- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.681
mrb kızlarr, iyi haftasonları herkese.
sabahtan kocişi yolladım, azcık ortalığı toparlayayım derken bu saat olmuş.
birazdan ekmek vb almaya gidicem, gelince yemek yapçam, akşama da ütü açarım herhalde üşenmezsem
ya ben şimdiye kadar hiç öyle mide sorunu çekmedim ama son 3 gündür çok fenayım ya.
bölyle mide yanması değil de, sanki yemek borum yanıyo, bişey yerken ya da yemezken de sanki yemek borusunda yara varmış gibi yanıyor hem de.
bilmem tarif edebildim mi acaba, böyle olan var mı?
pzrtsi dr a gidicem tahlil sonuçlarımı göstermek için,o zmn bunu da sorarım ama o zaman kadar evde kocişin gaviscon u vardı, ondan içtim.
hiç fayda etmedi.
napiim sizce?
baktım cnm aldıklarına, hepsi çok güzel.
güle güle kullansın inşşş
yemek borusunu bilmem ama bebek saçlı ise son zamanlarda mide yanması olur diye duydum tecrübeli annelerde:) tabi ne kadar doğrudur bilmem. ben de yok öyle bişey şimdilik. oğluşum keltoş olacak heralde diyorum :))
canm bebek mideye baskı yaptığı için mide asidi yemek borusuna kaçıyor onun için yatarken başının altına bir yastık daha al soğk süt içmeyi dene bir de inşAllah işe yarar :26:
birazdan ekmek vb almaya gidicem, gelince yemek yapçam, akşama da ütü açarım herhalde üşenmezsem
ya ben şimdiye kadar hiç öyle mide sorunu çekmedim ama son 3 gündür çok fenayım ya.
bölyle mide yanması değil de, sanki yemek borum yanıyo, bişey yerken ya da yemezken de sanki yemek borusunda yara varmış gibi yanıyor hem de.
pzrtsi dr a gidicem tahlil sonuçlarımı göstermek için,o zmn bunu da sorarım ama o zaman kadar evde kocişin gaviscon u vardı, ondan içtim.
hiç fayda etmedi.
napiim sizce?
Eki Görüntüle 380070 Eki Görüntüle 380071 Eki Görüntüle 380072
Kizlar bugun odamiz geldi, cektim hemen resmini.
Daha silinmedi bile. Buyrun taze taze
Stickerlari beyaz istemistim, pembeyle degistirsem daha iyi olacak galiba:44:
hayırlı olsun canım çok güzelmiş
evet bence de pembe daha iyi
nilobella oda cok guzel gulegule kullanin
kizlar benmde seker sonucum geldi ..100grlik yukleme almistim. hersey yolunda dedi doktor cok sukur bisi cikmadi.. simdi artik hazirliklara tam gaz devam .. kendinize ve bebislere iyi bakin annisler
Eki Görüntüle 380070 Eki Görüntüle 380071 Eki Görüntüle 380072
Kizlar bugun odamiz geldi, cektim hemen resmini.
Daha silinmedi bile. Buyrun taze taze
Stickerlari beyaz istemistim, pembeyle degistirsem daha iyi olacak galiba:44:
evet haklısın canımçok geçmiş olsun cnm, dün geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.
şimdi bktım tekrar.
sıkma canını, zaten önemli bişey olsaydı arkadaşların dediği gibi dr daha bi farklı bahsederdi.
hepimiz ayrı ayrı insanlarız işte, parmak izlerimiz bile aynı değil.
Rabbim bebklerimizi de öyle ayrı ayrı büyütüyo, geliştiriyo işte...
hiç fayda etmedi.
napiim sizce?
Prenses bebeginin iyi olmasina sevindim, 35. Haftaya kadar vakti var doner elbet
Citaknuray gozun aydin canim, hazirliklari bizimle de paylas
Kizlar begenmenize sevindim, pembenin tonu da onemli, fusya mi seker pembe mi hadi bakalim?
bizde insallah yarin yatagimizi kurucaz resmini cekip eklerim..benim minnakim geceleri uyutuyo annesini.. ama babasi yataktan kalkip tuvalete gitse ona bile uyanip oynamaya basliyor. anlasilan uykusu cok hafif olacak :)))
Prenses bebeginin iyi olmasina sevindim, 35. Haftaya kadar vakti var doner elbet
Citaknuray gozun aydin canim, hazirliklari bizimle de paylas
Kizlar begenmenize sevindim, pembenin tonu da onemli, fusya mi seker pembe mi hadi bakalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?