- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.641
geçmiş olsunselam kızlar
sanırım tansiyonum çok düşmüş
maşallah enerji patlaması yaşıyosun heeBen skntidan evin esyalarinin yerini degistiriyorum. Ama sirtim agridi.Esim gelince firca yicem kesin
ben doğum tarihini yazdırmıcam canımHani etiketlerine aramıza hoşgeldin ...... bebek yazıp tarih atılıyor ya,acaba doğumdan sonra mı sipariş vermek daha mantıklı?.Doğum tarihini bilemeyiz?..
geçmiş olsun
kaça düştü tansiyonun
iyi misin
maşallah enerji patlaması yaşıyosun hee
bana versene birazını
ben doğum tarihini yazdırmıcam canım
doğduktan sonra kendimiz ekleyebiliriz tarihi bence
doğumdan sonraya geç olur bence
sağol canım da öyle tahmin ediyorum
normalde de hep düşüktür tansiyonum
ama bugün bayağı rahatsız oldum
ayağı kalkamıyorum
gidip ölçtürmeye de halim yok
ayaklarını havaya kaldırıp yat
iyi gelecektir
benim de genelde düşük oluyor
ama yüksek olmasından iyidir tabi
hazır uykun varken sen git yat hemen benceBen yalan dünyayi izliyorum. Uykum da var gibi, hadi hayirlisi.
Bu arada artikeldeko com tr den kumas duvar stickeri olarak siparis ettim agaci.
34 renk secenegi var, ben beyaz istedim. Lovely family ve hike modeli.
sık bayılan biri olarak öğrendim mecburenefet yüksek olmasından iyidir
ayaklarımı havaya kaldırınca iyi geldiğini bilmiyordum,
bir deniyim
hayırlı olsun kitabın, umarım okuyabilirsnmerhabalar.biz de yemekten sonra D&R a gittik bana kıtap al dedım eşime:)) ayıptır söylemesı en son 3 yıl önce hamıleyken bı kıtaba başlayıp doğumdan sonra bıtırebıldım bı daha da okuyamadım.hazır dedım haftaya ızne çıkıyorum şu 2 ayda kıtap okuyayım bari.
ayrıca benım kız baş aşağı döndu ve sureklı sağ tarafımdan vurup duruyo.ne yukarı ne sola ay bugun arkadaşlarla 2 laf ettırmedı bam güğm bam güm.sizinkiler ne alemde?
çok haklısın,inan çok moral oldu mesajını okumak,çok çok teşekkürlercanım bana doktorlar her ay yeni bir şey söylüyorlar bir sonraki aya eskisi düzelmiş yeni bir problem oluşmuş oluyor artık çok sıkıldım..bu ay da bebeğimin beyniyle alakalı bişeyler yazdılar çizdiler..bebeğin 9 ay boyunca cinsel organını bile %100 net görmeyen o makineler iç organlar hele hele damarlar hakkında böyle bilmiş bilmiş rapor verdiler mi sinir oluyorum..bu bebeklerin hepsinin genetiği birbirinden farklı ve bunların yaratılış gereği oluşumlarını tamamlama süreleri 9 ay..kimisi 6 ayda tamamlıyor gelişimini kimisi 9 ayda hepsi farklı işte..sen kendini de bebeğini de hiiiç strese sokma bence..anne karnında teşhislerden başka bir şey yapılmıyor tedavi filan yok nasılsa..Bir doğsunlar hayırlısıyla hastalıktır sorundur zaten kaçınılmaz burası dünya..Rabbim dermansız dert vermesin kimselere...
canım geçmiş olsun bencede bebeğinde olumsuz bişey olsaydı perinatolog seni yönlendirirdi , benim bebeğimdede çok şey görmüşlerdi hatta prof.'un teki büyük ihtimal trizomi 18 dedi mahfolmuştum o zamanlar ama şükürler olsunki daha sonraki testlerimizde hayırlı sonuçlar aldık şimdi gayet iyi bebeğim eminim senin kuzundada hiç bişi yok büyüdükçe herşey geçiyor çünkü..
geçmiş olsun cnm. bişi olacağını sanmıyorum ya Allah korusun. böle şeyler oluyor çok işyerinde nerdeyse arkadaşlarımın yarısı hamile kimine beyinde su toplanması var dediler, kimine bir böbrek büyük dediler bebiş büyüdükçe hepsi düzeldi seninkide düzelir ins.
günaydın herkese... uyku problemi var sanırım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum ne yazıkki sabaha kadar bi sağa bi sola dönmekten mahfoluyorum deliksiz uykuya hasret kaldım valla... bu arada kızlar benim geçen haftalarda su gibi akıntım olmuştu korkup doktora gittim ama şimdilik bişey yok dedi sonra devam etti başka bi dru aradım pimafucin vaginal tablet verdi enfeksiyon olabilir diye ama hem hala su gibi akınıtı devam ediyo hem de ilaç olduğu gibi çıkıyo gibi, pimafucin kullanan var mı bi de acaba az az bebeğin suyumu geliyo dr dikkat et demişti çünkü, baya kafama takılıyo ya.
selam anneler
biz dün dr a gittik,daha önceki kontrollerde her şey yolundaydı,sadece böbrekte hafif idrar toplaması var demişti dr umuz ve bu geçebilir bi durummuş,ama dünki gittiğim hoca inceledi inceledi,böbrekler gayet normal görünüyo ama böbrek dışında fazladan bi damar gibi bişey görüyorum dedi
aslında baştan çok uzuuuuun bişey görüyodu,sonra usg cihazının bi ayarı fazlaymış,onu düzelttiler falan ve 3cm civarında bi damar,ne olduğu bilinmiyo şu an,herhangi bi tehlikesi yok dedi dr ama ben çoktan endişelenmeye başladım bile
şimdi kime gitsem,ne yapsam bilemiyorum,çok sıkıntıdayım
çok başa gelen bi durum değil sanırım,nette de bişey bulamadım konuyla ilgili
selam ben de haziran annesi olcam daha öncekinde bi kaç kez yazmıştım ama sürekli giremedim bi tane daha olunca... adım emel bi kızım var şimdiki doğacak da kız.
inşallah herkesin hamileliği iyi gidiyodur... sanırım hazırlıklar başlamış hayırla huzurla sağlkla giysin kullansın kuzular....
sizlere sorum var ama ben geçen hafta kontrolde bebek yan dedi dr. daha önce böyl durum yaşayan ya da duyanlar döner mi normal şekline acaba? ben normal doğum istiyorum da.... iyi akşamlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?