2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

zaytinyağının tüylenme yaptığını duymadım ben hiç
sen yine de dene istersen zannetmiyorum bişey yapacağını
lansinoh dediğin krem galiba mor beyaz sanırım
ablam memnun kalmıştı ama bilemiyorum
doktoruna sor bakalım ama en iyisi zeytinyağı bence şimdilik

iiyiz canım sen nasılsın?hava nasıl oralarda?

Iyiyim bende canim,mide yanmam var biraz.
2 gundur ilkbahar havasi gibi Özlemisim günesi. Insanin ici aciliyor Ama yalanci günes
Esim isten gelcek diye yemek yaptim ama gece 12 e kadar uzamis isi

Istanbulda miydin sen?

Markafonide 3K kids halilara bayildim, odayi ne rnk yapcagima karar veremedigim icin almiyorum.
Kocama gosterdim o da bayildi, kampanya bitmeden almam lazim.
Yarin su oda takiminin siparisini vericez, insallah kampanya hemen bitmiyordur.
Tablet bilgisayarda mobil markafoni gosteriyor, kampanya bitimleri gorulmuyor.

Aklim fikrim alisveriste yani annecikler

Iyiyim bende canim,mide yanmam var biraz.
2 gundur ilkbahar havasi gibi Özlemisim günesi. Insanin ici aciliyor Ama yalanci günes
Esim isten gelcek diye yemek yaptim ama gece 12 e kadar uzamis isi

Istanbulda miydin sen?

hı hı istanbuldayım,benim de kalçalarım acıyo özellikle sol taraf sürekli üzerine yatmaktanburası buzzzz gibi güneşi özledim.

Insan bi süre sonra skliyor Ben skldim daha dogrusu

hı hı istanbuldayım,benim de kalçalarım acıyo özellikle sol taraf sürekli üzerine yatmaktanburası buzzzz gibi güneşi özledim.

Kalk az dolas kiz Yoksa doktor yatmalimisin dedi? Riskli bir durum mu var (Allah korusun).
Valla öyle pek isitmasada günesi görmek bile insanin icini aciyor ya
Gerci bizim burasi ile Istanbul havasi cok benziyor birbirine.Burda kal kalmadi eridi cok sukur

yok aslında tüm gün ayaktayım,sabah seminerim vardı.öğleden sonra iş,şimdi oturuyorum işte..1 de uyuyorum 9da uyanıyorum. çok kilo da almadım hani 5 kilo aldım ama

iyi akşamlar annişler bugün kızım beni çok korkuttu dün akşamdan beri hareketlerini hissedemiyordum bugün öğleden sonra bi korkuyla sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarını dinledi aleti göbeğime koyar koymaz tık tık tık diye kalp atışlarını duyduk çok şükür dedim ya ama çok korktum bişey oldu diye yarında 3boyutluya girecem bide şeker yüklemesi var inşlh bi sorun çıkmaz

yok aslında tüm gün ayaktayım,sabah seminerim vardı.öğleden sonra iş,şimdi oturuyorum işte..1 de uyuyorum 9da uyanıyorum. çok kilo da almadım hani 5 kilo aldım ama

5 kilo ya mi agliyorsun
Belkide ayakda cok kaldigindandir aslinda agri,yatmakdan degilde..Ben ise giderken hergun agrim oluyordu. Surekli ayakdaydim.Evde yatip dinlensemde agriyordu. Haftanin 5-6 gunu calisiyordum,dinleneyim de gecsin agri gibi bir durum mumkun olmuyordu.

Iyi aksamlar
Gecmis olsun.Kac haftalik hamilesin? 24. haftadan sonra daha sIk hissetmeye baslaniyormus ama telas yapiyor yinede insan.
Insallah yarinde guzel haberler ile dönersin

ben de öyle 1 gün boş günüm,o da temizlikle ütüleyle geçiyor.bu hafta özellikle çok yoruldum belki ondandır.

herkese iyi akşamlar.
ayzan ve hmonglu gözünüz aydın. bebişleriniz iyiymiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
ben bugün kötü ve yorucu bi gün geçirdim. gece de hiç uyumadım. sersem gibiyim. bebeğimde canımın sıkkın olduğunu hissetti hiç tekmelemiyo bugün.

yalan dünyayı açtım
geçen bölüm süperdi bakalım bu nasıl
keyfimiz yerine gelsn

fena alerjim tuttu hapşurup duruyorum off

ben de öyle 1 gün boş günüm,o da temizlikle ütüleyle geçiyor.bu hafta özellikle çok yoruldum belki ondandır.
Belkide canim. Dikkat et kendine

Iyi aksamlar
Amin insallah. Bende geceleri uyuyamiyorum :44:

23 haftalık olduk inşallah herkes sağlıcakla kavuşur bebişlerine
Amin

iyi akşamlar kızlar ..bebişlerinize maşaallah..bir ben kaldım sanırım detaylıya giremeyen
çok merak ediyorum çok da özledim :))

Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…