2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cardeleens çok çok güzelsin yemin ederim teselli için demiyorum ayet zarif ve bakımlısınn

ama dediğim gibi bu sıralar bnde kndimi senin gibi hissediyorum kilo aldım çirkin oldun kocam bn,i eskisi gibi sewmiyo diye kndi kndimi yicem

çocuk kararını birlikte aldınız büyük ihtimalle..
nasıl hamileliğinle ilgili mi???
ne bileyim işte hamilelikle ilgili seninle konuşuyormu?
bebek nasıl.kızımız bugün hiç tekme attımı falan diye sorular soruyormu??
bebek konusunda hevesli mi ilgisizmi acaba???
belki hamilesin diye biraz uzak kalmış olabilir mi???
bazı erkekler hamileyken korkuyorlar ilşkiyle bebeğe zarar veririm diye....
inşallah herşey hamilelikten sonra düzelir....
bebeğiniz evinize kat kat mutluluk getirir...

Son düzenleme:

ewet cnmm aynen katılıyorum eşim bnden kaçıyo artık yanaştığımdada korkuyorum cnmm diyo bide bzm bi kaybımız olduu için artık hepten koptuk ama napalım bebeler sağlıkla gelsinde snr düzelir işlhh

o kiloların güzeller güzeli bir sebebi var
benimkilerin 2 sebebi var (dün itibariyle 10 kilo aldığım tescillendiği için.. 400 grlık 2 bebenin arkasına sığınıyorum)

canımmm çok sğoll artık aynaya bile bakmıyorum belki dediğin gibi hamilelikte daha duyarlı oldum galiba amannn der geçerdim mesela ben herşeye o kaybeder derdim içerler oldum umrım geçicidir

o kiloların güzeller güzeli bir sebebi var
benimkilerin 2 sebebi var (dün itibariyle 10 kilo aldığım tescillendiği için.. 400 grlık 2 bebenin arkasına sığınıyorum)

ewet cnmm ayneen oyzden kndimi teselli ediyorum bnde 13 kilo aldım toplamda hem bnm senin gibi 2 değil tek bebiş sen gene iisin :))

cardelens canım üzülme diycem ama zor bir durum. hepimiz zaman zaman birşeylere sinir oluyoruz. bence eşin antidepresan ilaçları alıyor ya o ilaçlar uyku ve de hissiz yapıyor diye biliyorum. yani okadar ilaçlık durumu da yok diyorsun. doktoruyla konuşsan bıraktırsan bu ilaçları. sen çok güzel bir kızsın... asla kendini çirkin görme. Allah yardımcın olsun. peki bebeğinizle ilgisi nasıl karnına dokunup konuşuyormu, heycanlımı bunlar nasıl

selamünaleyküm kızlar nasılsınız eşim işten gelecek çıkıcam selam verip çıkayım dedim

canımmm çok sğoll artık aynaya bile bakmıyorum belki dediğin gibi hamilelikte daha duyarlı oldum galiba amannn der geçerdim mesela ben herşeye o kaybeder derdim içerler oldum umrım geçicidir

geçici geçicii hiç mrk etme cnmm hele bi kızın gelsin onun telaşına dalıp sen busefer kocanla ilgilenemiceksin ozmnda o sana kızacak

Selam anneler
Ben yine ögle uykusundan kalktim ya :26: Cocuklar gibi ihtiyacim oluyor uykuya yoksa basim agriyor. Suan mayismis durumdayim. Kendime gelemeden buraya daldim
Bebisimin halisi geldi ,onu yikamaya gitcem.Üseniyorum :26:

offff topiği kendi sorunlarımla kitledim yaa herkeste sorunlar var tabi ama paylaşcak kimsem yok kızlar kusura bakmayın 25 kişi olmuşuz birde hadi kapatalım konuyu..bebişlerimizi konuşalım sabah tekmeliyordu şimdi tık yokk

hem hülya'ya hem de akıllıbıdık'a sonuna kadar katılıyorum. doktorumuz ilişki serbest dediği halde benim eşim de bebğe zarar veririz diye korkuyor.artık gayet seviyeli bir arkadaşlık ilişkisi yaşıyoruz eşimle.ayrıca cardelen çirkin falan değilsin aksine bence hamilelik her kadının en güzel olduğu dönemdir.çünkü içinde bir can büyüyor.oyüzden ne aldığın kiloları tak kafana ne de eşinin uzak duruşunu.bebişiniz doğunca herşey yoluna girer inşallah.

selam anneler
Ben yine ögle uykusundan kalktim ya :26: Cocuklar gibi ihtiyacim oluyor uykuya yoksa basim agriyor. Suan mayismis durumdayim. Kendime gelemeden buraya daldim
Bebisimin halisi geldi ,onu yikamaya gitcem.üseniyorum :26:

nasıl kurutacaksın o havada koca halıyı

bu topiği ve buradaki annişleri ben çok seviyorum.çünkü yeri geliyor en yakınına anlatamadığın bişeyi buarada anlatarak hem rahatlıyorsun hem de herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…