2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bennn varımmmmm

offfffffffffffffffffff ki neeeeeeeee offffffff hemde.bizdede varayn dertler.biz ortak almadık onlara aldık direk hatta annesine olsa yine iyi kardeşi evlenecek bu haziran düğün bizden ev bizden nişan bizden..birde takı alırız düğünde artık trbzon hasırı mı erzurum burması mı sabacı gibi kocam valla..ama çocuğuna henüz bişi yok onu ben tüpçüden yaptım sanki

acele eder derken erkek 40 haftayı tamamlar kız 38-39 arası doğar
erkek 9 ay 10 günde kız 9 ayda doğar derler.. onu da pipiye bağlarlar sanki pipi son 10 günde çıkıyo
.ben 38.haftaya gelim sağ salim daha ne isterim
iş başa düşüyo bizde canım,izmirde kimsemiz yok malesef.o yüzden tüğm hazırlıkları kendimiz tamamlıycaz.

bizim de beşiğimiz,yatağımız,1 nevresim takımı,primadan gelen 3 tane yeni doğan bezimiz,1 zıbın,3çıtçıtlı bady,4 ağız mendili dışında hiç bişeyimiz hazır değil.zaten çıkamadığım için çok bişi alamıycam,2 hastane çıkışı,bezini,battaniyesini,temizlik-bakım ürünlerini birde kendime gecelik pijama ve hasta bezi alsam diğerlerini doğumdan sonra hallederdim.

valla ratgele aldım ben yaa çocuk bezi gibi zaten büyüğü :)

hmm tmm cnm sağoll

anammm durun be 8 8,5 bile erkennn

korkunun ecele faydası yok canım :) Allah bir avazda kurtarsın hepimizi :)

aminnnnnn

cnm kocanı bi cimcikle istersen de kendine gelsin...
tüpçünün değil çocuk senin de :)))))))

Kizlar tetanoz asisi sorunu beni cok gerdi. Dun hastanedeki hemsire sakin olma, tetanoz asilarinda dizanteri de var dusuk yaparsin dedi.
Bugun saglik ocagindaki hemsire yok oyle birsey herkese ayni asiyi yapiyoruz dedi, o hemsirenin cani yapmak istememistir dedi.
Burasi TC, burda hersey olur. Yarin obur gun pardon, cocugunuzu dusurmenize sebep olduk diyeblirler.
Napsam bilemedim.

alakası yok geçen hamileliğimdede zuruldu bundada vuruldu bişey yok.... gebelere vurulan teteonoz farklı sağlık ocakları özellikle titiz davranıyorlar yaptırıp yaptıramamk sana kalmış

slm kızlaaaarrrr... hepinizi çok özledim. atlaya atlaya geçmişe bakayım dedim. yarım saatten fazladır oralardayım. öznur un tahlili ii çıkmış bi onu gördüm:)) bi de güzel ayrıntılı sonuçları gelmiş, çoğu da akrobat bebişlerin galiba :))
biz de ayrıntılıya girdik oğluşumla, yalnız önce kendi dr um soktu beni, tüm ölçümlerini yaptı. 459 gram çıktık 21+0 da. sonra başka dr a gönderdi, dr suratsız çıktı biraz. oğlum ona yüzünü bile göstermedi dr bize yüz vermiyo dedi. dicektim ki oğlum sevgiden anlıyo yukarıdaki dr hanıma 5 dk içinde canım, boncuğum dedirte dedirte her yanını gösterdi =)) neyse sonra açlık şekeri yaptılar ki aç değildim dayanamam diye tok gittim, dr um ben ona göre değerlendiririm zaten dedi. günün sonuna kadar oğluşumun yüzünü de görmüş olmanın verdiği sevinçle ağzım kulaklarımda gezdim... sonra tahlil sonuçları çıktı ve idrarda yine kan çıktı. kan değerim bir önceki ayla aynı. muhtemel kum ya da taş var böbreklerde dedi, çok üzüldüm hep ağladım sancısını daha önceden bildiğim için. eşim de yoktu yanımda il dışında malum saolsun teselli etti. zaten sadece bu da değil, bi de allerji olmuşum. canlı çiçek, halı tüyü olan yerde bulunma dedi kbb dr u. birsürü de damla, sprey, ilaç yazdı. ertesi gün dayanamadım netleştirmek için üroloğa gittim. ultrasona aldılar, hamilelerde film olamayacağı için. sonuç net değil ama sağ böbrekte büyüme var. şimdilik hamilelik kaynaklı olabilir dediler. her 15 te bir ultrasona girecekmişim. çok büyürse eğer alttan bir boru yerleştireceklermiş anesteziyle... ( ancak öyle ben ve bebiş rahat edermişiz.. canım sıkıldı ama saolsun yine kocam devredeydi :) o hafta öyle geçti gitti çok şükür, bu hafta da tetanoza gittik, dr a boğazım acıyo dedim. bi baktı aaaaa farenjit :) bi kaç kutu ilaç da ondan geldi... bir gün de rapor ders anlatmayayım diye.. bugün yine dersteyim. çok şükür yorucu bir gün olmadı. ama bu dönem cts bile dersim var. eşim yarın geliyo ama cts ben 8-15 derste olacağım. adam da zaten pzr a gidiyo ( neyse kimsenin hasta olmaması dileğiyle... herkes kendine ve bebişine ii baksın..

