- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.541
Eki Görüntüle 383021 Eki Görüntüle 383020 Eki Görüntüle 383019 Eki Görüntüle 383022 Eki Görüntüle 383023 Eki Görüntüle 383025 Eki Görüntüle 383026 Eki Görüntüle 383035
oğluşumun odasının son hali
dolabımızın içi daha tam dolmadı
maşallah canm. yerleştirmişsin her şeyi ne güzel. güle güle kullanın. sağlıkla sıhhatle doğar bebişlerimiz inşallah. sonra da her bişeyi güzel güzel giydiririz.
geç döllenme olduysa bence dr demiyor muhtemelen bilmiyordur
benim yumurtlamam geç olduğu halde dr um demedi ben biliyorum
kaç günde bir adet oluyordun?
merhabalrrr :)
adaer banyo havlusu çok güzelmiş bambu ipliği alternatifi hiç aklıma gelmemişdi :)
sarı beybi sıkma canını meleğinde problem olmadığı sürece ki önmli bişey olsaydı doktorlar cart diye söylüyolr zaten
bnde meleğime banyo küveti yerine OKBaby Buddy Bebek Yıkama Oturağı - e-bebek.com bundan aldım
bu arada başımdan geçenleri anlatayım geçmişe bakmadan önce.. cuma günü gusül alayım banyoya gidiyorum diye yazdım en son. banyoya girmeden önce küveti doldurmaya başladım. mutfakta yemeklerin son halini halledip hızla girip çıkacaktım. çıkışta annemlerdeki yasin e yetişmem lazımdı ve 15 dk m vardı.. mutfağı hallettikten sonra banyoya koştum, musluğu kapatayım diye bastığım anda ıslak banyo zemininde kaydım, ve çok feci düştüm.. 1 dk kdr kalkamadım, evde kimse yoktu zaten.. üstüm başım sırılsıklam oldu, ayağım ve kuyruksokumum çok acıdı..hemen duşumu aldım dışarı çıktım buz falan koydum acısı geçmiyordu. öyle bi zamanlama oldu ki eşim cumada, annem ev sahibi ve misafir bekliyor. mecbur hemn giyindim. annemlere gittim topallaya topallaya.. oradan da eşimi aradık, geldi arabayla hemen acile gittik.. ezilme varmış Allahtan, röntgen falan çektiremeyiz zaten, çok ağrın olursa parasetamol iç dedi. ayakta kalmamam için rapor verdi. düz taban giyinecekmişim bir süre.. pzt de kendimi kötü hissedince yine iki gün rapor aldım. evde istirahat halindeydim yani.. bugün ilk iş günüm, günler sonra, bakalım nasıl geçecek..
merhaba canım
dün bebişin geriden geldiğini yazmışsın
özelden mesaj atacaktım ama msj kutun dolu.
valla koca karı işi falan demezsen
harnup(keçiboynuzu )pekmezi içmeni tavsiye ederim
yakınımdan biliyorum bebişi hep geride çıkardı
zayıftı son 2 ay kala günde iki kaşık içti ve 3500 kilo kızı oldu
zarar gelmez sonuçta bi dene derim
valla ben bayılırım semizotuna
maydonoz gibi keskin bir tadı yok
domates, salatalık, semizotu doğra işte
bol zeytinyağı ve nar ekşisiyle süper bir salata oluyor
bir dene bakalım sevecek misin
yemeğini de yapıyorlar ıspanak gibi oluyor
onu da severim de çiğ yemek varken pişirmem ben
kilosu 7 tl'den aldım bugün dayanamadım, çok pahalı aslında ama
Eki Görüntüle 383021 Eki Görüntüle 383020 Eki Görüntüle 383019 Eki Görüntüle 383022 Eki Görüntüle 383023 Eki Görüntüle 383025 Eki Görüntüle 383026 Eki Görüntüle 383035
selamlar herkese
bebişlerini görmeye gidenler olmuş maşallah bebişlere
ben de bugün oğlumu gördüm sonunda
sabah 9:30da çıktık 10:20 randevusu için, 10:30da ancak orda olabildik
