2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Hamilelikte bulantı ve mide yanması nasıl önlenebilir? - UZMANTV tavsiyeleri işe yarayabilr..

kızlar az önce arkadaşımın annesini aradım ne yaptınız diye
ohoo 13.45 te doğum oldu dedi..normal doğumla bebişi kucağına almış
darısı bize olsun böyle kolay kolay...en son sabah 10 da mesajlaştık kızla!!!

10.30 da hastaneye gitmiş olsa 3buçuk saatte hallolmuş herşey
inşallah 1hafta sonra bebik görmeye giderim detayları alıp sizinle paylaşırım

yemek borusunu bilmem ama bebek saçlı ise son zamanlarda mide yanması olur diye duydum tecrübeli annelerde:) tabi ne kadar doğrudur bilmem. ben de yok öyle bişey şimdilik. oğluşum keltoş olacak heralde diyorum :))

bnmki de kız olsa rapunsel olcak dicem ama erkek bnm minnakım

canm bebek mideye baskı yaptığı için mide asidi yemek borusuna kaçıyor onun için yatarken başının altına bir yastık daha al soğk süt içmeyi dene bir de inşAllah işe yarar :26:

saol önerin için cnm, denerim.
ama sadece yaterken olmuyo ki bu yanma, ayaktayken de oluyor

gögsünün arası cayır cayır yanıo gibimi? doğal kaynaklar olarak tawsiye edebilcegim önce soguk süt içmek olmadı yogurt oda olmadı ekşi yeşil elma dahada olmassa bide rennie duo şurubunu dene.. bana artk dogal kaynaklar etki etmio cok kısa cozumu oluo.. şurupla takılıyorum artık

selam kızlar
bugün dr a gittik
suyum hala azmış
bebeğim yine tersmiş
maşallah bebeğim 1200 gr 36 cm olmuş
bizden haberler böyle

Kizlar bugun odamiz geldi, cektim hemen resmini.
Daha silinmedi bile. Buyrun taze taze
Stickerlari beyaz istemistim, pembeyle degistirsem daha iyi olacak galiba:44:

nilobella oda cok guzel gulegule kullanin

kizlar benmde seker sonucum geldi ..100grlik yukleme almistim. hersey yolunda dedi doktor cok sukur bisi cikmadi.. simdi artik hazirliklara tam gaz devam .. kendinize ve bebislere iyi bakin annisler

hayırlı olsun canım çok güzelmiş
evet bence de pembe daha iyi

nilobella oda cok guzel gulegule kullanin

kizlar benmde seker sonucum geldi ..100grlik yukleme almistim. hersey yolunda dedi doktor cok sukur bisi cikmadi.. simdi artik hazirliklara tam gaz devam .. kendinize ve bebislere iyi bakin annisler

Prenses bebeginin iyi olmasina sevindim, 35. Haftaya kadar vakti var doner elbet
Citaknuray gozun aydin canim, hazirliklari bizimle de paylas

Kizlar begenmenize sevindim, pembenin tonu da onemli, fusya mi seker pembe mi hadi bakalim?

Bu arada dun deliksiz uyudum, hatta bugun de hala cok uykum vardi ama mobilya telasindan vakit bulamadim.
Simdi yatagima gidiyorum, guzel bir uyku cekicem insallah
İyi geceler...

bizde insallah yarin yatagimizi kurucaz resmini cekip eklerim..benim minnakim geceleri uyutuyo annesini.. ama babasi yataktan kalkip tuvalete gitse ona bile uyanip oynamaya basliyor. anlasilan uykusu cok hafif olacak :)))

evet haklısın canım

aynı tarif ettiğin gibi bende de oluyo ara ara
ben yediklerimi değiştirdim,baharatlı yemiyorum,eğer yanma başladıysa soğuk süt ve su iyi geliyo
beni uykudan bile uyandırıyo,boğazıma doğru bide acı su geliyo bazen

Prenses bebeginin iyi olmasina sevindim, 35. Haftaya kadar vakti var doner elbet

Kizlar begenmenize sevindim, pembenin tonu da onemli, fusya mi seker pembe mi hadi bakalim?

odanın rengi çok güzel olmuş
güle güle güzel günlerde yatsın prenses

o sarının üzerine bence fuşya süper olur

bizde insallah yarin yatagimizi kurucaz resmini cekip eklerim..benim minnakim geceleri uyutuyo annesini.. ama babasi yataktan kalkip tuvalete gitse ona bile uyanip oynamaya basliyor. anlasilan uykusu cok hafif olacak :)))

benim oğluşumda
ben ayaktayken sallana sallana uyuyor
yatınca coşuyor gece hiç uyumuyor gibi doğunca böyle deva
ederse ben aldığım kiloları çok hızlı veririm

evet vaktim var daha çok dönermiş....
bence fuşya ......
capcanlı şirin mi şirin bir oda olur

dün neredeyse hiç uyumadığım için
gece erken yattım ama uyandım ve yine yatamadım
bu gidişle oğluşumda gece kuşu olcak

Gunaydin anneler.
Biz 5te uyandik yine. Neyse ya, buna da şükür.
Kizlar odamizi begenmenize sevindim. Firmaya degisiklik istegimi ileticem ama bugun pazar dikkate alan olur mu ki?
Bir de aklima sey geldi, bu cekmecelerin icine ortu lazim, haziri var mi bilmiyorum ama su pedli gibi olanlardan bulsam iyiolurdu, hem duz kumas gibi kirismaz zirt pirt bisey alirken. Nerden bulunur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…