hoşgeldin canım
bebişinin iyi olmasına sevindim
ama sen ne çok sıkıntı yaşamışsın öyle
geçmiş olsun
sadece alerji olayını anlayamadım
nasıl karar verdi onlara alerjin olduğuna? alerji testi yaptı mı?

hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım. ufak tefek sorunları boşver bebeğin iyiyse. onlar için her şeye katlancaz artık.

ben eşlerinizle aranızın nasıl olduğunu merak ediyorum acaba herkes benim gibi ben çok mutsuzum o yüzdende hep sinirliyim.
benim eşim sabah gider akşam 7-8 gibi gelir acil yemek yer haberleri izlerken uyur ben mutfaktan gelene kadar horlamaya başlar yatana kadar uyanmaz yani evlendim evleneli hep böyleydi hal böle olunca seks işi berbat vahim yani 15 de 1 20 de 1 onu da ben hatırlatıyorum artık zoruma gitmye başladı içmden taşmaya başladı geçen bizimle aynı haftalrda evlenen bir çft arkadaşımız geldi bebek düşünüyorlarmış..
ilişkilerinden konuşunca haftada 2-3 mutlaka oluyor ben kaçıyorum kızıyor oda dedi.tamam herkes farklıdır ama bu kadar mı farklıdır sonuçta bir erkek yanında kadın varken ne kadar dayanır ki benimki görmüyor bile 14 şubatta o gelmeden hazırlandım banyo falan yaptım saçlarımı yaptım parfümler falan.21.30 da geldi hediye de almış hatta pahalı bir hediye ama hiçbir anlam ifade etmedi bnm için..az önce telf.tartştık moralim çok bozuldu haklı gibi birde üste çıkıyor içimden geçeni yazdım zoruma gidiyor dedim 10 dk oldu daha bişi yazmadı..
içimde patlayacaktı arkadaşlar sizden başka konuşcak anlatcak kimsem yok.herkes art niyetçi.en yakının bile olsa yeri gelir vurur belkide bunları yüzüme.siz burda tarafsız konuşuyorsunuz samimiyetle.kusura bakmayın maksat içimi rahatlatmaktı

geçmiş olsun cnm...........

eşiniz iş yerinde çok mu yoruluyo acaba... tatillerde falan nasıl...

canım üzülme yaa
eşin eve geç geldiğine göre yoğun bir işte çalışıyor demekki
yorgun olduğundan uyuyordur
o yüzden uzun sürüyordur sizin süre
bir de her erkek farklı farklı
nasıl ki bizler farklıysak birbirimizden
ilgi istemeni anlıyorum ama bence kendine sıkıntı etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…