2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum

:) Hayallerin prensesi :)
asıl haşmetli kilolar 30 dan sonra alınıyor haftada 2/3 :)

Merak etmeyin verilio ben 40 ım çıkmadan hamilelikteki tüm kiloyu verdim (15-16 kg)
he göbek 5 aylık duruo ama hala :)

çok geçmiş olsun canım ıhlamurda içebilirsin doktorum şeker yüklemesi 24. haftada yapalım demişti

canım gözün aydın çok sevindim

Eki Görüntüle 347898 Eki Görüntüle 347899

kızlar oğluşuma bugün nihayet karar verip bu arabayı aldık
canım çok saol şükürler olsun..
bebeğinin arabası çok güzel canım güle güle kullanın..
canımm gözün aydınn
ilk sonuçlardan belliydi ama inan hepimiz rahatladık

oleyyyyyyyy....
çok sevindim öznur yaaaaaa, inşşş sağlıkla kucağımıza da alcaz minişlerii

bunu biri bnm adama söylesin lütfen:26:

tşk ederim arkadaşlar

benimde bir kaç gündür sol elim sabah saatlerinde öğlene kadar bazende şiş gibi oluyor diğer elimde yada ayaklarımda öyle bir sıkıntı olmuyor ama nedenini bilemiyorum daha kontrolümede var bir haftadan daha fazla bilgisi olan varsa ikimiz içinde faydalı olabilir

ben sabah yine felaket bir uyuşukluk ve ağrıyla uyandım. benim de sağ kolumda sadece.hem ağrı hem uyusukluk. sabah sabah netten araştırdım hemen. 5. aydan sonra başlayabiliyormuş. normalmiş. ödem ve vücudun su tutmasına bağlı olarak sinirler sıkıştığı için oluyormuş. tuzu azaltın ve yürüyüş yapın diyordu. çok rahatsız edici olursa da el badları varmış onlardan kullanılabiliyormuş. ya da ağrı kesici olabilirmiş. bi de kremler varmış ama çok etkili değilmiş. hamileliğin sonunda da ya da doğumdan sonra 1-2 ay içinde geçiyormuş. doktorumda hemen hemen buna yakın bişey söyledi. çok aşırı olursa sanırım ortapedi de tedavi de uygulanabiliyormuş. bı sıvı mı ne enjekte ediyolarmış ama şimdilik o kadar yoğun değil ben de . dayanabildiğim kadar dayanırım. kk da topiği de vardı. sabahları ağlayarak uyananlar falan oluyormuş. onları duyunca ben normal dedim valla. şimdilik katlanncaz ne yapalım.

günaydın güzel anneler ve minikleri..
umarım iyisinizdir..
benim kalçam halen tutuk
geçmişi okuyim geliyommm

Günaydın hanımlar:)ben de iki gecedir sol tarafımın baldırımın ağrısı ile uyanıyorum,demek normalmiş..Umarım kimsenin sorun yaratacak düzeye gelmez ama annelik bu aşamadan bile zormuş.

günaydıın şekerler,çok güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.biz çok acıktık kızımla,kahvaltı için eşimi bekliyoruz.dünyayı yiyesim geliyo

günaydıın şekerler,çok güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.biz çok acıktık kızımla,kahvaltı için eşimi bekliyoruz.dünyayı yiyesim geliyo

Gunaydin
Bizde aciktik Ve esimi bekliyorum.Ama 3 saat sonra gelcek eve Biraz atistirdim dayanamayip

Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.

Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.

ben istiyorum aslında ama nasıl bişey alacağıma karar veremedim. oturma odamıza illki bebği koyacak ya da uyutacak bişey lazım. ama bu küçük bi beşik mi olur ana kucağımı olur bilmiyorum. henüz karar veremedim.

Gunaydin
Bizde aciktik Ve esimi bekliyorum.Ama 3 saat sonra gelcek eve Biraz atistirdim dayanamayip

3 saatmizafiyet geçirirdim ben yazık kuzuya annesi,eşin gelene kadar atıştırın biraz canım. bu arada hamileliğimin başındcan beri hiç aşermemiştim,ama 2 gündür kuru soğana aşeriyorum resmen,gün içinde ekmek arasına kuru soğanla beraber ne bulursam koyup yiyorum.böyle devam ederse kocam odayı ayırıcak kokudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…