2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım bir hafta önden gidiyomuş benim tosun paşa :)

slmlar kızlar ayrıntılı ultrasyondan geldik,oğluşumun her şeyi yerli yerli maşallah440 gr olmuş,parmağını emiyordu paşam,diğer kolu ensene ooohh çok rahattı:)

primanın paketi öyle zaten hepimize öyle gönderdi
tupperın şeysini emzik kutusu olarak kullanabiliriz
anti tiroid değerini hiç duymadım
bence sen kan aldırdıkça ona da baktır özellikle gitme de

bu arada bence ton balığının bir faydası yoktur
yiyebiliyorsan normalini ye

canım bir hafta önden gidiyomuş benim tosun paşa :)
ee belli yani
maşallah diyorum tekrardan

slmlar kızlar ayrıntılı ultrasyondan geldik,oğluşumun her şeyi yerli yerli maşallah440 gr olmuş,parmağını emiyordu paşam,diğer kolu ensene ooohh çok rahattı:)
senin oğluşuna da maşallah
herkes ayrıntılıdan güzel haberlerle dönüyor
girmeyen kaldı mı yaa

herkese iyi akşamlar. ayrıntılıdan gelenlerin gözü aydın. her şey yolundaymış. ben de şeker sonucumu aldım. çok korkmuştum yüksek çıkacak diye ama normalmiş. sadece idrarımda enfeksiyon varmış çok az. çok sıvı tüket dedi doktorum. onun dışında her şey normalmiş.

Kizlar uyku yastigi isini naptiniz? E-bebekte 50 liraya mycey var, bir de akillibidik'in kullandigi 100 liralik comfy var.
Hangisini alsam da kizim her gece ezilmekten kurtulsa

bu arada akşam yemeği listesi hazırladım kendime
ne yemek yapcam derdi de bitsin hem de besleyici olsun dedim

ptesi et yemeği
salı sebze yemeği
çarşamba balık
perşembe sebze yemeği
cuma tavuk yemeği
ctesi baklagil
pazar dışarda yeme günü

günleri bazen canımın ne istediğine bağlı olarak değiştiriyorum
ama sabite bağladım artık daha kolay oluyor yemek işi

gözün aydın canım yaa
darısı bizlerin başına
ben çok tırsıyorum :18::18:

Kizlar uyku yastigi isini naptiniz? E-bebekte 50 liraya mycey var, bir de akillibidik'in kullandigi 100 liralik comfy var.
Hangisini alsam da kizim her gece ezilmekten kurtulsa
ben sevibebeninkini almıştım 40 tl civarı
işimi görüyor memnunum
yalnız bıdığınki gibi sırtıma kadar uzanmıyor, o kadar uzun değil yani
ama rahat yatıyorum

oh oh ne güzel valla...

ben cuma gidicem işte ütopya, bi ben kaldım herhalde

Allahım sağlıkla o günleri göstersin,harika bir şey:)çok bir şey görünmüyo fakat doktorun konuşması heyecan katıyor olaya:)Evet bakalım sol kol sol kal burda veee 5 parmaksağ böbrek burda sol böbrek nerde nerde vee burda güzelo sırada baya heyecanlı oluyor:)

biz de faydalanabilir miyiz bu listeden ben de her gün akşama ne yapcam diye düşünüyorum. bazen üşenip kahvaltı ya da yumurtaya talim ediyoruz.

gözün aydın darısı başımıza :) ben biraz fazla kilo aldım oyüzden çok korkuyorum şeker yüklemesinden :S

çok mantıklı olmuş ütopyacım :) akşama ne yapsam derdi bu sayede ortadan kalkıyor :) bende bu listeden faydalancam izninle :)

tabi ki faydalan canım
ben daha çok kilo aldım yaa

etti 2
var mı artıraann

hayırlı sonuçlarla döneceksiniz inşallah

herkese iyi akşamlar,

bende girmedim,bu c.tesi değil bi sonra ki c.tesi giricem:)Ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum.
Sorun çıkmayan herkesin gözü aydın,darısı bizim başımıza:)

ay gerçekten en büyük dert akşama ne pişirsem derdi.
ama ben listeye uyamam herhalde çünkü balık ben pişirmiyorum, k. valideden istiyorum genelde ortalama haftada 1 orda oluyoruz gibi bişi zaten.
e yine bi günde bnm annişimde oluyoruz.
bazen yemek kalıyo ertesi güne de yiyoruz.
ama sıralama olarak güzel tabi, eline sağlık ütopya...
et, sebze, balık, sebze, tavuk, baklagil sırasıyla ne güzel.
bi günde gelsin kebaplar, gitsin pizzalar, hamburgerler
haftada bi gün zararalı olmaz demiiii:26:

tabi ki faydalan canım
ben daha çok kilo aldım yaa

doktorum 12-15 kilo arasında bitircez hamileliğini demişti ama ben şimdiden 8 kilo almış vaziyetteyim.yani doktorumun bu söylediği benim için artık hayal yeni doğum yapan bir arkadaşım son aylarda daha fazla kilo alındığını söyledi

ben de çok kilo almıştım. bi de çok çikolata yiyodum. ama normal çıktı. demekki yeterince çok değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…