- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.081
Hayir sakin ol vanim, bebis 30 haftadan sonra kilo almiyormus, sunun surasinda en fazla iki ay daha kilo almaya devam ederiz diye dusunuirum
çok geçmiş olsun canım ıhlamurda içebilirsin doktorum şeker yüklemesi 24. haftada yapalım demişti
canım gözün aydınçok sevindim
canım çok saol şükürler olsun..Eki Görüntüle 347898 Eki Görüntüle 347899
kızlar oğluşuma bugün nihayet karar verip bu arabayı aldık
canımm gözün aydınn
ilk sonuçlardan belliydi ama inan hepimiz rahatladık
oleyyyyyyyy....
çok sevindim öznur yaaaaaa, inşşş sağlıkla kucağımıza da alcaz minişlerii
bunu biri bnm adama söylesin lütfen:26:
ya bişey sorcam. benim sağ elim uyuşuyor sürekli. aranızda yaşayan var mı? doktora sordu. hamilelikte normal dedi. eğer çok olursa haberim olsun, beyin cerrahiye sevkedeyim dedi. şimdi ben çok mu az mı neye göre karar vercem. sürekli uyuşuyor ama hemen geçiyor. sonra tekrar başlıyor. ne yapayım bilemedim.
Muhtesem yuzyil bu aksam cok heyecanli, benim kiz da bu aksam cok sessiz. Annesinin dizi saatine saygili cocuk
benimde bir kaç gündür sol elim sabah saatlerinde öğlene kadar bazende şiş gibi oluyor diğer elimde yada ayaklarımda öyle bir sıkıntı olmuyor ama nedenini bilemiyorum daha kontrolümede var bir haftadan daha fazla bilgisi olan varsa ikimiz içinde faydalı olabilir
Gunaydin guzel anneler
Ben butun gece uykumda konusuyormusum, iki gundur cok ruya goruyorum ondan herhalde
günaydın kızlaaarr
günaydın güzel anneler ve minikleri..
umarım iyisinizdir..
benim kalçam halen tutuk
geçmişi okuyim geliyommm
günaydıın şekerler,çok güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.biz çok acıktık kızımla,kahvaltı için eşimi bekliyoruz.dünyayı yiyesim geliyo
Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.
Gunaydin
Bizde aciktikVe esimi bekliyorum.Ama 3 saat sonra gelcek eve Biraz atistirdim dayanamayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?