2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ewet doğru söylüyorsun katlanacağız artık benim miniğim bu aralar çok hafif hafif hareketler yapıyor

haa bu arada kızlarrr artık eşim kulağını göbüşüme dayadığında kolaylıkla güümmm gümmmm diye kalp sesini dinleyebiliyor çok güzel bir sevinç mutluluk oluyor eşinizle deneyebilirsiniz:)

günaydınnnnnnnnnnnnn.

günaydın kızlaaarr

günaydınnn canımmm.

günaydın güzel anneler ve minikleri..
umarım iyisinizdir..
benim kalçam halen tutuk
geçmişi okuyim geliyommm

Gunaydin anneler
Herkesin bir yeri agriyor Ben ise uykusuzum

Günaydın hanımlar:)ben de iki gecedir sol tarafımın baldırımın ağrısı ile uyanıyorum,demek normalmiş..Umarım kimsenin sorun yaratacak düzeye gelmez ama annelik bu aşamadan bile zormuş.

günaydıın şekerler,çok güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.biz çok acıktık kızımla,kahvaltı için eşimi bekliyoruz.dünyayı yiyesim geliyo

günaydııın güzel anneleer

Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.

herkese günaydın

sizlere de günaydın haziran annelerinin güzel hamişleri :) nasıl bir cümle oldu bu ya
gününüz güzel olsun inşallah

günayın kızlar

gece bizde kramplardan ağrılardan uyuyamadık şimdi kahvaltımızı yaptık artık evi bi temizleyeyim haftasonu misafirim var sonrada yemek işine girişirim şu koltuktan kalkmak ne zor ya size iyi sohbetlerrrrrrr

ya kızlar bişi sorcam size...
şimdi ben de hamilelik başlangıcında ne bulantım oldu, ne baş dönmem..
sonra kramplarımda olmuyo
öyle abidik gubidik şeyler de canım istemiyo, aşerme de yok yani
uyku problemimde yok, aksine çok fena uyuyorum yani
sonra elimde ayağımda uyuşma da olmuyo
kasıklarımda ağrımıyo
ne biliim sırtüstü, yüzüstü, sağ, sol her türlü uyuyabiliyorum
karnımda hareketler var ama hişç bi aman bebişimin tepiklerine uyanma vb olmadı

yani demek istediğim ben de herşey çok normal, sadece kilo ve çatlaklar dışında.

yani usg görüntüleri de olmasa sadece kilo aldığımı zannedicem, sanki hamile değilmişim gibi

yok mu bnm gibi olan aranızda acaba?

maşalaaah maşalaaah ne gzl işte yaa hep dua ettim bnde böle rahat bi hamilelik geçireym diye ama ne mümküün
bndede wajina ağrısı dwm ediyo halaa hatakta sağdan sola dönerkeen resmen tutup dönüyorum yaaaa

günaydınlarrrrrrrr anneler hergece yuz kere uyanıyorum soluma yatıom sol kalçam bacagım uğuşuyoo
sağıma yatsam sağım aynı oluo yastık koyuyom 10 20 dakka idare edıo etmıo tekrar oluo zormuş anne olmak dedıgınz dogru katılıorum 3 ay sonra dogumdan sonra rahatlar vucud bu sefer uykusuzluk baslar bu seferde senın cocuk uyudumu bnmkı uyumadı sole bole dıye yazısırız

Kızlar dün bi tanıdığım daha 8. Ayda doğurdu. Maşallah sağlıklıda.

Ben bu hafta sonu hastane çıkışlarını falan yıkayıp ütülicem. Yavaştan çantayı hazırlayayım diyorum. Hazırlıksız yakalanmayalım bide :26:

kolay gelsin canım,biri benim evin halini görse bi daha uğramazdı heralde.kocam elinden geldiğince temizlemeye çalışıyo ama erkek ne kadar temizleyebilirse.misss gibi çamaşır suyu kokan evimi özledim

maşallah canım ne güzel totonu kaşı,rahat bi hamilelik geçiriyosun işte ne güzel.benim yattığım yerde her yerim ağrıyo

kızlar ya hamilelikle ilgisi uok da bir şey paylaşmak istedim eşim kendi ailesiyle ortak ew alıyor o nlar yarısını koyacak bizde yarısını koyacağız ew alacağız ama ben eşimin ailesiyle ortak olmak istemiyorum hiç kimsenin yaşadğım yerde söz sahibi olmasını istemiyorum yani ailesine saygım sonsuz ama beni bu durum çok rahatsız ediyor... eşim ise o kadar çok istiyor ki anlatamam yani ben rızam olmadğını kibarca söylemeye çalıştım ama o okadar hevesliki benim istemedğimi göremiyor kırık dökük olsun ama eşimle benim olsun isityorum yani kızlar ben mi yanılıyorum yoksa?? ewede mayısta taşınacağız üstelik ki ben eğer sezeryan olursam belki mayıs bile olabilir doğumum artı evi yerleştirmek içinde ailesini çağırdı malum ben hamileyim ya şimdi herşeyi kendi zevklerine göre yapmaya çalışacaklar benim zaten canım burnumda olacak off of yaaa atık netleşti gibi bir durum üstelik...

ben de çok rahat davranıyorum
hele ikiz gebeliklerin 30. haftadan sonra artık heran gelecekmiş gibi beklemesi lazımmış
ben sanki 50 hafta kalacaklarmış gibi rahatım

Allah korusun anacım 50 haftamı anammm dayanıılmaz bişi olurdu
ben izne ayrılınca rahat rahat yaparım işlerimi diyorum da
sanırım o zaman hem daha ağır hemde daha tembel olucam..

biizm ne beşiğimizi ne de bebek odamızı falan halledecek
kimsemiz yok..
ZAMAN BUNUN İÇİN DE EVİMDE BOŞ YER BİLEM YOK
annelerde olmasa hiç bir hazırlığımız olmayacak...

