2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de çok kilo almıştım. bi de çok çikolata yiyodum. ama normal çıktı. demekki yeterince çok değilmiş.

içimi rahatlattın valla :) ben de tatlıya acayip düştüm.çikolata, şeker vs yani bütün tatlı çeşitlerini severek tüketiyorum hem de fazlasıyla :) işte bu yüzden de korkuyorum :S

herkese iyi akşamlar,

bende girmedim,bu c.tesi değil bi sonra ki c.tesi giricem:)Ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum.
Sorun çıkmayan herkesin gözü aydın,darısı bizim başımıza:)
inşallah bişey çıkmayacak canım
bekleyen sayımız 3 olduu

canım benim de uymadığım zamanlar oluyor elbette
mesela tavukla balığı değiştirdim bugün tavuk yapmıştım, o kaldı yarın da yicez
balığı biz de ya büyük balık yapıyoruz ya da dışarda yiyoruz, eşim pişmiş de getirecek artık
pazar günü serbest gün valla
ben burger kingten falan da yiyorum o gün canım ne isterse
bişey olmaz nolacak kilo olur sadece

tüm doktorlar öyle diyor zaten
benimki de çoktan hayal oldu
ama ben ablamla konuştum da o da benim gibi hızlı başlamış son aylar yavaşladı onun
ablam 14 kilo aldı toplamda
ona çekmişimdir umarım sonradan yavaşlar

ben de çok kilo almıştım. bi de çok çikolata yiyodum. ama normal çıktı. demekki yeterince çok değilmiş.
kaç kilo almıştın canım sen?
çikolatayı çok kaçırıyorum şu sıralar
kesmiyor yaaa

içimi rahatlattın valla :) ben de tatlıya acayip düştüm.çikolata, şeker vs yani bütün tatlı çeşitlerini severek tüketiyorum hem de fazlasıyla :) işte bu yüzden de korkuyorum :S

bi de insan kendini yemiycem diye sıktıkça daha çok canı çekiyo. ne yapayım ya çikolatasız yaşanır mı hiç.

8 kilo aldım. bunun 3,5 kilosunu da son ay aldım. doktorum nasıl başardın dedi. ben de çok kolay oldu dedim. gece uykumdan uyanıp çikolata yeyip yatıyordum. artık yapmıyorum ama. böyle giderse 20yi de geçerim diye korktummm

Tatlı ve çikolata konusunda kendimi engellmeye çalışıyorum ama kilo almamak gerçekten çok zor Ben 21.haftadayım ve 3-3,5 kilo aldım

bence senin de bana göre gayet iyi
ben şimdiden 8 kilo civarı aldım da

Tatlı ve çikolata konusunda kendimi engellmeye çalışıyorum ama kilo almamak gerçekten çok zor Ben 21.haftadayım ve 3-3,5 kilo aldım
bu msjı okumamış sayıyorum
3 kilo kilo mudur kii

3 kilo kilo mudur kii

ben görmedim bile o mesajı. ben o 3,5 kiloyu son ay aldım. ne yapalım kaç kere hamile kalcaz tadını çıkartalım demi. şimdi altına sığınacak bi bahanemiz var. çocuk doğunca bahane de kalmayacak.

Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]
*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım

(İkizler konuşmaktadır...)

- Allah kurtarsın kardeş...
- Eyvallah...

- Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- Merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- Süpersin baba yaaaa

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum...
- Yürümene 1 sene var daha, ne koşması ne sevgilisi...
- Yapma yaa... Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim,hayat mı bu..Kır istiyom,sevgili istiyommmmmm...
sevgili gunluk..ne suc i$ledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan $u kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam..
bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada

-Ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni

-Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
-Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle

-Önce ben çıkıcam
-Hayır ben
-Sen çıkamazsın
-Nedenmiş
-Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü

-Şşt baksana
-Ne var
-Bu ne
-Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere

-Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
-Yok üçüz
-Aa üçüncü nerede
-Galiba önümdeki şey

-Burnumu ısırma bak tekme atarım
-Atamazki atamazki
-All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı
-Erkek sen dışarı gelsene
-Erkek mi o ne?
-Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
-Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
-Bilmem

-Ya bi dursana
-Ya sıkıldım bea
-İki dakka rahat durda yüzüme bakayım

-Şşt kardeş bak bi
-Ne var
-Bak ne buldum
-Ne o
-Bilmem . Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak

melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.
-şafak kaç hoca
- sen sayıyorsun ya °°°°°, aynı işte..

sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

-Kardesim .. sayiyom sayiyom 10 cikio ..
- Ne ?
-Parmak diyorum .. Bende 10 tane .. sende neden 11 tane ?!
- Bilmem

- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!

- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..

- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum

3 kilo kilo mudur kii

ya kızlar ben çok kılo almışım 12 kılo ama sırf karnım var baska bı yerım hıç yok bu kıloyu nerem alıo karnımmı sadece hamur işi ekmekte yemıom ole şuruplar ilaçlar mı kılo yapıo anlam veremıorum artık

Ben yemek programi yapamam, pazardan uc haftadir brokoli aliorum, pisiremeden soluyor cope atiyorum. Bir kalip peyniri iki haftada zor bitiriyorum, genelde bozulup copu boyluyor.
İki kisi olunca yemek isi cok zor, her gun bir avuc yemek yapmam lazim ki bitsin. Uc gundur karnibahari bitiremedik, yarin o da cope gitcek. Balik bozulmasin diye baligi pisirdim, kocam mesaide tek basima yedim, zaten onun alerjsi var yiyemiyor baligi. Gelseydi karnibahar yiyecekti.
Arada eti buzluktan cikariyorum, ertesi gune cozulsun diye, o gun pisiremezsem unutuyorum et de bozuluyor uc gunde.
Biktim cope yemek dokmekten.

off canım sen de bizdensin yaa
ben de dikkat ediyorum ama alıyorum
ilaçlar yapıyor bence her ne kadar doktorlar aldırmaz dese de ben inanmıyorum (belki de işime gelmiyor )

ben de aynıyım valla. hep bozuluyor dolapta. 2 kişi olunca yenmiyor. bi gün yesek ikinci gün yemiyor benim kocam aynı yemeği. azda yapamıyorum. ben balık alırken bile az alıyorum. yarım kilo hamsiyi 2 kişi bitiremiyoruz. ben balığı bol ekmekle yiyorum tıkanıyorum. eşim de çok iştahlı değil hemen doyuyor yine kalıyor birazı. ne yapcaz biz bu durumu bilmem valla.

Kizlar size kilolar hakkinda birsey soylemek istiyorum.
Ben her zaman sabahlari tuvalete ciktiktan sonra ve ciplak tartilirim.
Hastaneye gittiginizde sizi giyinik ve tok olarak tartiyorlar neren baksan 3 kilo farkeder, o yuzden sasiriyorsunuz bu kadar kilo nermde diye.
Tavsiyem tokken ve giyinikken tartilmamaniz, bosuna moralinizi bozmayin. Eve bir tarti alirsaniz daha kolay kilo kontrolu saglarsiniz.

yemek faslı,koceyi işe gönder falan derken...zaman geçmiş...
şimdi de hürremcim var...ona bakıyorum...

açıkcası ben çok düzenli bir liste yapmadım da,hafta da 2 gün ıspanak,en azından da 1 gün balık yemeğe çalışıyorum...
eee bakliyata gelince arada kısır çok canım çekiyor,ya da mercimek çorbası...fasulye,nohut...

et kısmına gelince de genelde yemeklerime kıyma kullanıyorum parça et yapmasam bile...
idare ediyorum işte...hımmmm bir de süt içmeye çalışıyorum...

kan şurubum
decavit vitaminim
magnezyum-kalsiyum ilaçlarım var...

en son 2 kg. almıştım 30 ocak randevum da....2 hafta da ne aldım bilmem...

ben sabah aç karnına kıyafetsiz ve evde tartılıyorum
doktora gittiğimde söylüyorum o da ona göre not ediyor
ve kendi tartıma göre 8 kiloya yakın almışım
şimdi kafamı duvara mı vurmalıyım

benim evdeki kilomla hastanedeki kilom arasında 2 kilo fark var. ben evdekini ciddiye alıyorum. daha düşük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…