- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.821
cnm bu prima nın ılk hedıyem kutusunda hedıye olarak geldı bana..sıze gelmedı mı?
tupperwavein kabı gelmedi mi?
bize de onlar geldi bir de üstüne tupperin kabı
ben onu emzik kutusu olarak kullanıcam mesela
ilk gönderilenlerde zıbın pijama takımı vs vardı
ama bende de yoktu onlar
Tupperware - ÇOCUK SERİSİ - ÜRÜNLER - ÜRÜNLER işte şu 2li varya o çıktı bana:)40 tl imiş.
KIZLAR bence primadan şaaşmayın bebek bezınde.1 kere mecburen huggıes aldım aylarca bıtmedı çok sert kese kağıdı gıbı.
aranızda şeker yü,klşemesi yaptıran var mı?ben 23+3 üm yarın sağlık ocağına gıdıcektım doktorumu areadım gıtme dedı.24.haftanın bıtmesi gerekıyomuş şeker yuklemesı yapılması için.
KIZLAR bence primadan şaaşmayın bebek bezınde.1 kere mecburen huggıes aldım aylarca bıtmedı çok sert kese kağıdı gıbı.
aranızda şeker yü,klşemesi yaptıran var mı?ben 23+3 üm yarın sağlık ocağına gıdıcektım doktorumu areadım gıtme dedı.24.haftanın bıtmesi gerekıyomuş şeker yuklemesı yapılması için.
benimki ondan küçük bi emzik sığacak kadar küçük bişi :) ya kızlar dün ve bugün bana hiç durmadan kramplar giriyor kramp girdiğinde midem ya da karnım ağrıyor.Allah göstermesin erken doğum yapacak gibi oluyorum.Allah korusun hazirandan önce gelmesin kuzum.sebebini bilen varmı? ya da bana da giriyo diyen varmı?
saçma olacak ama bana da bişeyler oluo ne oluyo anlmıyorummidem bulanıyor ve yan taraflarıma doğru kasılma mı sancı mı anlamıyorum pek,2 gündür yapıyo biraz sürüyo geçiyo..umarım kzuularımız zamanında sağlıkla gelir:)bugün pançodan çok güzel cici aldım kuşuma bakıp bakıp duruyorum,geçsin şu 17 hafta:)
Kizlar ekimde antalya nasil olur?
Biz inatla tatile gitmeyi planliyoruz ama bebis uc ayi tamamlasin, okullar acilsin falan.
kızlar benim geçen hafta ayrıntı ultrasondan bebişime bakıldı amma o ultrason renkli değildi şimdi çok tereddütte kaldım acaba başka bir yere daha baktırsam mı? lütfen yardımcı olur musunuz:26::26:
hayatım kadın doğum uzmanları bebeğe ultrasondan bakar asıl uzmanlıkları olmadığı için 2.düzey ultrasona bakan radyoloji uzmanına yollarlar o da bakar eğer bir problem varsa renkli ultrasona bakan bi uzmana gönderir.bi sorun görmemiş ki göndermemiş.ha kalbinde böbreğinde Allah göstermesin bişi görseydi zaten seni yönlendirirdi.bende 2.düzey ultrasona girdim renkliye girmedim gerekte duymuyorum.çok pahalı çünkü ayrıca renkli ultrasonun diğer amacı da bebeği daha net görebilmek hani kime benzediğini bile anlıyosun o açıdan.umarım anlatabildim
sağol cnm anladım ama ne bileyim etrafımdaki bazı kişiler neden renkli ultrasona gitmedin gibi bişeyler söyleyince acaba dedim. onlar direkt renkli ultrasona gitmişler o yüzden acaba çok mu farklı diye düşündüm...
ben antalyada yaşıyorum.ekimde gayet güzel rahatlıkla terlemeden gezersin ama denize falan girilmez.denize giricem güneşlenicem dersen ekim ayı pek ideal değil
Cok tesekkurler yanitladigin icin. Eylul basinda gelicez o zaman mecburen, Antalyanin denizini pek sevmiyorum ama otelleri iyi oluor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?