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...

cmmmm çok sevindim adına...
hadi gözün aydın

yahu kuzum :)
Memelerle oynamak yasakkkkkkkkkkkkk
Allah korusun erken doğumu tetikler
meme başlarını uyarmak doğumu tetikler bilmiyor musun, elleme 36. haftaya kadar, 36 da da çok oynamadan sadece lansinoh sür

anam ilk duyuyorum bunu :18:

elevit kullanamıyorum..
burda pek balık kültürü yok ve taze değiller
hamilelik boyunca 2 kez yiyebildim..

Eki Görüntüle 347898 Eki Görüntüle 347899

kızlar oğluşuma bugün nihayet karar verip bu arabayı aldık

güle güle kullanın çok şık ve kullanışlı bişi ye benziyoo

iyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.

benimki de öyle cnm en son süpürge açtım ve 4 gündür kalçam tutulmuş topallıyorum resmen..

evet canım bugün gittim.ama akrapole gidemedik.haftaya ışın hanıma gitcem inşallah.ayrıntılı sonucuna göre benim oğlan gayet iyiymiş :) hatta pehlivan gibiymiş

maşallah oğluşuna cnmm

oleyyyyyyyy....
çok sevindim öznur yaaaaaa, inşşş sağlıkla kucağımıza da alcaz minişlerii

bunu biri bnm adama söylesin lütfen:26:

benim adama da söylesinlerrrr

Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm...

arkadaşlarrr önemli ve acil bi sorum var tüy dökücü kullanmak sakıncalımıı ???

ben kullanmıyoum ama kimyasal içerdiğinden zararlı olur diye düşünüyorum..
yine d dr ye sor istersen..

evet canım öğretmenim rapor alıp ayrılmayı düşündüm bugün,artık dayanamıyorum,urfada akcakale ilçesindeyim ben
cok anlamıyorlar bizim dilimizden de...

geçmiş olsun cnm..
kansızlık için sabah aç karnına pekmez iç.
benimde kan değerim normalin altında..
ama şeker de yüksek çıktığı için
pekmez içemiyorum..
bu arada ben de urfalıyım ve urfa merkezde kalıyorum...
bence akçakale için şükret bi çok ilçede çok daha
zor şartlar altında görev yapmak zorunda kalanlar var..

slmlar kızlar ayrıntılı ultrasyondan geldik,oğluşumun her şeyi yerli yerli maşallah440 gr olmuş,parmağını emiyordu paşam,diğer kolu ensene ooohh çok rahattı:)

maşallah oğluşuna cnm..

hadi senin de gözün aydın,enfeksiyon sanırım tüm hamişlerin
ortak derdi

çok güzelmiş cnm ya

günaydın... geçmiş olsun canım. benim de kolum uyuşuk. ne zaomuş bu hamilelik

sağol cnm sanada geçmiş olsun..
evet zormuş ya 7-8 çocuk yapanları huzurlarınızda kutluyorum

günaydın canım.şu aralar en korktuğum şey erken doğum,ben 8.ayı görsem daha ne isterim:18:

çok iyi anlıyorum seni canım,benzer bi durum yaşadım.ama eğer eşin şok hevesliyse sen ne dersen de değişen bişi olmayacak o yüzden hiç kendini şimdiden strese sokma,doğumdan sonra sen kendi zevkine göre tekrar yerleştirirsin evini.

cnm bi yerlerini kaşı maşallah
çok rahat bi hamilelik yaşıyorsun..

anamm neden oluyo ki o dr sordunmu?

cnm erken değilmi ya ayy bi an heyecan korku bastı

cnm bende hoşlanmıyorum o durumlardan..
benimde kayınvalidenin depremde evi yıkıldı..
4 kardeşler ama eşime sen tokiden eve gr al annemin adına olur..ama sana veririz dediler.
bende kesinlikle olmiyacağını anlattım eşime
ama güzel güzel konuştum tartışma yok..
abisi zaten sorunlu ilerde annene bişi olursa
bi ev için abinle ablalarla kavgayamı tutuşacaksın..
çok istiyosan ev adına olur başka türlü ben babama bile
güvenmem bu konuda dedim. o da haklısın en iyisi karışmamak dedi.
haklıyım çünkü eşim 12 yıllık memur ama hiç birikimi olmamış..
üstelik eşimle 2. evliliklerimiz onun ilk eşinden 2 oğlu var..
ben ne hallerde işe geliyorum,10 kişinin ağız kokusunu çekiyorum..
ben çalışıcam ama emeklerim boşa gitmesine tahammülüm yok valla..
bence sende eşinle bu konuyu güzelce konuş..
orda oturmak zorunda değilsin tapuyu da ortak yapsınlar..
kiraya verir kirayı bölüşürsünüz..

maşallah canım. ne güzelmiş. ben gece kaç kere uyanıyorum. uyuşmalar, ağrılar falan. ben de de bulantı falan olmadı ama çok şiştim. yürümeye çalışıyorum çok. ilerledikçe daha neler çıkacak allah bilir.

srıbeybi dr sormuştum geçen ar rahim kaslarından demişti ama haftaya gene sorucam yaa işlhh mihim bşy değildir

srıbeybi dr sormuştum geçen ar rahim kaslarından demişti ama haftaya gene sorucam yaa işlhh mihim bşy değildir

kız tam yazını okurken benimkine de bi ağrı saplandı geçti çok şükür
yemeye içmeye aşermiyoruz ağrılara aşeriyoruz biz kızımla
inş mihim değildr cnmmm sor yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…