- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.841
KIZLAR bence primadan şaaşmayın bebek bezınde.1 kere mecburen huggıes aldım aylarca bıtmedı çok sert kese kağıdı gıbı.
aranızda şeker yü,klşemesi yaptıran var mı?ben 23+3 üm yarın sağlık ocağına gıdıcektım doktorumu areadım gıtme dedı.24.haftanın bıtmesi gerekıyomuş şeker yuklemesı yapılması için.
kramplar olduğunu duymuştum ama bu kadar sıklıkla olur mu bilmiyorum.tedirgin oluyorum bende her seferinde.ben şimdilik sadece ilk 3 ay giyeceğini alıyorum çünkü olmuyor 6 aylıkken giyer diye aldığın bi mont ya da pantolon olmuyo bazen elinde kalıyo ablamlardan biliyorum.iyi günlerde giysin bebeğin cicilerini
son üç aya giriyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tehlikeeeee
Annişler nasılsınız?.kızıma almayı düşündüğüm beşik,sizce nasıl?.
canım çok güzell iyi günlerde kullansın meleğin.
Eki Görüntüle 350440
İstanbuldan gelicez, daha once belekte tatil yapmistik. Mayista balayi icin gelmistik, deniz cok kotuydu, o zaman bize kemer daha iyidir demislerdi
bizim sağlık ocağı yaptı canım 24.haftamda yapıldı 50mg şeker yüklemesi yapıdı sonuçlar çok şükür güzel çıktısağlık ocakları şeker yükleme testi yapıyor mu ki?
Kizlar ekimde antalya nasil olur?
Biz inatla tatile gitmeyi planliyoruz ama bebis uc ayi tamamlasin, okullar acilsin falan.
sağ ol canım:)ben alıyorum da hep çıt çıtlı badi alıyorum,3 6 ay için..bir hastane çıkışı bir zıbın takımı aldım.
sağ ol canım:)ben alıyorum da hep çıt çıtlı badi alıyorum,3 6 ay için..bir hastane çıkışı bir zıbın takımı aldım.
bizim sağlık ocağı yaptı canım 24.haftamda yapıldı 50mg şeker yüklemesi yapıdı sonuçlar çok şükür güzel çıktı
bizde aynı canım yıllık iznimiz eylül ayında antalyaya gitmeyi düşünüyoruz biraz tedirginim bebişle nasıl olur diye ama iyi geleceğini düşünüyorum doğumdan ne kadar sonra denize girilir acaba enfeksiyon açısından
cidden tehlikeee:26: bütün sıkıntılar geri gelcekmiş gebeliğin balayı ikinci üçay oluyormuş ilk ve sonuncu 3 aylar sıkıntılıymışş:18::18:
bizim sağlık ocağı yaptı canım 24.haftamda yapıldı 50mg şeker yüklemesi yapıdı sonuçlar çok şükür güzel çıktı
bizde aynı canım yıllık iznimiz eylül ayında antalyaya gitmeyi düşünüyoruz biraz tedirginim bebişle nasıl olur diye ama iyi geleceğini düşünüyorum doğumdan ne kadar sonra denize girilir acaba enfeksiyon açısından
Mavi bayrakli denizden mikrop kapilmaz, ama havuzdan kapilir
Logusalik 40 gunmus, sonra regli oluyorsun ve hersey serbest. Eylulde bizimki 2,5 belki 3 aylik olcak. Aglamali sizlamali devir bitiyor, tatil iyi gelir hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?