2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kitaplarım geldiii
biraz göz attım hoş şeylere benziyorlar
ama önce siz bebeğinizi beklerkeni bitircem
hamilelik bitcek ben hala onu okucam

bence de en iyisi kendi hastanende yaptırmak
ben de 40 tl ödicem ctesiye aldım randevuyu
yalnız anlamadığım hastaneye gittiğin gün ek dersin neden kesiliyorki
ayakta tedavi formu var, rapor mu alıyorsun sen?

kizlar merhaba. bende 23 haftalik hamileyim ve dogumum 20 haziran kismetse.. ben sey soracaktim detatyli ultrasonu hangi haftada oldunuz. Eger bu hafta olamazsam 24. haftada olabilirmiyim. gerci yarin randevum var doktora sorucam ama kafayi yicem yarina kadar ya zamani gecerse diye. ben yurtdisinda yasiyorum. Gecen ay turkiyede idim. yeni geldim. zamani gececek diye korkuyorum.

18-24. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben

bende seninle aynı sayılırım,benimde doğum 23 haziran inşallah..Ben bu c.tesi yaptırıcam ama 24 de de yapılabiliyor diye biliyorum ben...

benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?

benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?

Bünyen zayif ise biri ile git derim.

Son düzenleme:
kızlar bugün ayrıntılıya girdim helinim uyuyodu doktor amcasını uğraştırdı baya. midesi hariç bütün organların durumu iyi şükürler olsun. 1 ay sonraya gün verdi şeker yüklemesini de o zaman yapcak. midesinede bakcak. bu arada bugün kızımın odasına süsler aldık tavanı olduğu gibi fosforlu gök yüzü yaptık.müthiş güzel oldu. karanlıkta eşimle oturduk yıldızları izledik romantik dakikalar yani:)) bikaç tane oyuncak aldık ve duvarları stickerlerle süsledik.

kızlar cumartesi şeker yüklemesine gidicem doktorumun asistanı 50 lik için aç gelmene gerek yok dedi, şaşırdım ya gidenler ne yaptınız

canım ben de bugün hastanede sordum bana kesinlikle aç geleceksin saat 09.00 da burada ol dediler...
devlet hastanesine de sordum orası da öyle dedi...

yani sen ne olursa olsun aç git birkaç saat açlığa dayanacağız ne yapalım midemiz bulansa da...

canım ben sabah sekizdegittim. saat 12 gibi işim bitti. bana yüzlük yüklediler. çok fena olmadım. hatta işim bittikten sonra da 15 dk yürüdüm. en son yemek yemek için oturduğumda ellerim titremeye başladı sadece. sana kaçlık yükleyecekler. 50 ya da 75 se çok zorlanmansın sanırım. yanında yiyecek bişeyler götür. biter bitmez yersin. öyle çıkarsın hastaneden. zaten hastanede olcaksın bence bişey olmaz tedirgin olma. ama birazda bünye meselesi. ben açlıktan çok etkilenmem.

gözün aydın canım. umarım midesinde de bi problem çıkmaz. ismini çok sevdim kızının. helin ne güzel isim. Allah ismiyle yaşatsın.

Son düzenleme:
bu arada herkese merhaba.
ben şeker yüklemesine aç gidiliyo diye biliyorum. zaten tok olursa açlık şkerini ölçemezki. mesela bana açlık kan şekerin biraz yüksek dikkat et dedi. Ama tabi doktor daha iyi bilir.

ben yaptırdım ama öyle bi sorunum olmadı.bazı kişilerin midesi bulanıyormuş diye duymuştum bende. belki bünyeye göre değişiyodur.bende şeker de çıkmadı zaten.belki şekeri olanlar fenalaşıyordur.

selamünaleyküm kızlar smlyler gelmiş güzel olmuş, sanırım şeker yüklemesini konuşuyorsunuz bende perşembe gidicem geçen aydan doktorum dedi erkene al randevuyu sabah saatlerine ve kesinlikle aç gel dedi, bu el ayak titremesi sizdede oluyormu kızlar ya benim her zaman olmuyor ama arada bir oluyor ama bişeyler yemezsem direk bayılacam o kadar yani

asl canım. ben de oluyor arada tansiyonum düşüyo herhalde. başım falan dönüyo. genelde ara öğünlerimi atlarsam oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…