- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.521
senin adına sevindiim:)ben de oğlumu gördüm bugün yüzü iyice belirginleşmiş..32.haftaya girince mi 32.hafta bitince mi alacağız çalışabilir raporunu?
teşekkür ederim canım
kilolara takılmıyorum zaten artık
çünkü yesem de yemesem de alıyorum
dediğin gibi oğlum selvi boylu olmasın
sağlıklı olsun yeter bana zaten
senin kontrole daha varmış ama zaman çabuk geçiyor
Kizlar 30 haftalik gobisimiz ve bebisimiz
kızlarrrrr bugün oğlumu gördüm ilk defa yüzünü gösterdi bize şimdiye kadar hep başka bi tarafını gösteriyordu :)) 1961 gr ve 42 cm olduğunu söyledi doktor, senin oğlan önden gidiyor dedi, yan dönmüş aşağıya doğru başı inmeye başlamış çok sewindim bu arada 32. haftada çalışabilir raporu almalıymışız onu söyledi ben bilmiyodum, dikkat edelim!!!
merhaba hnmlar ve ninnak bebeler..
nasılsınız?
bugün giremedik topiğe umarım hepiniz iyisinizdr..
kızlar 3 gündür işe gitmiorum ama bugün baymaya başladı beniii(halbuki dört gözle izin rapor olaylarını bekliordum sürekli gez toz bana göre değilmişşş artık en yakın zamnda alışveriş oılaylarına başlıycam balkon kapatma bebek odası biraz oyalar beni bunlarıda nisan sonuna kadar tamamlamış olurum heralde sonrasında nası vakit geçer bilmiorum buarada evde olduun için sürekli bi yeme moduda cabasıııı...... 12 kilo aldım bende utopya bu arada sende göstermiosun hiçç boydan kurtarıyoruz birazcık galiba bende ekleme olayına hiç bakmadım ekleyebilirsem bi göbekte foruma ben patlatıcammm internete gündüzleri girmiorum pek akşam öle bakınıorum ama herkez ii gözüküo bi sorun yokkk maşalllahhhhh herkezee:))))
slm güzellikler nasılsınız
bugün okula gitmedim malum böbrek için ultrason randevum vardı bahçelievler'de...sabah ohhhh 09:00 a kadar uyumuşum :))) her gün 06:00 da kalkınca nasıl iyi geldi size anlatamam...
11:10 da randevum vardı gittim işte,çektiler ultrasonu...taş görünmedi yok anlayacağınız çok şükür...büyüme de ilerlememişAllah'ım bebeğime ve bana acıdı...
neyse sonucu alıp çıktım bugün bizim semtin pazarı vardı,annem de arkadaşına kahveye gitmiş onunla buluştuk...pazar yaptık birlikte...
annem oğluşuma yine ciciler aldı,bana da şimdi de giyebileceğim emzirme sütyeni aldı...süt bezlerimiz için aslında son aylara doğru giymemiz iyi olurmuş doğum koçum söylemişti...
neyse oradan anneme geçtik...yemek faslı falan derken az evvel babam beni eve bıraktı...dün eşim mesaiye kaldı yaptığım enginar duruyordu,yanına pilav yaptım şimdi...eşim de onu yer...bugün belki oğluşun duvar kağıdını yapar babamız...
bizden haberler böyle...sizler de ne var ne yok???
biz iyiyiz çok şükür kuzum. sabah yazmıştım birkaç gündür ortalarda yoktum,banyoda düşüp ayağımı acıttım biraz.. raporluydum ne zamandır.. böbreği unutmuşum arada. dün gezmeye çıkmıştık arabayla. içmeler diye bi yer var malatyada oraya uğrayı suyundan aldık,1 lt kdr. cuma günü bomba belli olacak. umarım benim de ihtiyacım kalmaz.. senin adına çok sevindim :)) ultrasonda gözükmediyse muhtemelen yokturzaten taş. hem azıcık tatil bile insana nasıl iyi geliyo :))) bu arada senin doğum koçun mu var:44::44:jang_bogo böbrekle ilgili sıkıntın nasıl oldu???
evde bi iş yapmadan vakit geçirmek çok zor. oyalanacak bişey bulmak lazım. ben dayanabilirsem 37ye kadra çalışmayı istiyorum.
bu arada ben de 13 kilo aldımmmm.
Ben lcw nin hamile badilerinin manyagi oldum. 17 tl ye satiliyor kisa kollular. 4 tane aldim, bir tane de kot etek bulursam bir yerden, doguma kadar baska giysi almam kendime.
evde bi iş yapmadan vakit geçirmek çok zor. oyalanacak bişey bulmak lazım. ben dayanabilirsem 37ye kadra çalışmayı istiyorum.
bu arada ben de 13 kilo aldımmmm.
aynen öylee en iisini yaparsın bende sonrasında dönebileceğim şekilde olsaydı 37ye kadar çalışma yanlısıyımm daha dinç olunur die düşünüorum ama ihale olayımız vardı olmadı ucu ucuna raporumu kullandıktan sonra işimde sonlanıor bu da iyi diyorumm bebişle uzun zaman birarada olabilicem inş onlarla kim bilir vakitler nasıl geçicekk:))))))13 kiloo 2 ayımız var hemen hemenn 16 la falan bitirirsek iidir diorummmm buna salatalar bol bol semizotu faydalıymışta havalar güzel yürürüz de belkiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?