- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.101
ewet doğru söylüyorsun katlanacağız artık benim miniğim bu aralar çok hafif hafif hareketler yapıyorben sabah yine felaket bir uyuşukluk ve ağrıyla uyandım. benim de sağ kolumda sadece.hem ağrı hem uyusukluk. sabah sabah netten araştırdım hemen. 5. aydan sonra başlayabiliyormuş. normalmiş. ödem ve vücudun su tutmasına bağlı olarak sinirler sıkıştığı için oluyormuş. tuzu azaltın ve yürüyüş yapın diyordu. çok rahatsız edici olursa da el badları varmış onlardan kullanılabiliyormuş. ya da ağrı kesici olabilirmiş. bi de kremler varmış ama çok etkili değilmiş. hamileliğin sonunda da ya da doğumdan sonra 1-2 ay içinde geçiyormuş. doktorumda hemen hemen buna yakın bişey söyledi. çok aşırı olursa sanırım ortapedi de tedavi de uygulanabiliyormuş. bı sıvı mı ne enjekte ediyolarmış ama şimdilik o kadar yoğun değil ben de . dayanabildiğim kadar dayanırım. kk da topiği de vardı. sabahları ağlayarak uyananlar falan oluyormuş. onları duyunca ben normal dedim valla. şimdilik katlanncaz ne yapalım.
haa bu arada kızlarrr artık eşim kulağını göbüşüme dayadığında kolaylıkla güümmm gümmmm diye kalp sesini dinleyebiliyor çok güzel bir sevinç mutluluk oluyor eşinizle deneyebilirsiniz:)
günaydınnnnnnnnnnnnn.
günaydın kızlaaarr
günaydınnn canımmm.
günaydın güzel anneler ve minikleri..
umarım iyisinizdir..
benim kalçam halen tutuk
geçmişi okuyim geliyommm
Gunaydin anneler
Herkesin bir yeri agriyorBen ise uykusuzum
Günaydın hanımlar:)ben de iki gecedir sol tarafımın baldırımın ağrısı ile uyanıyorum,demek normalmiş..Umarım kimsenin sorun yaratacak düzeye gelmez ama annelik bu aşamadan bile zormuş.
günaydıın şekerler,çok güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.biz çok acıktık kızımla,kahvaltı için eşimi bekliyoruz.dünyayı yiyesim geliyo
günaydııın güzel anneleer
Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.
herkese günaydın
sizlere de günaydın haziran annelerinin güzel hamişleri :) nasıl bir cümle oldu bu ya
gününüz güzel olsun inşallah