felaket trafik vardı , eylem varmış yollar kilit olmuş resmen
neyse
son duruma göre oğlum 1260 gram olmuş
yalnız bu sefer kafamı kurcalayan bişey söyledi
plesantanın ön duvarında kan öbekleri görüyorum dedi
daha önce de böyle olanlar oldu bi sıkıntı olmaz dedi
internetten de baktım bişey bulamadım
inşallah sıkıntı yaratacak bir durum değildir
bir de yine her zamanki gibi FL değerimiz 5 gün geri çıktı
bu da canımı sıkmıyor değil
ama en azından ara daha da açılmamış diye avutuyorum kendimi
doktor yine sıkıntı olmadığını, soya çekim olabileceğini söyledi (eşimin babasının da bacak boyu kısa, ona çekti heralde diyoruz, başka sıkıntı olmasın da. internette hep çok kötü şeyler yazıyor FL kısalığı ile ilgili :26:)
bugün 28+3üz
baş 29+6 çıktı, koca kafalı bişey olcak heralde
karın çevresi 28+6
kilosu 28+2
Fl ise 27+5 çıktı
FLyi 7 ile çarpınca boyu 36,6 çıkıyor :26:
bu kadar laftan sözden sonra bir de foto ekleyelim tam olsun
Eki Görüntüle 382527 Eki Görüntüle 382530
Cnm C&A da mini kot etekler var çok güzel onlara bakmanı tavsiye ederim...
ütopya ve diğer dr.a giden arkadaşlar bebekleree ile kavuştk
rahatsızlığı olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
çok fazla sayfa olmuş kaçırdğım hepsini tek tek okuyamadım
bende dr.a gittm bugünn dr.dan tatlı bir fırça yedim canım dr.um kızarken bile incitmiyor benii bir ayda 5 kilo almışım bu çok fazlaymış çikolata dondurma gofret cips vs her türden aburcuburu yasaklıyorum dedi
en çokda dondurmaya üzüldüm yaz da geliyor üstelik...
sonraaaa pirinç pilavı ve hamur işi de yasakmışş ekmekde dilim dilim sayılı kızartmalarda yasak epeyi bir yasak listem var anlayacağınız
ben çok yemiyorum aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum iki üç günde bir dondurma nadiren gofret ... öyle yaniii
günde iki kerede yürüyüş şartmış.. biri sabah biri öğleden sonra biraz da hareketsiz kaldım ağarlaştıkca galiba..
ama benim bünyem kiloyu çabuk alır çabuk bırakır bakalım bırakma konusunda doğumdan sonra göreceğizzz
laf aramızdaaa kocişi de yetiştim kilo konusunda
gelelim bebişimizeeee
başı aşağıdaydı ama tam aşağı sayılmaz sanki biraz çarpraza yakındı yani sağlı sollu yatıyorla kafa aşağıdanın ortasında bir durum :) ama şimdilik herşey yolunda görülüyormuş
31. haftamızdaaaa
boyumuz 40 cm
kilomuzdaaa 1 600 olmuşş
plesenta tam üstte değil ama artık alttada değil yani tehlikeli durumumuzda kalmamış plesentadan yanaa
doğum içinse şimdilik herşer normal n ormal gibi görünüyor dedi ama 37. haftamızda durumlar tekrardan değerlendirilecek ve kesin bir cewap o zaman verilebiecekmiş çatı durumu falan o zaman kontrol edilecekmiş
ayyy ne uzun yazmışımmm......
ütopya ve diğer dr.a giden arkadaşlar bebekleree ile kavuştk
rahatsızlığı olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
çok fazla sayfa olmuş kaçırdğım hepsini tek tek okuyamadım
bende dr.a gittm bugünn dr.dan tatlı bir fırça yedim canım dr.um kızarken bile incitmiyor benii bir ayda 5 kilo almışım bu çok fazlaymış çikolata dondurma gofret cips vs her türden aburcuburu yasaklıyorum dedi
en çokda dondurmaya üzüldüm yaz da geliyor üstelik...
