2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Belkide dedigimiz gibi uykusuzlukdandir. Fazla dusunupde strese sokmayim kendimi
Sende sekeri dusunme, kendine yazik Belirtilerin mi varda cikacagini dusunuyorsun? Yoksa yedigin seylerden dolayimi?

Belkide dedigimiz gibi uykusuzlukdandir. Fazla dusunupde strese sokmayim kendimi
Sende sekeri dusunme, kendine yazik Belirtilerin mi varda cikacagini dusunuyorsun? Yoksa yedigin seylerden dolayimi?

hızlı kilo alıyorum
bence en büyük belirti bu olabilir
bir de bebeğim haftasına göre daha iri gidiyor (yaklaşık 6 gün kadar önden)
bu da şeker hastalığı göstergesiymiş
ne biliyim belki de kuruntu ediyorum
ama biri şeker dedimi direk panikliyorum
çikolata falan da yiyorum ama normal seviyede abartmamaya çalışıyorum

kızlar merhaba bende 5. ayımı bitirdim bugün şeker yüklemesi yapıldı çok şükür değerlerim normal çıktı. kızlar siz bu aylarda hangi ilaçları kullanıyorsunuz??

kızlar merhaba bende 5. ayımı bitirdim bugün şeker yüklemesi yapıldı çok şükür değerlerim normal çıktı. kızlar siz bu aylarda hangi ilaçları kullanıyorsunuz??

benimkini hiç sorma
sabah aç karnına tiroit ilacım euthyrex
vitamin hapı elevit
nutriway omega3
nutriway demir hapı
nutriway kalsiyum-magnezyum

bu arada şeker yüklemen için gözün aydın diyorum
ben ve herkes hayırlısıyla bi atlatsaydı şunu da

Yuruyus yapiyormusun canim? Belki su toplaniyordur.Ödem mi tam ismi hatirliyamadim. Sen 3 mart a kadar boyle paniklersen yandin
Düsünme bence canim. Hem kendini hemde bebegini strese sokuyorsun. Bu 2 haftada bende hizli kilo almaya basladim ama seker diye dusunmuyorum.Ben seker ve cikolatayi cok seven biriyim. Hani benimde cok tirsmam lazim seker cikar diye ama aklima hic getirmiyorum.

Merhaba hosgeldin. Gozun aydin seker degerlerin normal cikmis.
Ben sadece Demir ile D vitamini kullaniyorum..Simdi ikisi ayni gibi gelcek ama ben turkceye cevirince hapi demir hapi oluyor
Doktor istersen hamileler icin hap alabilirsin dedi ( butun vitaminlerin bulundugu hap) ama benim icin gerekli oldugunu soylemedi. Sebze ve baklagillerden cok yedigim icin aliyorum vitaminlerimi.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün bende sonuçlarımı aldım:18::18:
diyetisyen çok kilo aldığımı görünce sende kesin şeker var diye korkutmuştu beni
çok şükür çıkmadı üopyacım sende korkma bence
endokrin doktorumda torid nodülllerimin hamilelikten dolayı büyüdüğünü
bide iltihap yaptığını damarlandığını söyledi ilacımı 2 ye çıkartdı:26::26:
ama aşırı derecede kansızlık çıktı
ferrum fort kullanıyorum ama ektra önerebileceğiniz bişey varmı bu kansızlığa kızlar

oo maşallah baya bir ilaç kullanıyorsun bende de ilaç kullanma takıntısı var ay pardon ilaç kullanamama takıntısı var nefret ediyorum ilaç kullanmaktan bende elevit-demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum. kalsiyum kullanamıyorum.
teşekkür ederim senin şeker yüklemen ne zaman inşallah hepimiz bütün anneler sağlıkla kucağına alır bebişlerini....

