- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.161
kızlar sizde korkma durumu oluyormu?
nasıl diceksiniz?
ben bazen dalıyorum eşim bişey dediğin de falan
aniden korkuyorum..
geçen gün annemlerde bulaşık yıkıyorum..
eşim de arkadan geldi pişt pişt diyerek ama sessizce
bende musluktan geliyo sandım sesi..
birden bi baktım yanımda göz göze gelince bi bağırdım
o da benim bağırmamdan korktu dodu...
noluyo ya dedi..
napıyosun sen niye sessiz geliyosun dedim..
pişt pişt dedim ya dedi..
bulaşıkmı yıkıyosun derinlere mi dalıyosun anlamadım ki dedi..
bak çocuğun da huzurunu bozdun akşam akşam
kim biilir o nasıl korktu içerde diyo...
amaaan o kadar çok şey almaya gerek yokki sanki aylarca evden çıkamıcakmışınız gibi düşünmeyin 40 nız çıkmadan bile dışarı çıkarsınız bebekle birlikte alırsınız çogu şeyi zamanla alınacak ben bebek arabası vs falan hemen almayı düşünmüyorum şuandabi çok şeyide almıyorum bebek dogduktan sonra rahat rahat alırım kasmayın kendinizi cnıııımmm:)
sendemi urfadasın...
evet canım,sen de mi mehmet agara gidiyorsun ?
ben urfada değilim ama urfaya tayinim çıktı bebek dgduktan sonra urfaya gelicem....
sarıbeybi ya sen magnezyum kullanıyorsun değil mi??
ishal yaptı mı seni.. daha doğrusu ishal gibi çok wc ye gidilmiyo ama (afedersiniz)büyük çiş sulu oluyo
bir de karnım gurulduyor çok
hatta az önce bebiklerden biri kıpraşıyordu karnım guruldadı o da hareketi bıraktı
korktu herhalde
datlum bende magnorm kullanıyorum,ilk günler aynen sulu oluyodu,bi kaç gündürde çok gurultum var ama ben hep üşüttüm diye düşünüyodum ilaçtanmıymış:44:
bebeğin hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar,dün geceki hareketlerden sonra anladım ki boksör olucak benim kız
datlum bende magnorm kullanıyorum,ilk günler aynen sulu oluyodu,bi kaç gündürde çok gurultum var ama ben hep üşüttüm diye düşünüyodum ilaçtanmıymış:44:
bebeğin hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar,dün geceki hareketlerden sonra anladım ki boksör olucak benim kız
bnm kızda öle bu arada kız annelerı kız fazla durmaz çok nadır dıolarya çantasını hazırlyan varmı hastane için
ben ayın 7 8 gibi hazxırlıcam
sarıbeybi ya sen magnezyum kullanıyorsun değil mi??
ishal yaptı mı seni.. daha doğrusu ishal gibi çok wc ye gidilmiyo ama (afedersiniz)büyük çiş sulu oluyo
bir de karnım gurulduyor çok
hatta az önce bebiklerden biri kıpraşıyordu karnım guruldadı o da hareketi bıraktı
korktu herhalde
bir işe çok odaklandıysam ben de korkabilirim öyle bir durumda bence normal yani korkman :) benim korkum daha farklı ben doğumdan korkmaya başladım hep normal doğum istiyorum diyordum ama son günlerde korkmaya başladım.acaba sezeryan mı olsa diyorum sonra ondan da korkuyorum kesicekler diye.offff kafam çok karışık ve korkuyorum.normaldir bu korkum değil mi? :S
bende 30dan sonra hazırlarım gerçi hazır benim bi hasta bezi alıp koyacam aslında
ne diyosuuunbnm kızda öle bu arada kız annelerı kız fazla durmaz çok nadır dıolarya çantasını hazırlyan varmı hastane için
ben ayın 7 8 gibi hazxırlıcam
bu magnezyumların alayı aynı mirim, ben de magvital kullanıyorum durum bu
grrrrrrrrrr ggrrrrrrrrr.. ofiste anlık sessizlik olacak da rezil olacam diye korkuyorum
bi kaç gün oldu başlayalı cnm..
adı magnorm bende öyle bişi yapmadı..
aksine kabızlık yaşıyorum bu ara...
enammm korktumu bebikler sesten :))))
bi kaç kez oldu da inş bebeğe zarar vermemişizdir..
ben normladen de korkuyorum,sezeryandan da..
doğurmasak mı acep?
benim hiç bişiyim yokkk
hasta bezimi yoksa ped mi?
ped az mı gelir ki? :26:
ne diyosuuunya benim zaten erken doğum riskim var,bide kız acele ederse naparım ben.hazırda hiç bişeyim yok
sana herşey serbes yıwrım,ne geliyosa kasma,sal gitsin
acele eder derken erkek 40 haftayı tamamlar kız 38-39 arası doğar
erkek 9 ay 10 günde kız 9 ayda doğar derler.. onu da pipiye bağlarlar sanki pipi son 10 günde çıkıyo
canım hasta bezi koy hem rahat rahat yatarsın yok çıktımı kaçtı mı derdi olmuyo zaten en fazla 2 gün kullanırsın.. sonra ped e başlarsın ufff geçen sene benim 42-43 gün kanamam sürdü yaa nerdeyse pişik oluyordum sıcaktan...........
acele eder derken erkek 40 haftayı tamamlar kız 38-39 arası doğar
erkek 9 ay 10 günde kız 9 ayda doğar derler.. onu da pipiye bağlarlar sanki pipi son 10 günde çıkıyo
ne diyosuuunya benim zaten erken doğum riskim var,bide kız acele ederse naparım ben.hazırda hiç bişeyim yok
hmm anladım cnm
onun da tercih ettiğiniz bi markası falan varmı?
rastgelemi alıyoruz?
:))))))
canım benim doktorum günde yarım saat demişti banaben de biraz iyimser yaklaşıyorum ama sanırım ben de görcem 20yi. cumartesiden beri yürüyüş yapıyorum. günde 1-1,5 saat. faydası olur umarım. hem normal doğum için de yürüyüş yapmak lazımmış. ama bunun ormali ne bilmiyorum. günde en fazla ne kadar yürüyebiliriz acaba. ben sabah yaklaşık 70 dk yürüdüm. akşam da bi 20 dk yürüdüm. aralıksız 70 dk sıkıntı olur mu acaba? doktora da sormadım. unutuyorum soracaklarımın yarısını. sonradan da arayıp sormaya çekiniyorum. en son gidişimde ne zamana raddeu alayım diye sormayı bile unuttumyarın arıycam tekrar.
ben aldım canımGünaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.
alabilirsin bence canımbebek arabası pust anakucağı takım oluo ya tek oto koltugu anakucagı falanda dıolrya ılk onumu alayım bellı aya gelene kadar arabayıda alırsam çok masraf olcak yetıremıcm araba nezamandan sonra kullanılır
bi kaç kez oldu da inş bebeğe zarar vermemişizdir..
ben normladen de korkuyorum,sezeryandan da..
doğurmasak mı acep?
benim hiç bişiyim yokkk
hasta bezimi yoksa ped mi?
ped az mı gelir ki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?