2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba hnmlar ve ninnak bebeler..
nasılsınız?
bugün giremedik topiğe umarım hepiniz iyisinizdr..

Canım aslında 7 nisandaydı kontrolüm,doktorun önemli ameliyatları varmış,ben de bi hafta sonraya ertelettirdim,hem daha çok büyümüş olur bebişim,30.haftamızda oluyoruz ozaman:)

kocaman bi maşallah diyorum oğluşuna

semizotuna bende bayılırım
yazın hiç başka salata yapmam eşimde çok sever
cuma günü inş pazara gelir hava güzel olursa gider alırım

merhaba hnmlar ve ninnak bebeler..
nasılsınız?
bugün giremedik topiğe umarım hepiniz iyisinizdr..

merhaba canım
dün bebişin geriden geldiğini yazmışsın
özelden mesaj atacaktım ama msj kutun dolu.
valla koca karı işi falan demezsen
harnup(keçiboynuzu )pekmezi içmeni tavsiye ederim
yakınımdan biliyorum bebişi hep geride çıkardı
zayıftı son 2 ay kala günde iki kaşık içti ve 3500 kilo kızı oldu
zarar gelmez sonuçta bi dene derim

kızlar 3 gündür işe gitmiorum ama bugün baymaya başladı beniii(halbuki dört gözle izin rapor olaylarını bekliordum sürekli gez toz bana göre değilmişşş artık en yakın zamnda alışveriş oılaylarına başlıycam balkon kapatma bebek odası biraz oyalar beni bunlarıda nisan sonuna kadar tamamlamış olurum heralde sonrasında nası vakit geçer bilmiorum buarada evde olduun için sürekli bi yeme moduda cabasıııı...... 12 kilo aldım bende utopya bu arada sende göstermiosun hiçç boydan kurtarıyoruz birazcık galiba bende ekleme olayına hiç bakmadım ekleyebilirsem bi göbekte foruma ben patlatıcammm internete gündüzleri girmiorum pek akşam öle bakınıorum ama herkez ii gözüküo bi sorun yokkk maşalllahhhhh herkezee:))))

iyi akşamlar herkese.
semizotundan bahsedilmiş. ben de çok severim hem yoğurtlu hem de normal salatasını. bu aralar çok yeşillik yemeye başladım zaten.

evde bi iş yapmadan vakit geçirmek çok zor. oyalanacak bişey bulmak lazım. ben dayanabilirsem 37ye kadra çalışmayı istiyorum.
bu arada ben de 13 kilo aldımmmm.

jang_bogo böbrekle ilgili sıkıntın nasıl oldu???
biz iyiyiz çok şükür kuzum. sabah yazmıştım birkaç gündür ortalarda yoktum,banyoda düşüp ayağımı acıttım biraz.. raporluydum ne zamandır.. böbreği unutmuşum arada. dün gezmeye çıkmıştık arabayla. içmeler diye bi yer var malatyada oraya uğrayı suyundan aldık,1 lt kdr. cuma günü bomba belli olacak. umarım benim de ihtiyacım kalmaz.. senin adına çok sevindim :)) ultrasonda gözükmediyse muhtemelen yokturzaten taş. hem azıcık tatil bile insana nasıl iyi geliyo :))) bu arada senin doğum koçun mu var:44::44:

evde bi iş yapmadan vakit geçirmek çok zor. oyalanacak bişey bulmak lazım. ben dayanabilirsem 37ye kadra çalışmayı istiyorum.
bu arada ben de 13 kilo aldımmmm.

aynen öylee en iisini yaparsın bende sonrasında dönebileceğim şekilde olsaydı 37ye kadar çalışma yanlısıyımm daha dinç olunur die düşünüorum ama ihale olayımız vardı olmadı ucu ucuna raporumu kullandıktan sonra işimde sonlanıor bu da iyi diyorumm bebişle uzun zaman birarada olabilicem inş onlarla kim bilir vakitler nasıl geçicekk:))))))13 kiloo 2 ayımız var hemen hemenn 16 la falan bitirirsek iidir diorummmm buna salatalar bol bol semizotu faydalıymışta havalar güzel yürürüz de belkiii:)))

anammmm ben ne fark ettim...
kızlar bnm göğüsler böyle sünger gibi olmuş birden, bıngıl bıngıl olmuş
böyle pelte gibi yaa....

offf bu hamilelik iyi güzel de şu vücudumun geçirdiği değişimi izlemek berbat bişey.
oysa ki bn ne güzel bi fiziğe sahiptim

ben16 konusunda pek ümitli değilim. son aylar daha fazla alınıyor diyolar. inşallah çok almayız.
haklısın doğuma kadar azaman zor geçecek belki ama doğumdan sonra nasıl geçeçcek anlamayız herhalde bebişlerimizle ilgilenmekten. ben artık sabırsızlanmaya başladım. zaman çabuk geçse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…