2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende eşime güvenemiyorum gider nüfusa başka bi isim yazdırırsa diye korkuyorum.bi kere dedim sen başka bişi de yazdırırsın sana güven olmaz diye o da kızdırma beni yaparım ha dedi :) tuanacım eşine nazın sözün geçiyor mu senin?

çan çan laf yetiştircem diye belim tutuldu ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.yarın görüşürüz

Dikkat edicektim güya, ama bu aralar tatlilari cifter cifter goturmeye basladim.
Gece uyumadiysam o gun cok enerjiye ihtiyacim oluyor, tatli hamurisi falan yiyorum.
Neyseki kiloda bir artis yok, o da biseydir

onuda anlamış değilim bana sen bakma onlara diyor onları görünce ne koyalım diyor şuan iki ablası bi isim bulmuş annesi bi isim birde anneannesi yani biride demiyor ki biz karışmayalım herkes bılduğu isimde diretiyor bende dedim eşime ne güzel herkez kendi çoçuğuna koysaymış şimdi inada binecek bu iş bakalım istediğim isimde de daha tam kararlı değildim ama bakalım ne olacak

nilobella haklısın dişimizi göstermemiz şart da inş anlayan olur

Dikkat edicektim güya, ama bu aralar tatlilari cifter cifter goturmeye basladim.
Gece uyumadiysam o gun cok enerjiye ihtiyacim oluyor, tatli hamurisi falan yiyorum.
Neyseki kiloda bir artis yok, o da biseydir

ne güzel canım kilo almıyormuşsun ben korkumdan yiyemiyorum yesemde bu sefer kendimi yiyip bitiriyorum

çan çan laf yetiştircem diye belim tutuldu ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.yarın görüşürüz

iyi akşamlar canım görüşürüzzz

MAŞALLAH hızInıza yetişmeye ımkan yok:))

sağlık ocakları şeker yükleme testi yapıyor mu ki?
evet aile hekımlıklerınde yapıyorlar.

gözun aydın evet guzel çıkmış.

Annişler nasılsınız?.kızıma almayı düşündüğüm beşik,sizce nasıl?.

Eki Görüntüle 350440
bu beşik mi karyola mı?beşik benım bıldıgım sallanır bu daha çok sabıt karyolaya benzıyor.

valla kalın gıydırmek gerekmıyor canım sadece ılk 24 saat çok üşüyorlar o kadar.hatta ertesı sabah çocuk dr azarlamıştı bızı soyun şu çocugu bayılacak dıye.27 haz.da doğum yapmıştım ben.daha sonraları ustune bı yarım kollu body ayağınada patıklı altlardan tamam.

cidden tehlikeee:26: bütün sıkıntılar geri gelcekmiş gebeliğin balayı ikinci üçay oluyormuş ilk ve sonuncu 3 aylar sıkıntılıymışş:18::18:

son 3 ay ne gibi sıkıntılar olacakmış tehlikeli olan nedir? ayrıca aganigi son 3 ay yasakmıymış :)
korkunç şeyler hiç yaşamadım.inşlallah bunda da olmaz.

aman bence o değişiyo kişiden kişiye.benım hamılelığım ılkınde 41 hafta surdu.hiç de bı sıkıntım olmadı.ha gittikçe ağırlaştığın için yatman kalkman deert oluyo en byuk sıkıntı oydu benım için.sağından soluna 4-5 hamlede dönuyosun.ama öyle bulantı vs

ay ne münasebet canım.9 ay ben taşıyacam derdını ben çekecem herşey bı knera anası benım kıme ne ay sinir oluyorum.bana da k.valıdem adımı koy pırlanta alyans alayım demişti istersenız servetınız bağışlayın gene koymam kusura bakmayın demiştim:))

Bakalim 11 gun sonra belli olacak, kendime ne kotulukler ettigim.
Hergun sahilde yuruyorum, evde de hareket ediyorum belki ise yariyordur. Ne biliyim, stres yapmiycam bu konulari kararliyim.
Uykum duzene girse tatliyi da kesebilirim, biliyorum.

Herkes isim konusunda fikrini belirtecektir bence sen olabilir aslında daha zaman var koymadık henüz dersin ama kendi istediğin ismi koyarsın sonunda hiç kafana takma bunları canım hamileliğinin keyfini çıkar...

Herkes isim konusunda fikrini belirtecektir bence sen olabilir aslında daha zaman var koymadık henüz dersin ama kendi istediğin ismi koyarsın sonunda hiç kafana takma bunları canım hamileliğinin keyfini çıkar...

canım ben çok kafama takarım ya kendimi yer bitiririm neden böyle dedi diye sadece bu konu değil başka konulardada neyse hayırlısı bakalım

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz

ya kızlar top,k kalabalıkken bir yakalayamıyorum bende :))
nasıl keyifler biz bugünbiraz temizlik yaptık yorulduk kızımla
:)))

iyi geceler kızlar ben bişey sorcam hemen cevap verebilen olursa sevinirim ben önümüzdeki perşembe şeker testi yaptıracağım ama gittiğim hastane özel acaba özellerde ne kadarki fiyatları bu şeker testlerinin

kızlar ben çıkmak zorundayım inşALLAH yorum yazan olur sonra bakarım artık iyi geceler cümleten

canım cevap vereyim ben :) ama pek işine yaramayacak çünkü bilmiyorum:) ne kadar olduğunu
benim şeker tarama testim 3 4 gün sonra olacak ama sana fiyatı çok gelirse git dewlette yaptır
sonucunu alıp kendi doktoruna gösterirsin demokraside çareler tükenmez :)

aslında iyi fikir canım, normal ilk gebelikte yapılan testler bile bayağı tutmuştu beni düşündüren testleri devlette yaptırsam doktor bunu sorun edermiki birde devlette yaptırırsam devlet hastanesi doktorlarınada muayene olmam gerekiyormu acaba devlette sonuçlar kaç günde çıkar ooooo bende çok soru sordum, ama böyle bir seçeneğim var testlere vereceğim parayla oğluşuma doğum için alışveriş yaparım demi ama

Son düzenleme:

canım ben 26 tl fark ödedim. çok değildi. ama başka hastanelerde ne kadar bilemem.

günaydın ben cevap vereyim şeker tahlili için ayrı ücret yk benim gittiğim hastanede giriş ücreti olarak 25tl verip tahlil yaptıracam ama benim hastane hatayda

Gunaydin anneler ..Bu sabah nasilsiniz?
Günesli havaya uyanmak cok guzel birseyIlkbahar gelsin artik

Kizlar ben uyanir uyanmaz oglumuz icin yine birseylere bakmaya basladim

Bundan almayi dusunuyorum..Normalde 3aylikdan itibaren oturtturmayi öneriyorlar ama ben 5 aylik oldugunda filan kullanirim diyorum.
Yemegini yedirirken oturmasi icin.Veya biz sofrada iken bizimle otursun diye.
Sizce nasil?

Eklentiler

• $bumbo.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $23894296.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…