2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

eminönüne git çekmece içi kapitone de verirler :)

ben de kızımın odasına çekmece dolap içi ölçüleri alıp kapitone dıktırrmiştim kenarlarında pembe kurdele gecmişlerdi.şık oluyo tavsıye ederım.bız de dun kahvaltıdan sonra 5 aile çocuklarımızla gumuldurde bı otele gıttık.değişiklik oldu ıyı geldı.gerçı ben çocuk peşinde karnım burnumda gezerken eşimde havuza gıttı masaja gıtti flan ıyı oldu dedım ıhtıyacın vardı
ah ahh en yardım eden erkek bıle olsa bızım turk kocalar önce kendını düşüyo.ilke bebğini bekleyenler valla keyfınıze bakın.dun 15 kışılık masada gıdıp yemeğini en son alan bendım

iyi pazarlar kimsecikler
yok gibi
eşim bugünde çalışıyor ve biz evdeyiz
öğlen 11.30 a kadar deliksiz uyumuşum
çok iyi geldi dün çok yorulmuşum anlaşılan

selamünaleyküm kızlar size bişey sorcam ya akıllıbıdık daha iyi biliyordu galiba ama bir yazısında okumuştum şimdi bizim günlük kalsiyum ihtiyacımız için ne kadar süt içip peynir filan yememiz gerekiyor kaşar peynirinde dahamı çok varmış kalsiyum ben ilaç takviyesiyle değilde daha çok doğal yolla almak istiyorum kalsiyum ihtiyacımı bilgilendirirseniz sevinirim

iyi pazarlar kimsecikler
yok gibi
eşim bugünde çalışıyor ve biz evdeyiz
öğlen 11.30 a kadar deliksiz uyumuşum
çok iyi geldi dün çok yorulmuşum anlaşılan

Iyi pazarlar,ben variiim
Ne güzel uzun uzun uyuyabiliyorsunuz.
Ben dun 23 e kadar zor tuttum kendimi uyumamak icin.Gecede sürekli uyandim.Sabah 7de ayakdaydim
Dün okdr is+ yorgunluga ragmen uyuyamama sasiyorum:44:

Bende yalnizim bugun evde

aleykümselam canım
akıllıbıdığın yazısını sana kopyalayım

kızlar normal bir kadının günde 60 gr protein alması gerekiyormuş.. hamile bir kadının ise 100 gr

Bir yumurtada 6-8 gr protein
bir köftede yaklaşık 25 gr protein
dana etinin 100 grında 20 gr. protein.
Bakliyatların da 100 gr.inda cinsine göre 16-20 gr protein var. Bitkisel proteinlerin yaklaşık %70'i vücut tarafından emiliyor. Eğer hayvansal proteinlerle alınırsa bu aratabiliyormuş. Eskiden kurufasülyeyi sade yapıyosanız, şimdi etli yapmalısınız. Ya da yanına yoğurt vs yemek gerek.
kaşar çok iyi bir protein ve kalsiyum kaynağı. 100 gr kaşarda 27 gr protein var. Sütte 3, yoğurtta ise 5 gr.
Balıklarında 20-23 gr arası. Balık yumurtasında 30 gr. Ara sıra tüketilebilir ama sakıncası olabileceğinden yumurtayı es geçin

bizim gibi yalnızsınız yani:)
aslında ben uzun uzun uyuyamıyorum
böyle çok yorulduğum zamanlar uyuyorum
gece 3 4 kez uyanıyorum sabahları 9 gibi kalkıyorum
tabi gece uyanınca hemen uyku tutmuyor

dün kardeşimle ve diğer 3 öğrenciyle uğraştım ödev falan yaptılar
sonrada akşam misafirim geldi gece 12 de kalktı
benimde pestilim çıktı

- 100 ml süt: 125 mg kalsiyum içerir
- 1 su bardağı inek sütü: 250 mg kalsiyum içerir
- 1 su bardağı yoğurt: 250 mg
- 1 dilim (30 gram) beyaz peynir ortalama 100 mg (peynirin çeşidine göre değişir)
- 1 avuç fındık veya badem : 50 mg
- 1 avuc kuru üzüm: 30 mg
hamilelikte gunluk ihtiyac 1000mg olması gerekiomus..

selam kızlar
ben gece uyuyamadığımdan sabah uyudum
kalkıp bir güzel duşumu aldım
sonrada bir şeyler yedim

merhaba kızlar bugün biraz gazım vardı rahatsızdım ama şuan iyiyim çok şükür. dışarıdan geldim hava çok güzel

merhaba kızlar bugün biraz gazım vardı rahatsızdım ama şuan iyiyim çok şükür. dışarıdan geldim hava çok güzel

merhaba
gaz sıkıntısı çekiyorsan yemeklerinin içine
kimyon at çok iyi geliyor.
ya da çay bardağının içine ılık su doldur ve içine bir çay kaşığı kadar kimyon at iç.
baya rahatlatıyor.

hatta emzirirken bile yemeklerimizin içine
atmalıymışız bebek için iyi oluyor diye biliyorum

kızımın tekmeleri gittikçe sertleşmeye başladı bir yandan hoşuma gidiyor güçlendiği için ama canım yanıyor bazende

cevabın için çok teşekkür ederim. bu bilgi benim için çok iyi oldu .hemen şimdi yapıp içeyim.

azcık canlanmış sonunda topik
pazar pazar evde olanlardan biri de benim
oysa her hafta sonu dışarda olurduk alışmışım
ama bugün eşimin işi vardı çıkamadık
miskinleşip duruyorum

ya kızlar ben gece hiç tuvalete kalkmıyorum
gün içinde de az gidiyorum tuvalete
normal mi bu durum?

Herkese Merhaba.. Ya arkadaşlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum, sırt ve belimin ağrısı çok fazla. Yastık falan da koydum denedim destek olsun diye, hem de çeşitli şekillerde, hiç bir işe yaramadı. Gündüzleri de sırt ağrım var acayip.. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı acaba?

ben su içmeden yatsam bile mutlaka wc ye kalkıyorum...kaldı ki suyu çok içtiğim için koşa koşa gidiyorum gece

aynı durum bende de var belimin ağrısından gece soldan sağa dönerken eşimden yardım alıyorum:S artık başımın altına 2 yastık kullanıyorum biraz iyi geldi başka önerim maalesef yok kelin ilacı olsa durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…