sonraaaa pirinç pilavı ve hamur işi de yasakmışş ekmekde dilim dilim sayılı kızartmalarda yasak epeyi bir yasak listem var anlayacağınız
ben çok yemiyorum aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum iki üç günde bir dondurma nadiren gofret ... öyle yaniii
günde iki kerede yürüyüş şartmış.. biri sabah biri öğleden sonra biraz da hareketsiz kaldım ağarlaştıkca galiba..
ama benim bünyem kiloyu çabuk alır çabuk bırakır bakalım bırakma konusunda doğumdan sonra göreceğizzz
laf aramızdaaa kocişi de yetiştim kilo konusunda
gelelim bebişimizeeee
başı aşağıdaydı ama tam aşağı sayılmaz sanki biraz çarpraza yakındı yani sağlı sollu yatıyorla kafa aşağıdanın ortasında bir durum :) ama şimdilik herşey yolunda görülüyormuş
31. haftamızdaaaa
boyumuz 40 cm
kilomuzdaaa 1 600 olmuşş
plesenta tam üstte değil ama artık alttada değil yani tehlikeli durumumuzda kalmamış plesentadan yanaa
doğum içinse şimdilik herşer normal n ormal gibi görünüyor dedi ama 37. haftamızda durumlar tekrardan değerlendirilecek ve kesin bir cewap o zaman verilebiecekmiş çatı durumu falan o zaman kontrol edilecekmiş
ayyy ne uzun yazmışımmm......
maşaallah ikinize de
cnm o yasaklar aynen bende de var, bu ay biraz dikkat ettim ve şu an daha yavaş kilo alıyorum..
ama tamamen de uzak kalamıyorum yani. cips değil de, çikolata ve dondurma kaçamakları yapıyorum
gözün aydın canım. bebişinin her şeyi yolundaymış.kilo konusunu da çok takma hepimiz aldık. ben de 13 kg almışım. 5. ayımda aynı azarı ben de işittim. nasıl becerdin bu kadar kilo almayı dedi doktorum. bir ayda 4,5 almıştım ben de. ama sonra normale döndü. son ayda şekeri sadece doğal şeylerden al. çikolata , reçel falan yeme dedi. ama ben de dondurmaya dayanamıyorum. ne olacak bilmem. bebeişlerimiz sağlıklı olsunda katlancaz artık.
tşk ederim hmoğlu :) evet bende bugün eve geldğimden beri dikkat ediyorum ama kafa olarak kendimi hazırladım yarınada bir ay böyle gitsin bakalımm
birdahaki randevü artıkkk bir ay sonra değil 2 haftaya bir düştü bebişimden sadece iki hafta ayrı kalacağım :) yani görüntüsündennn
sağol minesualp :) aman bebeğe şu y arar aman bu yarar herşeyi yuvarladım mideye ondan oldu aslında amaaa artık çok takmıyorum çünkü bu ay planlı bir beslenme ve yürüyüş başlıyorrr
halada alırsam atık bünye meselesi dicemmm almazsamda tamamen benim suçummuş :) derim
bebişede sanada:) herseye tamamda dondurma ve çikolatasız nasıL yaşanır ki??:131::125:
ben yürümeye başladıktan sonra ilk iki hafta kilom sabit kaldı. sonra da yavaş yavaş almaya devam ettim. ama ayda 2 kilo normalmiş. yani haftada 500 gr almalıymışız. ondan sonrası fazla kısım. ben 2 aydır her ay 2,5 aldım. yarımşar kilo fazla. o da çok değil herhalde.
biz iyiyiz çok şükür kuzum. sabah yazmıştım birkaç gündür ortalarda yoktum,banyoda düşüp ayağımı acıttım biraz.. raporluydum ne zamandır.. böbreği unutmuşum arada. dün gezmeye çıkmıştık arabayla. içmeler diye bi yer var malatyada oraya uğrayı suyundan aldık,1 lt kdr. cuma günü bomba belli olacak. umarım benim de ihtiyacım kalmaz.. senin adına çok sevindim :)) ultrasonda gözükmediyse muhtemelen yokturzaten taş. hem azıcık tatil bile insana nasıl iyi geliyo :))) bu arada senin doğum koçun mu var:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?