- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.041
ben de çok kilo almıştım. bi de çok çikolata yiyodum. ama normal çıktı. demekki yeterince çok değilmiş.
inşallah bişey çıkmayacak canımherkese iyi akşamlar,
bende girmedim,bu c.tesi değil bi sonra ki c.tesi giricem:)Ayrıntılı ultrasonu çok merak ediyorum.
Sorun çıkmayan herkesin gözü aydın,darısı bizim başımıza:)
canım benim de uymadığım zamanlar oluyor elbetteay gerçekten en büyük dert akşama ne pişirsem derdi.
ama ben listeye uyamam herhalde çünkü balık ben pişirmiyorum, k. valideden istiyorum genelde ortalama haftada 1 orda oluyoruz gibi bişi zaten.
e yine bi günde bnm annişimde oluyoruz.
bazen yemek kalıyo ertesi güne de yiyoruz.
ama sıralama olarak güzel tabi, eline sağlık ütopya...
et, sebze, balık, sebze, tavuk, baklagil sırasıyla ne güzel.
bi günde gelsin kebaplar, gitsin pizzalar, hamburgerler
haftada bi gün zararalı olmaz demiiii:26:
tüm doktorlar öyle diyor zatendoktorum 12-15 kilo arasında bitircez hamileliğini demişti ama ben şimdiden 8 kilo almış vaziyetteyim.yani doktorumun bu söylediği benim için artık hayalyeni doğum yapan bir arkadaşım son aylarda daha fazla kilo alındığını söyledi
kaç kilo almıştın canım sen?ben de çok kilo almıştım. bi de çok çikolata yiyodum. ama normal çıktı. demekki yeterince çok değilmiş.
içimi rahatlattın valla :) ben de tatlıya acayip düştüm.çikolata, şeker vs yani bütün tatlı çeşitlerini severek tüketiyorum hem de fazlasıyla :) işte bu yüzden de korkuyorum :S
inşallah bişey çıkmayacak canım
bekleyen sayımız 3 olduu
canım benim de uymadığım zamanlar oluyor elbette
mesela tavukla balığı değiştirdim bugün tavuk yapmıştım, o kaldı yarın da yicez
balığı biz de ya büyük balık yapıyoruz ya da dışarda yiyoruz, eşim pişmiş de getirecek artık
pazar günü serbest gün valla
ben burger kingten falan da yiyorum o gün canım ne isterse
bişey olmaz nolacak kilo olur sadece
tüm doktorlar öyle diyor zaten
benimki de çoktan hayal oldu
ama ben ablamla konuştum da o da benim gibi hızlı başlamış son aylar yavaşladı onun
ablam 14 kilo aldı toplamda
ona çekmişimdir umarım sonradan yavaşlar
kaç kilo almıştın canım sen?
çikolatayı çok kaçırıyorum şu sıralar
kesmiyor yaaa
inşallah bişey çıkmayacak canım
bekleyen sayımız 3 olduu
canım benim de uymadığım zamanlar oluyor elbette
mesela tavukla balığı değiştirdim bugün tavuk yapmıştım, o kaldı yarın da yicez
balığı biz de ya büyük balık yapıyoruz ya da dışarda yiyoruz, eşim pişmiş de getirecek artık
pazar günü serbest gün valla
ben burger kingten falan da yiyorum o gün canım ne isterse
bişey olmaz nolacak kilo olur sadece
tüm doktorlar öyle diyor zaten
benimki de çoktan hayal oldu
ama ben ablamla konuştum da o da benim gibi hızlı başlamış son aylar yavaşladı onun
ablam 14 kilo aldı toplamda
ona çekmişimdir umarım sonradan yavaşlar
kaç kilo almıştın canım sen?
çikolatayı çok kaçırıyorum şu sıralar
kesmiyor yaaa
bence senin de bana göre gayet iyi8 kilo aldım. bunun 3,5 kilosunu da son ay aldım. doktorum nasıl başardın dedi. ben de çok kolay oldu dedim. gece uykumdan uyanıp çikolata yeyip yatıyordum. artık yapmıyorum ama. böyle giderse 20yi de geçerim diye korktummm
bu msjı okumamış sayıyorumTatlı ve çikolata konusunda kendimi engellmeye çalışıyorum ama kilo almamak gerçekten çok zorBen 21.haftadayım ve 3-3,5 kilo aldım
bence senin de bana göre gayet iyi
ben şimdiden 8 kilo civarı aldım da
bu msjı okumamış sayıyorum
3 kilo kilo mudur kii
ben görmedim bile o mesajı.ben o 3,5 kiloyu son ay aldım. ne yapalım kaç kere hamile kalcaz tadını çıkartalım demi. şimdi altına sığınacak bi bahanemiz var. çocuk doğunca bahane de kalmayacak.
bence senin de bana göre gayet iyi
ben şimdiden 8 kilo civarı aldım da
bu msjı okumamış sayıyorum
3 kilo kilo mudur kii
ya kızlar ben çok kılo almışım 12 kılo ama sırf karnım var baska bı yerım hıç yok bu kıloyu nerem alıo karnımmı sadece hamur işi ekmekte yemıom ole şuruplar ilaçlar mı kılo yapıo anlam veremıorum artık
Tatlı ve çikolata konusunda kendimi engellmeye çalışıyorum ama kilo almamak gerçekten çok zorBen 21.haftadayım ve 3-3,5 kilo aldım
Ben yemek programi yapamam, pazardan uc haftadir brokoli aliorum, pisiremeden soluyor cope atiyorum. Bir kalip peyniri iki haftada zor bitiriyorum, genelde bozulup copu boyluyor.
İki kisi olunca yemek isi cok zor, her gun bir avuc yemek yapmam lazim ki bitsin. Uc gundur karnibahari bitiremedik, yarin o da cope gitcek. Balik bozulmasin diye baligi pisirdim, kocam mesaide tek basima yedim, zaten onun alerjsi var yiyemiyor baligi. Gelseydi karnibahar yiyecekti.
Arada eti buzluktan cikariyorum, ertesi gune cozulsun diye, o gun pisiremezsem unutuyorum et de bozuluyor uc gunde.
Biktim cope yemek dokmekten.
3 buçuk muuo da kilo mu bee.
ben 1 ayda 4 kilo birden alıyorum cicim. öyle birer birer uğraşmıyorum hiç
verirken de 4 er 4er vericem inşşşş
Kizlar size kilolar hakkinda birsey soylemek istiyorum.
Ben her zaman sabahlari tuvalete ciktiktan sonra ve ciplak tartilirim.
Hastaneye gittiginizde sizi giyinik ve tok olarak tartiyorlar neren baksan 3 kilo farkeder, o yuzden sasiriyorsunuz bu kadar kilo nermde diye.
Tavsiyem tokken ve giyinikken tartilmamaniz, bosuna moralinizi bozmayin. Eve bir tarti alirsaniz daha kolay kilo kontrolu saglarsiniz.
Kizlar size kilolar hakkinda birsey soylemek istiyorum.
Ben her zaman sabahlari tuvalete ciktiktan sonra ve ciplak tartilirim.
Hastaneye gittiginizde sizi giyinik ve tok olarak tartiyorlar neren baksan 3 kilo farkeder, o yuzden sasiriyorsunuz bu kadar kilo nermde diye.
Tavsiyem tokken ve giyinikken tartilmamaniz, bosuna moralinizi bozmayin. Eve bir tarti alirsaniz daha kolay kilo kontrolu saglarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?