2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de burayı ve sizleri seviyorum
mutluluğumuz daim olsun

Siz muhabbet ederken ben sürekli tikinitorummm
Sonum ne olcak merak ediyorum.Mide yanmam oldugu halde yiyorum

çok saol cnm.
neden , noldu ki. sıkma canını bak, bebik de üzülüyo sen üzülünce

ya ben de sürekli yemek istiyorum. yemekten kalktım. üstüne çikolata yedim. şimdi ne yesem diye düşünüyorum.

Benim midede yerde kalmadi
Meyve ye?
Ay ben cok skldim. Esimde evde yok. Yatakdan cikipda oturma odasina gidip tv mi izlesem diyorum. Ama dogru duzgun kanal da yok

çok saol cnm.
neden , noldu ki. sıkma canını bak, bebik de üzülüyo sen üzülünce

iş yerinde odamı değiştirdiler. arkadaşlarımdan ayrıldım ama işin garibi arkadaşlarım da çok üzülmedi gidişime. ya da ben öyle hissettim. alınganlığım üzerimde. yeni gelen bi kızla aynı odaya verdi sağolsun amirimiz. öyle uygun gördü. daha aday memurum ses de çıkartamadım. sadece bana değil iki arkadaşa daha aynısını yaptı. ister istemez canım sıkıldı. bi de oda taşınırken ordan oraya yoruldum. eve gelince düşündüm de hayırlısı buymuş. sağlık olsun. o oda ya da başkası fark yok da sadece arkadaşların sanki bu durumdan memnunmuş gibi olmaları canımı sıktı. neyse geçer 1-2 haftaya alıışırım..

iyi akşamlar kızlar...
gün boyu hiç uğrayamadım...okuldan çıktım direk annemlere geldim...uyumuşum,sonra kalktım...kız kardeşim de buradaydı eşi şehir dışında benimki de gececi,ikimizde burada kalacağız...dedik hep birlikte yemeğe gidelim,tıpkı bekarlık günlerimizde ki gibi...
az evvel geldik...
paşacanım bugün sağ tarafıma ayağını mı dayadı başını mı bilemiyorum ama orada bir ağırlık,sertlik hissediyorum...

sizler iyisiniz inşallah...benim de face im yok...sizlerle burada ben de gayet mutlu ve huzurluyum

iyi akşamlar cnm. ne güzel ailenle vakit geçirmişsin. benimkiler daha geçen hafta gitti. özledim şimdiden. benim de bazen karnımın sağ kısmında şişlik oluyo. oraya yaslanıyo mu ne yapıyo anlamadm. ne garip bişey bu hamilelik. içimizde bir mucize var. çok ilginç hissediyirum kendimi.

arkadaşlar benim bi kaç gündür moralim bozuk ya nedense hep ağlamak istiyorum eşim yok yanımda onunda özlemi var ama bilmiyorum hamileliktenmi oğlumda tekme atıyor ben ağlayınca sanki ağlama anne der gibi

tabi cnmmm...
iş yerinde bu tür değişiklikler can sıkıyo evet, hele iş ortamında arkadaşlıklar da ne iliim çok sağlam olmuyo genelde. tabi ki istisnalar vardır ama... zamanla geçer bence de cnm, sıkma canını sen.

ohh sefanız olsun...
biz de mutluyuz burda cnm, bi sorunumuz yok çooook şükür
ben burdan çok şey öğrendim valla, sanki etrafımda bir sürü hamile var gibi oluyo burdan böyle konuştukça.
annemlere vb hep diyorum mesela bi arkadaş şöle yapmış, bi arkadaşa dr bunu demiş.
onlar da diyodu senin amma çok hamile arkadaşın varmışşş

arkadaşlar benim bi kaç gündür moralim bozuk ya nedense hep ağlamak istiyorum eşim yok yanımda onunda özlemi var ama bilmiyorum hamileliktenmi oğlumda tekme atıyor ben ağlayınca sanki ağlama anne der gibi

hormonlarımız alt üst oldu. normaldir. baana da oluy sık sık. sonra bebişim tekmeliyo gülümsemeye başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…