- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.221
çok açık yorumun için tşk ederim bende zaten bunların hepsini düşündüğüm için bunalımdayım herşey olabilir ben temiz bir insanım onun pisliğinide ben temizliyorum her istediğim oluyor çocuk yapmakta biraz sıkıntı çektim ama rabbim yüzüme baktı 1 ilşkide hemn hamile kaldım çok şükür ynızlığımı sona erdirecek mutluluk kaynanğım beni çok sevdiğini söylüyor çok terkettim onu bin pişman geldi ne biliyimmmm
Hayatım ben insanların çok fazla değişeceğine inanmıyorum. Çok çok iyi düşün bazı şeyler için geç kalma.
Allah bebeğinide sana bağışlasın canım. Cinsiyeti nedir?
çocuk kararını birlikte aldınız büyük ihtimalle..
nasıl hamileliğinle ilgili mi???
ne bileyim işte hamilelikle ilgili seninle konuşuyormu?
bebek nasıl.kızımız büyük hiç tekme attımı falan diye sorular soruyormu??
bebek konusunda hevesli mi ilgisizmi acaba???
belki hamilesin diye biraz uzak kalmış olabilir mi???
bazı erkekler hamileyken korkuyorlar ilşkiyle bebeğe zarar veririm diye....
inşallah herşey hamilelikten sonra düzelir....
bebeğiniz evinize kat kat mutluluk getirir...
cardeleens çok çok güzelsin yemin ederim teselli için demiyorum ayet zarif ve bakımlısınn
ama dediğim gibi bu sıralar bnde kndimi senin gibi hissediyorum kilo aldım çirkin oldun kocam bn,i eskisi gibi sewmiyo diye kndi kndimi yicem
cardeleens çok çok güzelsin yemin ederim teselli için demiyorum ayet zarif ve bakımlısınn
ama dediğim gibi bu sıralar bnde kndimi senin gibi hissediyorum kilo aldım çirkin oldun kocam bn,i eskisi gibi sewmiyo diye kndi kndimi yicem
o kiloların güzeller güzeli bir sebebi var
benimkilerin 2 sebebi var (dün itibariyle 10 kilo aldığım tescillendiği için.. 400 grlık 2 bebenin arkasına sığınıyorum)
canımmm çok sğoll artık aynaya bile bakmıyorum belki dediğin gibi hamilelikte daha duyarlı oldum galiba amannn der geçerdim mesela ben herşeye o kaybeder derdim içerler oldum umrım geçicidir
selamünaleyküm kızlar nasılsınız eşim işten gelecek çıkıcam selam verip çıkayım dedim
Canım üzülüyorsun biliyorum ama dert etmemeye çalış. Her erkek aynı olmuyor maalesef. Yani biz ne kadar erkekleri cinselliğe düşkün olarak düşünsek de onlar da bazen başka duygulara sahip olabiliyorlar. Bence üstüne gitmekle daha kötü sonuçlanabilir. Senden 10 yaş büyükmüş senin gibi olamaz demektir bu. Üstüne üstlük kullandığı ilaçlar hakkında haklı olabilir. Düşünsene eve gelir gelmez bile uykuya dalıyormuş. Seni anlıyorum genç bi kadınsın ve ilgi istiyorsun. Umarım en kısa zamanda düzelir herşey.
cardelen anlaşıldı hormonlar tavan yaptı sende!
bence alınganlık yapıyorsun.. ama bazı erkekler sevgisini göstermekte güçlük çekebiliyo
işte çok yoruluyor olabilir..ilaçların etkisi olabilir.. hem ilaç kullanıyorsa zaten ruh sağlığı iyi değil..alınıp kendini ve kocanı üzmek yerine ona daha çok destek ol ki bu durumdan kurtulsun.. eminim daha iyi olur ilişkiniz de
cinselliğe gelince işten gelince koltukta uyuyup eşiyle vakit geçirmeyen bir erkek gece de bi zahmet dokunmasın eşine zaten
o zaman eşini sadece cinsel meta olarak görüyor olur ve bence cinsellik olmaması bu durumdan daha iyidir.
bebek nasıl.kızımız bugün hiç tekme attımı falan diye sorular soruyormu??
bebek nasıl.kızımız bugün hiç tekme attımı falan diye sorular soruyormu??
cardelen anlaşıldı hormonlar tavan yaptı sende!
bence alınganlık yapıyorsun.. ama bazı erkekler sevgisini göstermekte güçlük çekebiliyo
işte çok yoruluyor olabilir..ilaçların etkisi olabilir.. hem ilaç kullanıyorsa zaten ruh sağlığı iyi değil..alınıp kendini ve kocanı üzmek yerine ona daha çok destek ol ki bu durumdan kurtulsun.. eminim daha iyi olur ilişkiniz de
cinselliğe gelince işten gelince koltukta uyuyup eşiyle vakit geçirmeyen bir erkek gece de bi zahmet dokunmasın eşine zaten
o zaman eşini sadece cinsel meta olarak görüyor olur ve bence cinsellik olmaması bu durumdan daha iyidir.
selam anneler
Ben yine ögle uykusundan kalktim ya :26: Cocuklar gibi ihtiyacim oluyor uykuya yoksa basim agriyor. Suan mayismis durumdayim. Kendime gelemeden buraya daldim
Bebisimin halisi geldi ,onu yikamaya gitcem.üseniyorum :26:
geçici geçicii hiç mrk etme cnmm hele bi kızın gelsin onun telaşına dalıp sen busefer kocanla ilgilenemiceksin ozmnda o sana kızacak
nasıl kurutacaksın o havada koca halıyı
sürünsünnnnnnnnnnnnnnnnn hıhıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?