2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canım ben perşembe günü 24+3 de yaptırdım, doktorum 75 gr glikoz istediği için açlık,birinci saat ve ikinci saat olmak üzere toplamda 3 kez kan verdim;
Açlık : 70
1. Saat :87
2. Saat :67 çıktı tabloda 140 altı olması gerekiyordu. Doktoruma danışmadım ama sonuçlar iyi gibi.

sağ ol canım:)ben alıyorum da hep çıt çıtlı badi alıyorum,3 6 ay için..bir hastane çıkışı bir zıbın takımı aldım.

Annişler nasılsınız?.kızıma almayı düşündüğüm beşik,sizce nasıl?.

Eki Görüntüle 350440

resimde güzel yalnız mobilyanın sunta mı mdf mi olduğunu da görebiliyo musun? bide resimlerde bunları sanki lakeymiş gibi parlak çekiyorlar geldiğinde bi bakıyosun pat pis bi gri.en iyisi gözünün gördüğünü almak ama model güzel.benimki de buna benzer bişi.ne kadarmış bu arada?

Annişler nasılsınız?.kızıma almayı düşündüğüm beşik,sizce nasıl?.

canım çok güzell iyi günlerde kullansın meleğin.

Eki Görüntüle 350440

son üç aya giriyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tehlikeeeee

aaaa öylemi oluyor, gerçi benim yaklaşık iki haftam var son üç aya girmeye. tabiki yırttım saymıorum:)) ya olsun ben genede sabırsızlıkla bekliyorum geçsin zaman diye. bebeğimi çok merak ediyorum. babasına benzer inş.:))

bu arada herkese mrb. iydir herkes inş.

İstanbuldan gelicez, daha once belekte tatil yapmistik. Mayista balayi icin gelmistik, deniz cok kotuydu, o zaman bize kemer daha iyidir demislerdi

kemerin denizi çok derin bi de her yer üstsüzlerle dolu eşini kıskanmıyorsan olur :) ben istanbulda otursam kesinlikle antalyaya tatile gitmem bodrum varken.

sağlık ocakları şeker yükleme testi yapıyor mu ki?
bizim sağlık ocağı yaptı canım 24.haftamda yapıldı 50mg şeker yüklemesi yapıdı sonuçlar çok şükür güzel çıktı

Kizlar ekimde antalya nasil olur?
Biz inatla tatile gitmeyi planliyoruz ama bebis uc ayi tamamlasin, okullar acilsin falan.

bizde aynı canım yıllık iznimiz eylül ayında antalyaya gitmeyi düşünüyoruz biraz tedirginim bebişle nasıl olur diye ama iyi geleceğini düşünüyorum doğumdan ne kadar sonra denize girilir acaba enfeksiyon açısından

sağ ol canım:)ben alıyorum da hep çıt çıtlı badi alıyorum,3 6 ay için..bir hastane çıkışı bir zıbın takımı aldım.

Ben yeni dogan bebege ne giydirilmesi gerektigini hala anlamadim, kayinvalideyle havuzlu hana gidicez gelecek ay orda ogrnicem herhalde.
Zibin ne ise yariyor, bebisi niye kat kat giydirmemiz gerekiyor. Bir badi giydirip kundak yapsam olmuyor mu?
İlk uc ay kundakta bebek kendini anne rahminde hissediyorms, sarilip sarmalanmak guven veriyormus.
Temmuzda agustosta ben bu cocuga ne giydiriyim bilemedim ki, pisecek sicaktan zavallim.

iyiymiş ya benim bağlı olduğum sağlık ocağında yapılmıyor.bu arada seni yakalamışken sorayım.bu sen uyu annecim babam baksın işi ne yazan badilerin varya onları nerden aldın?

cidden tehlikeee:26: bütün sıkıntılar geri gelcekmiş gebeliğin balayı ikinci üçay oluyormuş ilk ve sonuncu 3 aylar sıkıntılıymışş:18::18:

son 3 ay ne gibi sıkıntılar olacakmış tehlikeli olan nedir? ayrıca aganigi son 3 ay yasakmıymış :)

Mavi bayrakli denizden mikrop kapilmaz, ama havuzdan kapilir
Logusalik 40 gunmus, sonra regli oluyorsun ve hersey serbest. Eylulde bizimki 2,5 belki 3 aylik olcak. Aglamali sizlamali devir bitiyor, tatil iyi gelir hepimize

Mavi bayrakli denizden mikrop kapilmaz, ama havuzdan kapilir
Logusalik 40 gunmus, sonra regli oluyorsun ve hersey serbest. Eylulde bizimki 2,5 belki 3 aylik olcak. Aglamali sizlamali devir bitiyor, tatil iyi gelir hepimize

lohusalık 40 gün ama belli olmaz belki 4 ay sonra adet olursun.kişiden kişiye göre değişir o.çaktırma kız 40 gün falan diye ben 6 ay naz yapıcam eşime :)

Kizlar bugun kocam bunalimda, dun bebek odasi aldik, bugun tatil fiyatlarina baktik ruhen cöktü kendisi
history kanalda korkunc sıkıcı bir belgesel izliyor, ben de markafonideki halilara bakiyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…