2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yarın ben ni arayım o zman aile hekimliğini eğer yapmıyorlarsa göztepe ylu görndü bana :)
bn ümraniye canım

benimde görümcem aradı
ağlayarak seyrettim diyor oda sezeryanla doğum yaptı.
ben sezeryanı seyredemedim normal doğum daha kolay görünüyor

maşallah gerçekten tosun olacak
testleri sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum ama emin değilim

onunkiler kızdır
senin oğluş sivriliyordur
o yüzden karnımız büyük görünüyor zaten

canım o bende de oluyo kalbim yerinden çıkcak sanki, kansızlıktan olabilir dedi dr ama baktı değerler normal dedi fazla ilgilenmedi nedense:44: sebebini öğrenirsen paylaş olur mu çok geçmiş olsun...

bu arada kontrole giden anneler her şey yolunda gibi maşallah inşallah hep böyle sorunsuz devam eder, göbişlerde paylaşılmış hepsi çokk güzel , bizim kontrole daha 3 hafta var bakalım nasıl geçecek.

kızlarrrrrrrrr 27.cüz tamamdır allah kabul etsın hepimize bol bol dua ettim doğum duasınıda okudum hepimiz adına
bırde 3 kuluvallah 1 elham okuyup göğsümden aşağı allahım doğumum su gibi akıp gıtsın dıyerek yenı sabunu bıraktım kaysın yre dussun dıe sızlerde yapın yapanlar allah yardım edıo dedıler faydası varmış
o sabunuda komsunuza veya fakır bırıne verıyosunuz kullansın dıe

canım o bende de oluyo kalbim yerinden çıkcak sanki, kansızlıktan olabilir dedi dr ama baktı değerler normal dedi fazla ilgilenmedi nedense:44: sebebini öğrenirsen paylaş olur mu çok geçmiş olsun...

canım o bende de oldu 2 ay once doktor kanıma baktı normal ozaman temizlik falan herhangı bısey yapıosun galıba farkında olmadan kendını yoruyosan oluodur dedı yada çok dusunup heycan yapıosan panık atak baslangıcı dedı kardıyolaga cık bı dedı bnde takıp ettım kendımı yoruyomusum meger işi gücü bıraktım duseldı

şu durumda hatmin tamamlanması için 2 cüz kaldı
1. cüz ve 17. cüz
1. cüzü umaygülay okuyordu, devam edeceğini bildirdi
fakat 17. cüz için tavukluk nickli arkadaştan geri dönüş gelmedi
bikaç gün içinde de haber gelmezse başkası okusun artık
almak isteyen var mı?
daha önce almayanlardan olursa daha iyi olur hatime katılmış olması açısından
bikaç kişi soruyordu bana kaldı mı cüz diye ama şimdi hatırlayamadım

slm güzellikler nasılsınız
bugün okula gitmedim malum böbrek için ultrason randevum vardı bahçelievler'de...sabah ohhhh 09:00 a kadar uyumuşum :))) her gün 06:00 da kalkınca nasıl iyi geldi size anlatamam...
11:10 da randevum vardı gittim işte,çektiler ultrasonu...taş görünmedi yok anlayacağınız çok şükür...büyüme de ilerlememiş Allah'ım bebeğime ve bana acıdı...
neyse sonucu alıp çıktım bugün bizim semtin pazarı vardı,annem de arkadaşına kahveye gitmiş onunla buluştuk...pazar yaptık birlikte...
annem oğluşuma yine ciciler aldı,bana da şimdi de giyebileceğim emzirme sütyeni aldı...süt bezlerimiz için aslında son aylara doğru giymemiz iyi olurmuş doğum koçum söylemişti...
neyse oradan anneme geçtik...yemek faslı falan derken az evvel babam beni eve bıraktı...dün eşim mesaiye kaldı yaptığım enginar duruyordu,yanına pilav yaptım şimdi...eşim de onu yer...bugün belki oğluşun duvar kağıdını yapar babamız...
bizden haberler böyle...sizler de ne var ne yok???

o zaman okuyacaklar
1)utopya06 (3.(+) cüz)
2)akıllıbıdık (12.(+) cüz)
3)coznur (5.(+)ve 23.(+) cüz) - cüz 23'te Sad suresinde secde ayeti(+)
4)hilma (4.(+) cüz)
5)umaygulay (1. cüz)
6)jess (2.(+) cüz)
7)yusufunannesi (6(+),7(+),8(+). cüz)
8)sevdee (9.(+) cüz) - Araf suresinde secde ayeti(+)
9)nursenaa (10.(+),24.(+) ve 25. cüz (+)) - cüz 24'te Fussilet suresinde secde ayeti (+)
10)simuzer (11(+) ve 13.(+) cüz) - cüz 13'te Rad suresinde secde ayeti(+)
11)smilemasal (14.(+) cüz) - Nahl suresinde secde ayeti(+)
12)pamuk helva (15 (+) ve 16.cüz (+)) - cüz 15'te İsra suresinde, cüz 16'da Meryem suresinde secde ayeti (+)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18.(+) cüz)
15)Crazymom (19(+),20(+) ve 21.(+) cüz) - cüz 19'da Furkan ve Neml surelerinde, cüz 21'de Secde suresinde secde ayeti (+)
16)hmonglu (22.(+) cüz)
17)jang_bogo (26.(+) cüz)
18)bnmge (27.(+) cüz) - Necm suresinde secde ayeti
19)tansell (28(+),29(+) ve 30.(+)cüz) - cüz 30'da Alak ve İnşikak surelerinde secde ayeti(+)

okunan cüzler: 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30

kalanlar:
(+)5)umaygulay (1. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti

Son düzenleme:

canım bir de cüzünde geçen secde ayetini yaptın mı acaba?

yağlandım yağ olmaz mı hiç
eskiden tahta gibi dümdüz olduğundan karnım belim falan şimdi göze batmıyor sadece

algıda seçicilik
önceden ilgimizi çekmiyordu sadece

ya öyle ama şimdi çevremde çok hamile var akrabalarmda olsn arkadş cevremde olsn gcen sene bu kadr değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…