- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.141
amaaan o kadar çok şey almaya gerek yokki sanki aylarca evden çıkamıcakmışınız gibi düşünmeyin 40 nız çıkmadan bile dışarı çıkarsınız bebekle birlikte alırsınız çogu şeyi zamanla alınacak ben bebek arabası vs falan hemen almayı düşünmüyorum şuandabi çok şeyide almıyorum bebek dogduktan sonra rahat rahat alırım kasmayın kendinizi cnıııımmm:)
sendemi urfadasın...
evet canım,sen de mi mehmet agara gidiyorsun ?
Kizlar vakit cok mu cabuk geciyor bana mi oyle geliyor:18: Cogumuz 6 aylik hamile olduk kimimiz bir iki hafta sonra olcak 6 aylik hamile :18:
Bebisiminde,benimde eksiklerim cok.Daha kendime birsey almadim. Bide ufacik evde yer acmak gibi bi durumum var.Sagi solu yavas yavas duzenliyorum ama yinede korku basti
kızlar walla sz eksiklerden bahsedip telaşlandıkça bnide korku bastıı bn daha bi iğne almadım bebeğimee ilk kaybım olduu için elim henüz hiçbişeye gitmiyoo
aynı durumdayız cnm..Allah yardımcımız olsun...
amaaan o kadar çok şey almaya gerek yokki sanki aylarca evden çıkamıcakmışınız gibi düşünmeyin 40 nız çıkmadan bile dışarı çıkarsınız bebekle birlikte alırsınız çogu şeyi zamanla alınacak ben bebek arabası vs falan hemen almayı düşünmüyorum şuandabi çok şeyide almıyorum bebek dogduktan sonra rahat rahat alırım kasmayın kendinizi cnıııımmm:)
sendemi urfadasın...
ayyy hemen gelsin şu haziran banada hiç geçmiyo (Tövbe Yarabbim ) ama ben sıkıldım artık
Allah yardımcın olsun canım. zor bi durum ama eşinle el ele verip halledersiniz inşallah. eşinde onları düşüneceğine biraz seni ve bebeğini düşünsün. benim bu tarz sorunlarım yok ama yaşasaydım ben de sinir olurdum.
sağol cnm..ilk evliliğim tam bi kabustu..5 ayda zor kurtuldum ama 2 yıl
depresyondaydım. şükür ki şu an ki eşimle
severek evlendik anlaşamadığımız konular var ama
her evlilikte olağan şeyler...
sinir olmamak ne mümkün cnm ama eski günlerimi düşündükçe
buna şükrediyorum..çok kötü şeyler yaşadım..
bi de eşimin çocukları var ya vicdan yapıyorum
her ay ben hatırlatıyorum para gönder diye,ne bilim özel günlerde falan ara
ilgilen diye sonuçta bnde anne olacağım...
ama kadın resmen enayi yerine koyup para koparma çabasında
onu kabul edemiyorum isteyerek bşanmış
çocukların velayetini de almış
git çalış o zaman dimi sanki eşim başbakan maaşı alıyo da
gönder de gönder...
biz sanmede baslamıstık ilk,mehmet agar ıcın ama her gittiğimizde sabah 8 de bile gitsek kontenjanı dolu oluyordu,akcakaleden gelınce de daha erken varmamız ıcın sabah 5te felan kalkmamız gerekecekti, ona giremeyince de orhan yanara gidiyorduk,ondan da memnun kalmadık,ilgilenmiyor gibiydi,bir de sanmedde ıkı saat kucucuk yerde sıra beklıyorduk hastane ortamını da begenmemiştik,orhan yanar için katlanmayalım dedik,12 haftalıkken osm bülent sezgine gectik,ondan da memnun değiliz aslında , ayrınıtlıya bakarken telefon geldi ameliyata cagrıldı,bastan savma herseyı iyi gorunuyor dedi gönderdi :S
dogumu burda yapmayacagım zaten ama bi yere baglanamadık yine de..
cnm haklısın biz burda olduğumuz halde 7,30 da gidiyoruz sıra almak için..öğlene kadar da ordayız..
günde 85 kişiye bakıyo ama şu an için memnunum..
benim daha önce enfeksiyonum vardı ki halen var
onun tedavisi için çok dr gezdim..bana göre en iyisi şimdilik bu..
orhan yanara sakın gitme derim, onu kim nasıl dr yapmış
üstelik başhekim hiç anlamıyorum..
doğumu burda yapmayacaksan bi dr bağlı kalmanada gerek yok..
ayrıca sanmedde feyza hnm varmış onu da çok methettiler bilgin olsun..
