2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu arada geceleri ben de bölük pörçük uyuyorum artık
dün 4te alerjim tuttu, hapşurmaktan uyuyamadım
sonra da uykum kaçtı
sabaha karşı dalmışım
6.50de alarmla uyandım
sersem gibi okula gittim bir de
ertesi gün sabahın köründe işe gitmek olmasa gece uyumamak sorun değil de böyle zor oluyor yaa

iyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.

Iyi aksamlar
Seni cok iyi anliyorum Ortalik temiz ama kiyi köse pis ( aslinda sadece mutfak ile banyo). Gecen haftasonu yavas yavas yatak odasini,girisi ve oturma odasini temizledim. Yatak odasi bugun tam bitti. Mutfak dolablarini temizlemeye basladim ama yoruldum.Artik onunda icinden 1 haftada cikarim.
Yavas yavas yapmayi dene sende istersen?

Hic istemiyorum bende yapmak ama mecbur. Huylaniyorum

güle güle kullanın canım
markası ne bunun? gayet güzelmiş
teşekkürler markası graco symbio
canım sen zaten hipotroid için endokrine her ay gidip kan vermiyormusun onlar gerekli görürlerse ultrason çekerler nodül olmayadabilir neye dayanarak istediler benden bilemiyorum ama gittiğinde bi sor istersen için rahat edicekse sen bilirsin tabi

Cok guzelmis, gule gule kullanin
teşekkürler canım

evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymiş

maşallah canım gözün aydın iyi sonuçlarla dönmüşsün
şeker yüklemesini yaptırırsın gittiğinde
yaptrdın mı sen?

her ay hatta daha kısa sürede bir kan veriyorum tsh bakılması için
ama her seferinde endokrine gitmiyorumki ben
hatta son zamanlarda hiç gitmedim, kadın doğumcumdan istiyorum tahlili
hiç 3ün üstüne çıkmadığı için gerek görmedimki endokrine gitmeye
ne dicek normal dicek demiştim
ama tedirgin oldum şimdi
benim endokrincim özel, ona sürekli o parayı vermek istemediğimden sorun çıkmadıkça gitmeyim demiştim

maşallah canım gözün aydın iyi sonuçlarla dönmüşsün
şeker yüklemesini yaptırırsın gittiğinde
yaptrdın mı sen?

hayır daha yaptırmadım canım sen yaptırdın mı şeker yüklemesini?.haftaya gidince sorcam.bide tetanoz aşısı oldun mu?ben daha olmadım da cuma günü gidip olayım diyorum.

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...

oleyyyyyyyy....
çok sevindim öznur yaaaaaa, inşşş sağlıkla kucağımıza da alcaz minişlerii

yahu kuzum :)
Memelerle oynamak yasakkkkkkkkkkkkk
Allah korusun erken doğumu tetikler
meme başlarını uyarmak doğumu tetikler bilmiyor musun, elleme 36. haftaya kadar, 36 da da çok oynamadan sadece lansinoh sür

bunu biri bnm adama söylesin lütfen:26:

iyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
al benden de o kadar canım hiç istemiyor ama haftasonu kocişin arkadaşları gelcekmiş mecbur temizlemek gerekiyor yarın kendimi zorlayayım bakayım bide ikramlar var 3 aile gelcekmiş bu hamilelik iyice halsiz yaptı beni kızlar yaa...

evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymiş

maşallah kuzucuğa gözünüz aydın

al benden de o kadar canım hiç istemiyor ama haftasonu kocişin arkadaşları gelcekmiş mecbur temizlemek gerekiyor yarın kendimi zorlayayım bakayım bide ikramlar var 3 aile gelcekmiş bu hamilelik iyice halsiz yaptı beni kızlar yaa...

anladım canım bende endokrine gitmeye üşeniyordum benim özel değil malum ücretden dolayı özeli bıraktım devllete başladım 7 yıldır devlete gidiyorum kadın doğumcum bakıyor 2 yada 2.5 ama içim rahat etmediği için endokrine gittim birde ordaki diyetisyende güzel gitmişken ikisinide aradan çıkarıyorum araştırma hastahanesi olunca da istediler işte bakalım artık hakkımızda hayırlısı ya böle sürekli birşeyler çıktıkca diyorum ki çoçuk dünyaya getirmek ne kadar zormuş birde büyütücez Allah izin verirse

hayır daha yaptırmadım canım sen yaptırdın mı şeker yüklemesini?.haftaya gidince sorcam.bide tetanoz aşısı oldun mu?ben daha olmadım da cuma günü gidip olayım diyorum.

tetanoz aşımı oldum ben canım ptesi günü
gitmeden sağlık ocağını ara bi bence
aşı kalmamış çoğu yerde çünkü
boşa gitmiş olma

ben yaptırmadım canım
zaten 24. haftadan sonra yapılıyor benim için erken
ama senin tam zamanı olacak
eğer randevu alacaksan saatini ona göre ayarla bence
haftanı söyle şeker yüklemesi yaptırcam de
sabah erken saate versinler randevuyu
aç gitmek lazım da

özel hastane olsa yine sorun değil de doçente gitmiştim en başında
adamı da seviyorum ama ücreti fazla
zaten adam bana en son hamile kalamazsan gel demişti
ben de kalınca gitmedim bidaha
devletten mi randevu alsam ki
ya da acaba gittiğim hastanede endokrin var mıdır
varsa özelin endokrinine de giderim
30-40 tl fark ödüyorum o bişey değil

doğru söylüyorsun.randevuyu sabah erkene alayım.açlığa hiç dayanamıyorum bide geç saate verirlerse kesin bayılırım açlıktan :) buarada 8 kilo aldım ve şeker yüklemesinden korkuyorum :S canım fazlasıyla tatlı istiyor.inşallah şekerim çıkmamıştır.

canım ben izmirdeyim burda sadece üniversite hastahanelerinde var birde devlet hastahanesinde özelde yok malesef dahiliye doktorları bakıyor ama istanbulda nasıldır bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…