2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım bizim de ilk zamanlar ööyleydi. işten gelir gelmez yemeği yerdi ve hemen uyku moduna girerdi. uzun zaman oturma odasında birimiz bi kanepede diğerimiz ötekinde uyuduğumuz olurdu. eğer uyumazsa da bilgisayar başına geçerdi hep ben sinir olurdum. ben kendimi 20 yıllık evli insanlar gibi hissediyordum o zaman. annemle babam bile bizden daha çok ilgili birbirleriyle diyordum. ama bizim uzun bir ilişki dönemimiz oldu. 2002 den beri çıkıyoruz. 2,5 yıldır da evliyiz. evlendikten sonra pek birbirimizle ilgili öğrenecek bişeyimiz kalmamıştı. benim evliliğim son bir yıldır istediğim gibi gidiyor. oturup birlikte film izleyebiliyoruz ya da başka şeyler yapabiliyoruz. hamile kaldıktan sonra da daha güzel oldu. mutfağa girmeye adam bana mutfakta yardım etmeye , ev işi yapmaya falan başladı. ilişki durumuna gelince çok sık olmasa da haftada bir falan oluyor. ay utandım valla bundan sonra da nasıl olur bilmem ama dediğim gibi düzeldi zamanla.
yeni mi evlisiniz?ilgilenecek oratk şeyler bulsanız. mesela ben oturup kocamla maç izliyorum o da benimle dizi izlemeye başladı. bilgisayarı açarsak da birlikte balkıyoruz. zaten genelde gazete okuyoruz ya da face'e giriyoruz. bu durumu konuştun mu onunla? belki anlatınca daha anlayışlı davranır. çünkü ben kendiimi ifade edemiyodum aşime. kendi içimde kızıp kızıp ona söylemiyodum. ona kızdığımı bile anlamıyordu. oda normal sanıyordu herhalde. sonra tepem attı patlamaya başladım.

ben vitamın kan hapı kalsıyum hıc bırını kullanmıyorum:)

ben de hepsini kullanıyorum

ya yemek yerken feci zıplıyo bu ikizler
daha kana karışmadan nasıl hareketlendiriyo yediklerim aklım almıyo
sanırım ağzımdan mideme yemekler pat pat düşünce noluyo leeyynn diyolar

nikahta keramet vardır derler ama asıl keramet bebekte sanırım

merhaba kızlar..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..
akillibidik özel mesajımda sorun var sanırım mesaj yazamadım,burdan ulaşayım dedim

ben bahsettiğin diğer modeli bilmiyorum canım..ı move serisinde hoşuma giden özellikler
uzun süre kullanmaya müsait olması..çok ufak olmadığı için rahatlıkla uzun süre kullanılabilir
kumaş kalitesi diğer ürünlere göre daha kaliteli
360 derece dönüyor olması da kullanım kolaylığı sağlayacaktır diye düşünüyorum

şimdiden güle güle kullansınlar kuzucukların..
iyi günler hepinize

olleyyy çok teşekkürler
inşallah siz de güzel günlerde kullanın i move'unuzu
önce sana sonra da bize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah vakt-i zamanında

kız ne aldın..................

life 84 mart annesi olacak inşallah
i move almış bebeğine ben de i move'yi araştırıken karşılaştım life84 ile
yorumlarını sordum o da buradan yazmış..sağolsun
Daha alınmış bişey yok içime iyice sinmesini bekliyorum:)

Son düzenleme:

tamam o ne i move ne yani :)

o zaman bu eşinin yapısı canım senin
sevgililik dönemi yaşadınız mı bilmiyorum ama eğer yaşadıysanız o zaman da mı böyleydi?

aslında değildi 6 ay bir sevgililk dönemi geçridik

Allah Allah neden acaba kendisiyle konuştunuz mu bu durumu...

hiç fırsat vermiyor konuşuncada haklısın dikkat ederim diyor düzelen bişi yok maalesef.

18 ay oldu evleneli 9 ay nişanlı kaldım evet ilgisizliğine alıştım ama hiçbir erkek yatak konusunu atlamaz bence yanındaki eşi çok çirkein olsada onu aldatsada öyle değil mi?
antidepresan kullanıyor onların arkasına sığınıyor aslında onları kullanacak bir durumu yok panikatak teşhisi var ama bence çok sağlıklı her 6 ayda bir check up yaptryor kendine bişi çıkmıyor kendiyle çok ilgili ben çok ihmal ediliyorum.
düzelsin diye bekliyorum psikolog bilr teklif ettim kabul etti ama sadece kendisi konuştu çıktı çift görüşme istememiş bnmle ilgilide bişi anlatmamış daha ne diyim bilemiyorum çok biriktrdiğim şeyler var mesaj talı 1 saatten fazla oldu 2 kere aradı açmadım gei dönmedi mesaj bile yazmadı bu kadar önemliyim ben.yaşı büyük olsun kıymet bilir dedik olmadı 10 yaş var aramızda birde

Canım senin yaşadıkların normal değil kesinlikle ters giden birşey olmalı. Flört döneminde nasıldınız hep böyle miydiniz?
Öncelikle eşini karşına alıp açık açık konuşmalısın sakın içine atma kendi kendine alıp verme kendini yormaktan başka birşey yapmazsın.

