2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sanırım oğlum sağ kasığımın oralara çöktü durdu...
bir ağırlık var ki sormayın gitsin...paşacan iyi midir acaba oralarda :)))

senin kiloda son durum ne?
sen de bizdensin gibi gibi

benim evdeki kilomla hastanedeki kilom arasında 2 kilo fark var. ben evdekini ciddiye alıyorum. daha düşük çünkü

dr un tartısına göre toplamda 10 ama benim evdeki tartıya göre 8 buçuk kilo aldım hamilelikten bu yana
ama evdeki tartıda sabah, çıplakken ve küçük-büyük tuvaletlere çıkılmış ve aç karnına tartılıyorum
anca böyle bi buçuk kilo farkediyo işte

benim doktorda da evde de aradaki fark aynı. başlangıç kilomda doktorda 2 kilo fazlaydı. ben daha önce de evde tartıldığım için hep evdekini ciddiye alıyorum.

ben sabah aç karnına kıyafetsiz ve evde tartılıyorum
doktora gittiğimde söylüyorum o da ona göre not ediyor
ve kendi tartıma göre 8 kiloya yakın almışım
şimdi kafamı duvara mı vurmalıyım

Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum

Kızlar gebelikte 10-14 kilo almanız çok normal ben 22. haftamdayım 67 kiloyum 7 kilo almışım kafama takmıyorum açıkçası. Hamur işi yemiyorum abartmıyorumda. Hatta bu dönemde daha da sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim.

Kiloları kafanıza takmayın bebeklerimiz sağlıklı doğsun veririz inş..

Hatta doğum kilolarımızdan nasıl kurtulduk kaç kilo verdik paylaşırız ve birbirimizi motive edebiliriz.. :)))

Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum

nasıl yani. niye 30 haftadan sonra kilo almıyor ki. niye o zaman son 2 ay daha fazla kilo alınıyo diyolar. hem öyle olsaydı erken doğumda bebeğin kilosu zamanında doğan bebekle aynı olmaz mıydı?

Iyi aksamlar annisler
Aksam yemegini yedim simdide mayistim 1saatdir bizim pasa kendini hissettiriyor

Kizlar nasil dogum istediginizi dusundunuzmu?Normal mi sezeryanmi?veya suda dogum

Ben de bu bilgiyi nisan ya da mayis annelerinde okudum sanirim.

bebek 30. haftadan 40. haftaya kadar yaklaşık iki kilo alıyo diye biliyorum. 30. hafta 1300 falan oluyo normalde. 40ı tamamlarsa da 3 kiloyu buluyor. son aylar çok kilo alınmasının nedeni de bu diye biliyorum yalnış değilse. yani bizi bi bu kadar daha kilo bekliyor bence. ben 15-16yla bitirirsem sevincem valla. korkum 20 falan olmasın.

evet haklısın 2 kilo civarı alıyor bebek son zamanlarında
bu kadar daha kilo bekleyecek olsa yine iyi
valla ben 20yi görecem kesin

ya bişey sorcam. benim sağ elim uyuşuyor sürekli. aranızda yaşayan var mı? doktora sordu. hamilelikte normal dedi. eğer çok olursa haberim olsun, beyin cerrahiye sevkedeyim dedi. şimdi ben çok mu az mı neye göre karar vercem. sürekli uyuşuyor ama hemen geçiyor. sonra tekrar başlıyor. ne yapayım bilemedim.

evet haklısın 2 kilo civarı alıyor bebek son zamanlarında
bu kadar daha kilo bekleyecek olsa yine iyi
valla ben 20yi görecem kesin

ben de biraz iyimser yaklaşıyorum ama sanırım ben de görcem 20yi. cumartesiden beri yürüyüş yapıyorum. günde 1-1,5 saat. faydası olur umarım. hem normal doğum için de yürüyüş yapmak lazımmış. ama bunun ormali ne bilmiyorum. günde en fazla ne kadar yürüyebiliriz acaba. ben sabah yaklaşık 70 dk yürüdüm. akşam da bi 20 dk yürüdüm. aralıksız 70 dk sıkıntı olur mu acaba? doktora da sormadım. unutuyorum soracaklarımın yarısını. sonradan da arayıp sormaya çekiniyorum. en son gidişimde ne zamana raddeu alayım diye sormayı bile unuttum yarın arıycam tekrar.

iyi akşamlarrrr paşa'ların ve prenses'lerin güzel anneleriiii
ben minik meleğimi görmeye gittim bu akşamm 19+6 19cm 250 gr. herşeyi normal dr biraz kızdı bana 2,5 kilo vermişim yinee -8 deyim sadece 2sini geri aldımm ama bebeğim iyi ya çok şükürrr artık daha güzel beslenmeye dikkat edicemmm

benım gectıgımız ay oluyodu uyusukluk bıze de normal dedı doktorumuz daha sonra gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…