüle 347087
kizlar ben bugun tetanoz asisi olacaktim, saglik ocaginda gecen hafta da yoktu asi, hala gelmemis dolayisiyla olamadim. Hastaneye git dediler. Asi icin de randevu aliniyor mu acaba? Dert oldu bu asi meselesi, eczanelere de artik verilmiyormus, disardan alip vurulayim desem.
Neyse bugun rsmen intihar ettim ben, aksam ustu tavukgogsu yedim, yetmezmis gibi migrostan cikolata aldim -bu hafta pek cikmam artik canim cekerse elimin altinda bulunsun diye -iki paket de cikolata yedim ustune. Belki bir yildir hic cikolata almiyordum, bugun noldu bana bilmiyorum. Bu ay seker yuklemesi var diye meyveyi azaltiyim diyordum, su halime bak.
Canım meyveyi azalttın diye canın şekerli şeyler çekmiştir. Onun yerine ilaç kullanmıyorsan greyfurt ya da onun gibi az şekerli meyvelere yönel. Ayrıca bi yıldır çikolatadan uzak duran tek kadın olabilirsin dünyada. Tebrik etmek lazım canım.
Evet cikolatayi birakmistim, sigara tiryakisi gibi bir anda yemeye basladim. Acayip pismanim, zamani bir saat geriye almak isterdim
Bugun anneme gittim, kucuk bir magazasi var, cok usudum orda belki ondandir. Simdi yanaklarimdan ates cikiyor
canım ilk bilgilendirme iyi dedilerse iyidir zatenşeker yüklemesi yapılanlar umarım değerleriniz normal çıkar birde diyetle falan yapmak zorunda kalmayın.
ben bugün hastaneyi tekrar aradım sonuçlarım için hala çıkmamış artık dayanamıyorum 1 ay oldu dedimyalnız karşımdaki kızda pek bi çaresizdi sizden kaynaklı değil çok kişi var sonuç bekleyen kromozomun çoğalmasınımı ne bekliyormuşlar yani yeterli kromozom sayısına ulaşılamamış hala tamamlanması bekleniyormuş..bana bi ön bilgi verin gibilerinden bişiler dedim şuana kadar bi sıkıntı yokdendi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ben size dönüş yapıcam dedi..dua edin kızlar yarın öbür gün dönüş yapsınlar artıkk..
direk 75 gram en güzeli olmuş benceSelam güzel anneler ve akıllı bebekleri. Hepinizin sevgililer gününü kutluyorum. Sevgilerinizin en güzel meyvelerine de en güzel duaları gönderiyorum. Doktor beni şeker yüklemesi için pazartesi çağırmıştı ama haftasonu arkadaşlarla pasta,kurabiye coşunca perşembe gideyim dedim. Benden direkt 75 gr istedi neden acaba ? Bi de aç karna gideceğiz ama su içebiliyor muyuz? Tetanoz aşımı da olamadım burda Türkiye ye 30. haftamda gideceğim sizce geç olur mu yaparlar mı? Biraz fazla soru oldu galiba
kizlar ben bugun tetanoz asisi olacaktim, saglik ocaginda gecen hafta da yoktu asi, hala gelmemis dolayisiyla olamadim. Hastaneye git dediler. Asi icin de randevu aliniyor mu acaba? Dert oldu bu asi meselesi, eczanelere de artik verilmiyormus, disardan alip vurulayim desem.
Neyse bugun rsmen intihar ettim ben, aksam ustu tavukgogsu yedim, yetmezmis gibi migrostan cikolata aldim -bu hafta pek cikmam artik canim cekerse elimin altinda bulunsun diye -iki paket de cikolata yedim ustune. Belki bir yildir hic cikolata almiyordum, bugun noldu bana bilmiyorum. Bu ay seker yuklemesi var diye meyveyi azaltiyim diyordum, su halime bak.
Tekrar selamlar anneler
Ben birsey sormak istiyorum. Benim bu ara basim cok agriyor ve sebebini bir turlu anlamis degilim..Sizlerdede varmi?Normalmi acaba yoksa belirli bir vitaminim eksik ondan mi acaba diye dusunuyorum. Hamileligimi ogrendigimde doktorum kan tahlili yapmisti. Sadece demirim cok dusuktu. Normalde 80-160 olur ama bende 23 du
35 mg dozluk demir hapi aliyorum. Yani simdiye kadar etkisi olmustur o degildir diyorum.Ama eminde olamiyorum
canım gebelik öncesinden itibaren demir eksikliği sorunu yaşayan biri olarak demir eksikliği baş ağrısı yapmaz diye biliyorum
benim gebelikten önce ilk ölçümde 8 çıkmıştı değerim
ama başım falan ağrımıyordu
stresle falan alakalıdır canım normaldir diye düşünüyorum
Acaba fazla uyuyamiyorum ondanda olabilirmi?
Senin seker yuklemen yarin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?