- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.001
ay evet ya şeker yüklemesi de dertdoğru söylüyorsun.randevuyu sabah erkene alayım.açlığa hiç dayanamıyorum bide geç saate verirlerse kesin bayılırım açlıktan :) buarada 8 kilo aldım ve şeker yüklemesinden korkuyorum :S canım fazlasıyla tatlı istiyor.inşallah şekerim çıkmamıştır.
canım ben izmirdeyim burda sadece üniversite hastahanelerinde var birde devlet hastahanesinde özelde yok malesef dahiliye doktorları bakıyor ama istanbulda nasıldır bilemem tabi
gelemedim 2 gündür kızlar...
tabi koce evde ya pek giremiyorum
dün çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik adamımla...
cumartesi günkü 4 boyutlu randevumuzu 14 şubat'a aldırmıştık....eşimde pazartesi ve salı günü için rapor almıştı evdeydi yani...
okul çıkışı eşimle buluşup bakırköy radyomar'a gittik...
randevu saatimiz geldi,paşacanımı gösterdi herbir şeysiyle dr. amcamız bize...yalnız öyle sakin bir bebek ki hareketlerini hissetmemem pek normalmiş anladım...her şeyi bitti,kalbini kontrol edecek dr. dönmüyor sıpa kalk bir meyve suyu iç,yürü falan 10 dk. sonra gel dedi...neyse dediklerini yaptık girdik tekrar,hiç keyfini bozmamış bizimki...neyseki biraz yön değiştirdi de kontrolümüz tamamlandı...
13:45 te ki randevumuz 15:30 da bitti
oradan çıktık,sevgilimle bir eminönü yapalım dedik...
meğer benim adam ayarlamış herbir şeyi...gebe kadına balık yaraşır diye düşünmüş olacak ki zaar balık restoranın da yer ayırtmış...
balığımızı yedik,mis gibi deniz kokusunu içimize çeke çeke...sonra yürüyerek kapalı çarşıya geçtik...en büyük zevkimdir zati oranın havasını solumak,o büyülü atmosfer,o baharat kokuları,o halılar,değişik hediyelikler.....özlemişim epeydir iyi oldu...
yukarılara doğru çıkalım dedik...toptan hediyelikçilerin olduğu Şark han var oraya gittik...
kocem bana çok beğendiğim bir çantayı ben de ona traş makinesi takımı aldım...ne yapalım tüm hafta beraberdik ayrı ayrı hediye alma fırsatımız olmamıştı
aynı yerden anneme ( 14 şubat doğum günü olur da ) çok şık taşlı,kokosh bir duvar saati aldık...
aradık annemleri geliyoz diye...akşam da orada oturduk,yemek,pasta faslı derken kalkttık evimize geldik...
bir de üstüne paris yaptık
o yorgunlukla parise mi gidilir demeyin gittik vallahi olmazsa olmazdı ayol
sonra....sonra...sabah zor uyandım işte
arkadaşlarrr önemli ve acil bi sorum var tüy dökücü kullanmak sakıncalımıı ???
ne güzel bir gün olmuş sizin içingelemedim 2 gündür kızlar...
tabi koce evde ya pek giremiyorum
dün çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik adamımla...
cumartesi günkü 4 boyutlu randevumuzu 14 şubat'a aldırmıştık....eşimde pazartesi ve salı günü için rapor almıştı evdeydi yani...
okul çıkışı eşimle buluşup bakırköy radyomar'a gittik...
randevu saatimiz geldi,paşacanımı gösterdi herbir şeysiyle dr. amcamız bize...yalnız öyle sakin bir bebek ki hareketlerini hissetmemem pek normalmiş anladım...her şeyi bitti,kalbini kontrol edecek dr. dönmüyor sıpa kalk bir meyve suyu iç,yürü falan 10 dk. sonra gel dedi...neyse dediklerini yaptık girdik tekrar,hiç keyfini bozmamış bizimki...neyseki biraz yön değiştirdi de kontrolümüz tamamlandı...
13:45 te ki randevumuz 15:30 da bitti
oradan çıktık,sevgilimle bir eminönü yapalım dedik...
meğer benim adam ayarlamış herbir şeyi...gebe kadına balık yaraşır diye düşünmüş olacak ki zaar balık restoranın da yer ayırtmış...
balığımızı yedik,mis gibi deniz kokusunu içimize çeke çeke...sonra yürüyerek kapalı çarşıya geçtik...en büyük zevkimdir zati oranın havasını solumak,o büyülü atmosfer,o baharat kokuları,o halılar,değişik hediyelikler.....özlemişim epeydir iyi oldu...
yukarılara doğru çıkalım dedik...toptan hediyelikçilerin olduğu Şark han var oraya gittik...
kocem bana çok beğendiğim bir çantayı ben de ona traş makinesi takımı aldım...ne yapalım tüm hafta beraberdik ayrı ayrı hediye alma fırsatımız olmamıştı
aynı yerden anneme ( 14 şubat doğum günü olur da ) çok şık taşlı,kokosh bir duvar saati aldık...
