2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ahhh ah ona göre ben hayallerine engel oluyorum o yüzden ne haliniz varsa görün yarın bir gün aile kavganızı elimde çekirdekle izlicem diyesim geliyor

iyi bari vazgeçmişsiniz siz.. eşim zaten kira wermemek için böyle bir işe girişti burda tayinciyiz üstelik ayvalıkta.. birazda yatırım amaçlı düşünüyor off işte o kadar karışık işlerin içine düştümki anlatamam yaa el elin ağzıyla kuş tutmaya ne kadar meraklı yaaa ben ünv. gittğimden beri babamdan harçlık istemeye çekinirim insanlar birbirlerinden ne kolay paralar istiyor hiç yüzleri kızarmadan anlamıyorum off kızlar içim çok dolmuştu anlatmasam rahatlayamayacaktım sizide bunalttıysam kkusura bakmayın LÜTFEN

takma kafana bence. ne olacak yavaş yavaş ödersiniz onlara. sonra tamamen sizin olur. bi de onu stres yapma şimdi.

cnm bi yerlerini kaşı maşallah
çok rahat bi hamilelik yaşıyorsun..

anamm neden oluyo ki o dr sordunmu?

cnm erken değilmi ya ayy bi an heyecan korku bastı

kuzum ben 25 e giricem. daha eksiklerim de var tamamlamam lazım. ama çanta dursun bi kenarda neticede 6,5 aylık hamileyim laynnnn benide korku basmıyo değil :18:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

BEBEK KIYAFET
ağız mendili
alt açma takımı
alt pijama
bebek banyo havlusu
çıtçıtlı body (0-3 ay ve 3-6 ay)
çorap,eldiven,şapka
hastane çıkışı
kilot
önlük
örgü yelek
pamuklu atlet
pazen-polar battaniye
peluş battaniye
penye battaniye
penye yelek
pijama takımı(0-3 ay ve 3-6 ay)
tulum (0-3 ay ve 3-6 ay)
uyku tulumu
yorgan takımı
zıbın

BAKIM ÜRÜNLERİ
ateş ölçer
bebek çamaşır deterjanı
bebek çantası
biberonlar ve temizleme fırçası
burun aspiratörü
emzik ve emzik kutusu
göğüs ucu kremi
küvet ve küvet hamağı ve banyo lifi
lohusa korsesi
şampuan-bebeyağı -pişik kremi
tırnak makası
yenidoğan ıslak mendil

hastane çıkışı için

ANNE İÇİN ,

2 adet kısa kollu gecelik,1 adet sabahlık
terlik
çorap
yüksek bel çamaşır
emzirme sütyeni
göğüs pedi
hasta bezi yada ped
diş fırçası-macun-tarak
antibakteriyel el temizleme jeli
peçete-kağıt havlu-normal havlu

BEBİŞ İÇİN

2 zıbın
1 set hastane çıkışı
1 tk normal set giysi
battaniye
2 önlük
4 adet yeni doğan bez
3-5 ağız mendili
ıslak mendil

belki paylaşılmıştır ama ben yine paylaşayım dedim kızlar

bir şey soracağım neden haftalar ve aylar öyle farklı yani ???

bu liste beni çoook düşündürüyor yaaaa

çok eksiğim var sanırım gerçe hep alıyorum ama

hep bir şeyler eksik kalıyor sankii

aynen yaa bana da öle gelio bi panikliyorum zaman yaklaştıkça. çalışıyorum çünkü devamlı çarşıya da çıkamıyorum.

olduğu kadar artık neydek

selamlaaaaaaaaaaaaar.....
a.s canım hoşgeldinnnnnn

üyeyim cnm bakıyım bi orayada.

bir de youtube da videoları var ürünlerin genelde,cocuk icindeyken sallanırken uyurken,mesela fisher price'in anakucagının sırt kısmı hiç rahat görünmüyor,arka tarafında bir kelepce var onu sıkılastırarark dikleştiriyor,sadece tente gbi kuması,chicco tam bebeğe göre,sen bilirsin canım yine de...

Son düzenleme:
Kizlar vakit cok mu cabuk geciyor bana mi oyle geliyor:18: Cogumuz 6 aylik hamile olduk kimimiz bir iki hafta sonra olcak 6 aylik hamile :18:
Bebisiminde,benimde eksiklerim cok.Daha kendime birsey almadim. Bide ufacik evde yer acmak gibi bi durumum var.Sagi solu yavas yavas duzenliyorum ama yinede korku basti

SARIBEYBİ,urfada hangi doktora gidiyorsun o zaman canım ?

klasik bi cvp ollucak ama şanmed de mehmet ağara gidiyorum cnm sen?

aynen yaa bana da öle gelio bi panikliyorum zaman yaklaştıkça. çalışıyorum çünkü devamlı çarşıya da çıkamıyorum.

olduğu kadar artık neydek

amaaan o kadar çok şey almaya gerek yokki sanki aylarca evden çıkamıcakmışınız gibi düşünmeyin 40 nız çıkmadan bile dışarı çıkarsınız bebekle birlikte alırsınız çogu şeyi zamanla alınacak ben bebek arabası vs falan hemen almayı düşünmüyorum şuandabi çok şeyide almıyorum bebek dogduktan sonra rahat rahat alırım kasmayın kendinizi cnıııımmm:)

SARIBEYBİ,urfada hangi doktora gidiyorsun o zaman canım ?
sendemi urfadasın...

ayyy hemen gelsin şu haziran banada hiç geçmiyo (Tövbe Yarabbim ) ama ben sıkıldım artık

biz sanmede baslamıstık ilk,mehmet agar ıcın ama her gittiğimizde sabah 8 de bile gitsek kontenjanı dolu oluyordu,akcakaleden gelınce de daha erken varmamız ıcın sabah 5te felan kalkmamız gerekecekti , ona giremeyince de orhan yanara gidiyorduk,ondan da memnun kalmadık,ilgilenmiyor gibiydi,bir de sanmedde ıkı saat kucucuk yerde sıra beklıyorduk hastane ortamını da begenmemiştik,orhan yanar için katlanmayalım dedik,12 haftalıkken osm bülent sezgine gectik,ondan da memnun değiliz aslında , ayrınıtlıya bakarken telefon geldi ameliyata cagrıldı,bastan savma herseyı iyi gorunuyor dedi gönderdi :S
dogumu burda yapmayacagım zaten ama bi yere baglanamadık yine de..

Son düzenleme:

rızık tekdir canım eğer rızkınız 5liraysa 5 kişi çalışsa da 5 lira gelir eve 1 kişi çalışsa da
çok düşünüp de üzme kendini

o kadar çok duyuyorumki kendisi işten ayrıldıktan sonra eşi terfi edeni
Allah bi kapıyı kapatırsa başka birini mutlaka açar.. hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…