- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.881
tatlım gidip inceledim beşiği,kullanım alanları üst kısım yani mdf,çekmeceleri suntalam dedi satıcı,parlak lake canım,bembeyaz mis gibi,içerisinin yatağı,uyku seti de dahil nakit 500 TL dedi.
İcgudusel olarak herseyi yapiyormussun. Benim annem beni dogurdugubda 17,5 yasindaymis, kimse de gelip kalmamis yanjnda. Anneannem gunduz gelip gece gidiyormus ilk gunlerde, o kadar. Annem beni hic hasta etmemis, hic pisigim olmamis, ben de 28 haziran dogumluyum bu arada
ablamın kayınvalidesi de ablam ne zaman emzirmeye kalksa gelip bakardı uyuz uyuz ablamda sinir olurdu.rahatsız olursun tabi insan rahat edemez.gelene git de diyemezsin inşallah gider :) göbek bağı 10 günde de düşebilir 20 günde de hiç belli olmaz.inşallah hepimizinde çabucak düşer.döktüğün şey yakıyo bebek birden bağırıyo ağlıyo ya içim tuhaf oluyo çok fena
Iyi aksamlar annis..
Benim canim tatli birseyler istedi,esimi yolladimHem ona ceza
Ben hic kitap filan okumaya baslamadim daha bebis ile ilgili..
Birde bebis pijama filan aldinizmi?
Bana sanki aldigim bodyler az gibi ya. Kimisi diyorki cabuk buyuyor o yuzden 50lik hic almadim 56lik 5 citcitli body aldim 3 de pantolon.
62-68 li toplam 5de onlardan var body 3 de pantolon. 12 corap filan.
Ay cok mu az?
Ben simdide nevresim takimi,dösegini ve yatagi icin butun ivir ziviri alayim istiyorum. Esim hala cok var diyor
Hatta az once 4½ ay kaldi diyor ya.. Dedim ne 4½.. kaldi 3 ay 20 gun
valla cnm bi çıtçıtlı badi giydircen üstüne tulum ya da pijama.iç zıbınlar hastane çıkışı içinde var ama hemşireler bile giydirmiyor çok gereksiz bişi o.geçen annemle bi hastane çıkışı almak için mağazaya girdik kadın şundan aldınız mı bundan aldınız mı tamam arasında gerekli olanlar da var ama çok gereksiz olanlar da yok değil.benim kayınvalide mayıs ayında alacağını söylemişti o zamana kadar ben ve benim ailem herşeyi almış olacağı için onlara hiçbişi kalmıyo
kızlar istanbulda uygun fiyata bebek giysileri lohusa pijaması falan alınan yerler nereler? ben gidiyorum attım 50 tl'ye alıyorum biri geliyo diyo aa bende onun benzerini aldım 20 tl diyo resmen kazık yediğimi anlıyorum :) mahmutpaşa falan diyorlar.denildiği gibi ucuz bi yermi?
Iyi aksamlar annis..
Benim canim tatli birseyler istedi,esimi yolladimHem ona ceza
Ben hic kitap filan okumaya baslamadim daha bebis ile ilgili..
Birde bebis pijama filan aldinizmi?
Bana sanki aldigim bodyler az gibi ya. Kimisi diyorki cabuk buyuyor o yuzden 50lik hic almadim 56lik 5 citcitli body aldim 3 de pantolon.
62-68 li toplam 5de onlardan var body 3 de pantolon. 12 corap filan.
Ay cok mu az?
Ben simdide nevresim takimi,dösegini ve yatagi icin butun ivir ziviri alayim istiyorum. Esim hala cok var diyor
Hatta az once 4½ ay kaldi diyor ya.. Dedim ne 4½.. kaldi 3 ay 20 gun
kızlar istanbulda uygun fiyata bebek giysileri lohusa pijaması falan alınan yerler nereler? ben gidiyorum attım 50 tl'ye alıyorum biri geliyo diyo aa bende onun benzerini aldım 20 tl diyo resmen kazık yediğimi anlıyorum :) mahmutpaşa falan diyorlar.denildiği gibi ucuz bi yermi?
inş. yapabileceğimi düşünüyorum ben de:)allah sağlık versin de..sen çifte bayram yapacaksın desene:)çifte doğum:)
dediklerin doğru,hem de yaz açık giyinirim,gece uykusuz kalır gündüz her yerde uyurum,evde biri olunca rahat edemem gibi..inş. çabuk düşer kuşumun göbek bağı..Allahm gelsin o günler de inş. düşüp düşmediğini konuşurz(tabi nete girmeye vaktimiz olursa)
Giysi isini hic anlamadim ben dedigim gibi, ama kitap oku canim bol bol. Tavsiyelere uyamasan da basina gelecekler hakkinda fikrin olur, panik olmazsin. Sonucta ilk kez anne oluyoruz, uzman goruslerine ihtiyacimiz var
Bizimki de sadece alisveris keyfi yasamak icin geliyor zaten, elini cebine atmaz
orda seçenek çok olması açısından her fiyatta ürün bulabilirz,bi gidip bakmak lazım.çok kaliteli olması gerekmez biizim geceliğin falan..
orda seçenek çok olması açısından her fiyatta ürün bulabilirz,bi gidip bakmak lazım.çok kaliteli olması gerekmez biizim geceliğin falan..
o zaman otursun oturduğu yerde kuyruk gibi ne dolaşcak :)
Meshur bir havuzlu han var iste mahmutpasa dedikleri yerde. Fiyatlari bilmiyorum hic, gidince gorucem ben de. Ama eminonu esnafi yamyamdir, onu iyi bilirim. İyi pazarlikci olman lazim ekonomik alisveris yapmak icin.
Ay gelmesi lazim, bes aydir sayikliyor. Goturmezsem kesin ariza cikar
kızlar kayınvaldeme beni sini etti şu durum da gelmesin yardıma falan iyice insanın sinirini bozacak belli oldu benim her dediğimin tam tersini söylüyor
eşim bebişin ismini sen koy diyordu başından beri... bende Deniz olsun istedim iki gündür kayınvalde tutturdu ben o ismi istemiyorum hem hiç kimse beyenmedi dedi bende ben beyendim dedim hayır istemiyorum Deniz olmıcak diyor her seferinde aynı konu bende sinir oldum siz düşünün ne istiyorsanız onu koyun dedim başladılar ailecek düşünmeye isim konusu böyleyse bebek doğduğunda daha nelere karışır o karışınca annem durmaz biliorum amaaannn Allahım düşünmek bile beni geriyooo:18::18:
kızlar kayınvaldeme beni sini etti şu durum da gelmesin yardıma falan iyice insanın sinirini bozacak belli oldu benim her dediğimin tam tersini söylüyor
eşim bebişin ismini sen koy diyordu başından beri... bende Deniz olsun istedim iki gündür kayınvalde tutturdu ben o ismi istemiyorum hem hiç kimse beyenmedi dedi bende ben beyendim dedim hayır istemiyorum Deniz olmıcak diyor her seferinde aynı konu bende sinir oldum siz düşünün ne istiyorsanız onu koyun dedim başladılar ailecek düşünmeye isim konusu böyleyse bebek doğduğunda daha nelere karışır o karışınca annem durmaz biliorum amaaannn Allahım düşünmek bile beni geriyooo:18::18:
Martin 2sinde doktor kontrolumuz seker yuklememiz falan var, ay sonuna dogru da giysi alisverisine geceriz.
Hem daha yazlik yeni modeller de cikmis olur, bilgi veririm burdanhavuzlu han efsanesi yalan mi gercek mi goruruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?