2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tatlım gidip inceledim beşiği,kullanım alanları üst kısım yani mdf,çekmeceleri suntalam dedi satıcı,parlak lake canım,bembeyaz mis gibi,içerisinin yatağı,uyku seti de dahil nakit 500 TL dedi.

ha o zaman iyi.dediğin gibiyse model de güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah.fiyatı da güzel.bende benzerini 810 tl'ye aldım.hemde uyku seti içinde değil.

kızlar istanbulda uygun fiyata bebek giysileri lohusa pijaması falan alınan yerler nereler? ben gidiyorum attım 50 tl'ye alıyorum biri geliyo diyo aa bende onun benzerini aldım 20 tl diyo resmen kazık yediğimi anlıyorum :) mahmutpaşa falan diyorlar.denildiği gibi ucuz bi yermi?

inş. yapabileceğimi düşünüyorum ben de:)allah sağlık versin de..sen çifte bayram yapacaksın desene:)çifte doğum:)

dediklerin doğru,hem de yaz açık giyinirim,gece uykusuz kalır gündüz her yerde uyurum,evde biri olunca rahat edemem gibi..inş. çabuk düşer kuşumun göbek bağı..Allahm gelsin o günler de inş. düşüp düşmediğini konuşurz(tabi nete girmeye vaktimiz olursa)

Giysi isini hic anlamadim ben dedigim gibi, ama kitap oku canim bol bol. Tavsiyelere uyamasan da basina gelecekler hakkinda fikrin olur, panik olmazsin. Sonucta ilk kez anne oluyoruz, uzman goruslerine ihtiyacimiz var

Bizimki de sadece alisveris keyfi yasamak icin geliyor zaten, elini cebine atmaz

orda seçenek çok olması açısından her fiyatta ürün bulabilirz,bi gidip bakmak lazım.çok kaliteli olması gerekmez biizim geceliğin falan..

iyi akşamlar şekerim.pantolon dediklerin penye olanlardan değil sanırım.çok fazla almana gerek yok inanki elinde kalıyor.geçen ablam hiç kullanılmamış tulumlarını çıkardı benim için alınmış ama o zamanda o bebeğe uygun olmuyo kilo açısından mevsim açısından.sen sadece çıtçıtlı badi kolsuz olanlardan al bol bol,tulum ya da pijama takımı onlarda çok işe yarıyor.mutlaka 2 battaniye.çorap 12 yeter fazlasını ama.şimdilik sadece 0-3 aylık olanları al diğerlerini zamanı gelince alırsın.

Meshur bir havuzlu han var iste mahmutpasa dedikleri yerde. Fiyatlari bilmiyorum hic, gidince gorucem ben de. Ama eminonu esnafi yamyamdir, onu iyi bilirim. İyi pazarlikci olman lazim ekonomik alisveris yapmak icin.

vakti olan girip topiğe bebeğiyle ilgili bişiler yazsın.göbek bağını da üniversiteye falan gömün de çok okusun.yiğeniminkini annemler gömerken annem güvenlik büyücü ya da bombacı sanmasın diye göbek derken adam biliyorum yenge benim de çocuğum vardı bizde gömdük demiş bilmeyen yok yani :)

o zaman otursun oturduğu yerde kuyruk gibi ne dolaşcak :)

orda seçenek çok olması açısından her fiyatta ürün bulabilirz,bi gidip bakmak lazım.çok kaliteli olması gerekmez biizim geceliğin falan..

Cok kıro gecelik modelleri var orda, kalite mesele degil de modelleri gormek lazim. Biz evlenmeden once gitmistik, kendime cop almadim.
Havlu, bornoz falan almistim, cok dolasmistik ama.

annem beğendi bana güzel şık bi pijama takımı 120 tl.anne para basıyorum ben diycektim demedim.ben alayım dedi.ben de al demedim zaten herşeyi aldı kadın.bi tane hastanede giymek için alıcam bi tane de evde giymek için

Meshur bir havuzlu han var iste mahmutpasa dedikleri yerde. Fiyatlari bilmiyorum hic, gidince gorucem ben de. Ama eminonu esnafi yamyamdir, onu iyi bilirim. İyi pazarlikci olman lazim ekonomik alisveris yapmak icin.

hiç pazarlık yapamam her zaman kazık yerim :) mahmutpaşayı da bilmiyorum havuzlu hanı da.belki 20 sene önce gitmişimdir onu da hatırlamıyorum.neler var neler yok hiçbi fikrim yok sadece çok fazla kişiden duydum

kızlar kayınvaldeme beni sini etti şu durum da gelmesin yardıma falan iyice insanın sinirini bozacak belli oldu benim her dediğimin tam tersini söylüyor
eşim bebişin ismini sen koy diyordu başından beri... bende Deniz olsun istedim iki gündür kayınvalde tutturdu ben o ismi istemiyorum hem hiç kimse beyenmedi dedi bende ben beyendim dedim hayır istemiyorum Deniz olmıcak diyor her seferinde aynı konu bende sinir oldum siz düşünün ne istiyorsanız onu koyun dedim başladılar ailecek düşünmeye isim konusu böyleyse bebek doğduğunda daha nelere karışır o karışınca annem durmaz biliorum amaaannn Allahım düşünmek bile beni geriyooo:18::18:

Martin 2sinde doktor kontrolumuz seker yuklememiz falan var, ay sonuna dogru da giysi alisverisine geceriz.
Hem daha yazlik yeni modeller de cikmis olur, bilgi veririm burdan havuzlu han efsanesi yalan mi gercek mi goruruz.

ooo isim krizini bizde yaşadık.benim bi ablamın kayınvalidesi çok fenadır.ablam lohusayken isim krizi yaşadık.ablamın sütü kesildi stresten.derdini,stresini,hastalığını herşeyini sen çekiyosun isme gelince o koyacak yok öyle yağma.sinir oluyorum ya bu tiplere.sakın izin verme.sen taşıyosun bu senin hakkın o cadalozun değil.gerekirse doğum kartını ver senin ailenden biri sen hastaneyken gitsin kimliği çıkarsın.el mi yaman bey mi?

biz 3 kardeşiz anneme 3ümüzde de ismi koymasına izin vermemişler.annem de her zaman söyler içimde uthe kaldı diye.ilerde çok pişman olursun diğer topikte dediğin gibi onların toplanıp bi isim bulmasına izin verme.annesi sensin bu senin hakkın

Off ya tam ömür törpüsü! Bebek dogunca dişini gostercen şekerim, caren yok. Hemen kacisirlar o zaman isim konusunda kavga cikmayan aile cok nadirdir, benim annem de kendi kendine havaya girdi kiz olursa adini ben koyucam diyordu, kiz oldugunu ogrndigimiz gunden beri annemin kaprisleriyle ugrasiyorum.

Martin 2sinde doktor kontrolumuz seker yuklememiz falan var, ay sonuna dogru da giysi alisverisine geceriz.
Hem daha yazlik yeni modeller de cikmis olur, bilgi veririm burdan havuzlu han efsanesi yalan mi gercek mi goruruz.

hadi bakalım hayırlısı inşallah negatif çıkar.çok zordur gebelik şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…