2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

alışcaz herhalde insanları çok fazla umursamadan yaşamaya. eve gelince düzeldi moraim. tek sıkıntım o olsun dedim. o da geçer nasılsa.

buarada beişlerin boylarından bahsedilmiş.benim oğluşumun da boyu 30 cm.doktor 30 cm dedi.fl yi 7yle çarpınca da 301 çıkıyor.

ben kötü bir güün ardından moralimi toparladım. iyiyim Allah'a şükür. bi haftadır eşim yoktu. o da geldi bugün. daha bi iyiyim. ama yorgunluktan uyudu yemekten sonra zavallım. sen nasılsın?

gözün aydın canım.ben de iyiyim.benim eşim de bugün çok yorulmuş garibim televizyonun karşısında uyudu kaldı ben de sizlere bir bakayım dedim :)

herhalde bir taraflarını yaslıyorlar artık nereleri bilmem dediğin gibi mucize bu canım...

arkadaşlar benim bi kaç gündür moralim bozuk ya nedense hep ağlamak istiyorum eşim yok yanımda onunda özlemi var ama bilmiyorum hamileliktenmi oğlumda tekme atıyor ben ağlayınca sanki ağlama anne der gibi

tatlım...bu dönemimiz en hassas olduğumuz zamanlar...çocuklar duymasın da bile ağlayabiliyorsam sözün bittiği yerdeyiz...
sıkma canını atlatacağız elbet...

aynennnnn,az evvel anneme diyorum arkadaşın biri ayrıntılıya girmiş ama devlette,kıza doğru düzgün kağıt vermemişler falan anlatıyorum...hiç aklımıza gelmeyecek şeyleri birbirimize hatırlatıyoruz hatta burada...

bugün benim ağlama günüm
siz ağlamayın ben sizin yerinizede ağlarım

niye ağlıyosunuz ki kızlar. ağlamayın ya. zaten duygusalım ben de bugün. ben de başlarım bakın.

aaa kızlar niye ağlıyosunuz?topluca ağlama seansı yapcaz galiba burda.bende son günlerde ota çöpe ağlıyorum zaten :S ağlayıp da üzmeyin bakiim bebişlerinizi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…