2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bendensino yüzden gidip gidip çıtçıtlı badi alıyorum.havuzlı hana gitmeyi ben de düşünüyorum ama kafam karışır mı o kadar seçeneğin arasında bilmiyorum.

lohusalık 40 gün ama belli olmaz belki 4 ay sonra adet olursun.kişiden kişiye göre değişir o.çaktırma kız 40 gün falan diye ben 6 ay naz yapıcam eşime :)

Ben hamileyken de hic naz kapris yapmiyorum, lohusalik da insallah dertsiz gecer. Uzuluyorum zaten adama, cok buyuk masrafin altina girdi bir de ben uzmiyim yazik
Dogumdan hemen sonra hersey eski haline gelsin istiyorum, kilolar da hemen gitsin.

lohusalık 40 gün ama belli olmaz belki 4 ay sonra adet olursun.kişiden kişiye göre değişir o.çaktırma kız 40 gün falan diye ben 6 ay naz yapıcam eşime :)

vallahi nazını çekecek kocan varsa ne güzel,benim ki beni çıldırtırşimdi bile şunu yapsana diyorum yapıyo yapmasına da off yoruldum die die

son 3 ay ne gibi sıkıntılar olacakmış tehlikeli olan nedir? ayrıca aganigi son 3 ay yasakmıymış :)
yani doktorum dediki bulantı kusma...vs yani ilk aylardaki şikayetler tekrar başlıcak panik olma

iyiymiş ya benim bağlı olduğum sağlık ocağında yapılmıyor.bu arada seni yakalamışken sorayım.bu sen uyu annecim babam baksın işi ne yazan badilerin varya onları nerden aldın?
canım ben izmirdeyim kemeraltı diye çarşı var ordan aldım

Mavi bayrakli denizden mikrop kapilmaz, ama havuzdan kapilir
Logusalik 40 gunmus, sonra regli oluyorsun ve hersey serbest. Eylulde bizimki 2,5 belki 3 aylik olcak. Aglamali sizlamali devir bitiyor, tatil iyi gelir hepimize

valla bizde kocişle dörtgözle eylül ayını bekliyoruz inş bebişde uslu olur.... ama regli işi sıkıntılı arkadaşım yeni doğum yaptı bebiş 3 ayını doldurdu daha regli olmadı bakalım inş hemen oluruz olsak dert olmasak dert ya

Ben hamileyken de hic naz kapris yapmiyorum, lohusalik da insallah dertsiz gecer. Uzuluyorum zaten adama, cok buyuk masrafin altina girdi bir de ben uzmiyim yazik
Dogumdan hemen sonra hersey eski haline gelsin istiyorum, kilolar da hemen gitsin.

bende yapamadım 4 ay boyunca hep hastanede yattım hep kustum şimdi annemdeyim salı günü de istanbula gidiyorum zaten yüzünü görmüyorum ki naz yapayım.ara ara sadece ben kişiyim falan diyorum eşime.bi de ben hamileyim ağlarım diyorum esprisine :) son üç aylık dediğiniz dönem 6 ay ile 9 ay arası mı?

vallahi nazını çekecek kocan varsa ne güzel,benim ki beni çıldırtırşimdi bile şunu yapsana diyorum yapıyo yapmasına da off yoruldum die die

yok bişi istesem yoruldum falan demez de.naz da çekmez ama çaktırmadan yaparsan o ayrı :) kız ben neler gördüm daha 2 aylık hamile ay uf çok fenayım diyenler var hiçbişeyi olmadığı halde

Kizlar bugun kocam bunalimda, dun bebek odasi aldik, bugun tatil fiyatlarina baktik ruhen cöktü kendisi
history kanalda korkunc sıkıcı bir belgesel izliyor, ben de markafonideki halilara bakiyorum hala.

tatlım halılardan hangisini beğendin. çok güzel şeler var ya

hımm güzelmiş ama bana uzak izmir :) yapma ya bulantı kusma yeniden gelecekse kötü.gerçi dediğin doğru annem 7 aylık hamileyken hastaneye yatırmışlar bulantı kusmadan.Allahım inşallah rahat bi gebelik yaşarız

yok bişi istesem yoruldum falan demez de.naz da çekmez ama çaktırmadan yaparsan o ayrı :) kız ben neler gördüm daha 2 aylık hamile ay uf çok fenayım diyenler var hiçbişeyi olmadığı halde

yapana keşke ben de yapabilsem,kayınvalim gelecek doğumda gelmese ya diyorum eşime,kayınvalime de 5 -10 gün kalır gidersin diyorum..bakalım şimdiden insanları kovuyorum eşim umarım bana bakar:)

bendensino yüzden gidip gidip çıtçıtlı badi alıyorum.havuzlı hana gitmeyi ben de düşünüyorum ama kafam karışır mı o kadar seçeneğin arasında bilmiyorum.

