2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar walla sz eksiklerden bahsedip telaşlandıkça bnide korku bastıı bn daha bi iğne almadım bebeğimee ilk kaybım olduu için elim henüz hiçbişeye gitmiyoo

aynı durumdayız cnm..Allah yardımcımız olsun...

kızlar walla sz eksiklerden bahsedip telaşlandıkça bnide korku bastıı bn daha bi iğne almadım bebeğimee ilk kaybım olduu için elim henüz hiçbişeye gitmiyoo

aynen cnm benm de bebişimin daha bi iğnesi bilem yok.

aa sadece primanın yolladığı 4 tane bez ve kutu gibi bişi var o kadarcıkk

herkes axcele etme diyo bana, son ayda çıkıp her yeri talan edicem galibaa

Kiz dur acelen neBende bebisimi istiyorum kucagimda ama daha minicik gelisimi tamamlansin öyle dogsun.
Esim oglumuz karnimda tekme atinca cikmak istiyor dediginde nasil korkuyorum.

bebek arabası pust anakucağı takım oluo ya tek oto koltugu anakucagı falanda dıolrya ılk onumu alayım bellı aya gelene kadar arabayıda alırsam çok masraf olcak yetıremıcm araba nezamandan sonra kullanılır

daha ne korkular basamak bizi yeni başlıyo serüvennn

Vallahi ya.
Burda bir program var. Ismi " Imdat!Doguruyorum! :18: Onu izliyorum iste. Kadinlarin dogumdan önceki hayatlarini gösteriyor.Belgeselmi denir bilemiyorum. Hani hazirliklari eslerinin düsunceleri,heycanlari. Ay bide bakiyorsun ki kadin doguruyor.Hastaneye aliyorlar.Dogum anini ,sancilar,agrilar,bagirmalar, hepsini gosteriyor. Ikiz dogumu izledim sali gunu.Gecen haftada hem normal dogum hemde sezeryan.Kadinin biri ambulans da dogurduuu :18::18::18:

Izledikce panik oluyorum
Ama iyi bir program uzak duramiyorum izlemeden

tünaydın annişler :) bugün nasılsınız?
geçmişi okudum da benim kararsızlığım yüzünden hazırlıklarımız çok yavaş ilerliyor ve artık ben de yetişmeyecek diye korkmaya başladım :S buarada benim oğlan dün gece yatınca tekmelemeye başladı ve baya devam etti benim de uykumu kaçırdı:) sizin kuzucuklar da böyle yapıyor mu geceleri?

Tünaydin
Bende endiselendigim icin hic endiselenme diyemicem
Beni geceleri uyandiriyor. Bu gece öyle bir vurduki yattigim herden sIcradim. Zaten 2 gundur cok aktif. Gerci bi bakiyorum cok tembel sabahlari vuruyor.Bir bakiyorum tum gun tik tik
Ama geceleri cogaldi vurmalari kuzumun

Eki Görüntüle 348249

kızlar arkadaşım bebişe bundan aldı bir kaç güne elime ulaşır netten aldı güzelmi sizce:)))

CNM ÇOK GÜZELMİŞ..
GÜLE GÜLE KULLANSIN..
AYIPTIR SORMASI FİAYT NE?

CNM BENCE İZLEME ONLARI YA STRES YAPMA KENDİNE
HERKESİN BÜNYESİ NASIL FARKLIYSA DOĞUMU DA FARKLI..

bende baya kararsızım eşim de gayet sakin diye bekliyoruz..
ne söylesem erken daha diyo..
neyi bekliyosak?
dedim ben hastaneye gidince alırsın sen herşeyi karışmam..

kararsızlığım sayesinde daha oğluşumun yatagını arabasını vs alamadık.sağolsun anneannesi ve teyzesi sayesinde bir sürü kıyafeti oldu :) benim bu kararsızlığım ne olacak bilmiyorum. :S

canım ben de ne zaman alcaz eşyalarını diye bazen sinirleniyorum ama aslında suç bende.sonra benim kocişcan da bana kızıyor sen bi karar versen alırız hepsini diyor ama gel gör ki sorun bende bugün beğendiğimi yarın beğenmeyebiliyorum :S

Bagimlilik yapti ama
Ama insanin duygulandigi anlar okadar cok oluyorki. Onlar doguruyorlar. Ben agliyorum
Bebislerini kucalarina veriyorlar dogar dogmaz,ben yine agliyorum Bebisleri gulumsuyor ee ben yine agliyorum
Cok guzel bir duygudur ve korkuyorum ki dogurupda bebisimi kucagima verdiklerinde hüngür hüngür aglicam.Esim dalga gecer o yuzden korkuyorum
Gerci dogumda bulunan babalarin hepsi agladi bebisleri dogunca. Bizimki benden once aglarsa bu sefer ben takilirim ona

cnm ama bi karra vermelisin artık
sık sık bakarsan bıkarsın ve artık bi karar verirsin heralde

[QOTE=Zypzyp;23156153]Bagimlilik yapti ama
Ama insanin duygulandigi anlar okadar cok oluyorki. Onlar doguruyorlar. Ben agliyorum
Bebislerini kucalarina veriyorlar dogar dogmaz,ben yine agliyorum Bebisleri gulumsuyor ee ben yine agliyorum
Cok guzel bir duygudur ve korkuyorum ki dogurupda bebisimi kucagima verdiklerinde hüngür hüngür aglicam.Esim dalga gecer o yuzden korkuyorum
Gerci dogumda bulunan babalarin hepsi agladi bebisleri dogunca. Bizimki benden once aglarsa bu sefer ben takilirim ona [/QUOTE]

cnm geçen gün bende iffet dizisinde betül hamileydi ya
annesi aldıracaksın dedi..ağladı falan nasıl kıyarım o benim parçam dedi..
anammm başladım ağlamaya eşim geldi noluyo falan dedim ne bilim bunun söylediklerine
duygulandım..izleme böle şeyler zaten sulu gözsün artık her dakika ağlicaksın dedi
sen ne anlarsın ki duygusuz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…