- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.061
senin kiloda son durum ne?
sen de bizdensin gibi gibi
Kizlar size kilolar hakkinda birsey soylemek istiyorum.
Ben her zaman sabahlari tuvalete ciktiktan sonra ve ciplak tartilirim.
Hastaneye gittiginizde sizi giyinik ve tok olarak tartiyorlar neren baksan 3 kilo farkeder, o yuzden sasiriyorsunuz bu kadar kilo nermde diye.
Tavsiyem tokken ve giyinikken tartilmamaniz, bosuna moralinizi bozmayin. Eve bir tarti alirsaniz daha kolay kilo kontrolu saglarsiniz.
benim evdeki kilomla hastanedeki kilom arasında 2 kilo fark var. ben evdekini ciddiye alıyorum. daha düşük çünkü
dr un tartısına göre toplamda 10 ama benim evdeki tartıya göre 8 buçuk kilo aldım hamilelikten bu yana
ama evdeki tartıda sabah, çıplakken ve küçük-büyük tuvaletlere çıkılmış ve aç karnına tartılıyorum
anca böyle bi buçuk kilo farkediyo işte
kızlar ayrıntılı ultrason dışında bebeğimizi 3boyutlu renkli görebilir miyiz acaba
ben sabah aç karnına kıyafetsiz ve evde tartılıyorum
doktora gittiğimde söylüyorum o da ona göre not ediyor
ve kendi tartıma göre 8 kiloya yakın almışım
şimdi kafamı duvara mı vurmalıyım
Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum
Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum
Iyi aksamlar annisler
Aksam yemegini yedim simdide mayistim1saatdir bizim pasa kendini hissettiriyor
Kizlar nasil dogum istediginizi dusundunuzmu?Normal mi sezeryanmi?veya suda dogum
Ben de bu bilgiyi nisan ya da mayis annelerinde okudum sanirim.
bebek 30. haftadan 40. haftaya kadar yaklaşık iki kilo alıyo diye biliyorum. 30. hafta 1300 falan oluyo normalde. 40ı tamamlarsa da 3 kiloyu buluyor. son aylar çok kilo alınmasının nedeni de bu diye biliyorum yalnış değilse. yani bizi bi bu kadar daha kilo bekliyor bence. ben 15-16yla bitirirsem sevincem valla.korkum 20 falan olmasın.
evet haklısın 2 kilo civarı alıyor bebek son zamanlarında
bu kadar daha kilo bekleyecek olsa yine iyi
valla ben 20yi görecem kesin
ileriki aylarda tehlikeli diye biliyrum ben
şimdiden sorun olacağını sanmam
ama bence sen yine de ucunu çekme
belli bir haftadan sonra eşlere de elletmiyoruz benim bildiğim
doğumu tetikliyormuş
benım gectıgımız ay oluyodu uyusukluk bıze de normal dedı doktorumuz daha sonra gectıya bişey sorcam. benim sağ elim uyuşuyor sürekli. aranızda yaşayan var mı? doktora sordu. hamilelikte normal dedi. eğer çok olursa haberim olsun, beyin cerrahiye sevkedeyim dedi. şimdi ben çok mu az mı neye göre karar vercem. sürekli uyuşuyor ama hemen geçiyor. sonra tekrar başlıyor. ne yapayım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?