- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.861
Ben yeni dogan bebege ne giydirilmesi gerektigini hala anlamadim, kayinvalideyle havuzlu hana gidicez gelecek ay orda ogrnicem herhalde.
Zibin ne ise yariyor, bebisi niye kat kat giydirmemiz gerekiyor. Bir badi giydirip kundak yapsam olmuyor mu?
İlk uc ay kundakta bebek kendini anne rahminde hissediyorms, sarilip sarmalanmak guven veriyormus.
Temmuzda agustosta ben bu cocuga ne giydiriyim bilemedim ki, pisecek sicaktan zavallim.
lohusalık 40 gün ama belli olmaz belki 4 ay sonra adet olursun.kişiden kişiye göre değişir o.çaktırma kız 40 gün falan diye ben 6 ay naz yapıcam eşime :)
lohusalık 40 gün ama belli olmaz belki 4 ay sonra adet olursun.kişiden kişiye göre değişir o.çaktırma kız 40 gün falan diye ben 6 ay naz yapıcam eşime :)
yani doktorum dediki bulantı kusma...vs yani ilk aylardaki şikayetler tekrar başlıcak panik olmason 3 ay ne gibi sıkıntılar olacakmış tehlikeli olan nedir? ayrıca aganigi son 3 ay yasakmıymış :)
canım ben izmirdeyim kemeraltı diye çarşı var ordan aldımiyiymiş ya benim bağlı olduğum sağlık ocağında yapılmıyor.bu arada seni yakalamışken sorayım.bu sen uyu annecim babam baksın işi ne yazan badilerin varya onları nerden aldın?
Mavi bayrakli denizden mikrop kapilmaz, ama havuzdan kapilir
Logusalik 40 gunmus, sonra regli oluyorsun ve hersey serbest. Eylulde bizimki 2,5 belki 3 aylik olcak. Aglamali sizlamali devir bitiyor, tatil iyi gelir hepimize
Ben hamileyken de hic naz kapris yapmiyorum, lohusalik da insallah dertsiz gecer. Uzuluyorum zaten adama, cok buyuk masrafin altina girdi bir de ben uzmiyim yazik
Dogumdan hemen sonra hersey eski haline gelsin istiyorum, kilolar da hemen gitsin.
vallahi nazını çekecek kocan varsa ne güzel,benim ki beni çıldırtır şimdi bile şunu yapsana diyorum yapıyo yapmasına da off yoruldum die die
Kizlar bugun kocam bunalimda, dun bebek odasi aldik, bugun tatil fiyatlarina baktik ruhen cöktü kendisi
history kanalda korkunc sıkıcı bir belgesel izliyor, ben de markafonideki halilara bakiyorum hala.
yani doktorum dediki bulantı kusma...vs yani ilk aylardaki şikayetler tekrar başlıcak panik olma
canım ben izmirdeyim kemeraltı diye çarşı var ordan aldım
valla bizde kocişle dörtgözle eylül ayını bekliyoruz inş bebişde uslu olur.... ama regli işi sıkıntılı arkadaşım yeni doğum yaptı bebiş 3 ayını doldurdu daha regli olmadı bakalım inş hemen oluruz olsak dert olmasak dert ya
yok bişi istesem yoruldum falan demez de.naz da çekmez ama çaktırmadan yaparsan o ayrı :) kız ben neler gördüm daha 2 aylık hamile ay uf çok fenayım diyenler var hiçbişeyi olmadığı halde
bendensino yüzden gidip gidip çıtçıtlı badi alıyorum.havuzlı hana gitmeyi ben de düşünüyorum ama kafam karışır mı o kadar seçeneğin arasında bilmiyorum.
yapanakeşke ben de yapabilsem,kayınvalim gelecek doğumda gelmese ya diyorum eşime,kayınvalime de 5 -10 gün kalır gidersin diyorum..bakalım şimdiden insanları kovuyorum eşim umarım bana bakar:)
Burda bir yerlerde en az 15 zibin alin diye birsey okudum, zibin ustune badi, ustune tulum ya da pijama mi giydircez. Zibinin da cesitleri var. Eldivenlere de doktorlar izin vermiyormus galiba, cocuk bogulabilir diye. Pazarda bir kadin demisti bana, ona da kizinin doktoru demis mis mis.
Havuzlu handa saticilarin nasil yamyam oldugunu az cok tahmin ediyorum. Hersey icin onu da al bunu da al falan derler kesin. Benim kayinvalide de alisverise bayilir, alalim alalim der her soylenene.
tatlım halılardan hangisini beğendin. çok güzel şeler var ya
eşin bebeğin göbek bağının bakımını yapabilecekse iyi genelde erkekler öyle şeyleri pek beceremez bi kadına ihtiyaç duyarsın mutlaka.kendi annen yokmu?
Burda bir yerlerde en az 15 zibin alin diye birsey okudum, zibin ustune badi, ustune tulum ya da pijama mi giydircez. Zibinin da cesitleri var. Eldivenlere de doktorlar izin vermiyormus galiba, cocuk bogulabilir diye. Pazarda bir kadin demisti bana, ona da kizinin doktoru demis mis mis.
Havuzlu handa saticilarin nasil yamyam oldugunu az cok tahmin ediyorum. Hersey icin onu da al bunu da al falan derler kesin. Benim kayinvalide de alisverise bayilir, alalim alalim der her soylenene.
resimde güzel yalnız mobilyanın sunta mı mdf mi olduğunu da görebiliyo musun? bide resimlerde bunları sanki lakeymiş gibi parlak çekiyorlar geldiğinde bi bakıyosun pat pis bi gri.en iyisi gözünün gördüğünü almak ama model güzel.benimki de buna benzer bişi.ne kadarmış bu arada?
Morlusunu, puantiyelisini, pembe zurafalisini begendim
evet kafamız karışacak,okuduğum kitapta şunu yapın bunu yapın yazıyo eşime diyorum birine para versekte çocuğunu bize ver 5 -10 günlüğüne kurs gibine giydircem,o an nasıl tutacağım düşündükçe heyecanlanıyorum,ii bakamamaktan korkuyorum.
var o da uzakta,bir de rahatsız gelcek büyük ihtimalle ama yardım konusunu bilmiyorum.kayınvalidem 5 -10 gün kalacaktır daha çokta kalır da ben istemiyorum,sıkılırım diye.yapıcaz inş. hem göbek bağı 10 güne düşer herhalde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?