- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.501
bence de en iyisi kendi hastanende yaptırmakiyi akşamlar kızlar
nasılsınız keyfiniz iyidir umarım...
bugün şeker yüklemesi için devlet hast. gittim randevu verdiler pazartesi sabahına...
yanımda getirmem gereken malzemelerin listesini verdiler...
1 pet şişe su
1 paket 50 gr.lık glukoz
limon
büyükçe bir bardak
mendil
eczaneye sordum glukoza 5,50 tl dediler...
neyse dedim bir de kendi dr.mun olduğu hastaneye sorayım ne kadara yapıyorlar orada da 25 tl.miş
ve yanımda hiçbir şey götürmeyeceğim...cumartesi günü yapılabildiği için 1 güne ait olan ek ders param 45 tl de kesilmemiş olacak böylece...dedim ben en iyisi kendi dr.mun hastanesinde yaptırayım...
hem başlarım devlet hast. yaw,dr. muayene etti o jeli sürdü baktı falan sonra dedi giyinebilirsiniz ne kağıt havlu var ortalıkta ne bir şey...yuh dedim ya...bu kadar da içler acısı olmamalı devlet ve özel arasındaki fark...
işte böyle...
biz iyiyiz şükür bademimle...hala +2 deyim sanırım,27 şubat ta randevumuz var bakalım değişmişmiyiz...
kizlar merhaba. bende 23 haftalik hamileyim ve dogumum 20 haziran kismetse.. ben sey soracaktim detatyli ultrasonu hangi haftada oldunuz. Eger bu hafta olamazsam 24. haftada olabilirmiyim. gerci yarin randevum var doktora sorucam ama kafayi yicem yarina kadar ya zamani gecerse diye. ben yurtdisinda yasiyorum. Gecen ay turkiyede idim. yeni geldim. zamani gececek diye korkuyorum.
kizlar merhaba. bende 23 haftalik hamileyim ve dogumum 20 haziran kismetse.. ben sey soracaktim detatyli ultrasonu hangi haftada oldunuz. Eger bu hafta olamazsam 24. haftada olabilirmiyim. gerci yarin randevum var doktora sorucam ama kafayi yicem yarina kadar ya zamani gecerse diye. ben yurtdisinda yasiyorum. Gecen ay turkiyede idim. yeni geldim. zamani gececek diye korkuyorum.
benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?
kızlar cumartesi şeker yüklemesine gidicem doktorumun asistanı 50 lik için aç gelmene gerek yok dedi, şaşırdım ya gidenler ne yaptınız
benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?
kızlar bugün ayrıntılıya girdim helinim uyuyodu doktor amcasını uğraştırdı baya. midesi hariç bütün organların durumu iyi şükürler olsun. 1 ay sonraya gün verdi şeker yüklemesini de o zaman yapcak. midesinede bakcak. bu arada bugün kızımın odasına süsler aldık tavanı olduğu gibi fosforlu gök yüzü yaptık.müthiş güzel oldu. karanlıkta eşimle oturduk yıldızları izledik romantik dakikalar yani:)) bikaç tane oyuncak aldık ve duvarları stickerlerle süsledik.
gözün aydın canım. umarım midesinde de bi problem çıkmaz. ismini çok sevdim kızının. helin ne güzel isim. Allah ismiyle yaşatsın.
selamünaleyküm kızlar smlyler gelmiş güzel olmuş, sanırım şeker yüklemesini konuşuyorsunuz bende perşembe gidicem geçen aydan doktorum dedi erkene al randevuyu sabah saatlerine ve kesinlikle aç gel dedi, bu el ayak titremesi sizdede oluyormu kızlar ya benim her zaman olmuyor ama arada bir oluyor ama bişeyler yemezsem direk bayılacam o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?