- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.901
bende eşime güvenemiyorum gider nüfusa başka bi isim yazdırırsa diye korkuyorum.bi kere dedim sen başka bişi de yazdırırsın sana güven olmaz diye o da kızdırma beni yaparım ha dedi :) tuanacım eşine nazın sözün geçiyor mu senin?
Dikkat edicektim güya, ama bu aralar tatlilari cifter cifter goturmeye basladim.
Gece uyumadiysam o gun cok enerjiye ihtiyacim oluyor, tatli hamurisi falan yiyorum.
Neyseki kiloda bir artis yok, o da biseydir
çan çan laf yetiştircem diye belim tutuldu ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.yarın görüşürüz
evet aile hekımlıklerınde yapıyorlar.sağlık ocakları şeker yükleme testi yapıyor mu ki?
Canım ben perşembe günü 24+3 de yaptırdım, doktorum 75 gr glikoz istediği için açlık,birinci saat ve ikinci saat olmak üzere toplamda 3 kez kan verdim;
Açlık : 70
1. Saat :87
2. Saat :67 çıktı tabloda 140 altı olması gerekiyordu. Doktoruma danışmadım ama sonuçlar iyi gibi.
bu beşik mi karyola mı?beşik benım bıldıgım sallanır bu daha çok sabıt karyolaya benzıyor.
Ben yeni dogan bebege ne giydirilmesi gerektigini hala anlamadim, kayinvalideyle havuzlu hana gidicez gelecek ay orda ogrnicem herhalde.
Zibin ne ise yariyor, bebisi niye kat kat giydirmemiz gerekiyor. Bir badi giydirip kundak yapsam olmuyor mu?
İlk uc ay kundakta bebek kendini anne rahminde hissediyorms, sarilip sarmalanmak guven veriyormus.
Temmuzda agustosta ben bu cocuga ne giydiriyim bilemedim ki, pisecek sicaktan zavallim.
cidden tehlikeee:26: bütün sıkıntılar geri gelcekmiş gebeliğin balayı ikinci üçay oluyormuş ilk ve sonuncu 3 aylar sıkıntılıymışş:18::18:
korkunç şeyler hiç yaşamadım.inşlallah bunda da olmaz.son 3 ay ne gibi sıkıntılar olacakmış tehlikeli olan nedir? ayrıca aganigi son 3 ay yasakmıymış :)
kızlar kayınvaldeme beni sini etti şu durum da gelmesin yardıma falan iyice insanın sinirini bozacak belli oldu benim her dediğimin tam tersini söylüyor
eşim bebişin ismini sen koy diyordu başından beri... bende Deniz olsun istedim iki gündür kayınvalde tutturdu ben o ismi istemiyorum hem hiç kimse beyenmedi dedi bende ben beyendim dedim hayır istemiyorum Deniz olmıcak diyor her seferinde aynı konu bende sinir oldum siz düşünün ne istiyorsanız onu koyun dedim başladılar ailecek düşünmeye isim konusu böyleyse bebek doğduğunda daha nelere karışır o karışınca annem durmaz biliorum amaaannn Allahım düşünmek bile beni geriyooo:18::18:
bu beşik mi karyola mı?beşik benım bıldıgım sallanır bu daha çok sabıt karyolaya benzıyor.
kızlar kayınvaldeme beni sini etti şu durum da gelmesin yardıma falan iyice insanın sinirini bozacak belli oldu benim her dediğimin tam tersini söylüyor
eşim bebişin ismini sen koy diyordu başından beri... bende Deniz olsun istedim iki gündür kayınvalde tutturdu ben o ismi istemiyorum hem hiç kimse beyenmedi dedi bende ben beyendim dedim hayır istemiyorum Deniz olmıcak diyor her seferinde aynı konu bende sinir oldum siz düşünün ne istiyorsanız onu koyun dedim başladılar ailecek düşünmeye isim konusu böyleyse bebek doğduğunda daha nelere karışır o karışınca annem durmaz biliorum amaaannn Allahım düşünmek bile beni geriyooo:18::18:
Herkes isim konusunda fikrini belirtecektir bence sen olabilir aslında daha zaman var koymadık henüz dersin ama kendi istediğin ismi koyarsın sonunda hiç kafana takma bunları canım hamileliğinin keyfini çıkar...
iyi geceler kızlar ben bişey sorcam hemen cevap verebilen olursa sevinirim ben önümüzdeki perşembe şeker testi yaptıracağım ama gittiğim hastane özel acaba özellerde ne kadarki fiyatları bu şeker testlerinin
iyi geceler kızlar ben bişey sorcam hemen cevap verebilen olursa sevinirim ben önümüzdeki perşembe şeker testi yaptıracağım ama gittiğim hastane özel acaba özellerde ne kadarki fiyatları bu şeker testlerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?