Burda bir yerlerde en az 15 zibin alin diye birsey okudum, zibin ustune badi, ustune tulum ya da pijama mi giydircez. Zibinin da cesitleri var. Eldivenlere de doktorlar izin vermiyormus galiba, cocuk bogulabilir diye. Pazarda bir kadin demisti bana, ona da kizinin doktoru demis mis mis.
Havuzlu handa saticilarin nasil yamyam oldugunu az cok tahmin ediyorum. Hersey icin onu da al bunu da al falan derler kesin. Benim kayinvalide de alisverise bayilir, alalim alalim der her soylenene.

yapana keşke ben de yapabilsem,kayınvalim gelecek doğumda gelmese ya diyorum eşime,kayınvalime de 5 -10 gün kalır gidersin diyorum..bakalım şimdiden insanları kovuyorum eşim umarım bana bakar:)

eşin bebeğin göbek bağının bakımını yapabilecekse iyi genelde erkekler öyle şeyleri pek beceremez bi kadına ihtiyaç duyarsın mutlaka.kendi annen yokmu?

evet kafamız karışacak,okuduğum kitapta şunu yapın bunu yapın yazıyo eşime diyorum birine para versekte çocuğunu bize ver 5 -10 günlüğüne kurs gibine giydircem,o an nasıl tutacağım düşündükçe heyecanlanıyorum,ii bakamamaktan korkuyorum.

eşin bebeğin göbek bağının bakımını yapabilecekse iyi genelde erkekler öyle şeyleri pek beceremez bi kadına ihtiyaç duyarsın mutlaka.kendi annen yokmu?

var o da uzakta,bir de rahatsız gelcek büyük ihtimalle ama yardım konusunu bilmiyorum.kayınvalidem 5 -10 gün kalacaktır daha çokta kalır da ben istemiyorum,sıkılırım diye.yapıcaz inş. hem göbek bağı 10 güne düşer herhalde:44:

Son düzenleme:

valla cnm bi çıtçıtlı badi giydircen üstüne tulum ya da pijama.iç zıbınlar hastane çıkışı içinde var ama hemşireler bile giydirmiyor çok gereksiz bişi o.geçen annemle bi hastane çıkışı almak için mağazaya girdik kadın şundan aldınız mı bundan aldınız mı tamam arasında gerekli olanlar da var ama çok gereksiz olanlar da yok değil.benim kayınvalide mayıs ayında alacağını söylemişti o zamana kadar ben ve benim ailem herşeyi almış olacağı için onlara hiçbişi kalmıyo

tatlım gidip inceledim beşiği,kullanım alanları üst kısım yani mdf,çekmeceleri suntalam dedi satıcı,parlak lake canım,bembeyaz mis gibi,içerisinin yatağı,uyku seti de dahil nakit 500 TL dedi.

Iyi aksamlar annis..
Benim canim tatli birseyler istedi,esimi yolladim Hem ona ceza

Ben hic kitap filan okumaya baslamadim daha bebis ile ilgili..
Birde bebis pijama filan aldinizmi?
Bana sanki aldigim bodyler az gibi ya. Kimisi diyorki cabuk buyuyor o yuzden 50lik hic almadim 56lik 5 citcitli body aldim 3 de pantolon.
62-68 li toplam 5de onlardan var body 3 de pantolon. 12 corap filan.
Ay cok mu az?

Ben simdide nevresim takimi,dösegini ve yatagi icin butun ivir ziviri alayim istiyorum. Esim hala cok var diyor
Hatta az once 4½ ay kaldi diyor ya.. Dedim ne 4½.. kaldi 3 ay 20 gun

Son düzenleme:

İcgudusel olarak herseyi yapiyormussun. Benim annem beni dogurdugubda 17,5 yasindaymis, kimse de gelip kalmamis yanjnda. Anneannem gunduz gelip gece gidiyormus ilk gunlerde, o kadar. Annem beni hic hasta etmemis, hic pisigim olmamis, ben de 28 haziran dogumluyum bu arada

ablamın kayınvalidesi de ablam ne zaman emzirmeye kalksa gelip bakardı uyuz uyuz ablamda sinir olurdu.rahatsız olursun tabi insan rahat edemez.gelene git de diyemezsin inşallah gider :) göbek bağı 10 günde de düşebilir 20 günde de hiç belli olmaz.inşallah hepimizinde çabucak düşer.döktüğün şey yakıyo bebek birden bağırıyo ağlıyo ya içim tuhaf oluyo çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…