2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geç döllenme olduysa bence dr demiyor muhtemelen bilmiyordur
benim yumurtlamam geç olduğu halde dr um demedi ben biliyorum
kaç günde bir adet oluyordun?

olabilir cnm
ben 35-37 günde adet olurdum...

inş dediğin gibidir cnm ya..

çok geçmiş olsun cnm dikkat etmeliyiz ama aksilik işte...

tşk ederim cnm evde vardı zaten kansızlık için bi ara almıştım..
deneyeceğim inş...
çok tşk ederim cnm..

bu arada bugün bebişini görenlere maşallah diyorum...
göbek resmi paylaşanlara da maşallah..
kilolardan bahsedilmiş 16 kilo almış bulunmaktayım
en şişkonuz benim yani

akıntısı olan arkadaşlar benim akıntım da sarı ve sık sık geliyo..
özellikle yürüdüğüm de dr nin verdiği fitil işe yaramadı
ama dr bebeğin suyu da değil diyo e o zaman nedir bu acep??:26:

allahımm allahtan bu hürremi seyretmek zorunda deiliimm eşim seyehatte annemdeim çrş bu seyredilior burda ama bu hürrem gırtlaklamalık mı bana mı öle gelio

ben bi bağ aldım 1,75 tl niye öyle pahalıymış ki orda..

cnm sende oğluşunu görmüşsün bugün, çok sewindim, Allah bir solukta kucağımıza almayı nasiip etsin inş...

cnm ben her gün düzenli ceviz ve kuru incir yedim bebek te bu yüzden çok iyi beslenmiş ayrıca süt olarakta Light süt içtim, içeriğindeki kalsiyum miktarı diğerlerinden daha fazla hatta günlük süttekinden bile fazla, markete gidince kıyasla bak istersen

ütopya ve diğer dr.a giden arkadaşlar bebekleree ile kavuştk

rahatsızlığı olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

çok fazla sayfa olmuş kaçırdğım hepsini tek tek okuyamadım

bende dr.a gittm bugünn dr.dan tatlı bir fırça yedim canım dr.um kızarken bile incitmiyor benii bir ayda 5 kilo almışım bu çok fazlaymış çikolata dondurma gofret cips vs her türden aburcuburu yasaklıyorum dedi
en çokda dondurmaya üzüldüm yaz da geliyor üstelik...
sonraaaa pirinç pilavı ve hamur işi de yasakmışş ekmekde dilim dilim sayılı kızartmalarda yasak epeyi bir yasak listem var anlayacağınız
ben çok yemiyorum aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum iki üç günde bir dondurma nadiren gofret ... öyle yaniii
günde iki kerede yürüyüş şartmış.. biri sabah biri öğleden sonra biraz da hareketsiz kaldım ağarlaştıkca galiba..
ama benim bünyem kiloyu çabuk alır çabuk bırakır bakalım bırakma konusunda doğumdan sonra göreceğizzz
laf aramızdaaa kocişi de yetiştim kilo konusunda

gelelim bebişimizeeee
başı aşağıdaydı ama tam aşağı sayılmaz sanki biraz çarpraza yakındı yani sağlı sollu yatıyorla kafa aşağıdanın ortasında bir durum :) ama şimdilik herşey yolunda görülüyormuş
31. haftamızdaaaa
boyumuz 40 cm
kilomuzdaaa 1 600 olmuşş
plesenta tam üstte değil ama artık alttada değil yani tehlikeli durumumuzda kalmamış plesentadan yanaa
doğum içinse şimdilik herşer normal n ormal gibi görünüyor dedi ama 37. haftamızda durumlar tekrardan değerlendirilecek ve kesin bir cewap o zaman verilebiecekmiş çatı durumu falan o zaman kontrol edilecekmiş

ayyy ne uzun yazmışımmm......

maşaallah ikinize de
cnm o yasaklar aynen bende de var, bu ay biraz dikkat ettim ve şu an daha yavaş kilo alıyorum..
ama tamamen de uzak kalamıyorum yani. cips değil de, çikolata ve dondurma kaçamakları yapıyorum

gözün aydın canım. bebişinin her şeyi yolundaymış. kilo konusunu da çok takma hepimiz aldık. ben de 13 kg almışım. 5. ayımda aynı azarı ben de işittim. nasıl becerdin bu kadar kilo almayı dedi doktorum. bir ayda 4,5 almıştım ben de. ama sonra normale döndü. son ayda şekeri sadece doğal şeylerden al. çikolata , reçel falan yeme dedi. ama ben de dondurmaya dayanamıyorum. ne olacak bilmem. bebeişlerimiz sağlıklı olsunda katlancaz artık.

maşaallah ikinize de
cnm o yasaklar aynen bende de var, bu ay biraz dikkat ettim ve şu an daha yavaş kilo alıyorum..
ama tamamen de uzak kalamıyorum yani. cips değil de, çikolata ve dondurma kaçamakları yapıyorum

tşk ederim hmoğlu :) evet bende bugün eve geldğimden beri dikkat ediyorum ama kafa olarak kendimi hazırladım yarınada bir ay böyle gitsin bakalımm

birdahaki randevü artıkkk bir ay sonra değil 2 haftaya bir düştü bebişimden sadece iki hafta ayrı kalacağım :) yani görüntüsündennn

sağol minesualp :) aman bebeğe şu y arar aman bu yarar herşeyi yuvarladım mideye ondan oldu aslında amaaa artık çok takmıyorum çünkü bu ay planlı bir beslenme ve yürüyüş başlıyorrr
halada alırsam atık bünye meselesi dicemmm almazsamda tamamen benim suçummuş :) derim

ben yürümeye başladıktan sonra ilk iki hafta kilom sabit kaldı. sonra da yavaş yavaş almaya devam ettim. ama ayda 2 kilo normalmiş. yani haftada 500 gr almalıymışız. ondan sonrası fazla kısım. ben 2 aydır her ay 2,5 aldım. yarımşar kilo fazla. o da çok değil herhalde.

bebişede sanada:) herseye tamamda dondurma ve çikolatasız nasıL yaşanır ki??:131::125:

bebişede sanada:) herseye tamamda dondurma ve çikolatasız nasıL yaşanır ki??:131::125:

dimi amaaaa....

değildir bendceee

inş. bakalım bende bundan sonrayı düzene koyacağım inşallah

geçmiş olsun cnm...aman dikkat bundan sonra gerçekten ucuz atlatmışsın...
inşallah böbreğinle ilgili de bir sıkıntı oluşmaz...
evet doğum koçum var...kendi hastanemde,sağ olsun beni doğuma ve anneliğe psikolojik olarak çok güzel hazırlıyor...

iyi geceler anca girdim kaç gündür yoktum 2 gün önce doktora gittik..detaylı baktı dr.muz..bizim kız 39 cm 1500 gram olmuş.doktor sen adet tar.yanlış biliyorsun bence dedi sen kendini 30 haftalık olarak düşün dedi.30 hafta olarakta kilosu falan ii dedi..
ee o zaman bnm doğum öne mi geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…