Yani fikrimi açıkça belirtip canını sıkmak istemem ama bir erkek eşine karşı son derece ilgisizse bunun bir kaç nedeni olabilir

Ya eşine olan ilgisi azalmıştır
Ya başka birine ilgi duymaya başlamıştır
Ya eşin hal ve hareketleri kişisel bakım vs hoşuna gitmediği için kendi kendine soğumaya başlamıştır.
Ya da Gay dir.

Bunların hepsi bir ihtimal sakın kesinlikle budur demiyorum ama çevremde bu tarz şeyleri görüyorum ve duyuyorum genelde bu nedenlerden dolayı yaşanıyor...

Evlilik flörtte ya da başka bir şeye benzemiyor biraz çaba gerekiyor inş. eşinle bu sorunu aşarsın güzel haberler alırız senden canım..

çok açık yorumun için tşk ederim bende zaten bunların hepsini düşündüğüm için bunalımdayım herşey olabilir ben temiz bir insanım onun pisliğinide ben temizliyorum her istediğim oluyor çocuk yapmakta biraz sıkıntı çektim ama rabbim yüzüme baktı 1 ilşkide hemn hamile kaldım çok şükür ynızlığımı sona erdirecek mutluluk kaynanğım beni çok sevdiğini söylüyor çok terkettim onu bin pişman geldi ne biliyimmmm

iyice bunalıma girdim çok mu çirkinim söyleyinde değiştiriyim kendimi değişiklik yapıyım formül deniyim

Eklentiler

• $41141_1352068093026_1571105883_30731118_1023112_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 53

ben böle düşünmüyrum aslında en başından beri böle diyosun cnmm ozmn huyu suyu alışık oldukları bellli yani sonradan değişmiş olsa bnde öle düşünürüm
şuara hamileliğimizin wermiş olduu bi baskıda war üzerimizde her zmn işten snr gelip uzanan kocam buaralar ban ilgisiz geliyo sanki artık bni beğenmiyo gibi geliyo snr abarttımı farkediyorum
kndini bu konuda üzme bnce cnm eşinin huyu bu demekki cinselliğe gelincede haftada 1 10 da bir birlikte olan okdr çok çift warki ne kendi canını nede bebeğini üz derim ben....

Hayatım ben insanların çok fazla değişeceğine inanmıyorum. Çok çok iyi düşün bazı şeyler için geç kalma.
Allah bebeğinide sana bağışlasın canım. Cinsiyeti nedir?

Canım üzülüyorsun biliyorum ama dert etmemeye çalış. Her erkek aynı olmuyor maalesef. Yani biz ne kadar erkekleri cinselliğe düşkün olarak düşünsek de onlar da bazen başka duygulara sahip olabiliyorlar. Bence üstüne gitmekle daha kötü sonuçlanabilir. Senden 10 yaş büyükmüş senin gibi olamaz demektir bu. Üstüne üstlük kullandığı ilaçlar hakkında haklı olabilir. Düşünsene eve gelir gelmez bile uykuya dalıyormuş. Seni anlıyorum genç bi kadınsın ve ilgi istiyorsun. Umarım en kısa zamanda düzelir herşey.

iyice bunalıma girdim çok mu çirkinim söyleyinde değiştiriyim kendimi değişiklik yapıyım formül deniyim

cardelen anlaşıldı hormonlar tavan yaptı sende!
bence alınganlık yapıyorsun.. ama bazı erkekler sevgisini göstermekte güçlük çekebiliyo
işte çok yoruluyor olabilir..ilaçların etkisi olabilir.. hem ilaç kullanıyorsa zaten ruh sağlığı iyi değil..alınıp kendini ve kocanı üzmek yerine ona daha çok destek ol ki bu durumdan kurtulsun.. eminim daha iyi olur ilişkiniz de

cinselliğe gelince işten gelince koltukta uyuyup eşiyle vakit geçirmeyen bir erkek gece de bi zahmet dokunmasın eşine zaten
o zaman eşini sadece cinsel meta olarak görüyor olur ve bence cinsellik olmaması bu durumdan daha iyidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…