- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.981
Eki Görüntüle 347898 Eki Görüntüle 347899
kızlar oğluşuma bugün nihayet karar verip bu arabayı aldık
iyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymişzemka ayrıntılın bugün müydü senin?
teşekkürler markası graco symbiogüle güle kullanın canım
markası ne bunun? gayet güzelmiş
teşekkürler canımCok guzelmis, gule gule kullanin
evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymiş
teşekkürler markası graco symbio
canım sen zaten hipotroid için endokrine her ay gidip kan vermiyormusun onlar gerekli görürlerse ultrason çekerler nodül olmayadabilir neye dayanarak istediler benden bilemiyorum ama gittiğinde bi sor istersen için rahat edicekse sen bilirsin tabi
teşekkürler canım
maşallah canım gözün aydın iyi sonuçlarla dönmüşsün
şeker yüklemesini yaptırırsın gittiğinde
yaptrdın mı sen?
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...
yahu kuzum :)
Memelerle oynamak yasakkkkkkkkkkkkk
Allah korusun erken doğumu tetikler
meme başlarını uyarmak doğumu tetikler bilmiyor musun, elleme 36. haftaya kadar, 36 da da çok oynamadan sadece lansinoh sür
al benden de o kadar canım hiç istemiyor ama haftasonu kocişin arkadaşları gelcekmiş mecbur temizlemek gerekiyor yarın kendimi zorlayayım bakayımiyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymiş
al benden de o kadar canım hiç istemiyor ama haftasonu kocişin arkadaşları gelcekmiş mecbur temizlemek gerekiyor yarın kendimi zorlayayım bakayımiyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
her ay hatta daha kısa sürede bir kan veriyorum tsh bakılması için
ama her seferinde endokrine gitmiyorumki ben
hatta son zamanlarda hiç gitmedim, kadın doğumcumdan istiyorum tahlili
hiç 3ün üstüne çıkmadığı için gerek görmedimki endokrine gitmeye
ne dicek normal dicek demiştim
ama tedirgin oldum şimdi
benim endokrincim özel, ona sürekli o parayı vermek istemediğimden sorun çıkmadıkça gitmeyim demiştim
hayır daha yaptırmadım canım sen yaptırdın mı şeker yüklemesini?.haftaya gidince sorcam.bide tetanoz aşısı oldun mu?ben daha olmadım da cuma günü gidip olayım diyorum.
anladım canım bende endokrine gitmeye üşeniyordum benim özel değil malum ücretden dolayı özeli bıraktım devllete başladım 7 yıldır devlete gidiyorum kadın doğumcum bakıyor 2 yada 2.5 ama içim rahat etmediği için endokrine gittim birde ordaki diyetisyende güzel gitmişken ikisinide aradan çıkarıyorum araştırma hastahanesi olunca da istediler işte bakalım artık hakkımızda hayırlısı ya böle sürekli birşeyler çıktıkca diyorum ki çoçuk dünyaya getirmek ne kadar zormuş birde büyütücez Allah izin verirse
tetanoz aşımı oldum ben canım ptesi günü
gitmeden sağlık ocağını ara bi bence
aşı kalmamış çoğu yerde çünkü
boşa gitmiş olma
ben yaptırmadım canım
zaten 24. haftadan sonra yapılıyor benim için erken
ama senin tam zamanı olacak
eğer randevu alacaksan saatini ona göre ayarla bence
haftanı söyle şeker yüklemesi yaptırcam de
sabah erken saate versinler randevuyu
aç gitmek lazım da
özel hastane olsa yine sorun değil de doçente gitmiştim en başında
adamı da seviyorum ama ücreti fazla
zaten adam bana en son hamile kalamazsan gel demişti
ben de kalınca gitmedim bidaha
devletten mi randevu alsam ki
ya da acaba gittiğim hastanede endokrin var mıdır
varsa özelin endokrinine de giderim
30-40 tl fark ödüyorum o bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?