- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.621
tabi cnmmm...
iş yerinde bu tür değişiklikler can sıkıyo evet, hele iş ortamında arkadaşlıklar da ne iliim çok sağlam olmuyo genelde. tabi ki istisnalar vardır ama... zamanla geçer bence de cnm, sıkma canını sen.
ohh sefanız olsun...
biz de mutluyuz burda cnm, bi sorunumuz yok çooook şükür
ben burdan çok şey öğrendim valla, sanki etrafımda bir sürü hamile var gibi oluyo burdan böyle konuştukça.
annemlere vb hep diyorum mesela bi arkadaş şöle yapmış, bi arkadaşa dr bunu demiş.
onlar da diyodu senin amma çok hamile arkadaşın varmışşş
ben kötü bir güün ardından moralimi toparladım. iyiyim Allah'a şükür. bi haftadır eşim yoktu. o da geldi bugün. daha bi iyiyim. ama yorgunluktan uyudu yemekten sonra zavallım. sen nasılsın?
gözün aydın canım.ben de iyiyim.benim eşim de bugün çok yorulmuş garibim televizyonun karşısında uyudu kaldı ben de sizlere bir bakayım dedim :)
gözün aydın canım.ben de iyiyim.benim eşim de bugün çok yorulmuş garibim televizyonun karşısında uyudu kaldı ben de sizlere bir bakayım dedim :)
iyi akşamlar cnm. ne güzel ailenle vakit geçirmişsin. benimkiler daha geçen hafta gitti. özledim şimdiden. benim de bazen karnımın sağ kısmında şişlik oluyo. oraya yaslanıyo mu ne yapıyo anlamadm. ne garip bişey bu hamilelik. içimizde bir mucize var. çok ilginç hissediyirum kendimi.
arkadaşlar benim bi kaç gündür moralim bozuk ya nedense hep ağlamak istiyorum eşim yok yanımda onunda özlemi var ama bilmiyorum hamileliktenmi oğlumda tekme atıyor ben ağlayınca sanki ağlama anne der gibi
ohh sefanız olsun...
biz de mutluyuz burda cnm, bi sorunumuz yok çooook şükür
ben burdan çok şey öğrendim valla, sanki etrafımda bir sürü hamile var gibi oluyo burdan böyle konuştukça.
annemlere vb hep diyorum mesela bi arkadaş şöle yapmış, bi arkadaşa dr bunu demiş.
onlar da diyodu senin amma çok hamile arkadaşın varmışşş
daha iş yerindeymişşşşş
hep böyle geç mi geliyor?eğer öyleyse Allah yardımcın olsun canım.benim kocişcan toplantısı olduğun da geç geliyor da sıkıntıdan bayılıyorum :S
hep böyle geç geliyor cnm maalesef(
keşke benimkide geç gelsede gelse yeterki gelse
ay deme böle ağlarım bakkkkkkk
bugün benim ağlama günüm
siz ağlamayın ben sizin yerinizede ağlarım
niye ağlıyosunuz ki kızlar. ağlamayın ya. zaten duygusalım ben de bugün. ben de başlarım bakın.
niye ağlıyosunuz ki kızlar. ağlamayın ya. zaten duygusalım ben de bugün. ben de başlarım bakın.
slm aniişler ii akşamlr ne bu böle ağlama günü mü bugun ağlıyosunuz noldu ya önemli bişey yok demi kızlr
bugün benim ağlama günüm
siz ağlamayın ben sizin yerinizede ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?