- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.481
ben devlette yaptırdım bu ay bnden de istedi dr um kan ve idrar da...
sağlık ocağı tam kan, tam idrar yapmıyo bildiğim kadarıyla ama.
çünkü hatırladığım kadarıyla sen de kadıköydeydin değil mi cnm?
nasılsınız anneler bugün doktorumu izledim hiç izlemiyordum tesadüf açtım canlı yayında doğum yaptıracaklarmış izledim epidural doğumla sağlıklı bir erkek bebek doğdu çok güzeldiarada kesim anlarınıda gösterdiler yalnız içim bir tuhaf oldu,ameliyat başladı 5 dakikaya bile kalmadı heralde bebek doğuverdi ne güzel darısı bizim başımıza
merhabacıklarrr :)
bbeişlerini görmeye gidenlerr ohh ne güzel minnakalrınızla özlem gidermissnzdir, niobella o çamasr kutusu çok güzelmiş :)
bizde büğün oğlusumuzu görmeye gittik babasıyla bugun izinliydi bnm minnakım 48 cm boyu 1900 de kilosu maşşallh bnm tosunuma :)
3 hafta sonra gel dedi kan sayımı ve idrara testi yaptır gel dedi :) aile hekimliğin de byapılyou ki bunlar yoksa devlet hastanesinde mi yaptrmm lzm :44:
ben de pazar günü alışveriş merkezinde mothercarede gördüm hamile bi kadın
bedenime göre tunik bulamadığımdan tuniğini görünce hemen yapıştım nereden aldınız diye
meğer diktirmiş..
asıl olay şu;
kaç aylık diye sordum 35 haftalık dedi siz de sanırım o kadar var dedi yok 28 haftalığız ama biz ikiziz dedim
kadın biz de ikiz bekliyoruz demez mi
karnımı içime çektim uzaklaştım:44:
yarın ben ni arayım o zman aile hekimliğini eğer yapmıyorlarsa göztepe ylu görndü bana :)
bn ümraniye canım
arkdaşlar bir sey sorucağım size acil bana yardımcı olur musunuz...
bende boyle bazen bir çarpıntım oluyor, elim ayağım kesiliyor, nefes alamıyorum benm gibi olan var mı aranızda. suanda aynı şikayetleri yaşamaktayım
çalışıyorumda bayılcam dıye korkuyorum valla
canım o bende de oluyo kalbim yerinden çıkcak sanki, kansızlıktan olabilir dedi dr ama baktı değerler normal dedi fazla ilgilenmedi nedense:44: sebebini öğrenirsen paylaş olur mu çok geçmiş olsun...
kızlarrrrrrrrr 27.cüz tamamdır allah kabul etsın hepimize bol bol dua ettim doğum duasınıda okudum hepimiz adına
bırde 3 kuluvallah 1 elham okuyup göğsümden aşağı allahım doğumum su gibi akıp gıtsın dıyerek yenı sabunu bıraktım kaysın yre dussun dıe sızlerde yapın yapanlar allah yardım edıo dedıler faydası varmış
o sabunuda komsunuza veya fakır bırıne verıyosunuz kullansın dıe
canım bir de cüzünde geçen secde ayetini yaptın mı acaba?
bu arada e bebkde aplle takımı çok güzel 70 den 15 e düşmüş kız annecikleri bakabilr :)
Neymis o anlamadim? Ne takimi canim?
Utopya, masallah super gorunuyorsun kuzum. 12 kg ya gazdir diyorum ben
Canim yaglansan yanlardan firtlardi yaglar, ama yok yani gordum ben
12 kglık gazım var yani
off gazman halt etmiş yanımda
yağlandım yağ olmaz mı hiçCanim yaglansan yanlardan firtlardi yaglar, ama yok yani gordum ben
kızlar bu sene ne kadr çok hamile var banamı öyle geliyor aacabaa:44:
kızlar bu sene ne kadr çok hamile var banamı öyle geliyor aacabaa:44:
yağlandım yağ olmaz mı hiç
eskiden tahta gibi dümdüz olduğundan karnım belim falan şimdi göze batmıyor sadece
algıda seçicilik
önceden ilgimizi çekmiyordu sadece
evet benim de çevremde o kadar çok hamile var ki uzun zamandır aynı okulda görev yapıyorum,her yıl en fazla 1 hamiş olurdu bu yıl 4,eşimin arkadaşları benim üniversiteden ark.hep hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?