2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınnnnnnnnnnnn

akıllı bıdık nekadar rahatmış arkadasın bn kendımı dusunemıorum

sanada gunaydın cnmmm

akıllı bıdık nekadar rahatmış arkadasın bn kendımı dusunemıorum

sanada gunaydın cnmmm

ben mesajı okuyunca kızdan daha panik oldum
ama panik yaptırmamak için dualarım seninle daha zaman var sancılar sıklaşmadan tozları da al diye mesaj attım
bu kız bahar temizliğini tamamlar evde de doğurur

Günaydın güzel anneler nasılsınız bu sabah?. Kızım bu gece çok uslu durdu maşallah,ben de güzelce uyudum,şimdi tepikleyip duruyor karnım acıktı diyo galiba:) Biz kahvaltımızı yapıp gelelimm

günaydın anecikler ve güzel bebişleri...

kızlar bebişlerin amniyon sıvısının en fazla olduğu haftalar 31 ve 32 bundan dolayı bu haftalarda inanılmaz hareketli oluyorlar akşam benimki resmen içerde takla atıyordu yanımda oturanlar çok rahat göbeğimin hareketlerini gördüler akıllıbıdıkcım seninkileri o hafta düşünemiyorum

dün bütün gün yoktum bugünde anneanneyle gezmeye gidicez izmirde hava mis mis
akşama görüşürüz size iyi muhabbbetlerrrrrrrr......

ben nasıl olurum bilmem ama
annemde kardeşime hamileyken akşam misafirler gelmişti
bir sürü hizmet etti sonra onlar gidince ev süpürdü sildi ve gecesinde sancıyla hastaneye
ertesi gün akşama kadar anca doğurmuştu.

nerde hareket orda bereket diyorum

arkadaşınıda Allah kurtarsın inşallah sağsalim kolayca doğurur

amin inşallah kolayca kurtulur..
biz de yengemin 38. haftasında bi akrabaya oturmaya gitmiştik.. yaklaşık 4 otobüs durağı mesafeyi yürümüştük
oturduk wc için kalktığında suyu gelmişti
şimdi düşünüyorum da iyi cesaret ya 38. haftada o kadar yürü
yengem 19 yaşındaydı ben de 15..cahillik işte

günaydın.. ben de düşünemiyorum
şimdiki tekmelerde sağlı sollu karnımın her biyeri fokur foku kaynıyo gibi oluyo
iyi gezmeler size

sabah 8 de uyandım hiç alışkın değilim erken
kalkmaya gözümden uyku akıyor
bugün kardeşimin performans ödevi için veliler
toplanıyor annem olmadığı için küçük anne olarak ben gidiyorum
kadınların yanında uyuklarım artık

Günaydın Haziran anneleri :)

Birkaç gündür forumu takip edemiyordum. İnş. hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir.
Hafta içi kızım için alış veriş yaptım güzel güzel şeyler aldım daha alınacaklar var ama yarıladım sayılır :)
2 gün öncede tetenoz aşısı oldum çok halsizim ve ateşimde var biraz e birazcıkta kolum ağırıyor sanırım herkeste bu tip şikayetler oluyormuş.
Dünde kızımla kontrole gittik maşallah sağlığı iyi 920 gr olmuş annesinin güzeli....

merhabalar cümleten bende haziran annesiyim oğlum var kız annesi olucam şimdi isim arayışındayım anlamı güzel kız isimleri önerebilirmisiniz acaba

Selam anneler ,nasilsiniz?
Cok yoruldum ben ve suan midem cok kotu yaniyor

Erkenden kalktik biz 8de.Halilarimizi yikayalim dedik esimle.Gittik makina kiraladik.Esim halilari ilaclayip yikarken bende camasirhaneye gittim camasirlari makinaya attim..
Suan camasir yeni bitti.Kurudu katlandi yerlestirildiler.
Esimde haliyi son defa temiz su ile yikiyor.Mahvaldum ya

Bebisimin dogmadan hazirlikli olalim dedik.Evin okadar cok isi varki.Daha dogru düzgün yerlesmedik eve.Tasinali mayisda 1 sene olcak.Basta herseyi halletmeyince eksiigide cok oluyormus

artık içim daha rahat,tabi sizlerin sayesinde
inşallah senin de kontrolün güzel geçer bugün.
prensescim,inşallah senin bebeişin de keyfi yerindedir
suyu sınırda olarak 36 haftaya kadar gelip doğuran arkadaşlar gördük çok canım

çok geçmiş olsun cnm, dün geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.
şimdi bktım tekrar.
sıkma canını, zaten önemli bişey olsaydı arkadaşların dediği gibi dr daha bi farklı bahsederdi.
hepimiz ayrı ayrı insanlarız işte, parmak izlerimiz bile aynı değil.
Rabbim bebklerimizi de öyle ayrı ayrı büyütüyo, geliştiriyo işte...

mrb kızlarr, iyi haftasonları herkese.
sabahtan kocişi yolladım, azcık ortalığı toparlayayım derken bu saat olmuş.
birazdan ekmek vb almaya gidicem, gelince yemek yapçam, akşama da ütü açarım herhalde üşenmezsem

ya ben şimdiye kadar hiç öyle mide sorunu çekmedim ama son 3 gündür çok fenayım ya.
bölyle mide yanması değil de, sanki yemek borum yanıyo, bişey yerken ya da yemezken de sanki yemek borusunda yara varmış gibi yanıyor hem de.
bilmem tarif edebildim mi acaba, böyle olan var mı?
pzrtsi dr a gidicem tahlil sonuçlarımı göstermek için,o zmn bunu da sorarım ama o zaman kadar evde kocişin gaviscon u vardı, ondan içtim.
hiç fayda etmedi.
napiim sizce?

yemek borusunu bilmem ama bebek saçlı ise son zamanlarda mide yanması olur diye duydum tecrübeli annelerde:) tabi ne kadar doğrudur bilmem. ben de yok öyle bişey şimdilik. oğluşum keltoş olacak heralde diyorum :))

canm bebek mideye baskı yaptığı için mide asidi yemek borusuna kaçıyor onun için yatarken başının altına bir yastık daha al soğk süt içmeyi dene bir de inşAllah işe yarar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…