- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.601
bne de hep burdan yazdım. face grubu olduğunu da geçen bi arkadaş yazmıştı ordan öğrendim. ben de katılayım dedim. ama iş karışıkmış. neyse ben de böyle iyiyim. vazgeçtim facebook grubundan falan. Allah!a şükür topiğimiz çok güzel. herkes uyumlu. sizi çok seviyorum ben ya. insan bazı şeyleri paylaşınca rahatlıyo.
kızlaz facebook da 2012 haziran annecikleri grubuna üye olan var mı?
herkese iyi akşamlar.
ayzan ve hmonglu gözünüz aydın. bebişleriniz iyiymiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
ben bugün kötü ve yorucu bi gün geçirdim. gece de hiç uyumadım. sersem gibiyim. bebeğimde canımın sıkkın olduğunu hissetti hiç tekmelemiyo bugün.
ben de burayı ve sizleri seviyorum
mutluluğumuz daim olsun
Siz muhabbet ederken ben sürekli tikinitorummm
Sonum ne olcak merak ediyorum.Mide yanmam oldugu halde yiyorum
ben de istek gönderdim grubaa
kızlar ben fariha yı izliyorum, başka izleyen yok mu ki?
ya ben de sürekli yemek istiyorum. yemekten kalktım. üstüne çikolata yedim. şimdi ne yesem diye düşünüyorum.
çok saol cnm.
neden , noldu ki. sıkma canını bak, bebik de üzülüyo sen üzülünce
iyi akşamlar kızlar...
gün boyu hiç uğrayamadım...okuldan çıktım direk annemlere geldim...uyumuşum,sonra kalktım...kız kardeşim de buradaydı eşi şehir dışında benimki de gececi,ikimizde burada kalacağız...dedik hep birlikte yemeğe gidelim,tıpkı bekarlık günlerimizde ki gibi...
az evvel geldik...
paşacanım bugün sağ tarafıma ayağını mı dayadı başını mı bilemiyorum ama orada bir ağırlık,sertlik hissediyorum...
sizler iyisiniz inşallah...benim de face im yok...sizlerle burada ben de gayet mutlu ve huzurluyum
selam kızlar nasılsınız?
iş yerinde odamı değiştirdiler. arkadaşlarımdan ayrıldım ama işin garibi arkadaşlarım da çok üzülmedi gidişime. ya da ben öyle hissettim. alınganlığım üzerimde. yeni gelen bi kızla aynı odaya verdi sağolsun amirimiz. öyle uygun gördü. daha aday memurum ses de çıkartamadım. sadece bana değil iki arkadaşa daha aynısını yaptı. ister istemez canım sıkıldı. bi de oda taşınırken ordan oraya yoruldum. eve gelince düşündüm de hayırlısı buymuş. sağlık olsun. o oda ya da başkası fark yok da sadece arkadaşların sanki bu durumdan memnunmuş gibi olmaları canımı sıktı. neyse geçer 1-2 haftaya alıışırım..
iyi akşamlar kızlar...
gün boyu hiç uğrayamadım...okuldan çıktım direk annemlere geldim...uyumuşum,sonra kalktım...kız kardeşim de buradaydı eşi şehir dışında benimki de gececi,ikimizde burada kalacağız...dedik hep birlikte yemeğe gidelim,tıpkı bekarlık günlerimizde ki gibi...
az evvel geldik...
paşacanım bugün sağ tarafıma ayağını mı dayadı başını mı bilemiyorum ama orada bir ağırlık,sertlik hissediyorum...
sizler iyisiniz inşallah...benim de face im yok...sizlerle burada ben de gayet mutlu ve huzurluyum
arkadaşlar benim bi kaç gündür moralim bozuk ya nedense hep ağlamak istiyorum eşim yok yanımda onunda özlemi var ama bilmiyorum hamileliktenmi oğlumda tekme atıyor ben ağlayınca sanki ağlama anne der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?