- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.701
Gunaydin anneler.
Biz 5te uyandik yine. Neyse ya, buna da şükür.
Kizlar odamizi begenmenize sevindim. Firmaya degisiklik istegimi ileticem ama bugun pazar dikkate alan olur mu ki?
Bir de aklima sey geldi, bu cekmecelerin icine ortu lazim, haziri var mi bilmiyorum ama su pedli gibi olanlardan bulsam iyiolurdu, hem duz kumas gibi kirismaz zirt pirt bisey alirken. Nerden bulunur ki?
iyi pazarlar kimsecikler
yok gibi
eşim bugünde çalışıyor ve biz evdeyiz
öğlen 11.30 a kadar deliksiz uyumuşum
çok iyi geldi dün çok yorulmuşum anlaşılan
selamünaleyküm kızlar size bişey sorcam ya akıllıbıdık daha iyi biliyordu galiba ama bir yazısında okumuştum şimdi bizim günlük kalsiyum ihtiyacımız için ne kadar süt içip peynir filan yememiz gerekiyor kaşar peynirinde dahamı çok varmış kalsiyum ben ilaç takviyesiyle değilde daha çok doğal yolla almak istiyorum kalsiyum ihtiyacımı bilgilendirirseniz sevinirim
Iyi pazarlar,ben variiim
Ne güzel uzun uzun uyuyabiliyorsunuz.
Ben dun 23 e kadar zor tuttum kendimi uyumamak icin.Gecede sürekli uyandim.Sabah 7de ayakdaydim
Dün okdr is+ yorgunluga ragmen uyuyamama sasiyorum:44:
Bende yalnizim bugun evde
selamünaleyküm kızlar size bişey sorcam ya akıllıbıdık daha iyi biliyordu galiba ama bir yazısında okumuştum şimdi bizim günlük kalsiyum ihtiyacımız için ne kadar süt içip peynir filan yememiz gerekiyor kaşar peynirinde dahamı çok varmış kalsiyum ben ilaç takviyesiyle değilde daha çok doğal yolla almak istiyorum kalsiyum ihtiyacımı bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba kızlar bugün biraz gazım vardı rahatsızdım ama şuan iyiyim çok şükür. dışarıdan geldim hava çok güzel
merhaba
gaz sıkıntısı çekiyorsan yemeklerinin içine
kimyon at çok iyi geliyor.
ya da çay bardağının içine ılık su doldur ve içine bir çay kaşığı kadar kimyon at iç.
baya rahatlatıyor.
hatta emzirirken bile yemeklerimizin içine
atmalıymışız bebek için iyi oluyor diye biliyorum
azcık canlanmış sonunda topik
pazar pazar evde olanlardan biri de benim
oysa her hafta sonu dışarda olurduk alışmışım
ama bugün eşimin işi vardı çıkamadık
miskinleşip duruyorum
ya kızlar ben gece hiç tuvalete kalkmıyorum
gün içinde de az gidiyorum tuvalete
normal mi bu durum?
Herkese Merhaba.. Ya arkadaşlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum, sırt ve belimin ağrısı çok fazla. Yastık falan da koydum denedim destek olsun diye, hem de çeşitli şekillerde, hiç bir işe yaramadı. Gündüzleri de sırt ağrım var acayip.. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?