kızlar okuyorumda konuşmalarınızı su pek içemiyorm mide bulantısı yapıyor zararı var mı acaba yaa

canım bende aynı senin gibiyim suyla aram yok doktorum bana ilk gittiğimde 2 litre su iç dedi sonraki gittiğimde su içemiyorum midem bulanıyor dedim iyi içme bişey olmaz dedi ama

canım bende aynı senin gibiyim suyla aram yok doktorum bana ilk gittiğimde 2 litre su iç dedi sonraki gittiğimde su içemiyorum midem bulanıyor dedim iyi içme bişey olmaz dedi ama

ben nerde okursam bol su içilmesi gerektiği yazıyor bebeğin içinde bulunduğu sıvı azalırmş biraz endişelendim perşembe günü dr kontrolm var nasipse detaylı ultrasona giricem aklımda bir sürü soru birikmş durumda dr u görnce hepsini sormam lazım şeker yüklemesi kaçıncı haftaydı acaba

teşekkür ederim cnm... bende d vitamini alamıyorum midem mahvoluyor elevit kullanıyorum elevitte d vitamini içeriyor ama ne kadar yeterli bilmiyorum...

kesinlikle su çok önemli ve içilmesi gerekiyor ama benim bulantılarım çok ağır olduğu için doktorumda tmm içme dedi şimdi şimdi biraz iyi oldum. bende dün ayrıntılı ultrasona girdim bugün şeker yüklemesi yapıldı iki gündür hastaneye taşındık resmen..benim 20. hafta bitti 21 haftaya girdim gerçi ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor ama...

Kizlar bugun dusundum de buyuyen karnima bakip eski haline gelir mi diye endiselenirken sunu kaciriyormusum, bir daha bunu yasayabilir miyim acaba? Tanidik tanimadik insanlarin karnimi sevmesi, korkarak ellemesi ne guzelmis. 31 yasindayim, ikincisini belki yaparim belki yapamam. Hamilelik butun endise ve korkulara ragmen guzel seymis. Karnimdaki minik insanin varligi, nasil da inanilmaz geliyor. Gunler aslinda dusundugumden cabuk geciyor da ben anlamiyorum. Bir ultrason fotosuna bakip bakip ic gecirmek, asklarin en guzeliymis

yürüyüş çok yapamıyorum
evde koşu bandı var arada çıkıp 20-25 dk yürüyorum
ama peydir yürümüyorum da zor geliyor
haklısın takmamak lazım ama benim yapım böyle yaa napıyım elimde değil

ne güzel canım gözün aydın
senin de tiroit sorunun var demek, bende de hipotiroit var ama nodül yok
sık sık tahlil yaptırıyorum, en son 3 civarı çıktı çeyrek doz artırdık ilacı
canım kansızlık için de sana önerim nutriwayin demir çiğneme tableti
ben de o demir hapı türevlerinden kullandım hiçbir işe yaramadı
gebelik öncesi ilk 8 çıktı ilaçla 18e yükseldi
şimdi en son yaptırdığımda 67mi ne çıktı (ki gebelikte daha çok görülüyor eksikliği)
bence sen de deneyebilirsin bende çok işe yaradı

kızlar okuyorumda konuşmalarınızı su pek içemiyorm mide bulantısı yapıyor zararı var mı acaba yaa

ben de çok içemiyorum
bazı günler 2 litreye yakın içsem de çoğu gün içemiyorum
ayrıntılı ultrasonda da suyum çok iyi çıktı
bence su içmeyle alakası yok amniyon sıvısının
zaten araştırdım da kanıtlanmış bir bilgi değilmiş, bağıntısı olabilir deniliyor
bol su içmek tabi ki faydalı ama benim doktor içemiyorsan başka sıvılarla destekle dedi

haklısın canım
geçen ben de dedim benim hiç fotom yok yaa bugünler geçip gidecek insan her an hamile olmuyor ki
hemen bikaç foto çekti eşim

benmde çok ağır geçiyor 8 kilo verdim. daha yeni toparlanıyorm ama su içince yine kötü oluyorm ALLAH nasip ederse yarın 19+6 olacağm 5 ayım bitiyor. sonuçların güzel çıkmş sanırım gözün aydın darısı bizim başımıza :) prenses mi geliyor paşa mı :)

haklısın canım
geçen ben de dedim benim hiç fotom yok yaa bugünler geçip gidecek insan her an hamile olmuyor ki
hemen bikaç foto çekti eşim

Bende cok panik atakim.Sana dusunme diyorum ama
Benimde yok ya hic hamis fotom. Hatta pek fotomda yok.

cnm allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin karnımız elbette eski haline gelir... ultrasondan bakarken bile ne kadar heycanlanıyoruz ya bir de kucağımıza aldığımızdaki mutluluğu düşünemiyorum kocaman bir mucize elimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…