rızık tekdir canım eğer rızkınız 5liraysa 5 kişi çalışsa da 5 lira gelir eve 1 kişi çalışsa da
çok düşünüp de üzme kendini
o kadar çok duyuyorumki kendisi işten ayrıldıktan sonra eşi terfi edeni
Allah bi kapıyı kapatırsa başka birini mutlaka açar.. hayırlısı olsun
Allah razı olsun cnm..
haklısın aslında ama haksızlığa tahammül edemiyorum..
kızlar walla sz eksiklerden bahsedip telaşlandıkça bnide korku bastıı bn daha bi iğne almadım bebeğimee ilk kaybım olduu için elim henüz hiçbişeye gitmiyoo
yavaş yavaş başla cnm,kötü düşünme herşey güzel olucak inş..
Amin canim..
Bu sabah farkina vardim korku basti beni
daha ne korkular basamak bizi yeni başlıyo serüvennn
tünaydın annişler :) bugün nasılsınız?
geçmişi okudum da benim kararsızlığım yüzünden hazırlıklarımız çok yavaş ilerliyor ve artık ben de yetişmeyecek diye korkmaya başladım :S buarada benim oğlan dün gece yatınca tekmelemeye başladı ve baya devam etti benim de uykumu kaçırdı:) sizin kuzucuklar da böyle yapıyor mu geceleri?
Eki Görüntüle 348249
kızlar arkadaşım bebişe bundan aldı bir kaç güne elime ulaşır netten aldı güzelmi sizce:)))
Vallahi ya.
Burda bir program var. Ismi " Imdat!Doguruyorum! :18: Onu izliyorum iste. Kadinlarin dogumdan önceki hayatlarini gösteriyor.Belgeselmi denir bilemiyorum. Hani hazirliklari eslerinin düsunceleri,heycanlari. Ay bide bakiyorsun ki kadin doguruyor.Hastaneye aliyorlar.Dogum anini ,sancilar,agrilar,bagirmalar, hepsini gosteriyor. Ikiz dogumu izledim sali gunu.Gecen haftada hem normal dogum hemde sezeryan.Kadinin biri ambulans da dogurduuu :18::18::18:
Izledikce panik oluyorum
Ama iyi bir program uzak duramiyorum izlemeden
tünaydın annişler :) bugün nasılsınız?
geçmişi okudum da benim kararsızlığım yüzünden hazırlıklarımız çok yavaş ilerliyor ve artık ben de yetişmeyecek diye korkmaya başladım :S buarada benim oğlan dün gece yatınca tekmelemeye başladı ve baya devam etti benim de uykumu kaçırdı:) sizin kuzucuklar da böyle yapıyor mu geceleri?
CNM ÇOK GÜZELMİŞ..
GÜLE GÜLE KULLANSIN..
AYIPTIR SORMASI FİAYT NE?
CNM BENCE İZLEME ONLARI YA STRES YAPMA KENDİNE
HERKESİN BÜNYESİ NASIL FARKLIYSA DOĞUMU DA FARKLI..
bende baya kararsızım eşim de gayet sakin diye bekliyoruz..
ne söylesem erken daha diyo..
neyi bekliyosak?
dedim ben hastaneye gidince alırsın sen herşeyi karışmam..
CNM ÇOK GÜZELMİŞ..
GÜLE GÜLE KULLANSIN..
CNM BENCE İZLEME ONLARI YA STRES YAPMA KENDİNE
HERKESİN BÜNYESİ NASIL FARKLIYSA DOĞUMU DA FARKLI..
bende baya kararsızım eşim de gayet sakin diye bekliyoruz..
ne söylesem erken daha diyo..
neyi bekliyosak?
dedim ben hastaneye gidince alırsın sen herşeyi karışmam..
CNM ÇOK GÜZELMİŞ..
GÜLE GÜLE KULLANSIN..
150tl canım................
siteden siteye fiyatlar değişiyor gerçi
canım ben de ne zaman alcaz eşyalarını diye bazen sinirleniyorum ama aslında suç bende.sonra benim kocişcan da bana kızıyor sen bi karar versen alırız hepsini diyor ama gel gör ki sorun bende bugün beğendiğimi yarın beğenmeyebiliyorum :S
CNM ÇOK GÜZELMİŞ..
GÜLE GÜLE KULLANSIN..
150tl canım................
siteden siteye fiyatlar değişiyor gerçi
ben de almak istiyorum ama
evim çok küçük fazla eşya alamicam
çok kullanacağımı bilsem alırım..
galiba beşik dışındakileri doğum sonrası alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?