aradık annemleri geliyoz diye...akşam da orada oturduk,yemek,pasta faslı derken kalkttık evimize geldik...
bir de üstüne paris yaptık
o yorgunlukla parise mi gidilir demeyin gittik vallahi olmazsa olmazdı ayol
sonra....sonra...sabah zor uyandım işte
hiç bilgim yokarkadaşlarrr önemli ve acil bi sorum var tüy dökücü kullanmak sakıncalımıı ???
gecen hafta pazartesi tetanoz asısı olmak için sağlık ocagına gittiğimde,doktor kan da almıstı,bakalım degerlere demişti..
sonucları bugun almıs eşim;
kansızlık cıkmıs halbuki hap da kullanıyordum
safra kesemde problem varmıs doktoruna görünsün demiş
vücudum aşırı susuz kalmıs
dün bayılacak gibiydim,yattım basım öyle cok dönüyordu ki,midemi bulandıracak kadar..
haftasonu tansiyon aleti de aldık,her zaman yani hamilelikten önce 10/6 felan cıkardı,şimdiler de 11/6 yada 11/7 felan cıkıyor,,yani tansiyonum da düşmüyor
bugun de sınıfta basım döndü sürekli,çocukların sesleri öldürüyor beni,ben bagırdıkca kızım da içerden tekmeliyor
Crafty arkadaşım meme uçlarını elleyince erken doğum mu oluyormuş bunu ilk defa duyuyorum off ya ben ne cahilim hiçbişey bilmiyorum buraya fazla takılamıyorum da bana bir arkadaşım meme uçlarına bebe yağı sürüp çek ucu çıksın demişti bende öyle yapıyodum. birde eşimde mi ellememeli?? :18::18:
kıh kıh kıh
Allah sefanızını arttırsın cnmmmmm
ne güzel bir gün olmuş sizin için
ayrıntılının iyi çıkmasına da çok sevindim gözünüz aydınn
hiç bilgim yok
geçmiş olsun canım
maalesef o kan hapları bana da hiç iyi gelmemişti toparlamadı
daha önce başkalarına da yazdım sana da söyleyim
,nutriwayin demir çiğneme tableti bana çok iyi geldi, istersen sen de dene
baş dönmesi demir eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir
ben okulda bayılmıştım o yüzden
ayrıca o tansiyon aletleri (dijital olanlar) doğru ölçüm yapmıyor
bende de var ama hep yalan yanlış ölçüyor gibi
bence tansiyonun normal zaten canım kafana takma onu
sağ ol şekerim
nursenacım kullanma bence....net bilmiyorum ama sonuçta kimyasal...
kızlar...4 boyutlumuza göre 4 gün ileride gidiyormuş paşam,27 cm 548 gr. olmuş...
sağ ol şekerim
kızlar...4 boyutlumuza göre 4 gün ileride gidiyormuş paşam,27 cm 548 gr. olmuş...
ay evet ya şeker yüklemesi de dert
o da bişey mi ben şimdiden 8 kiloya yakın aldım
ben de çok korkuyorum
ve aynen dediğin gibi inadına canım tatlı istiyor
off şu derdi de atlatsaydık bi
ben ankaradayım canım
özelde var mı hiç bilmiyorum ama araştırmam lazım
sağolasın
ütopyacım teşekkür ederim cnm...evet şükür temiz çıktı...
elletmeyecek mişiz ya peki kaçıncı haftadan sonra bak bilmiyordum ben bunu
fundacım...sen de öğretmensin sanırım.....bizlerin en büyük sıkıntısı bu,çocuklara sinirlenip meleklerimizi de strese sokuyoruz...
yapma cnm...dikkat et...
maşallah bebişinesağ ol şekerim
göz kararması demir eksikliğinden oluyor canımsaol canım , evet tansiyonum normal işte sanki tansiyonum düşüyormus gibi bayılacakmsıım gibi oluyor,gözlerim karardı ne demekmiş bu yasta ögrendim :/
kaçıncı haftadan snra tam bilmiyorum ama 30dan sonra bağı koparmak lazım heraldeütopyacım teşekkür ederim cnm...evet şükür temiz çıktı...
elletmeyecek mişiz ya peki kaçıncı haftadan sonra bak bilmiyordum ben bunu
fundacım...sen de öğretmensin sanırım.....bizlerin en büyük sıkıntısı bu,çocuklara sinirlenip meleklerimizi de strese sokuyoruz...
yapma cnm...dikkat et...
maşallah minik paşaya :) benim oğluşum tombik mi olcak ne? :S 30 cm 700 gr dedi doktor.
hediyelerin içinden venice zıbın çıkmış sanırım ..gerçi bana geldi 44cm hiç işe yaramaz minicikler.
milupaya üye olun hem kargo ücreti falanda ödemiyorsun hamileyim setiyle başlıyor hediyeler ,dönem dönem 4 tane falan paket gönderiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?