2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar sizde korkma durumu oluyormu?
nasıl diceksiniz?
ben bazen dalıyorum eşim bişey dediğin de falan
aniden korkuyorum..
geçen gün annemlerde bulaşık yıkıyorum..
eşim de arkadan geldi pişt pişt diyerek ama sessizce
bende musluktan geliyo sandım sesi..
birden bi baktım yanımda göz göze gelince bi bağırdım
o da benim bağırmamdan korktu dodu...
noluyo ya dedi..
napıyosun sen niye sessiz geliyosun dedim..
pişt pişt dedim ya dedi..
bulaşıkmı yıkıyosun derinlere mi dalıyosun anlamadım ki dedi..
bak çocuğun da huzurunu bozdun akşam akşam
kim biilir o nasıl korktu içerde diyo...

sarıbeybi ya sen magnezyum kullanıyorsun değil mi??
ishal yaptı mı seni.. daha doğrusu ishal gibi çok wc ye gidilmiyo ama (afedersiniz)büyük çiş sulu oluyo
bir de karnım gurulduyor çok
hatta az önce bebiklerden biri kıpraşıyordu karnım guruldadı o da hareketi bıraktı
korktu herhalde

bir işe çok odaklandıysam ben de korkabilirim öyle bir durumda bence normal yani korkman :) benim korkum daha farklı ben doğumdan korkmaya başladım hep normal doğum istiyorum diyordum ama son günlerde korkmaya başladım.acaba sezeryan mı olsa diyorum sonra ondan da korkuyorum kesicekler diye.offff kafam çok karışık ve korkuyorum.normaldir bu korkum değil mi? :S

datlum bende magnorm kullanıyorum,ilk günler aynen sulu oluyodu,bi kaç gündürde çok gurultum var ama ben hep üşüttüm diye düşünüyodum ilaçtanmıymış:44:

bebeğin hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar,dün geceki hareketlerden sonra anladım ki boksör olucak benim kız

bnm kızda öle bu arada kız annelerı kız fazla durmaz çok nadır dıolarya çantasını hazırlyan varmı hastane için
ben ayın 7 8 gibi hazxırlıcam

bu magnezyumların alayı aynı mirim, ben de magvital kullanıyorum durum bu
grrrrrrrrrr ggrrrrrrrrr.. ofiste anlık sessizlik olacak da rezil olacam diye korkuyorum

bnm kızda öle bu arada kız annelerı kız fazla durmaz çok nadır dıolarya çantasını hazırlyan varmı hastane için

bende 30dan sonra hazırlarım gerçi hazır benim bi hasta bezi alıp koyacam aslında

bi kaç gün oldu başlayalı cnm..
adı magnorm bende öyle bişi yapmadı..
aksine kabızlık yaşıyorum bu ara...
enammm korktumu bebikler sesten :))))

bi kaç kez oldu da inş bebeğe zarar vermemişizdir..
ben normladen de korkuyorum,sezeryandan da..
doğurmasak mı acep?

bende 30dan sonra hazırlarım gerçi hazır benim bi hasta bezi alıp koyacam aslında

benim hiç bişiyim yokkk
hasta bezimi yoksa ped mi?
ped az mı gelir ki? :26:

ne diyosuuunya benim zaten erken doğum riskim var,bide kız acele ederse naparım ben.hazırda hiç bişeyim yok
bu magnezyumların alayı aynı mirim, ben de magvital kullanıyorum durum bu
grrrrrrrrrr ggrrrrrrrrr.. ofiste anlık sessizlik olacak da rezil olacam diye korkuyorum

sana herşey serbes yıwrım,ne geliyosa kasma,sal gitsin

canım hasta bezi koy hem rahat rahat yatarsın yok çıktımı kaçtı mı derdi olmuyo zaten en fazla 2 gün kullanırsın.. sonra ped e başlarsın ufff geçen sene benim 42-43 gün kanamam sürdü yaa nerdeyse pişik oluyordum sıcaktan...........

ne diyosuuunya benim zaten erken doğum riskim var,bide kız acele ederse naparım ben.hazırda hiç bişeyim yok

acele eder derken erkek 40 haftayı tamamlar kız 38-39 arası doğar
erkek 9 ay 10 günde kız 9 ayda doğar derler.. onu da pipiye bağlarlar sanki pipi son 10 günde çıkıyo

hmm anladım cnm
onun da tercih ettiğiniz bi markası falan varmı?
rastgelemi alıyoruz?

acele eder derken erkek 40 haftayı tamamlar kız 38-39 arası doğar
erkek 9 ay 10 günde kız 9 ayda doğar derler.. onu da pipiye bağlarlar sanki pipi son 10 günde çıkıyo

:))))))

canım erken dogum riskin varsa hastane çantan hazır bile değilse bişey olmaz korkma ben acil sezeryana girdim hastane çantam evde kalmıştı biz bişy yoktur geri geliriz diye almadım ben kendimi ameliyathanede buldum bi çıktım ki görümcelerim pijama hasta bezi ıvır zıvır ne varsa almışlardı yani sıkıntı etme öle durumlarda birileri hallediyo

selam kızlar
keyifler yerinde gibi geçmişe baktım geldim
doğum korkuları hazırlıklar başlamış gibi
ben de korkuyorum ya
çantayı da 28-30. haftadan sonra hazırlarım artık

canım benim doktorum günde yarım saat demişti bana
ama ben yürüyüş bandında yürüyorum belki o yüzden öyle demiştir

Günaydın annecikler
Bugun gecede benım sagıma kramp gırdı.cok agrıyo bacagım.bide bugun aklıma ana kucagı takıldı.ev tipi ana kucagı duusnuyomusunuz.
ben aldım canım
salonda falan otururken ona yatırırım diye düşündüm
yerim de çok yok ama kullanışlı geldi bana
alabilirsin bence canım
arabayı 6. aydan sonra kullanıyor
ama arabanın kolaylığı eğer puset arabaya takılıyorsa oluyor
diğer türlü puseti sürekli elinizde taşınamız gerekiyor
ama taşırız diyorsanız araba için acele etmenize gerek yok bence

ayzan bnmde daha bişiim yok gelmedı beşiği falan( bi bezi var 2 3 tane çıtçıtlı zıbın) tulumu falan yok çantam yok ana kucagı yok hastaneden cıkarken neye koycam=( alıncak çok şey var nese allah buyuk yardım eder şu 7 ayı sag salım atlatayım başka bişi istemıom 8 aya gırerken iice hazı beklıcm zaten kız kımde gordusem 8 8,5 fırlıo 9 aylık çok nadır bızde 3 kızız

kızlar bakın ben şundan almıştım
ev tipi anakucağı oto koltuğuna park yatağa falan takalım diye
şimdi limangoda indirimde
belki ilginizi çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…