2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

o grup bizim eski haziran annelerinin grubu mu?
onlarsa eğer onlar kızgınlar bize üyeliğimizi iptal ettirmedik diye
kabul edeceklerini sanmam

biz ne yaptık ki? ben eski grubun niye kapandığını bile anlamadım. o zamanlar çok girmiyodum da zaten. kabul edilmezsek de sorun değil. burada yazışıyoruz ne güzel. ben belki orda olanlar varsa daha yakından tanırız birbirimizi diye katılmak istemiştim.

ben de olaydan sonraki gün okumuştum topiği
eski facebook haziran annelerini kazen kapatmış galiba oraya ilgilenecek bulamadığı için
burda da onla ilgili tartışmalar olmuş vs
tartışmaya dahil olanlar ve facebook grubunda olanların bir kısmı ya yasaklandı ya da üyeliğini iptal ettirdiler
o topikte bikaç kişi bizim hala sitede devam ediyor olmamıza karşı sitemlerini biraz da ağır dille dile getirmişlerdi ordan biliyorum
ama benim facebookum bile yok, ve burda olmayı seviyorum ne yapayım
ki mevzuyu bile bilmiyorum, sonradan okudum, olayın içinde olmadığım için haklı haksız yorumu da yapamam ki

tatlım gruba eklendim :) senide eklemişlerdir :) bir bak istersen
haber edeyim dedim :)

bne de hep burdan yazdım. face grubu olduğunu da geçen bi arkadaş yazmıştı ordan öğrendim. ben de katılayım dedim. ama iş karışıkmış. neyse ben de böyle iyiyim. vazgeçtim facebook grubundan falan. Allah!a şükür topiğimiz çok güzel. herkes uyumlu. sizi çok seviyorum ben ya. insan bazı şeyleri paylaşınca rahatlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…